Mitt 2009

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja massor av saker, upplevt finalen av melodifestivalen LIVE, åkt bussresa till Frankrike, vågat ta upp saker på jobbet jag inte trivs med, bokat en resa till New York alldeles själv, eller ja själv blir det ju inte sen för Linn kommer ju ditJ Tagit av mig min förlovnings ring…
2. Vad önskar du att du gjort mer? Fått upp ögonen över mitt förhållande, och kämpat mer för de…
3. Vad önskar du att du gjort mindre?
småtjaffsat med nära och kära
4. Vilken del av 2009 var bäst? Första eller andra halvan? Den första absolute!
5. Hur tror du 2010 blir i sin helhet? Hoppas på att de blir bättre än hösten 2009.
6. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
7. Dog någon som stod dig nära? Nej som tur är! Fy de är hemskt…
8. Vilka länder besökte du? Danmark på minisemster med Jonas syskon och föräldrar, Frankrike- kärleksresa med Jonas, vilka minnen
9. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Kärlek (under hösten…)
10. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 29 sep tyvärr….
11. Vad var din största framgång 2009? Att våga ta konflikter på jobbet med såna som jag har svårt att arbeta med!
12. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inte något allvarligt. Jag halkade nu när jag var hemma hos mamma när jag var ute och gick, gills det;)?
13. Bästa köpet? Disneyjul kulorna från Disneyland i sommras:)
14. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat;)
15. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att få vara frisk och lycklig!
16. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
New Love in Town med Europé
La voix med Marlena Ernman, sen finns de många andra låtar som jag kommer minnas men dessa två väcker starka känslor.
17. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, men hösten blev en jobbig period, men kämpade mig igenom den med.
18. Blev du kär i år? Jag var redan kär när 2009 började
19. Favoritprogram på TV? Desperate Housewife, unga mödrar, MELODIFESTIVALEN!!!
20. Bästa boken du läste i år? Räknas barnböcker;)?
21. Största musikaliska ögonblick? När Marlena vinner Melodifestivalen, den känslan går inte att beskriva!
22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Glad grattishälsningar!
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade min 23:e födelsedag med uppvaktning av Åke i Danmark;)
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att fått bilda en liten familj…
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mkt ROSA
26. Vad fick dig att må bra? Jonas såklart, även de som har hänt mellan oss under hösten, och mina kära vänner som verkligen finns där för en, TACK!
27. Vilken kändisträff var mäktigast? Å de finns så många, Men att få följa med hela Cock Along var häftigt och naturligtviss träffa Gordon:)
28. De bästa nya människorna du träffade? Jag fick lära känna Alexandra Liljekvist! Fick bättre kontakt med Denise och Fia på jobbet, de var en lycka;)

Sammanfattning- det har varit ett händelserikt år och inte trodde jag att de skulle sluta så här, men jag har verkligen lärt mig något de senaste månaderna… Livet kan verkligen förändras på ett par sekunder… Jag trodde att 2009 skulle blivit vårat år ett kärleks år med kanske en lite familj, men de blev något annat. Men nu ser jag framåt och hoppas på att 2010 blir ett bättre år, jag lämnar 00 decenniumet bakom mig och blickar framåt, 2010 blir mitt år ♥

Tack alla ni som följt mig under 2009 hoppas ni hänger på 2010 med♥
GOTT NYTT 2010!!:)

Nu blir mys med vänner och god mat och väntar in 2010!
Må gott Puss & Kram


 

 



Julafton hos mormor

Hej!
igår var de julafton och jag och min släkt var hemma hos mormor, mysigt att de var snö förengångskull, men nu töar de bort här massor tyvärr. TRÅKIGT!! Vi ska hem till mormor idag med äta rester, sen blir det bio ikväll. Göta kanal 3!

Här kommer bilder från gårdagen:) hiner inte alla ska åka nu kommer mera!




må gott, puss & Kram!


Snö, snö. snö!!!


Go kväll!

Vad mkt snö det är här nu, jätte kul, iaf för barnen på dagiset, och fröknarna med;)
Men nu tycker jag att det kan stanna med snö, tänk att all snö ska smälta bort sen också, fy det är så tråkigt med allt slask, Huuu!!

Men nu är det fint, så man får ta vara på snön:)
Jonas var hos mig i helgen, det var skönt att träffas, vi hade riktigt trevliga och mysiga dagar, bytte julklappar, åt på resturange, pratade om livet, skrattade och bara var:)

Nu en ny vecka julveckan.. Åker hemåt till hemstaden på onsdag kväll, på torsdag julafton firas hemma hos mormor som alltid... Tycker att själva julafton är ganska sådär... samma sak varje år, jag gillar mest allt som är innan alla förberedelser, men denna julen blev det inte mkt sånt för mig, men fick upp min julgran iaf, kommer bild på de,
 gissa vad som hänger mest i den;)?

Nu ska jag sova iaf, imorgon jobb igen, skönt med lite ledigt sen! ända till den 11 jan!

Sov gott, må gott, Puss & Kram!



Linn & Emma kväll!!!

Go kväll!

Linn har varit här eller är här;) på snabbvisit. Imorgon far hon till Mexico i 3 månader. Kommer sakna henne så mkt, men nästa gång vi ses, ses vi i New York på en veckas SHOPPING semster;) Linn flyger dit från mexico och jag flyger här ifrån alldelse själv! Hjälp;) Men kommer vara stolt över mig sen att våga flyga själv och lyckas ta mig in i the big apple, det är inte lätt ska ni veta, var ju i New york för två sommrar sen med Jonas familj och tur att jag hade dem med mig fattade inget;) jag är inte så mkt vän med engelskan;) hehe!

Men ska bli kul att se New york igen och speciellt med dig Linn 



Lycka till på din tripp sötis, ses snart igen!
Må gott Puss & Kram



Busdag med Åke:)


Go kväll!

Idag har jag varit hemma hos Maria (Jonas syster) och busat med hennes son Åke, han har ju dykt upp här på bloggen lite då och då. Och är ett riktigt bustroll, men nu ska de flytta till Marias hemstad, skit tråkigt, kommer sakna dem alla, men vi kommer inte sluta busa för de eller ur Åke;)??
   

Nu ska jag sova, ny vecka imorgon, tiden den bara går... snart julafton redan... Denna veckan kommer Linn på ett snabbbesök på onsdag kväll, sen far hon på tordsdag till Mexico i tre månader:( Men vi ses ju i New york;)
Sen kommer Jonas på torsdagen, det känns lite konstigt, men ska bli kul:)

Ha en fin vecka!
Må gott, Puss & Kram!



Paris i mitt kök

Hej!

Jag har Paris i mitt kök!
Köpte för ett tag sen deckorer som man kan sätta upp på väggar,spelgar m.m. Jag har gått och spanat på Paris deckorerna länge och köpte dem när mamma var här sist och idag åkte de upp, Är riktigt nöjd:)
Ett bra pysseltips för att bara frächa upp lite:)

 
Deckorerna finns att köpa på panduro, för ca 99 kr!


Tänk att jag var där i sommras, då hade jag andra tankar och drömmar som snurrade i huvudet än vad det gör nu....
Lyckligare tankar och drömmar...

Igår var jag hemma hos en arbetskamrat Denise, vi tog bilder med Denise kamera men hennes minneskort funkar inte i min dator, så det blir inga bilder, men vi hade jätte trevligt, åt goda ostar och tittade på idol, Erik vann, grattis till han!

Nu ska jag snart äta något här imorgon ska jag träffa Åke, Jippie!

Må gott, Puss & Kram!




Julgalan med jobbet!

Hej!

I lördags var jag och några av mina kollegor på julgalan, vilken kväll! Tack tjejer! Jag tänkte inte skriva så mkt utan bilderna som är ganska många får tala för sig själv, men säger bara att detta måste vi göra om, varken det är julgala eller något annat;) Vi har ju visseligen bokat in en middag hos mig i januari:)



På dessa första bilderna kan vi se att vi hade en rolig resa in till Anexet där julgalan hölls:) Och nej jag är inte naken på de två första bilderna;)





Väl inne i Anexett, vi käkade god julmat, min tallrik ser ni på sista bilden här;) hehe, mkt gott fanns det, eller??
Jo de gjorde de, detta är min andra tallrik där jag bara tog de godaste!:D




Sen efter maten började Jennifer gäspa, en timme senare sov hon nästan och fick åka hem, hon var helt slut, så kan de gå om man äter mkt julmat;) eller var de julmaten??;)




Vi fortsatte kvällen med en julshow! EMD, Linda Bengtzing, Kate Ryan, Markolioo och E-type showade:) Jag som är kändiskåt måste bara berätta att bilden med markolioo, prices efter att den togs så gick han förbi mig!!! Hihi:)




Efter showen spelade E-type flera låtar och vi skakade mkt rumpa;) Men Galina och Lotta på sista bilden tog de lite lungare;) Många kort blev det på mig med, men jag är ju lite egenkär som ni vet;)?
Kvällen avslutade iaf med mera dans natten lång, jag vill TACKA Denise, Fia, Lotta, Stephanie, Jennie, Galina, Axana, Jennifer, Marlene för en oförglömlig kväll och mig själv för att jag kom på idén om att gå på julgalan:)

Och ni har inte missat mina RÖDA läppar va??;) hihi. snygga de var;)

Må gott, Puss & Kram!



Jag kunde visst;)!!!


Hej!

Jag kunde visst steka ägg, hehe, jag stekte ägg till middagen ikväll och jag har nog aldrig gjort det vad jag kan minnas... Jag kommer ihåg att när min mamma stekte ägg när jag var mindre så skvätte det så mkt och de var jag rädd för, men de funkade ju galant idag;)

Nu sitter jag och tittar på julkalendern, den är verkligen BRA!!! hoppas den fortsätter att vara bra, gillar när det är lite musik i:) Jag tror att många barn gillar den med, de pratas om kalendern på dagiset:)

Må gott, Puss & Kram!



Julkalender!!!

Go kväll!

1 december, det är inte klokt av tiden går...
Idag har jag tagit fram min chokladkalender och the body shops kalender,(ja jag vet att jag är 23 år, men jag kommer alltid ha julkalendrar, hihi sån är jag). Köpte body shops kalender när mamma var här ville ha den dyraste men den var slut så fick nöja mig med den billigaste, men det är nog härliga produkter i den med:)


Nu ska jag se klart på desperate housewife och sen innan sängen se på julkalendern, och se om den är något att ha, förra årets var ju bara skit, tacka vet jag Sunes jul och mysteriet på greveholm:)
Vad gillade ni för julkalendrar??

Må gott, Puss & Kram!





RSS 2.0