Rosa bandet

Hej!

Idag så har vi städat här överallt, och tvätt som man alltid gör på helgerna, Hehe.
Igår var vi på shopping runda, vi var på skärholmen, köpte mig ett nytt regnställ som var Rosa!! Hihi och sen lite saker på panduro:) Det är en rolig affär att vara i.
Jonas köpte sig en ny vinter jacka.
Och sen i fredags så köpte vi skor, jag köpte nya vinter skor, mocka stövlar och ett par lite finare skor som var guldiga! Jonas köpte sig ett par nya gympa skor, Kort kommer senare har inte hunnit med det:) Hihi.
 
Tittade på tv4 i morse och de pratade om rosa bandet att det skulle börja nu, de sa att man kan köpa rosa bandet som alltid säljs och det tänkte jag att jag skulle göra denna gången:) Sen sa en dam att man skulle tända upp Globen imorgon som ett rosa bröst! Hihi, det måste jag bara se, som jag fattade så skulle globen tändas varje kväll i Oktober, då kanske jag hinner se den!
Det är viktigt med forskning runt bröstcancern, den upptäcks på 18 kvinnor varje dag! Det blev jag lite förskräkt över 18 kvinnor det är många det! Ska köpa mig ett band så jag är med och hjälper, gör ni det med!


Imorgon ska jag klippa mig med, det ska bli skönt men jag kommer inte klippa så mkt på längden, mest tunna ut håret och sen kanske klippa lugg får se om jag vågar! Hihi


Nu måste vi springa ner till tvätten igen, hit och dit:)

Må gott
Puss & Kram!


Liseberg

Hejsan!

Ännu en vecka, tiden den rullar på, nu är det mindre än 3 månader till jul:) Hehe fick några ångest nu??
I helgen som var var jag i Göteborg, det var scouternas dag på Liseberg i lördags. Mamma åkte med till Götet, vi bodde hos Pappa. Det var jätte kul att träffa Mamma hade ju inte gjort de på över två månader!
Åkte här ifrån vid fem och var framme vid åtta tiden, det tog bara tre timmar och det var ju skönt för mig, hatar ju att åka dessa tåg och bussar, man måste ju sitta still hela tiden, och det är inte min grej:) Hehe.
Det ösregnade när jag kom fram Mamma hade redan kommit, vi kramades, Härligt:) De luktade Mamma! Hehe.
Vi började gå mot alla bussarna vi skulle nämligen ta bussen ut till Pappa, det var inte lätt när det öste ner och kålmörkt ute, men vi hittade bussen.
Väl hemma hos Pappa fick vi ost och lite mackor, Mums! Vi kollade även på se upp för dårarna, men jag somnade var helt slut, det blir man när man jobbar med dessa busungar!

Lördagen- Vaknade runt nio tiden, vi åt frukost tillsammans alla, och pratade, Pappa och Jeanette skulle inte följa med till liseberg, lite synd.
Runt elva tiden så skjusade Pappa in oss, det bara kryllade av blåa skjortor! Hehe.
Alla scouter gick in gratis denna dagen så vi bara passerade in:P
Först så träffade vi Martin och Arvid, pratade lite med dem sen gick vi vidare in, det känndes lite konstigt i början med alla blåa skjortor, men man vande sig sen. Det var ganska coolt att så många var där på samma gång, jag tror inte att de mindre barnen gick och tänkte på att de nästan bara var scouter där under dagen det blev så naturligt liksom, det var ca 6000 scouter som var där under dagen.

Vi fikade först på en jätte god skagen macka, sen spelade vi lite, under dagen så var det Mamma som hade turen med sig, hon vann en dvd-skiva (rika vänner, vet någon om den är bra??) Sen två 200g marabou choklad, men jag fick både skivan och en av chokladen, för jag har en så snäll Mamma:) Jag ska fixa lite svenska filmer till henne istället och sen kanske det var för att jag bjöd henne på middag under tagen, kebabtallrik för Mamma och Texmextallrik för mig:)
Sen så träffade vi på några flera som vi kännde.
Sen när klockan var två så invigdes hela scouternas dag kan man säga, mitt i liseberg vid stora scenen så hade det gjort upp scouternas fem-kamp och massa av olika information och Jingi-shopen var öppen igen, ett kärt återseende, det var där man kunde köpa grejer på lägert!

Senare på kvällen så blev det uppträdande av The Jingiz och Tuttuturutttt Andreas Lundstedt!! Hehe, han var helt ok, men jag trodde faktiskt att det skulle komma någon mera än bara han, vi var ju faktiskt i Göteborg, någon mera B-kändis måste det väl ha funnits:) Hihi Men det var ok, Vi stod och mumsade på pop-corn samtidigt!
   

Sen började kvällen närma sitt slut, vi tog spårvagnen hem, det tyckte jag var jätte kul:) första gången. Och vet ni vi vad vi betalade inte, inte en enda krona Hehe. Man kan betala i apparater på vagnen, men det var bara med så mynt och de hade inte vi så vi sturntade i det:)
När vi kom hem så berättade vi vad vi hade gjort och sen åt vi lite ostar igen och kollade på sju miljonärer.
Sen sussade vi gott!
Tack Mamma för en underbar dag!
        


Söndagen hände inte mkt bara åkte hem, och nu är det tisdag och jag ska snart äta lite mat.
har inte tagit några bilder på Jeansen ännu, men de kanske kommer, hoppas det om jag får tid till det.
Sen hoppas jag att Maria och David hade en bra dag på sin bröllops dag!:)

Må gott!
Puss & Kram!

image111
Lisebergskaninerna

Ps. Vet att jag kanske är tjatig, men snälla kommentra i min blogg ni som läser den! Det blir kul för mig att få lite respons tillbaka, efter allt jobb med att skriva, ta inte åt er ni som kommenterar!
Tack snälla ni! Ds.



Göteborg nästa

Hej!

Ja ni gott folk jag hinner inte med att sitta här under eftermiddagarna när jobbet är slut, då är det bara att göra mat och sen sova (nästan) Hihi.
En sak har jag kommit underfund med och det är att det är ju inte som att gå i skolan när man jobbar. Puhh allså!:)
Men iaf, imorgon ska jag träffa Mammi!!! det var jätte länge sen vi sågs, det ska bli så kul. Vi ska till Göteborg så kommer att träffa Pappa med:) Vi ska gå på liseberg på lördagen, det är scouternas dag där då. Vi firar ju 100 år i år och ska då har en liten fest där på liseberget:) Hehe. Med massor av roliga saker, men jag vet inte så mkt om dagen än, det är hemligt än så länge sägs det.
Så imorgon ska man få åka tråkiga tåget igen, Jag hatar att åka tåg och buss, blir så rastlös, men har laddat mp3 med ny musik så nu kanske det går bra:)
Det ska iaf bli kul att åka dit!

Sen måste jag berätta förra lördagen gjorde jag världens kap, jag var inne på JC i Täby och kollade lite, när jag kom in där så stod ett bord med massor av Jeans, de Emma prices behöver, men dem är väl dyra tänke jag, läste på skylten där stod det
Ett par för 149 kr
Två par för 150 kr
Jag tänkte men det kan väl inte vara sant att de ena paret bara kostar 1kr då?? Frågade tjejen och sa glatt ja vi vill bli av med dessa jenas:)
Jag blev hel paff, men började att prova, hur ska detta sluta kommer jag hitta två par för bara 150 kr, jag som har så svårt med att hitta jeans, men jo jag hittade två par. Ett par svarta som jag nu bara älskar och sen ett par vita med ränder, de satt lite tajt över knäna, men som tjejen sa att man kan ju alltid ge bort dem eller göra något annat av dem, tex en kjol som jag då kom på, så vi får väl se, men det var iaf ett bra köp! Jeansen hade innan kosta tusen kronor var! De ni!
Jag kommer att läga ut bilder på dem senare har inte tagit några nu, men jag tog kort på min nya blomma för några dagar sen. Kolla in bilden visst är den fin, en fikus, tyckte den var häftig:) Eller hur??
image106

Nu så får ni ha en god natt
Mamma vi ses imorgon:)
Puss & Kram!


Härlig dag!

Hej!

Idag har jag haft en bra dag på jobbet!, Imorse var det inte så bra, vi skulle ju göra samma sak som varje fredag gå och kolla vart alla barnen bor, men det behövde inte jag idag. Jag fick vara hemma med tre killar som  skulle hjälpa till att ta bort en stor jord hög som låg lite i vägen. Vilken tur Emma hade!:) Hehe. Och vi fick glass med efteråt. Hihi.

Sen efter allt slit med att gräva och köra runt jord fick jag vara själv på gården med killarna tills det andra kom tillbaka, vilket ansvar! Och det gick ju bra som tur var!:)

Sen efter lunchen har det gått ganska sakta.... Ända tills efter mellanmålet då de små kom över och där har jag ju  min älsklings tjej som jag bara vill äta upp hon är så go!!:) jag har lärt henne att säga Emma och nu kan hon det så nu kommer hon ihåg mig när vi ses och blir jätte glad! Och jag blir jätte glad och lycklig med när jag ser henne!

Sen så nu på eftermiddagen så jagade jag de äldre barnen de sa att jag var en dinosarie! Hjälp emma tar oss skrek dem. Vilken energi ungarna har allså jag fattar inte att de kan springa runt en hel dag utan några pauser. Hur orkar dom!!??? Så har min underbara dag varit! Hoppas på flera:)

Skönt med helg, det händer inte mkt denna helgen vi kommer bara vara här, kanske går på bio imorgon, om vi hittar någon bra. Sen börjar ju Svensson, svensson imorgon, det ska bli kul att se, undra om det kommer vara lika kul som förra gången, vi får väl se.

Bröllopet var trevligt som vi var på förra helgen, trots att man inte kännde brudparet så väl så skrattade man åt vissa tal som de höll för dem. Men oj vad många tal det var. Och sen så ska man ju inte äta under tiden som någon talar, men allså när bakelsen kom in så kunde jag inte motstå den, men var sååå god! Mums. Och grädden var ROSA, det enda som var rosa på det bröllopet. Hehe.
Den goda bakelsen

Bröllopet var i Fjällbacka (många fina bergsklippor var det där) en liten stad och där så spelade de in en del av Ronja Rövardotter, en scen när rövarna rider igenom en kilppa, och den var vi och tittade på, såg prices ut som i filmen kolla in bilden här så får ni se!
image105
Här red rövarna i Ronja filmen!

Nu ska jag kolla till bakpotatisen i ugnen.
Ha en trevlig helg!
Puss & Kram!


Fel fel fel

Hej!

Nej Nej Mamma min choklad finns kvar men de stora askarna är slut Maud ville ju ha en och Linn med:) Så du kan ta det lungt du kommer att få smaka, men visst vi kanske kommer att  ha lyckan med oss på Liseberg med Håller tummen för det:) Hihi

Har inte hänt mkt idag jobbat varit ute i skogen med alla barnen idag som alltid på Onsdagar, Nu hemma har jag inte gjort mycket, stänger idag så kom hem kvart i sex, bara ätit mat. Imorgon ska vi åka och simma igen. Jippe! Ska bli skönt!

Ikväll börjar svenska top model, Hurra!

Må gott Puss & Kram!

image103


Tråkigt väder

Hej

Ja gott folk nu är det bara att inse att hösten är här.....:( Huuu!!
Men dagarna går ju ändå, och så har ju Idol börjat så det går an:) hihi

Skriver inte så mkt idag hinner inte med det, jag måste nämligen se top model som vi spelade in ihelgen eftersom det går samtidigt som idol nu.
Ihelgen var vi också på bröllop det var trevlig, berättar mer om det en annan gång!

Och tyvärr så har de STORA choklad askarna tagit slut.....

Ja det var väl det just nu!
Må gott
Puss & Kram!


Mmm Marabou

Hej!

En ny vecka, denna veckan kommer vi att ha en studiedag på dagiset då det är stängt för barnen och bara vi "fröknar" jobbar, vi ska prata om läroplanen. Hmm kul... nja! Hihi

På ett av de andra dagisarna så jobbar en tjejs man med ja jag vet faktiskt inte vad men iaf de säljer ut STORA FETA marabou askar för bara 50Kr! Ni ser bilden nedanför så stora, som man vinner på tivolin annars, och en sådan köpte jag mig det är 20 100grams kakor i. Hihi:)
  
    Där är den STORA asken:)

Sen så har vi fått massor av rabatter och sånt det berätta jag ju om och idag hämtade vi en av våra presenter i en affär som heter Magasinet, Vi fick en dammvipa, diskborste, disktrasor och en till sak som jag inte vet vad den heter ni kankse vet ni ser den på bilden... Allt var ROSA det var bra tyckte Emma, Hihi:)
    

Japp det var dagens dag! Nu ska jag se på Söderkåkar!
Adjös, Må gott!
Puss & Kram!

image102
Alla choklad kakorna! Mmm

P.s om ni inte har kommit på det tryck på den lilla bilden så blir den större, Då ser man bättre:)


Skärholmens centrum

Hej!

Idag har vi varit på skärholmens centrum, hittade inte så mkt, det var så rörigt det byggde om här och där så man fick ingen uppfattning om de hela liksom. Bara gick runt.... Inga fina kläder heller, jag behöver nya Jeans testade en hel del men jag gav upp efter ett tag.... De satt jättebra men sen när man ska sätta sig ner så åker jeans ner så halva rumpan syns varför blir det så!!!??? HJÄLP MIG NÅGON!!! Emma ledsen:(

Jag köpte mig två snygga papper på panduro till min lilla scrap books samling:) det är så kul att gå där inne. Sen fick jag ett armband av Jonas:)
      De svarta pappret är det glitter i, kostade bara 9,50! Så snyggt!

Mamma ringde nyss, Vi kanske kommer att få ha FM (förbundsmöte) nästa år!!  Så himla häftigt! Hihi. Jag håller tummen! Coolt!

Nu ska jag sätta mig ner och kolla på Dans showen på 4:an... Önskade att jag var där....
image98
Lilla Jag

Må gott!
Puss & kram och dröm sött sen när det är dags!....




RSS 2.0