Aj stackars Emma...

Go kväll!

Jag har gjort mig illa idag på jobbet, jagade en kille på dagiset ute och så helt plöstligt så sladdade jag på gruset och slog i mitt knä och handen:( det gick nästan håll på mina jeans leggings:( och sen skrapade jag upp handen lite, AJ! Barnen fick blåsa på min hand;) och när jag kom hem satte jag på ett Hello Kitty plåster, så nu känns det bättre!

Nu ska jag sova! Imorgon kommer bilder från nikoloden dagen och sen ska berätta om en sak som jag har
sökt till!
Sov gott alla söta!
Må gott, Puss & Kram!



Present på jobbet!

Hej!

Nyss hem kommen från jobbet, ingen bra dag, men nu har jag tagit mig i kragen och ska sätta mig med chefen imorgon, så ska vi se vad som händer.... Känns bra!
jag vill hellre jobba med killar, det blir så mkt skitsnack med bara tjejer,
Hur är det med killar snackar de med skit på jobbet??

Ska bara lägga upp en bild på en present jag fick av en arbetskamrat idag på jobbet, jätte gulligt tänk av henne! Tack!

Nu ska vi laga mat, hamburgare, har inte haft någon matlust på hela dagen, känner mig inte bra i magen, men nu ska det bli gott med mat!

Hörs senare!

Må gott, Puss & Kram!



Till grönan!

Hej!

Vi är nu påväg hem igen, har ju varit hos Jonas föräldrar denna helgen. Men vi ska inte riktigt hem än, vi ska nämligen ut ptill grönan och se på massa artister som uppträder, det är nikoolodiendagen där idag! Ska träffa Sara där med, som jag pluggade med i Vimmerby, trevligt! det var ett bra tag sen vi sågs!
Alexander Rybak ska spela, det ser jag mest fram emot, Johan Palm är där med så vi får väl tappas med alla fjortisar, hehe:)

Igår var vi på finnkampen i Götet, träffade pappa med:) Finnkapmen var det jag, Jonas, Jonas pappa oc bror och min pappa som såg. Sen på kvällen blev det resturnage, en tapas resturange som är så otroligt gott, Någon som vet en tapas i Stockholm??

Imorgon ännu en jobbvecka, inget jag ser så fram emot men det är ju ett måste, det känns inte bra på jobbet nu, känns som för ett två år sen inom mig....:(
Men vi ska gå på en föreläsning på onsdag det ska bli intressant och se vad det är för någon föreläsning, det var obligatoriskt för alla!
VAD SKA NI GÖRA DENNA VECKAN?

Här kommer ddet lite bilder från resturange en igår:)
  
 

GLÖM inte att skicka in eran bästa sommarbild till mig sista dagen idag, kom igen!
[email protected]
Glöm inte att skriva med eran blogg adress så att jag kan länka till er!

Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram



Kräftor för andra gången!

Hej!

Nu är vi påväg till Göteborg och ska se på finnkampen! Först var vi inne i stan i Lidköping för att kolla i en butik som bara finns här med massor av billiga saker;) hehe, sen var vi inne på rörstrand iittala outlet. Köpte lite där med och sen blev jag medlem och fick en gåva, en ljuslykta, jätte fin! Gratis är ju bra, hehe! Så ska åka till Gustavsberg hemma där har de med sen sån outletbutik!

Igår när vi kom fram till Jonas föräldrar så åt vi kantarell omeltett och kräftor! Mums, det är andra gången i mitt liv som jag skalar kräftor:) Det är ju riktigt gott allså!


imorgon åker vi tidigt för att gå på nikolodien dagen på göran, ska se Alexander Rybak:) Och sen träffa Sara, det ska bli trevligt!

Ha en fin dag! Må gott
Puss & Kram!



Shoppingen från IKEA!

Hej!

Jag hinner verkligen inte med bloggen nu! Jag har massor av annat hela tiden. Ska bättra mig!!
Men medans jag inte hinner med att blogga så leta fram eran bästa sommarbild, ni har ju tills helgen på er, Kom igen! De som skickar in blir länakde:)!!

Maila in bilden på [email protected]


Här kommer iaf shoppingen från IKEA!
  
  
  

 Två korglådor nu ska de bli ordning i garderoben:)
  En stor växt!
  En ny tvättkorg, den andra var rätt söndrig nu, så de var dags
  Flera växter
  Två lampor, de är så fina dessa klot lampor har de rosa redan, dessa var på rean nu!
 En rosa vas och en rosa dekoration
  Ljus till hösten i mustiga färger
  En rolig ljuslykta, kan man bygga ihop som man vill
  Två tavellister

Sen köpte vi en ny matta till vardagsrummet ,men den har jag inte lagt ut än, bild kommer senare:)
Sen hittade vi ett jätttefint klädskåp och en matchande byrå, våran är lite trasig, så de ville vi köpa med, men måste ha en större bli, kanske kunde få åka med Jennie en dag, och sen hittade vi ett nytt vardagsrumsbord! Så vi åker väl dit igen snart, hehe! Det är så kul att gå där och drömma sig bort:)

Nu ska jag se unga mödrar och måla naglarna!!

Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Mitt bästa sommarminne!

Go kväll!

Ska snart lägga mig och kolla igenom IKEA-katalogen, vi ska ju dit imorgon efter jobbet! Och vi lär ju inte komma hem tomhänta, men sen sak ska vi köpa en stor krukväxt, de är kampanj just nu, sen ska vi kolla lite vill köpa lite nytt till hemmet, men kan inte köpa så mkt nu, kanske kan ta en vända när Jonas föräldrar kommer hit upp första helgen i november, de har ju större bil än oss;)

Nu ihelgen ska vi åka till dem och på lördag ska vi se finnkampen med Jonas, pappa, bror och min pappa, det var jätte länge sen jag träffade honom, ska bli kul! Sen blir det resturange på kvällen!

Sen pratade jag med mamma idag, så nu har vi bokat in en helg, när hon och min moster kommer och hälsar på oss, första helgen i oktober blev det, KUL!!! 

En del av er har skickat in erat bästa sommarminne, tänkte lägga ut mitt:)
Hoppas ni skickar in flera ni har till helgen på er att maila in bilden på [email protected] Så kom igen leta fram erat bästa sommarminne och bli länkade:)

När jag träffade Alexandra första gången i Varberg är ett starkt minne denna sommaren, och sen hela dagen där i Varberg, fick verkligen känna mig in i hur det är att vara fotograf och se kändisar!


Nu ska jag kolla in IKEA-katalogen!!

Sov gott, Må gått, Puss & Kram! 


Inlägg till Camilla!

Detta inlägg är till Camilla som ska hjälpa mig att göra om min design hon ville ha bilderna så här, så här är dem:)

Hoppas det funkar denna gången!
   Dessa bilder på headern på nått snyggt sätt, med hjärtan kanske med våra ringar:)

Denna bilden i kommentarsfältet:)

      
           Rästen vill jag a på höger sidan, som jag redan berättat!

Hoppas det funkar!
Nu ska jag jobba!



Jag vill inte vara sjuk nu!!!

Hej!

Kom prices hem från jobbet, har inte känt mig 100 % idag, har frysit fast det har varit varmt och näsan börjar rinna, Tog tempen nu och hade 37,1 så lite feber men inte mkt, men ändå varför nu och JAG det är jämt så med mig jag blir jämt sjuk till hösten, här har jag klart mig hela sommaren (inte början då, med ögoninflammation) att inte blivit sjuk och så fort man kommer tillbaka till jobbet POFF så är man sjuk!! Jag vill inte vara sjuk nu, ska ju iväg helgen på finnkampen i Göteborg och på onsdag hade vi ju planerat in ett IKEA besök!! Ska kurera mig här nu med en nu choklad från lindt tills Jonas kommer hem!

Glöm inte att skicka in din bästa sommarbild så lägger jag upp dem i slutet av veckan
[email protected]

Hoppas det blir bättre!!!

Ha en fin kväll iaf!
Må gott, Puss & Kram!


Nu bor Åke närmare oss, Hurra!

Go kväll!
Vi är prices hemkomna från Maria och c/o, de har ju flyttat tillbaka till Stockholm nu, ett tag bara tyvärr men det ska bli kul den tiden de är här! Passa på att vara mkt barnvakt med, så nu Maria får du ta med dig David ut på resturange eller bio:)! Att bära in allt gick väldigt fort, de var inte mkt de hade med sig, om man jämför med vad de hade förra gången i lägenheten, sen har vi käkat mat, pizza, men jag var inte sugen på det så jag testade wokade nudlar och grönsaker, mkt gott! de vill jag testa flera gånger:)
 
Nu ska vi snart sova, ska bara kolla runt lite! Glöm inte att skicka in eran bästa sommar bild, läs mera om det HÄR
Sov gott, Må gott Puss & Kram!


Fredagsmys och höstens mörker!

Hej!

Vi sitter här och äter chips och godis, som jag skrivit förut så är jag verkligen en chipsoman;) Jag älskar mest dill & gräslöks chips, sen är jag väldigt svag för choklad, men inte lika mkt för annat godis längre, ibland, men Jonas är en godis gris han:)

Nu börjar man känna av att det blir kallare och mörkare under kvällarna fort, det är så tråkigt!! Många går in i deperitioner nu..... jag är mest bara ledsen över jobbsituationen, men denna vecka har det varit en bra vecka, men det där kommer ju och går liksom, hoppas att det kommer att gå bra, men helst vill jag jobba med Lotta igen, men det kanske kommer det med! För att inte gå in i någon svaka tror jag att man ska ha saker att göra framöver, jag älskar ju att planera så håller på att planera in massor nu framöver, sen ska jag försöka att börja träna, det kan göra än mkt piggare!

Men tänkte köra en grej som kan få en att leva tillbaka till sommaren ett tag!
Skicka in din bästa sommarbild till mig  så lägger jag upp den här i ett inlägg och du får en länkning!:)
Skicka in bilden på mailadressen [email protected]
Vill ni veta mitt bästa sommarminne:)?


Och har ni ingen blogg så skicka in ändå, lägger upp den bilden med och du gör mig lite gladare i höstmörkret:)
Nu ska jag snart sova är rätt trött efter dagen,

Föressten jag undrar hur man lägger upp en bild från sin webbcam? Någon som kan hjälpa mig? När jag tar ett kort så hamnar det kvar på webbcamen och inte i mappen bilder, hur gör jag??

Ha en fortsatt fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Helg, Helg, helg!

Go morgon, go morgon hör fåglar sjunga glatt, go morgon, go morgon i kör!!!

Nu är det fredag igen och helg! Och denna helgen ser det faktiskt ut att vara fint väder, imorgon ska vi vara flytthjälp och på söndag har jag ingen anning om vad som händer:) får se vad vi planerar in, Sen kanske bloggen kommer bli lite finare;) hoppas det iaf!
 Vad ska ni göra i helgen?

Nu ska jag snart åka till jobbet har min korta dag idag, det gör det ju ännu bättre, Hurra!


Ha en fin dag, Må gott, Puss & Kram!


Detta är lyxigt tycker jag:)


Hej på er!

Jag har prices kommit hem från jobbet och kollat posten fick massor idag, nya panduro katalogen och sen en tidning från NK, det är lyx tycker jag att ha Nk kortet, hehe:) Jag har det mest för att få gå tidigare på julrean i vinter:) Men sen tror jag att det börjar kosta efter ett år om jag inte har fel? Någon som vet?

Ska kolla vidare i IKEA katalogen sen med, på måndag eller onsdag tar vi en sväng till IKEA efter att Jonas slutat, han jobbar senare än mig nästan varje dag nästa vecka, denna veckan tvärt om:) Så kan det vara!

Sen fick vi hyresgästföreningens kort igår och massor av medlemsförmåner, tex gå på bio till ett billigare pris, passar bra till hösten:) Så tänkte sätta mig ner och läsa mera på deras hemsida och skicka iväg ett mail, har en del frågor om lägenheten och hyresvärden där vi bor nu, hoppas det kan hjälpa mig!

Nu ska jag lyssna vidare på Amy Mcdonald, har hittat när hon har en konsert i Tyskland, samma som den vi var på, på grönan tror jag, så det känns nästa som att man är där förutom att det inte hörs några karusellskrik på denna:)
Imoegon helg igen, Skönt!!! Då får man träffa Åke skrutten!

Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Shoppat i vaxholm

Go kväll!

Sitter här och små tittar på VM, snart lyxfällan. Vi små planerar en weeked till Liseberg fram över, Jonas fick ett
skrap-fram-och-se-vad-du-fick kort i födelsedags present, och han fick då en weekend, jätte roliga kort när man inte vet vad man ska ge bort:)
Så nu har han bestämmt sig att han vill åka till Liseberg, inte för att åka utan spela, hehe, det älskar Jonas:) Och det är hans födelsedags present så då får det bli det. Men vi har inte kommit fram till något datum ännu, Min mamma och moster ska komma och hälsa på oss nu i september så vi kan inte boka något ännu, Det ska bli kul när både mamma och moster kommer:) har ni några tips om vad man kan göra med två kvinnor i deras bästa ålder;) hehe! de vill säkert shoppa, men kan man göra något annat? Tips!?

Jag älskar att få besök, har redan bokat in Linn en helg i november, sen ska Jonas föräldrar komma upp den 9 okt, vi kanske så gå på musikal då:)
Så nu väntar jag bara på ett pappa-besök och kanske något kusin-besök skulle vara kul:)

Slutade tidigt idag så var en vända nere i stan och shoppade lite saker, inte ofta eftersom det är ganska dyrt, men idag fyndade jag på rea!

 
Cult design ljus till höstens mörker och en fin korg plus ett glittrigt naglack, ska testa en grej till helgen med glitter naglacket:)

Nu ska jag se på lyxfällan!
Sov gott sen!
Må gott
Puss & Kram!


Vattenkaos på dagiset!

Hej!

Måste bara berätta om en sak innan maten, igår på jobbet så bara ösde de ner regn, himlen öppnade sig liksom, Barnen tycket det var jätte kul:) Vi fröknar stod mest under taket och helt plöstligt säger en av de andra fröknarna men kolla där!!! då ser vi att det bara forsar ut vatten rakt upp:)
Det var någon läcka någonstan, hehe! Barnen tyckte det var kul och det kom dit en grävmaskin och massa arbetar för att försöka stoppa det, så att inte allt vatten skulle ta slut:)


Så vi hade våran "lilla" egna fontän vid dagiset igår:) hehe!

Nu ska jag äta!
Må gott, Puss & Kram!


IKEA katalogen har landat!!

Hej!

När jag kom hem nyss så såg jag Ikea katalogen innanför dörren, jag gjorde ett glädje tjut! :)
har titta snabbt igenom den, och jag vill verkligen åka til Ikea snarast!!! Det har massor av fina saker jag vill ha, och ett bra fika erbjudande Prinsessbakelse;) hehe! Så ska nog planera in ett Ikea besök snart!!!

Nu ska jag laga mat!
Må gott, Puss & Kram!


Scotts och en massa andra kändisar;)

Hej!

Så har det börjat en ny vecka på jobbet....
Har inget speciellt inplanerat denna vecka, bara att på lördag hjälpa Maria, David och lillen Åke att flytta, de ska flytta hit upp igen! Kul! Hurra. Men jag vet inte om jag är till någon flytthjälp, men kul ska det bli att träffa er igen!

Tänkte lägga ut lite bilder från lördagens bravader!! Vi skyndade på massor på morgonen så att vi skulle hinna ut till grönan och få mammas puss-kort signerat av Henrik i Scotts, och vilken tur vi hade, när vi kom dit så repade dem, vi lyssnade på dem, men fick ingen chans efteråt att gå fram och fråga om autograf (de låg efter i körschemat), så blev lite besviken, men Jonas säger vi kollar om de är ute på andra sidan, där alla artisterna kommer och går, på baksidan liksom, Så vi knallar dit och där står de:) Jag går fram och frågar lite försiktigt om Henrik kunde signera mammas kort, klart att han kunde, var väldigt trevlig:) Kände mig så stolt sen när vi gick där ifrån, är ju ganska nervös när jag träffar kändisar, fråga mig inte varför det bara är så...:)

Sen käkade vi och åkte vidare ut till Ulrikdalslott för att se diggilo! Vi träffade på Alexandras mamma och pappa och lilla hunden, de satt med oss, Vilka trevlig människor de är allså! Så till mötes gående:)
Vi satt där och pratade och jag spanade in kändisar, det kom en hel del, jag var i mitt esse då;) hehe!

Det var häftigt att se Carola:) Och Drottningen! Kugen har jag ju redan sett ett par gånger:)

Konserten var jätte bra tyckte jag, de som var tråkigast var att de höll ju på så länge så att de blev mörkt! och sen kom det regn i slutet, men vad gör väl det!

Sen hann jag inte med att prata med Alexandra så mkt, jag hoppas ni har vägen förbi hit upp någon gång fram över så att vi kan lära känna varandra lite mera!! Men TACK familjen Liljekvist för att ni bjöd oss på kvällen!
 

   
  


  


Nu ska jag snart hoppa ner i sängen!
Må gott, Puss & Kram!



Äventyrsgolf hjärta bio!

Go kväll!

Det blev inte som jag hade tänkt mig, jag tänkte ju blogga om kvällen igår idag med men nu blir det bara om våran dag idag, har inte varit hemma så mkt under dagen idag!

Vi firar ju som sagt 1 år som förlovade idag, för ett år sen var vi i Finland, det var mysigt;) Men idag blev det inget Finland utan imorse när  jag vaknade gick jag upp, Jonas sov, jag satte på datorn och letade upp Helen Sjöholm när hon sjunger "Du är min man", hämtade paketen och gick in till Jonas och spelade upp låten (det är en favolåt för Jonas) Han blev överaskade och glad! Sen sa jag jaha vad ska du göra för mig nu då:)? Hehe.
Du får bara paketen sa han:) Jag hade ju inte förvantat mig något annat liksom,:)... men sen tar han datorn (ska bara kolla en sak sa han) och sen sätter han på Agnes låt "right here right now". Våran kärleks låt;) Så sött av honom:)

Den låten ska Linn få sjunga på vårat bröllop i framtiden:)
Ringde hennes nyss för att dubbel kolla att det riktigt var en bra kärleks låt, för båda jag och Jonas är kasa på engelska, hehe, Tur man har Linn då:)!

Vad har vi gjort av dagen då? Jo vid elva tiden åkte vi till Siggesta gård (värmdö) och spelade äventyrsgolf, jätte kul, men kanske för att jag vann eller ok, Jonas körde på den svåra banan och jag på den lätta så oavgjort då;)

Sen blev det bio, sommaren med Göran, Skit rolig film:) Se den!
Och nu har vi avnjutit en härligt middag här hemma:) En riktig mys dag!
  
  
 
Jonas var hungrig på sin skagenmacka;)
Gissa vilken boll som var min;)
Jonas fick de beck filmerna han inte hade, han blev väldigt glad, och jag fick en ring med en stor hjärtsten (vissta jag faktiskt om) och sen ett silverarmband med ett rött hjärta på, mkt fint:)! Tack Älskling!



Du&Jag

Nu ska jag snart sova, en ny dag imorgon!

Sov gott!
Må gott! Puss & Kram!


Kändisvimmel!

God morgon!

Kvällen eller hela dagen var skit bra igår, fixade signering på mammas scotts kort på grönan och sen blev det diggilo på kvällen, med massor av kändisar som vimlade runt, jag blev helt galen;) hehe!

Carola var där häftigt;) hehe!

Men tänkte berätta mera om de senare för nu ska vi åka till Värmdö och testa på äventyrsgolf där:)!

Vi firar 1-årig förlovningsdag idag!

Sen blir det bio senare i eftermiddag, så kommer att uppdatera mera ikväll!


Ha en fin dag! Må gott, Puss & Kram!


Diggelo för hela slanten!

Hej!

Nu ska vi in till Grönan för att se om vi kanske ser Henrik i scotts, så att han kan signera mammas kort, sen ut till Ulrikdalsslott och se på diggelo! det ska bli kul! Berättar om allt imorgon:)

Ha en fin dag! Må gott, Puss & Kram!


Fredags mys!

Hej!

Nu är det helg, det är så skönt! Ska äta chips sen det är höjdaren på fredagar för mig är verkligen en chipsoman;)
Har ni någon last som ni älskar?? Och sen ska vi gå på diggelo imorgon! Hurra! :) Men först kanske vi ska ni till grönan och signera mammas pusskort, det beror mest på vädret och när vi alla som ska se diggelo ska ses.

Nu ska vi äta hemma gjorda pizzor, jag har ett enkelt tips. Att ta hönekaka som botten och lägg på det du vill ha med ost över, det går betydligt mkt snabbare och det blir lite matigt med:)

Jonas gjorde en speciallare med en gurkskiva på en av pizzorna, undra om det verkligen är gott, jag tror att han får äta upp den själv, hehe!


Ha en fin helg, vad ska ni hitta på?:)

Må gott, Puss & Kram!


God morgon Fredag!

Å så skönt att det är fredag och helg, jag är helt slut efter denna veckan, och det blir ju inte bättre med regn som kartan på tv:n vissar!!

Men vi har så mkt att göra ändå denna helgen, imorgon ska vi ju på diggelo, det ska bli så kul! Träffa Alexandra med, Hoppas att vädret håller i sig så att det inte regnar!! Sen på söndag har vi våran ett års förlovningsdag!!;) Då blir det nog bio och tullgarns slott!

Nu ska jag åka till jobbet, ha en trevlig helg!
Må gott, Puss & Kram!


Glädje dödaren...

Hej!

Vi ska snart åka över till min kollega så att hennes pojkvän kan kolla på våran bil:) Har käkat lite hamburgare nu innan och sen har våran hyresvärd varit här och tittat på badrumsskåpet som Linn trashade när hon var här, och han är hel konstig hyresvärden allså, han sa direkt att de här kan man inte laga, och den kan inte ha gått av bara, det är ju ingen spricka, Skåpet är BARA 4-5 år gammalt sa han. Hallå ett badrumsskåp öppnar man varje dag, iaf vi! klart att det kan gå sönder efter 5 år då!! Jag blev så arg på honom, jag sa att vi kan ju inte ha de så här iaf, du får väl köpa ett nytt om det nu inte går att laga, han bara svarade nej jag vet inte vad vi ska göra, det kan inte bara ha gått sönder...
Jag berättade att jag inte var hemma när det hände så jag vet inte vad som hände liksom en klart att ett badrumsskåp kan gå sönder, eller är jag helt ute och cyklar??
Han skulle återkomma så vi får väl se, men vi kan ju inte ha ett skåp med en dörr och en utan dörr!!!

Nu ska vi hem till Maria, de ska bli trevligt, Ska ringa Micke med och se om vi har fått bilejtter till Diggelo, hoppas det så att jag blir lite gladare:) Jobbet var ingen höjdare idag heller:(

Må gott, Puss & Kram!


Ja, ja, ja!!!!!

Go kväll!

Ja vi kommer nog att få gå på diggelo och jag kommer att få träffa Alexandra igen på lördag!! jag är så glad!!! Pratade nyss med hennes pappa, (en super trevlig man) han hade nog fixat biljetter till oss, vet mera imorgon! Spännande och överlycklig vilken dag, sen har jag fått positiv respons på jobbet, och är nyss hemkommen från en trevlig middag inne i stan med Erika:) Vilken dag!!!
Hur har eran dag varit??

Jag ska svara på kommentarer och sen sova, så att jag får reda på om mera om lördag!!
Sov gott, må gott Puss & Kram!


Jag har en underbar pojkvän!

Hej!

När jag kom hem från jobbet nyss så hade Jonas skurat hela köket skinande rent, vad glad jag blev!! Alla luckor, spisen, och kylskåpet:)!  Så underbar, det är sånt man kan och hinner med när man inte börjar förren vid halv ett. Men det är helt ok, för vi slutar ju samtidigt iaf, det tycker jag är skönare, så att man kan komma hem tillsammans:) Vi brukar sluta samtidigt nästan varje dag utom onsdagar (min tidiga dag) och vissa fredagar:)

Nu ska vi äta varma mackor och se på tre kronor avsnitt, såg ni de när det gick på tv:n??
Sen måste jag ju läsa om Madelené och Jonas förlovning!
Ha en fin kväll! Må gott, Puss & Kram!


En kunglig förlovning till!


Bild från aftonbladet.se

God morgon!

Har ni hört nyheten inom kunga familjen?? Madelené har förlovat sig med sin Jonas! Kul, Grattis:) Men kunde de inte låtit Viktoria få stå i centrum en stund till?? De ska ha preskonferans idag på soliden klockan 16.00. Då får man kanske veta mera, men en sak är säker, att de gifter sig inte förre Viktoria och Daniel:)

Nu ska jag snart åka och jobba!
Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!



Lotta slut för sommaren:(!

Ja nu är Lotta på liseberg är slut för denna sommaren och sesongen:( Hoppas det kommer tillbaka för trots att det var blä när vi var där så vill jag ha tillbaka det:)!! Kan ju vara bättre nästa gång;)!

Och sommaren är väl slut för många nu, många som börjat jobba idag kanske?? Jag har ju jobbat en vecka....
Men sommaren behöver ju inte var slut för det många barn har väl inte börjat skolan än, den börjar väl sent i år? Men om man allt förmodat har börjat jobbat och vill njuta av de sista sommardagarna, så är mitt tips att ta vara på de dagarna/eftermiddagarna man har tillsammans med nära och kära och hitta på något kul, åka och bada, ta en glass nere i stan, ät ute, eller bara njuta av solen på balkongen! det gör mkt, tro mig, det är det som får oss att njuta de sista dagarna av sommaren:)

Jag är ganska glad att jag inte jobbar på helgerna, då kan man hitta på mkt saker!! Vi har ju våran förlovingsdag att se fram emot denna helg, vet inte vad vi ska göra än, vi funderar, men på lördag ska vi ju ev gå på diggelo, hoppas hoppas, håller tummarna att det slår in:) då får man träffa Alexandra igen med:)!! Sen vet jag inte, vi pratar om bio,
har ni något förslag som man kan göra:)?? Det är på söndag som vi ska fira det:)!

Sov gott, Må gott, Puss & Kram!


Harry Potter!

Go kväll!

Nyss hemkommna från harry potter filmen! den var riktigt bra trots att jag inte hade sett filmen innan,
Vad tyckte ni som sett den??. Jag vill se alla igen någon gång så att man mera förstår, man var ju inte så gamal när den första gick på bio:) Men det får bli en annan gång, nu ska jag sova, imorgon en ny jobba vecka, får se vad som händer då..... lite skraj....

ser ni den enorma läsken, Stephen köpte den, säkert 1 liter, om inte mera, har ni sett den stora??


Sov gott!
Må gott, Puss & Kram!


Gratis bio!

Hej!!

Allså gratis bio vet väl alla vad det är, jag bara älskar den sidan:) Har tjänat in massor av poäng nu som jag ska byta ut till biobiljetter och presentkort!!
Prerfekt när det är gratis också;) (småläning) hehe!!

Om ni inte vet vad gratis bio är så gå in och läs HÄR

Och vill ni bli medlemar så gå vid denna LÄNKEN så får du får du 50 poäng direkt! Bra va?!

Nu ska jag se om jag kan samla mera poäng!

Må gott, Puss & Kram!


Kvällen igår!

Hej!
Här kommer det bilder från Lena & Orup konserten igår:)
 

 
 
 
 
 
Skriver inga kommentarer under bilderna de får tala för sig själva:)
Nu ska jag se vidare på sommarkrysset!!
Ha en fin kväll! Må gott, Puss & Kram


Sushi- helt ok!

Hej!


 

Sitter och lyssnar på Orups skiva, vilken kille han är;) bilder från gårdagen kommer upp senare!
I torsdag bjöd Linn oss på sushi, vegitariskt, Jonas la sig direkt;) men jag åt några och tyckte det var helt ok, men inget man äter varje dag, men någon gång ibland, men vad ni en gör testa inte med kräftsjärtar, Hua mig!:)

Så Linn nästa gång du är här får vi väl testa det ute kanske:)?!

Nu ska vi äta mat här, idag blir det tacos gratäng:)!!
vad har ni för er idag??:)
 
 

testa inte denna sortens sushi bara:)!!


 

Må gott, Puss & Kram!


 



Vi ska dansa ner i ån;)

Nja dansa i neon, är det väl hon sjunger Lena PH:) Men man kan tro att hon sjunger dansa ner i ån:) hehe

Konserten var fantastisk, men den kunde ha varit lite bättre om vi fått träffa Lena efterråt, hon bara gick, hon skulle hem till sina barn sa Orup, men han fick vi en bild på och han signerade mitt gamla barndoms album:) Så det var kul, men hade varit kul att träffa Lena med, men hon skulle ju som sagt hem till sina barn, hade hon bara struntat i fansen hade de varit blä med henne, men nu var det ok! Men skulle såklart vara kul med en skiva signerad med henne med, Någon som vet vart de sjunger nästa gång??:)

Fler bilder kommer imorgon!

Nu ska jag sminka av mig och sova, imorgon åker Linn hem, trevligt att haft dig här!! Vi ska nog inte göra något speciellt imorgon, på söndag kväll blir det Bio med Jennie och Stephen, harry filmen, någon som sätt den Bu eller ??

Sov gott, Må gott
Puss & Kram!!


Helt slut idag med!!!

Hej!!

Jag är helt slut idag med, shit allså, vi var på badstranden idag med med alla barnen, Och nu ska jag åka till stranden med Linn och Jennie, hehe, men har vilat lite här hemma nu, väntar på att Linn ska komma, hon har varit inne i stan idag:)

Imorgon blir det Lena & Orup det ska bli kul!!

Sen när vi kommer hem från badet ska Linn bjuda mig på sushi, vegitariskt, gillar ni sushi?

Ha en fin kväll!
må gott!

Puss & Kram!


Helt slut idag!

Hej!

Hjälp vad jag är trött!!  vi har typ varit på stranden hela dagen och barnen har varit som sälar i vattnet:) Men inte jag, men som tur är så badade andra fröknar;)
Det är inte så bra att vara i solen en hel dag, men vi ska dit imorgon med, men nu ska jag ner till stan och äta en god glass med Linn och Jonas, kul att du är här nu Linn! På fredag ska de bli så kul!!!
På tal om glass så fick jag glass pengar av Lotta innan vi gick på semester som jag skulle köpa en glass,(för att jag hade tjatat så) så nu har jag gjort det, på grönan i lördags, vilken glass sen då, fick lägga till 5 kr extra:)
Här kommer glassen!


Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Signerat!!!

Hej!
Tack så mkt för att ni pushar mig till att skicka in en ansökan till idol-reporter grejen, jag ska nog faktiskt våga mig på det, Linn får hjälpa  mig när hon kommer nu ett par dagar, med tips och spela in videon:) Det gör du väl:)!
Har ni något tips på vad filmen ska handla om, vad jag ska spela in??:)

Sitter och funderar på vad jag ska ge Jonas i förlovningspresent, vi firar våran 1-års dag som förlovade nästa söndag, men vad ska man ge??? frågade honom lite och han säger att han vill ha Beck filmerna, men kan man ge de i present?? Han gillar det och vill ha de, men kan man?? har ni några andra idéer eller ska de bli Beck-filmerna??

Ska titta på sista allsången för denna sommaren, men först komme den signerade Amy skivan, den är jag glad över!! och på fredag kanske någon av dessa bilr signerade:)





Nu fick jag rysningar, Lasse sjunger Stockholm i mitt hjärta!! Wooo det är bara han som kan göra den:)


Nu ska jag se på de!
Må gott, Puss & Kram!


Ska jag våga??

God morgon!

Ska snart till jobbet, men först måste jag bara lägga upp det här, kolla vad jag hittade, blogga och vara reporter från idol!!! Vilken grej, ska jag våga skicka iväg en ansökan??? Men hur blir det då med de vanliga jobbet om det skulle bli jag?? Tjänstledigt.?! skulle vara kul att testa på något en kort stund, men vågar jag!??

Gå in mera HÄR och HÄR och läs, du kanske med blir nyfiken och skickar in:)!!

En bild som min kusin tog i sommras, sommar igen tack!!!

Ni får ha en underbar dag!
Må gott, Puss & Kram!



Detta är Emma humor:)!!!

Go kväll!

Ett snabb inlägg innan jag ska sova, börjar senare imorgon med skönt det:)!!

Kollade ni på Lotta på Liseberg, det gjorde jag såklart, vilken härligt program, och vilken humor!!! Haha Emma humor i högst grad:)!

Detta måste ni göra om på Ulrikdals slott Diggelo-gänget:)!!

Nu vill jag ännu mera gå på diggelo, hoppas önskan går in och sen får man ju träffa Bästa Alexandra:)!!!

Men nu ska jag sova, imorgon är en annan dag!

Må gott, sov gott
Puss & Kram


Första arbetsdagen klar!!!

Hej!!

Nu har jag jobbat första dagen efter semestern, känndes väl ok... Men trodde våran platsansvarige skulle vara där så att vi kunde reda ut en sak, men icke sa Nicke...:( Får vänta till måndag, men de var kul att träffa en del andra på jobbet, en del kommer ju nästa måndag, LOTTA!!! Hurra;) men får ju inte jobba med dig, så himla tråkigt, men bara att gilla läget, jag kommer nog vara där borta en hel del tror jag;)


Nu ska vi käka mat, Jonas har lagt färspasta och kräftsås:)! Mums!!

Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Flera bilder från dagen!

Här kommer det lite flera bilder från dagen på slottet:)
Föressten Kungen sa att vi fick hyra en lite del av slottet billigt, och var välkommna varje morgon och äta frukost med dem;)!!


Jag på framsidan av slottet, så stort att de inte fick plats på en bild:)

 
Jag funderar hårt på hur de verkligen ser ut där, och om de tycker att det är jobbigt att ha turister springades året runt!
Sen kom en liten vaktpard:)


Väldigt fina bilder blev det här iaf, skulle vilja åka dit någon mer gång och ta vackra bilder:)!

Men nu ska vi äta grillat här och se sommarkrysset, vi var visst med flera gånger igår ringde mamma och sa förut:) såg ni oss??:)

Må gott, Puss & Kram!


Drottningholm slott!

Hej!

Ja idag åkte vi till Drottningholms slott, jätte maffigt, men fint. Men det var ett himlans tråkigt café de hade inget gott att fika på, bara konstiga bakverk och småkakor! Sen ingen god glass, tacka vet jag Ulrikdals slott:)!!
Så vi ska fika på balkongen nu istället, sen ska vi testa våran elgrill, som vi har fått av min moster!


Ha de fint så länge!!
Må gott, Puss & Kram!


Kan man vrida tillbaka tiden??

Go kväll!

Å kan man inte dra tillbaka tiden??? Jag är feg, var ju på grönan idag och ville träffa Carina Berg, men jag vågade inte riktigt gå fram till henne under dagen, Martin vågade men inte jag, men vågade gå fram till Gynning:) Men det var ju Carina jag var där för liksom mest, och sen vågar jag inte mig fram:(
Men än var det ju inte slut på det, efter sändningen så måste ju alla hem och det finns bara en väg ut och där kan man stå och vänta och hoppas. Träffade innan på Kristian Luuk, han fotades jag också med. Så jag stod där och väntade och sen efter ett tag så kommer Kristians barn och förmodligen Carina ut och sist Kristian, Och hon måste ha varit både snabb och såg inte speciellt höggravid ut den som jag nu tror var Carina, så jag hinner ju inte med och sen är hon borta!! Jag blir så arg,ledsen och besviken på samma gång!!! Så vi åker hem och när vi sitter på bussen till Vaxholm så kommer tårarna, jag tänker men vad händer, gråta, vad gör jag...?? Det gör ju bara folk som är galna när det träffat sina fans, inte jag, men jo det fick jag svar på ikväll att det kunde jag:(..... Så nu är jag ganska tom..... Vill så gärna träffa henne, skulle göra mitt hjärta helt igen:)!
Har aldrig känt så här, inte för Carina förut heller, bara att hon är en skön tjej, helt konstigt!!
Någon som vet vart man kan få se Carina Berg??

Någon annan som har gråtit över sin idol???

Denna bilden fick jag av Martin, tagen förra veckan!
Mera bilder kommer imorgon, nu ska jag sova!

Må gott, Puss & Kram


Grönan idag igen!

God morgon!!!

Ska snart åka in till grönan ingen, igår var vi ju där för att se Amy Mcdonald, jätte bra!!! Men klant Emma!! ;) Kameran dog ju mitt i allt så bilder fick vi ta med Jonas mobil, min mobil är värdelösare, hehe, så korten är inte de bästa,(och nu har jag dessutom glömt att ladda kameran under natten!!) men jag är glad ändå fick hennes autograf på min skiva, som jag köpte i London förra vintern:) Så kan det bli!!


Idag ska vi se sommarkrysset, vi hade inte behövft åka in så här tidigt (10.30) för Martin en vän skulle ta platser till oss,(vi skulle ha varit där klockan13.00) så underbart snällt, men det är ju prideparaden idag inne i stan och då stänger de av all trafik inne i stan efter halv tolv, så det är bara att äta frukost och packa väskan! Hoppas ni tittar ikväll, ni kanske får se oss;)!!

Ha en fin dag iaf!
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0