Hon är bara BÄST!!!

Go Kväll!


Tänk att jag har sett denna kvinna vinna melodifestivalen, att vara där på plats går liksom inte att beskriva!! Skulle gärna velta vara på allsången ikväll, men jag kanske får min chans att träffa henne någon annan gång!!!

Imorgon är sista dagen att skicka in badbilder på dig när du doppar dig, så blir du länkad!!

Nu ska jag fortsätta att se!
Må gott, Puss & Kram!


En vecka en semster!

Go kväll!
Sitter och tittar på Lotta på liseberg:)
När Scotts uppträde nyss kom jag och tänka på när mamma gav Henrik en kindpuss på melodifestivalen i göteborg i år:) Vad vi skrattade trodde aldrig hon skulle våga göra det:) Och nu till sommaren ska jag fixa autograf på bilden, ska nämligen se med på sommarkrysset:) Det är ju liksom pricken över i:et eller hur;)?

Min söta mamma;)

idag har vi varit på stranden med efter jobbet, en arbetskamrat var med också, härligt med värmen nu!
Glöm inte att skicka in era badbilder och bli länkade i bloggen. Mail är [email protected]


Nu ska vi se vidare här!
Ha en fin fortsatt kväll!
Må gott, Puss & Kram


Första doppet!!

Go kväll!



Det var inte så kallt, mest bara när man ska doppa sig när man har legat på stranden och blivit varm:) Vi ska nog åka en sväng imorgon med efter jobbet, måste ju passa på nu när det är varmt!
Har ni badat i år?
Kom på en rolig sak maila (mail finns på första sidan) in bildbeviss på dit första dopp och få en läkning här i bloggen:)

Hittade klänning idag, men de får ni se imorgon, nu ska jag sova jobb för mig imorgon:)
Sov gott, Må gott, Puss & Kram!



Kanske årets första dopp:)

Go förmiddag!

Nu så ska vi strax åka och leta efter en klänning till mig, får se vad vi mer kommer hem med;)
Och sen senare idag kanske vi åker till badstranden här och tar de första doppet för i år!

Igår var vi ju barnvakt åt tre bus grabbar:) vi åt glass inne i Vaxholm, käkade tacos och såg sommarkrysset, jag längtar tills jag sitter där:)!! vi kom hem sent igår halv två så stupade i sägen direkt, så ska svara på alla kommentaret nu:)

Här är vattenkannan som jag köpte igår, visst är den cool:) den var nersatt så köpte lite mera saker från mammas presentkort som jag fick när jag fyllde år:) (men fick betala lite själv, men är mkt nöjd!
Gillar den röda äppleburken, det är 60-tal!:) Snyggt!

Ha en fin dag i solen!
Må gott, Puss & Kram!


Barnvakt!

Hej!


Nu så är vi hos pojkarna bus! Vi har prices varit nere i Vaxholm och käkat glass, riktigt gott, tog kort med mobilen och tänkte inte riktig där, vi har ju inte med oss någon sladd till att föraöver bilderna så glass bilder kommer senare:)

idag innan vi åkte hit så var vi inne i stan och shoppade lite, jag måste ju ha en klänning till jonas kusins bröllop nästa lördag, men vi får ta Täby imorgon, det blev bara stressigt! Men Jonas fick med sig lite hem och så köpte jag en skit snygg vattenkanna:) 

Nu ska vi käka tacos och sen se på somarkrysset:)!! de bästa en lördagskväll;)

Må gott, Puss & Kram! 


Dessa grejer låg i paketet!

Go kväll!!

Nu ska har vi käkat hamburgare det blev inte tacos, med det var gott ändå:) Sen har vi snackat om allsången, det är en kväll varje sommar i Varberg som de brukar ha allsång, och detta året får jag äran att få vara med, jag ska vara fotograf:) så har ni vägarna förbi Varberg och vill gå på en allsångskväll så titta in hos oss, måndagen den 20 juli, klockan 19.00 i societetsparken, Det är gratis de ni!:) vill ni läsa mera så kolla in allsången hemsidan:)

Jag fick ju hem ett paket idag, och jag älskar verkligen paket, det är lite farligt att skicka efter grejer på nätet, men det är ju så kul, :)
Detta var det i mitt paket idag
 






Märkte ni en sak som var temat i beställningen?? Allt gick i ROSA tecknet;) Väldigt nöjd med den rosa kappan! Sen är det kul att Hm har börjat med Home saker, köpte bara servetter denna gången, men är nyfiken på deras handukar,
någon som köpt dem,?? vad tyckte ni, kvaliten??:)

Göm inte att rösta på mig till veckans blogg:)
Länk
Nummro 18, de är jag!

Nu ska vi sova här!
Må gott, Sov gott, Puss & Kram!


Paket på posten!

Hej!

Nu så är de bara en vecka kvar tills semestern,!!!:) Och hoppas den går långsammt för vill inte ha höst nu, jag blir så trött på en viss på jobbet, som jag kommer att jobba med till hösten, har redan jobbat med denna och de gick inte alls bra och nu är jag bara trött på denna människa! Försöker bara få det som den  människan vill, det är så tråkigt, man kan inte komma in och bestämma, alla måste vara överens och tycka att de är ok, man är iaf ett arbetslag! Vill inte prata mer om det men det är iaf komplicerat......

Nu är det helg, och vi ska snart åka till Micke, det ska bli trevligt, käka tacos och prata allsången i Varberg:) Imorgon blir det barnvakt på kvällen, funderar på att kanske ta barnen på bio:) vad ska ni göra under helgen?

Idag fick jag mitt efterlängtade paket från HM, Vill ni se vad det är i paketet:)?


Ha en trevlig helg nu alla sötisar!
Må gott, Puss & Kram!



Michael Jackson död!!!

Go morgon!

Nu förstår jag hur ni reagerade när Elvis eller Olof Palme dog, jag höll ju på att ramla ur sängen när jag hörde det på klock radion, Hemskt! Men för mig är han inte (men för månaga andra) en mega stjärna, men såklart hemskt det som hänt! Han var ju mest popis innan jag föddes, men har ju lyssnat på en del av hans låtar, Gillar mest Thriller låten:)
Jag har dansta till en av hans låtar (Bad låten) när jag var med i en dansgrupp hemma i viken, det är väl så nära jag har kommit honom. Minns en av mina kusiner, han hade ett musikband med Michael och dansade ofta till låten I´m Bad:) Prices som Michael, hehe!


Nej nu ska jag jobba! Ikväll blir det tacos hos Micke! Ha en trevlig dag!
och trevlig helg!
Må gott, Puss & Kram!


Presenter av barnen!

Go kväll!
Snart sängen här för mig, men först ett litet inlägg! Skrev ju tidigare idag om att jag fick ett armband och halsband av ett barn som slutar hos oss, ska börja på ett nytt dagis. Det är så gulligt när de kommer det sina små presenter, det är så uppskattat, vi tar ju liksom hand om deras barn dagligen, vad är mera bejärt;)??
Men det bästa är att om man är ledsen, eller haft en piss dag så märker barnen det och bara en liten kram eller en gullig kommentar kan få en på bästa humör:) Det är det bästa med detta jobb!!! Men presenter är ju inte fel det med;)
(Jag älskar ju verkligen presenter, om inte inte märkt det)
men iaf idag då så fick vi armbandet och halsbandet och armbandet hade de verkligen prickat rätt på, det är ett Emma armband!
Sen fick ju det stora paketet av flera barn för ett tag sen:) Med choklad, "häng med på fest" recpetbok, och två champaneglas!

Sen har vi fått en aladdin hjärt ask och en bok att läsa i sommar:)

Så ser det ut, det är ett märke som heter VÅGA, läste lite på internet men mamman sa att det var en kompis, kompis som gör dem,men jag vet inte om det var här i vaxholm, för jag hittade ingen återförsäljare, någon som vet mera om VÅGA smyckena??

Nu är snart denna veckan slut och det är bara en vecka kvar tills semestern, härligt, härligt!!!

Och nu ska jag sova här! Sov gott
Glöm inte att rösta på mig till veckans blogg, många frågor vart man gör det och i inlägget om ID sminket finns en länk norbergcaroline, klicka där så kommer ni fram nummer 18 var det;) Skulle bli mkt glad om ni röstade på mig:)

Må gott, Puss & Kram!

P.s min glass var sandwichen:) Mums!


Glass på balkongen!

Hej alla !

Nyss henkommen från en härlig dag på jobbet, det är så skönt nu med lite färre barn, då man lägger märket till de som inte annars brukar synas:)!
Fick ett jätte fint halsband och armband av ett barn som ska sluta hos oss, ni ska få se sen. det är ett riktigt Emma armband:)

Men nu ska vi sätta oss på balkongen och äta glass, och kanske få lite mera färg!

Vilken av glassarna är min tror ni?:)

Må gott i solen, Puss & Kram!


Id bare minerals!

Go kväll!



Detta sysslade jag med idag, lockade håret! Vad tycker ni? Gjort det med min lilla platttång den är inte mera än 10 cm, jätte smidiga att ta med på resan och så:)
Sen testade jag id bare minerals sminket, köpte för ett tag sen ett start paket, någon som har testat de, ge mig
ros/ris:) Tips och ideér!!
De lilla som jag använde den idag var att det inte känndes som att man hade något smink på sig, men jag var inte så haj på att lägga den, sen vågade jag inte lägga så mkt. Men öving ger färdighet:)

En annan rolig överaskning idag var att jag har nominerats till veckans blogg!! Kul!
Så om ni gillar min blogg, som jag hoppas att ni gör så gå in hos norbergcaroline och rösta på min, nummer 18:) 
Skulle vara kul att vinna de!  

Nu ska jag snart sova!
God natt och må gott, Puss & Kram!



Sommarkrysset i mitt hjärta!

Å jag är så överlycklig här hemma nu!!!! Surfade in på tv4 hemsida för att se om det lagt ut flera gäster till sommarkrysset och det hade dom gjort, och det var ju många bra som helst!!! Jippie!! Carolien af Ugglas, Tomas Ledin, Europe,Tommy Nilsson,  Scotts, (Mamma ska jag fixa autograf på pussbilden, hehe??)  Med flera och flera skulle det komma till! Och som det ser ut nu så har vi inget inplanerat de sista gångerna, bra! Hoppas bara det fixar sig med Micke och Patrick, men annars finns ju Siv gumman;)!! Vilken sommar!!
Om ni vill gå in och läsa mera om sommarkryssets artister gå in här!
Sen blir det även Lena och Orup på grönan med Linn älsklingen! och Brittan innan dess, Kul!!

Nu ska jag se om jag kan fixa lite mat här!!!

Imorgon blir det iaf jobb, vill inte vara inne i detta vädret, måste ju passa på, Ni ska få se sen vad jag gjort med dagen:)!

Må gott Puss & Kram!



Jag har hittat mitt dröm jobb!

Hej!

Var hemma från jobbet idag, fick så ont i halsen igår kväll och hostar, men det känns bättre nu och ska jobba imorgon, det är ju så tråkigt att vara hemma, tiden går så långsamt!!! Men ska nog hitta på något här hemma snart, kanske måla stolarna så det blir klara någongång:)

Men jag har iaf hittat mitt dröm jobb och det är inte öppna konditori Lotta;) utan jag skulle vilja jobba på disneyland som prinsessa det skulle ju passa mig perfekt;)! Men jag tror att jag bara får vara prinsessa här, kommer nog inte så långt tyvärr...;)
men tänk er vilket jobb de har där borta, Jobba som prinsessa, musse pigg, eller kapten krok! Waoo!
  
 

Nu ska jag hitta på något här så tiden går:)

Ha en fin dag, Må gott, Puss & Kram!


Musse Piggs hand i köket de ni;)!

Go kväll!

Muffinsarna var uppskattade, Lotta sa att jag skulle byta jobb och öppna ett konditori:)! idag var även sista dagen jag jobbade med Lotta, känns jätte tråkigt, i höst blir det annat, inte samma sak, inte samma gemenskap..... men kan får göra det bästa av hur det är, tur att Maria är kvar hos mig till hösten!! Du och jag Maria;)
Lotta är en som verkligen har fått mig att må bra på jobbet, en som jag ser upp till, även Britt-marie som jag jobbade med under mitt första år, dom är mina änglar på jobbet:)!

Ja ja, vi får se, nu ska jag iaf mysa ner mig i soffan och titta på allsång på skansen, vill gärna dit nästa tisdag, när Marlena är där, bara Micke (eller någon av de andra) ville gå dit;) det skulle bli lättare då och sen kanske man får chansen att träffa henne, och sen jobbar jag ända till halv sex! Vi får väl se hur det blir!

Tänkte bara först lägga ut vad vi köpte i Paris:)
När vi var på disneyland köpte vi lite smått och gott, det var ju bara där vi köpte saker, det var ju så dyrt, men där hittade vi lite, (eller ja jag skulle kunna ha köpt hur mkt som helst där, hehe)

      

      
 Musse glas och en rosa mugg;)
  En musse pigg hand som grythandske
  Julpryndad som man kan sätta fast julkorten och tingelingprydnad
  Julkulorna, så himla söta, kunde köpt hur många som helst!!!


  Sovenirer, mitt söta rosa eiffeltorn;)

Nu ska jag se på allsången, Välkommen sommaren!!

Må gott. Puss & Kram!


Detta ska jag bjuda på idag!

Go morgon!
Dessa ska mina kära kolegor få smaka idag. visst ser det smarriga ut;)?


Receptet är från Leilas "a pices of cake" den boken fick jag av mamma i födelsedagspresent. En bok att rekommendera!:)

Nu ska jag jobba
Ha en trevlig dag!:)
Må gott, Puss & Kram


Allsång två kvällar i rad:)


Hej!

Nu sitter jag och kollar på Lotta på Liseberg, verkar väldigt trevlig faktiskt och imorgon drar Allsång på Skansen igång, allsång två dar i rad, Vilken lycka!!!

Vad tycker ni om dessa två allsångs programmen?? något ni kommer att följa i sommar:)??
Jag kommer lätt göra det när jag väl har tid!

Lägger upp bild på muffinsarna jag bakat tills imorgon, men nu ska jag kolla vidare på Lotta!

Ha en trevlig kväll!
Må gott, Puss & Kram!



Paris resan del 2 "Spännande Paris"

Hej!
Blev inga muffins idag tar det imorgon istället, men här kommer mera bilder från Paris resan!

En dag åkte vi en till Paris, med våran Guide My, väldigt kunnig och trevlig guide! de flesta bilderna är tagna från bussen eller från båten, så en del är inte jätte bra, men man ser ju iaf vad det är:)

Det här Hôtel de ville men det är inget hotell utan Frankrikes stadshus:) Mkt fint! Byggnaden rymmer 108 statyer av berömda parisare och 30 skulpturer av andra franska städer. Hôtel de ville förstördes i samband med ett uppror 1771men återppfördes i sin ursprungliga stil 100 år senare:)


Jag tror kommer inte ihåg, (man skulle ha skrivt upp allt gudien sa) men att detta är en staty av napoleon längst upp:).
Napoleon ligger begravd i Hôtel des Invalides i paris, han är ligger i sju kistor.
En liten flicka som hade varit med på denna resan en annan gång hade reagerat på att han låg i sju kistor så hon hade frågat förvånat styckade honom! Men han ligger allså omsluten av alla dessa kistor berättade guiden då för flickan:) Så kan det bli!


Den nya operan i Paris:)


Louvren, där vackra Mona_lisa tavlan står! Det är världens största musséum. Louvren byggdes 1190 då till  Filip II August som ett kunligt palats. Delar av palatset öppnades som museum för offentligheten 8 november 1793, under den franska revolutionen. Louvren är ca 1km lång! 


Triumfbågen är 51 meter hög, 45 meter bred och har 284 trappsteg.


Under triumfbågen ligger den okände soldatens grav,en  man ser inhängnaden på bilden. Den symboliserar alla soldater som stupade under första världskriget, finns flera såna i världen!


Det mäktiga Eiffeltornet!

Eiffeltornet var från början mörkrött, Att måla om eiffeltornet tar ca 15 månader och det är 25 målare som målar eiffeltornet enbart med penslar! För att måla går det åt ca 60 ton färg. Nu är vi var där målade om om det och hittills har tornet målats om 18 gånger. Kostnaden att bygga tornet var i 7,8 miljoner franc:) Eiffeltornet är 324 högt och har 1665 trappsteg! Det är en verkligen mäktig byggnad!



Notre dame är en katedral,  byggd mellan 1163-1345:)
Notre dame betyder "vår fru" (jungfru Maria) Katedralen är 34 meter hög, det är 422 trappsteg (som blir smalare mot toppen) 386 av dem går att beträda.


Musee d'orsay är ett konstmuseum invigdes 1986 (bra år) hehe. Byggnaden är en gamal järnvägsstation från början men används nu som museum:)


Jag på vackra Champs-Élysées, den fina långa gatan, där alla märkes butiker finns;)


Detta café är det dyraste i Paris, en kaffe kostar 100 kr!!! sitter man där har man pengar!


Sacré-Cœur  betyder "Heliga hjärtats basilika", och är en romersk-katolsk basilika. Den är tillägnad Jesu heliga hjärta Basilikan ligger på Montmartre-kullen som är den högsta punkten i staden:)
Basilikan är vit och ju mera det regnar desto mera vitare bilr den:) Den är gjort av något speciellt därför bilr den vitare.


Här är den vackra utsikten från Montemarte! man ser hela Paris, nästan:) Här uppe blev jag verkligen kär i Paris så häftigt att se och det var väldigt myigt där uppe, små gator och massor av fina platser, riktigt franskt för mig!


Avslutar med en bild på våran Guide My som gjorde resan till ett oförglömligt minne, Tack!:)
Här uppträder hon på en resturange uppe på Montemarte med en rolig kille som roade oss under middagen:)

Så nu har de sista bilderna kommit upp, har såklart mera men detta var de jag mest ville vissa, men det kommer mera bilder:) lite då och då! Men nu ska jag sova imorgon Jobb....

Sov gott, Puss & Kram!


SOL-dag!

Hej!

Nu ska jag sätta mig på balkogen och sola lite:) Måste ju passa på, sen tänkte jag baka till jobbet, som en sommarhälsning, några går på semster denna veckan:) Själv jobbar man ju två veckor till sen SEMESTER!! jag har ju haft semester denna veckan så ska inte klaga:)

Bilder del två från resan kommer senare idag med!
Nu ska jag svettas i solen! vad gör ni idag?:)

Ha en trevlig dag! Må gott, Puss & Kram!


Paris resan del 1 Disneyland!

Go kväll!
Så har man käkat lite svensk mat och tittat på sommarkrysset, vi hade tänkt oss att åka dit ikväll, men är ganska trött sen vi kom hem. Men det kommer ju flera gånger som vi får chansen att åka dit:) Det är ju så kul att sitta där live, och se alla kändisar;) haha!
Carina är ju så rolig!

Jag skrev ju förut att det skulle bli skönt att äta svensk mat, och det var det, men fransk mat är också gott, men det är ju så himla dyrt, så vi har ätit mc-donalds ett par (för många) gånger kanske;) men det är ju bra att det finns det med ibland iaf! En dag åt vi en musse pigg pizza för oss båda gick det på ca 260kr!!! Hjälp! Men vi har även testa på baugette, croissant och en riktigt fransk köttgryta (fisk för mig då) men gott var det sa Jonas:) Så den franska maten är med god, men dyr så vi har ju inte lyxat till det så mkt på matfronten, inte på shoppingfronten heller, men shoppade lite på disney och sen köpte jag ett ROSA eiffeltornet;)

Men här kommer det lite bilder från de två dagarna vi var inne på disneyland och resan påvägen till Paris:)

Hej då Sverige!



 
Darlig gelé, hu det var hemskt!:)


Framme i Paris!


Entrén till Disneyland:)

  
Man kunde ju få kramas med många disenyfigurer där och jag fick chansen tre gånger, jag kände mig verkligen som ett barn igen och springa runt där:)

   
  
Två karuseller vi åkte, den första heter It´s a small world, en rundtur på vattnet, man får följa med när små dockor sjunger och rör sig, och den andra är pirates of the caribbean, lagom läskig(syns väl på min min på kortet) för mig, man åker runt på vatten och får följa piraternas äventyr, och ibland åker man ner från ett stup det kiklas i magen!  (tyvärr så dog den stora kameran sista dagen, så vi fick fota med mobilkameran, men det funkade ok) Båda dessa karuseller var mkt fina inreda jag blev väldigt fachinerad av det hur bygger man upp allt?? Fanns många andra karuseller med dessa två fastnade jag mest för!
 
 
Sen såg vi en stundshow, Woow säger jag bara! Vilka skikiga människor:)


        
 
Man kunde se många olika parader, det fanns en prad som gick varje dag kvart över fyra den stora,den var häftig att se, men detta var Mimmis party train:)

    
          
   
Här är den stora paraden och den var verkligen stor!
Jätte fint att se, vika vagnar de hade, måste ligga mkt jobb bakom dem:)
Vi filmade inget eftersom systemkameran inte kan det, men ta en tit in här och se hur mäktigt det är!!

    
  
Sista paraden är en bilparad, jättefina bilar!!
 
 
 

Man fick åka båt på en flod. Det fanns en önskebrun där vi önskade oss något:)
Sen käkade vi en enorm glass, Sen har vi den dyra musse pizzan!



Sist men inte MINST tönrosa slottet!! Där vill jag bo;)

Jag vill absolut åka tillbaka till disneyland gärna både till halloween och Jul det skulle vara häftigt!

Oj vad bilder äntligen klar, (klockan 00.20 ) men har pratat med Micke imellan också, imorgon kommer bilderna från när vi var inne i paris:)

Nu ska jag sova äntligen i min säng:)!
Sov gott
Må gott, Puss & Kram! 


Å vad gott det ska bli med svensk mat!!!

Hej!

Nu har vi kommit hem, det har varit en jätteskönt resa men som man säger "borta bra, men hemma bäst":)
Nu ska vi fira midsommar här, så bilder från resan kommer senare, håll ut!
Ska bli så gott att äta svensk mat inte för att fransk inte är gott, men dyrt, ska berätta mer om det sen!


GLAD MIDSOMMAR önskar vi lite sent;)
Må gott, Puss & Kram


Vilka byggnader de har här!

Hej!
Här kommer ett snabbt inlägg med bilder bara, men när jag kommer hem så kommer det en stor update;)



Det går inte så bra här, det kommer mera när jag är hemma!

Glöm nu inte frågorna i min frågestund!!
Må gott, Puss & Kram!


 



Frågestund:)


Go kväll!
Nu är det inte långt kvar tills vi far iväg:) Kul! Men först tänkte jag fixa en frågestund, så passa på att ställa frågor:) Jag kommer att svara på dem när vi har kommit hem från Paris:) på nästa söndag. Så det blir en lång frågestund, så jag hoppas på många frågor;) Ställ frågorna i detta inlägg så blir det lättare för mig sen!

Som sagt vi åker ju till Paris och jag har ingen aning om hur vårat internet funkar där nere (sen ganska dyrt) så får se om det ev kommer upp något inlägg under tiden vi är där, annars så kommer ni få läsa MASOR sen;)

Nu ska jag försöka att inte somna!
Må gott, Puss & Kram!


Svenska gubbar!

Hej!

Ja nu har vi kommit fram till Jonas föräldrar, ja eller det var ett bra tag sen:)
Nu har vi ätit en god grillmiddag och ätit svenska jordgubbar! Dom var lite syrliga, men helt ok:) Sen har jag busat massor med Åke skrutten:)

Nu ska vi titta på sommarkrysset, är lite ledsen över att jag inte är där, Erros är ju där, men nästa lördag är jag där! Ska se om jag ser Micke och c/o:) jag bara älskar sommarkrysset, alla kändisar;) hehe

Nu är allt packat och klart inför resan med, vi åker kvart i två i natt!




Nu börjar det snart!
Ha en trevlig kväll, må gott, Puss & Kram!


Tur i oturen:)

Go kväll!

Ja, ibland har man tur ändå, vi skulle ju åka till Jonas föräldrar idag, för att imorgon natt börja våran resa till Paris, men när vi kommit nästan halvvägs så kommer vi på att ryggsäcken, med det viktigaste var kvar hemma!!! Fan! Så det var ju bara att vända hem. Men som tur är är ju att vi inte ska åka från lidköping fören imorgon natt, så vi hinner ju tillbaka, så imorgon bitti tar vi tåget, och är framme vid lunch tid. Tur det:)!

Så hann gå igenom posten och hade fått icas buffé tidning och såg en ny cider från rekoderlig med smaken
Hallon-Mango. Deras cider är ju så god, hoppas denna med är det och det är ju så bra att de har 2,25% :)
Men den får jag nog testa när jag kommer hem och nu ska jag sova!

Sov gott, Må gott, Puss & Kram!



Mina nya solbrillor!

Hej!

Har nyss kommit hem från Täby, var på make up rådgivning på the bodyshop idag, det är så kul att vara där och bli ompysslad! Blev väldigt nöjd med resultatet! Vad tycker ni?

Sen måste jag ha hjälp med en annan ska, jag har nämligen för ett tag sen skickat efter ett par solglasögon med min styrka, och de var lite förstora när jag fick hem dem så idag fick jag hjälp, så nu sitter dom bättre,men jag vet inte om jag ska ha kvar dem eller skicka tillbaka dem, HJÄLP mig!!! :) de glipar lite på näsan, vet inte om det syns,Men ni får ju såklart tänka bort märket, kan ju inte ta bort den än, Men vad tycker ni??


Nu ska jag käka macka en packa till Paris;)
Må gott, Puss & Kram!


Så här blev resultatet!

 


Bilden först är som det blev nu och den sista är hur det var förut, vad tycker ni?

Snart ska jag sova här, men först vinna tradera;) Missade en här, men nu ska jag vinna!
Sov gott, må gott, Puss & Kram!


Röd-brun Emma!

Hej!

Nu så har jag färgat håret, vill ni se hur resultatet blev:)?? Det är väldigt mkt mörkare än vad det var förut kan jag säga, men det blir nog bra, nu är det ju blöt med, men bild kommer ut senare, nu ska jag ringa min kära mor:)

Må gott, Puss & Kram!

Mamma och jag förra sommaren:)


Bal och Studenttider!!

Go kväll!
Sorry att jag inte bloggat idag, men stängde på dagiset idag och när jag kom hem så hade jag en sån huvudvärk, men nu känns det bättre:) Sitter och kollar in det nya programmet med Paris Hilton på trean, vad är det?? Men det roliga är ju att man fastnar vid det;) Hehe!
Men snart är det ju DH!! det bästa med tisdagarna:)

Nu vid dessa tider är det ju skolavslutningar och student som gäller! vi ska ha lite avslutning för våra barn imorgon i kapellet, det brukar vara så mysigt!
På fredag tar de studenten hemma i viken, jag kommer ihåg min studentdag, vilken dag! precis efter att vi sprungit ut så började det stört regna och oska, så kolosalt, men vi var glad, sen på kvällen blev det fint igen!
Tänk att det är hela 4 år sen! Vad tiden går.
För förra helgen var jag hemma för att se studentbalen, mina två kusiners flickvänner gick, de var så vackra, och Adelé sminkade mig til min studentbal, nu var det hennes tur! det är också en dag att minnas, jag tyckte jag var så vacker, min håruppsättning älskade jag!
Jag hade ingen rosa klänning lite konstigt va, men jag gillade den gula med, den hänger fortfarande kvar i garderoben, undra är man ska få ha den nästa gång?:)

Har tagit kort på min bal och student, men kvaliten är så där, eftersom det är tagit kort på kort:)

Men först kommer Sanna och Adelé från för förra helgen, Adelés bild blev lite för ljus, men så vackra dom var!





Och här är jag vad tycks:)? På den tiden hade jag linser:) Den frisyren är så snygg, gillar den massor!
På fredag är det er tur tjejer! Finns den någon mer som tar studenten på fredag:)? Ta vara på den dagen och njut!

Nu ska jag bänka mig vid tv:n för desperate:)
Imorgon kommer jag nog färga hårtet så kicka in här då så får ni se resultatet!

Må gott, Puss & Kram!



Gul vattenmelon!

Nu har vi börjat med den svarta färgen på stolarna, det kommer  nog bli fint när det blir klart:)

Nu ska vi belöna oss med att äta gul vattenmelon,och fortsätta att se lilla jönssonligan:) någon som testat  gul vattenmelon förut:)?


Sov gott sen! Må gott, Puss & Kram


Nya foppa skor:)

Hej!

Är hemkommen från första dagen på jobbet... Ska snart ät lite här, sitter och småtittar på top model, någon som ser det:)? Jag tycker att det är så kul att se, skulle själv vilja testa på det, men inte så som på top model utan kanske en vecka, mera skulle jag nog inte orka med, hehe:)! Testade model för en dag i höstas (tror jag) med Linn det var jätte kul två bilder ser ni på första sidan här på bloggen:) det var jätte kul, men det kostar ju en hel del!

När jag var hemma hos min mamma förra helgen, så hittade jag ett par nya foppa tofflor i färgen ROSA;) Dom är så sköna att i, men inte snygga, har ett par här hemma,men de är blåa, men dessa skor fick stanna kvar hos mamma, hade ingen mera plats:)
Sen firade vi min födelsedag och fick leilas nya bok, det är ju undrbar:) den kommer det att bakas mkt ur!




Men nu är det visst matdags:)

Må gott, Puss & Kram!


Nu är det dags för sömn!

Go kväll!

Så var denna veckan slut, skönt det började ju inte så bra, men bloggen har bara gått uppför, tack alla för alla fina kommentarer, jag blir så glad :) det känns mkt roligare att blogg nu, när man får respons, man blir mera peppad till det:)

Men jag undrar vem Sandra detta är, du har inte lämnat någon adress eller mail efter dig, ser du detta hör av dig:)
Sandra om Dagen som gått!:
GUD VAD SÖT DU ÄR!
Skitfint hår och ett charmigt leende och hur söt som helst. :)
Önskar jag också fick ditt utseende.

Fortsätt i samma sitl. :) <3

När vi kom hem från kalaset, så käkade vi varma smörgåsar och sen har vi målat kökstolarna, med grundfärg, men är inte säker på om det behövs målas en gång till, någon som är bra på sånt:)? Vi kommer att måla stolarna i svart sen:)

Nu ser stolarna ut så här:)

Denna veckan som kommer, ska vi har sommaravslutning för barnen på onsdag, brukar vara i kapellet, sen ska sitta på möte på fredag med de jag ska jobba med i höst, vi har ett blint barn på min avdelning så det handlar mest om det, ska bli kul att se hur vi ska reda ut allt de som har varit nu, jag har nämligen varit assistentens högar hand nu i våras men kanske inte kommer att bli det i höst.... sen kanske hon ska flytta över till en annan avdelning.... Hoppas inte det! Vi får se hur det blir med det på fredag, sen på fredagen åker vi ju ner till Jonas föräldrar för att sen på lördagsnatten åka till Paris:)!!!
Ska ni göra något roligt i veckan:)?

Ja Linn det är klänningen från mingelkvällen, saknar med de kvällarna med dig:(


Nu ska jag snart sova!
Må gott, Puss & Kram!


Rösta och kalasdags!

Hej!

Vi ska alldeles strax åka iväg till Jonas kusin på kalas:)
Idag är det val till EU, hoppas många går och röstar kommer du göra det?:)?,  jag ska göra det, har redan klart för mig vem jag ska rösta på!:)

Och snart en ny vecka, och värder idag ser ju bättre ut än vad det gjort i veckan, hoppas på lite värme nu, men värmen får gärna krypa sig ner över Paris med nästa söndag, då vi åker dit!!! Ska bli så kul att se Paris!:)

Nu måste vi åka ha en fin dag!

Må gott. Puss & Kram

Min outfit to day:)
Klänning- topshop (förra sommaren)
Leggings- Halen´s
Halsband- Gjort av min mamma!


Dagen som gått!

Hej!

Å så kul det är med alla kommentarer, fortsätt, jag blir så glad:)!

Idag har det ju varit nationaldag och vi gick ner till stan här nere och tittade på när orkestern spelade och ett pappigt tåg genom stan, men det blev ingen glass,men Lotta det kommer;)
Vi köpte även fina blommor idag, det blev jätte fint, så nu börjar balkongen få sin form:) Nu har vi käkat en fin grillmiddag och tittar på nationaldags firande från Skansen:)
  



Köpte även färg till håret och det blev denna färgen, kommer blid sen är jag gjort det:)

Nu ska jag mysa:)
Ha en fortsatt fin kväll. Må gott, Puss & Kram


Färga om håret???

Hej!

Idag är de Sveriges nationaldag, Hurra sverige!!! Ska gå ner senare idag och kolla på firandet här i vaxholm, men för ska vi åka och köpa lite mera blommor, mat, ska grilla ikväll!, sen ska vi köpa penslar och slippapper för att börja med att måla köksbordet och stolarna:) Äntligen!
Sen är jag lite sugen på att köpa färg till håret, men vad ska det bli, är inne lite på de rödbruna hållet just nu, vad tycker ni:)??

Trivs mera åt det bruna hållet iaf, ioch nu har det börjat växa ut den där slingorna sitter, så något måste göras! men vad?:)

Testade en blå mascara idag:)
 
Så här är min hårfärg idag, gillar mera hållet åt det bruna har jag märkt, men längden gillar jag!!!

Nu ska vi åka och hämta ut mina solglasögon:)

Ha en fin nationaldag!
Må gott, Puss & Kram


BRITNEY, jag ska se henne i sommar!!!

Go kväll, ja denna veckan slutar ju bättre iaf!
Nu har jag och Linn bokat biljetter till Britney den 14 juli, ska bli så häftigt att se henne:)! sen så har det blivit  besökrekord här på bloggen, Gud vad kul!!

Jag undrar om någon vet om det kommer att vara något förband till Britney här i stockholm, jag läser och letar men hittar inget någon som vet!??
Jonas var på Britney när han var mindre med hans bästa vän, hehe;) Nu är det min tur!
Linn och jag hade en sommar varist linne med stort britney tryck på bröstet, tyvärr har jag det inte kvar, men man kanske får fixa ett nytt;)
Nu ska jag iaf sova, om jag klarar det är så uppe i varv;)

Sov gott alla! Må gott, Puss & Kram!


Nu så är det helg!

Hej!
ja äntligen fredag, vad skönt!! denna veckan har ju inte varit den bästa om man säger så, men är den fredag, Hurra!
och nästa söndag åker vi till Paris!!! vad det har gått fort, äntligen, ska bli så kul att få se ett nytt land:)

Sen så kanske man ska få se Brittan här i sommar, om Linn och jag betämmer oss, ska ringa sen men nu så ska jag äta tacos:)


Ha en trevlig helg alla goa människor!
Må gott Puss & Kram!


Säger god natt med en kopp te

Go kväll!

Ska snart sova här, men fört ett snabb inlägg här om kvällen, (två inlägg på en dag, waoo) Give me kommentarer;)

Kvällen var trevlig träffade många arbetskamraater, men inte så många barn, men det gjort Jonas från sitt fritids, de barnen är ju lite äldre än mina, så förståligt! Men vi käkade först, sen kollade vi runt i stånden, köpte oss lite te, Cerrys, heter företaget dom brukar jämt stå och sälja varje år, så det blev 4 för 100! Blandningarna blev, Prinsessan, Myspys, Söder och Cissis blanding, den sist nämda blev grönt resten svart, testade myspys när vi kom hem, det var så god, mums, ska nog testa prinsessan imorgon när jag kommer hem från träningen, för vi ska träna, Hurra! Om det nu inte kostar 100 kr för mig.... Håller tummen:)

Sen köpte vi remar, det är så gott, det är sommar för mig. Köpte jämt det när jag var mindre med mamma under visfestivalen under sommaren hemma i Viken:)

Sen såg vi de fina båtarna från Stockholm, sen traskade vi hem igen och drack en kopp te, nu ska vi sova!

God natt på er, Ha en fin dag imorgon, Må gott, Puss & Kram!



Skärgårdsbåtens dag!

Hej!

Nu ska vi snart gå ner mot stan, det är skärgårdsbåtens dag här i eftermiddag, Det kommer båtar från Stockholm, marknad och fina båtar i hammnen:) Så vi tänkte käka gott där nere innan alla Vaxholmare kommer dit;) Och tur med vädret fick vi med, men det blåser en del, men iaf inget regn, det var som spö i backen i förmiddags!


En rolig överaskning som jag fick idag på jobbet var, kakor och vetekrans! jag stängde igår och vi stänger vid halv sex, men så hade jag ett barn kvar som skulle gå redan klockan 16.00 men inte hade blivit hämtad, och vi väntade och väntade, men ingen kom så vid 17.40 skulle jag ring till föräldren men då prices ringde föräldren och sa att de hade blivit fel i komunikationen;) så klockan 18.00 kom föräldren och hämtade sitt barn, och som tack för att jag stannade kvar, (de måste jag ju, kan ju inte bara lämna barnet) så fick jag en kakburk och vetekrans! Det tyckte jag var snällt, men aldelles för mkt, tyckte tillockmed att det var pinsamt, men vilka föräldrar det finns, Underbara:)!


Nej nu ska vi gå ner till stan!
Och får se om det blir träning imorgon, Denise är hemma med sina sjuka barn:(.....

Ha en trevlig kväll! Må gott, Puss & Kram!
Just det idag är Alexander Rybak och spelar och signerar i Vällingby, buuu!!!!:( hoppas man får chansen att se honom i sommar:)





Tänk att så lite kan göra än GLAD!

Hej, ja tänk att detta fick mig på bättre humör efter jobbet!
Idag har varit en skit dag på jobbet, vi ska göra en utflykt imorgon med de äldre barnen och jag tycker inte att det är något så fantastiskt,(en tradition på dagiset, görs varje år) så jag hade gärna varit hemma imorgon med det lite mindre barnen, men icke sa Nicke. Men det blir så mycket snack om det hela, man blossar upp det så stor, vi hade ju gjort upp allt, vilka som skulle åka och sen blir det bara Blä av det.... Men jag kan känna mig stark efteråt imorgon när vi kommer hem och jag är värd sen störstaste glassen, LOTTA;)
En sak har jag lärt mig att det lönar sig iaf att säga till när man verkligen blir sårad och irriterad,Då vissar man att man ändå gör ett bra jobb och åker med och kommer på andra idér som gruppindelingar, det känns skönt sen har man ju med sig Jennie! Men jag är verkligen besviken på er....
Men man får ta nya tag och hoppas på att morgondagen blir bra!

Nu ska vi sätta oss på balkongen:) Och snart avnjuta färskpotatisen:)

Vad har ni haft för er?

Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0