Nu har vi fått det!!!!!!

Hej!

Fm gick ju av staplen i helgen och nästa års Fm kommer att vara i VÄSTERVIK!!!! Hurra vi fick det:) Hihih Jag är så glad över det och jag vet en som också är glad över att västerviks kåren ska ordna det, Min Morfar:)!
Han kommer nog med kloka ideér tills där uppifrån:)
Så nu är det bara att börja planera:) Håll tummarna för oss!
Fm var bra i hel helhet lite konstigt slut bara, Poff så var det slut typ ingen sång ingen uppvisning av den nya styrelsen, för det brukar man väl ha??? Hmm?? Något konstig där....

Kul att dansa loss under lördagen med Linn! Det var så länge sen man gjorde det, kanske att vi ska göra det på Juldagen med:)

Nu ska jag åka till jobbet vi ska ha Halloween fest där idag med barnen och äta svarta spagettie. Huuu!!;)

Puss & Kram!


Fm imorgon och nya kläder!

Hej!

japp imorgon blir det att åka tåg IGEN, men jag ska inte åka själv denna gången, ska åka med Erika och några till skönt det:) Hehe. Vi ska åka på Fm imorgon, då får jag träffa Mamma igen:)
Och sen är jag glad för att mina kläder från ellos kom idag, de skulle inte komma förren i början av november, men jag hann få dem nu, Hurra!:)
Ska kolla in dem sen, har inte hunnit med det men det ska iaf ligga en klänning där som jag har längtat efter:)

Har ju inte bloggat på ett tag, så jag har inte berättat om våran soffinsident, Jonas köpte ju en soffa ihelgen på Ikea och sen fixade vi hemköring på den för den var förstor för bilen så soffan skulle komma hem på söndagen, jätte glad över sorffan åkte vi hem och söndagen kom, Killen från firman kom runt ett tiden och Jonas går ner och hjälper honom att bära upp soffan, men det tar en sådan tid tycker jag börjar undra var de håller hus, så jag går ner och kollar vad de håller på med, och då säger Jonas att soffan inte går in i hissen och inte heller upp för trappuppgången! Jag står bara där och säger jaha och vad händer nu då?? hehe.
Killen sa att de ända var att ringa till Ikea och se med dem vad son händer, han kunde nämligen inte ta med sig soffa då, Så vi lätt soffan vara kvar och ringer till Ikea, Jag tänkte de kommer aldrig gå att få lämna tillbaka den utan att få pengarna tillbaka, men det gick jätte bra vi skulle få pengarna tillbaka och de skulle hämta soffan i veckan, de har fortfarande inte hämta den!!! Så Jonas ringde igår och de sa att de hade blivit lite fel, men att de kommer på måndag, Så nu har det ordnat upp sig som tur är! Och det som är bra att nu fick vi ett mail (vi är medlemar i Ikea family) att för varje 3000 kr man köper en soffa får man 300 kr att köpa annat för på Ikea, så det var ju glädjande:) Om vi nu hittar en mindre soffa, vi hade verkligen ingen tanke på om den skulle då plats i hissen bara att den skulle få plats i lägenheten. Hehe så de kan gå!

Annars har det inte hänt något roligt denna veckan, men den blir rolig i helgen:)
Nu måste jag packa det sista!

Måste bara citera min mormor, pratade med henne idag, berättade att vi skulle köpa en Ny soffa i helgen på Ikea och då sa hon jag det tycker jag att ni skulle göra så att ni inte köpte en begagnad soffa iaf inte på Ikea! Hehe

Må gott!
Puss & Kram!


Chinateatern

Hej!!

I torsdags då var ju Linn och jag på Lena Ph och Orup på China, Oh vilken show de bjöd på! Helt grymt bra:) Dom bjuder verkligen på sig själva och skämtar om sig själva, så ska dom vara, artisterna! Det var lite roligt en sak, vi hade fått rad 15 och kollade man på beskrivningen på internet så känndes det som att man skulle sitta ganska långt bak, så jag var inte så överglad med det, men man skulle ju få lyssna på Lena tänkte jag, och sen när vi kom dit så fick vi vänta ett tag innan vi fick våra platser, och när det öppnade och vi kom in så blev jag helt stum! Ehhh Linn.... Är det där på scenen som dom ska stå, Linn?? Det var det första jag sa, Jo jag tror väl det sa Linn,men, men är det är på scen en där som de ska står frågade jag igen, Linn sa jag Emma! Hihi, Men jag blev så chokad över att vi skulle få se så bra. Kan inte riktigt skriva hur långt avståndet var faktiskt, men bra platser var det!
Ungefär så har bra såg vi från där vi satt:)
  Utanför China

Sen hade vi Lena två meter ifrån oss en gång, de skulle ta upp en ur publiken och då gick de runt och vi satt prices på kanten, Wooooww! Hehe.
Sen fick vi sjunga kareoke med tre Japaner, det är inte många som har gjort;) dom var riktiga stjärnor!
Nu får vi se vart vårat nästa projekt ska bli, kanske ett dansuppträdande av Bounce, vi får se!

Nu i helgen så är Jonas föräldrar här, igår var vi på Ikea, Jonas köpte en ny soffa, och det var ju bra, den som vi har känns det som att man ska ramla ur, hehe. En svart/vit soffa, sen köpte vi lite smått och gott som man alltid kan göra på Ikea.

Nu Mamma så vet jag prices hur vi ska gå för att få med alla affärer och hötorget när du, jag, eva och lisa ska gå på stan första helgen i dec när du kommer upp. Längtar massor tills dess.

Nu ska jag kolla in Fm-märket, Linn har sagt att de ska vara lite rosa! Hihi

Må gott Puss & Kram!


Nu är det nära

Hej!

Var ju på Kårråd i helgen, och nu är det nära att vi får Fm nästa år!!! Nu är det bara FS (Förbundstyrelsen) som ska godkänna alla lokaler och sen att det inte kommer några andra som vill ha Fm på Fm i år såklart:)
Jag håller verkligen tummen!! Det måste ni med göra!

Sen var det görr kul att träffa Linn och Mamma, bussresan med Linn var den bästa resan jag har haft på länge, hihi:) Hatar ju att åka tåg och buss,
Sen tog Simon massa fina kort på Linn och mig, Jättefina blev dem, läggre ut några här se och kommentera gärna:)
     

Sen var jag även hemma i Viken, känndes konstig men kul att komma hem. Har ju inte varit hemma sen jag flyttade, Mamma hade gjort en del nya grejer i lägenhten, bara bra och sen så köpte vi pizza och pratade, då menar jag pratade hela kvällen. Det var jätte trevligt!
Men lite för kort tid skulle vilja ha flera dagar hemma vill träffa så många och göra så mkt annat, men får väl bli till jul då är jag ju hemma lite längre.

Idag har vi tagit gruppfoton på dagiset. Och självpoträt även vi fröknar, det var jag inte berädd på men kul var det!
Det gick bra alla barnen var jätte glad, Jag med! Hehe.
Sen bra Fredrik att du kommenterade fortsätt med det;) Hehe Ni andra med:)

Nu ska jag äta, Jonas har gjort varma mackor!

Må gott
Puss & Kram!


Simma!

Hej!

Ja då var snart denna veckan över, ihelgen ska jag som sagt till hornsö:)! Det ska bli skoj, vi ska kämpa för att få FM i Västervik nästa år!! Hihi

Snart när Jonas kommer hem så ska vi åka och simma, det är så skönt och avslappnande:)
Idag firar vi även ett år och nio månader:) Hurra! Hihi

Nu måste jag packa lite tills imorgon:)
Ha en trevlig kväll!
Puss & Kram!



Idag så skulle min Morfar fyllt år, men han gick bort för några år sen...:( hastigt.... Så tänker lite extra på honom men jag vet att han finns med oss här ändå:)..... Morfar.....



Nya jag

Hej!

Jag var ju och klippte mig för ett tag sen men har inte hunnit med att lägga ut en bild men nu så har jag tagit lite kort och tänkte lägga ut en bild på mig i min nya lugg:)

Kommentera vad ni tycker om min nya frisyr tack!!:)

image122

Må gott
Puss & kram!


Astrid tema

Hej!

Jo jag måste bara fråga er, vi ska ha Astrid Lindgren tema på torsdag på dagiset och vad kan man då klä ut sig till?? Och vad ska man ha på sig till den figuren??
Jag har tänkt att vara Ronja, men kommer ni på något annat? Vad har Ronja på sig då?
Många undringar nu, hehe:)

Annars är det bra, lite förkyld, men det är ju jag nu under vinterhalvåret:) Hehe.

Sen vet ni det går springmask på dagiset Blä!!:P

Längtar tills fredag då ska vi ner till Hornsö träffa Mamma, Linn och alla andra, vi ska ha kårråd:)

Men nu ska jag käka hemmagjorda hamburgare!

Shollapopp!
Puss & Kram!


Helg

Hej!
Denna helgen har vi bara tagit det lungt vi har ganska mkt framöver så det var skönt med lite slappt:)
Vad händer då framöver...

Jo...
Oktober
12-14/10: Ska jag åka till Hornsö på kårråd:)
19-21/10: Kommer Jonas föräldrar och hälsar på!
26-28/10: FM i Borås:)

November
Alla helger är det lungt än så länge, men Mamma och Andy (kusinen) fyller ju år i mitten så då åker man väl hem om det blir kalas:)
Sen helgen den 30/11-2/12 Då kommer min Mamma hit upp och hälsar på oss!! Dit längtar jag massor till:) Hon ska även hälsa på en gammal kompis med, så det ska bli jätte kul!

Så ser det ut framöver.

Idag så har jag köpt rosa bandet, det sitter jätte fint på min jacka, men den syns inte så bra jackan är ju med rosa men den är iaf fin:)

Har fotat lite i helgen på våran lägenhet, mina nya skor och de nya jeansen! Så här kommer det lite bilder:)
image116
Vårat data/klädförvaringsrum

image117
Matbordet med micron på vet inte vad vi ska göra av den vet ni???

image118
Min hallongrottor som inte blev snygga, men goda!
Bakade dem igår.

image119
Nya jeansen!

Mina nya skor:)

Ja en bildblogg blev det, imorgon väntas en ny vecka igen....

Må gott!
Puss & Kram



Kanelbullar!

Hej!

Idag har jag bakat kanelbullar med min röda grupp, över 120 bullar blev det:) Hihi
Vi ska ha det tills imorgon eftersom det är kanelbullens dag då! Ena avdelningens fröknar satt och planerade där jag la bullarna och då smakade de dom och de tyckte att de var jätte goda! Tackar tackar får man säga då! Blev lite stolt där:)


Sen har vi haft brandövning idag, det gick smärtfritt inga barn blev ledsna eller något sånt alla sprang ut på kullen och stod där snällt tills vi fick komma in igen. En tog med sig allt, skor, jacka, keps och ryggan:) Hihi. En som var rädd om sina saker.

Igår träffade jag Erika (en scoutkompis) här nere i stan, vi tog en fika, jätte kul:) Det blir ju inte att man träffar någon här nu, känner ju inte så många, men som tur så har jag ju Erika och Linn, sen ska jag träffa Annika (en gammal barndomskompis) med någon gång hon har med flyttat hit, så några känner man som tur är!

Sen har jag nu köpt biljetter till Lena och Orup, ska gå med Linn den 18 okt, ska bli sååå kul att gå, men vi hinner ju ses två gånger innan det, ev iaf!:)
image115

Nu ska jag slå en pling till Mammsen,
Just det har ju klippt mig med gjorde det i måndags, blev jätte nöjd en lugg blev det med, ska försöka att fixa bilder till det:) Kanske imorgon, då ska vi simma med, Längtar! Men men vi får se!

Må gott
Puss & Kram

p.s glöm inte bonde söker fru ikväll d.s!




RSS 2.0