Ny vecka, vad händer??

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men har varit hos min mor i helgen och vi var ju som sagt på scoutårsmöte under hela lördagen och sen blev det Robinson på kvällen och går så åkte jag ju buss typ hela dagen, (fyra timmar), men det känns som en evighet, jag gillar inte alls att åka buss, bil och sånt när man måste sitta still, det bästa är tåg då kan man röra sig lite mera. Men det jag skulle skaffa mig är en liten minidator så jag kan roa mig med den, då skulle resorna bli mkt roligare, någon som har någon på förslag:)?? (Gärna en rosa) ;)

Ja så var det en ny vecka igen, vad händer denna vecka, Jo imorgon blir det våffelfest på dagiset med föräldrar och syskon:) Sen jobbar vi kvar en stund med lite fix till våra utvecklingsamtal, ska bli skönt att få lite gjort på det.
Sen på torsdag har jag tänkt mig att gå hem hela vägen från dagiset och hem, det tar ungefär en och en halv timme.
Vaxholm består av många olika öar och vaxholm är ju den största och jag jobbar på en ö som heter Resarö, det går att gå dit men till de andra öarna måste man åka färja, tur för mig att jag jobbar på Resarö, då för man gratis motion;)
Så om det är fint väder ska jag traska hela vägen hem och se hur lång tid det tar!

På lördag kommer min gamla studiekompis (från vimmerby) Sara med kille och hälsar på oss och ser hur vi bor, trevligt trevligt, Ni är så välkomna Sara;) Kanske man ska baka lite då:) Jag skulle nog vara mera i köket här hemma om det fanns ordentligt med ytor, men det har vi tyvärr inte eftersom det är ett gamalt hus...... Men man får göra det bästa av det, vi får se om det blir en bakdag:)

Och snar är det påsk med, vad ska ni göra då? Min Mamma kommer hit och vi ska ha lite mysigt, Jonas åker hem till sig och firar påsk, för mig betyder inte påsk så mkt som för Jonas så därför åker han hem och jag stannar kvar här och har en helt vanlig helg, det ska bli skönt att inte fira påsken så mega mkt, vi ska till Ikea och äta ute på påskafton:) Men julen den älskar jag!:) den får man inte missa!
 
Påskliljor (heter dem så??) från förra påsken och på andra bilden så såg det ut under påsken förra året, hoppas det inte blir så nu!!!



Ja det är vad som händer här:) Vad ska ni själva hitta på för kul??
Vad ni än gör hoppas ni får en underbar vecka!

Nu blir det familjen annorlunda!
Må gott
Puss & Kram!


Bio och foton!

Go kväll!

Ja så har man kommit hem från bio myset med Linn, filmen var en riktig Emma film, Jag skrattade mest och högst i biosalongen;)

Och nu när vi kom hem så låg det två påsar med foton i 200 bilder för ynka 100 kronor de ni:)
Genom postfoto och fujudirekt så får man som ny kund 100 bilder gratis, man betalar bara för portot:) Ett tips!


Nu så snart är det ju helg igen! Åker till mammsen imorgon,(Jonas stannar kvar här hemma) åker med Linn det ska bli skönt med lite sällskap, jag som inte alls gillar att åka buss och sånt urtråkigt ju!!! :)
Under lördagen ska vi på årsmöte för scouterna, när jag var yngre så var jag aktiv inom scouterna, men nu när jag först pluggade till fritidsledare och sen när jag flyttade hit upp så har det inte blivit lika aktivt längre, men ska bli väldigt kul att träffa alla goa människor igen!

Vad ska ni göra under helgen?:)

Ni får allafall ha en fin helg!
Må gott, Puss & Kram
nu ska jag roa mig med fotona innan jag somnar:)


Bio imorgon med Linn!

Go kväll alla Kära!!

Vill börja med att lyckönska Evelina, att allt går bra under din graviditet:) Så glad för din skull, go Tjejen! Det är du värd!

Ja, idag har jag jobbat känner mig bättre, lite snuvig, men vad gör väl det när Linn kommer i morgon och viska se på bio, en shopaholics bekänelser, har ni sett den är den flipp eller flopp? Jag tror, nej jag vet att det är en Emma&Linn film;)
Men innan det blir bio mys så ska jag äntligen på min make rådgiving på bodyshop:) 

Bjuder på en sommar Emma innan sägen med,
å vad tog den vackra våren vägen??:/



Men nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen:)!

Sov gott alla
Må gott. Puss & Kram! 


Träff med Louise!



Hej!
Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men i helgen var ju hos Jonas föräldrar och sen har jag blivit sjuk, ont i halsen, hoppas det inte är halsfluss, men det känner mig bättre idag, men nu börjar det göra ont igen, men det blir väl sämre på eftermiddagen, har fått för mig ;)
Iaf ihelgen var vi hos Jonas föräldrar, och jag träffade Louise för första gången!
Träffade henne i lördags inne i Lidköping, och det första jag tänkte när jag ser henne komma är shit vad lång du är Louise!!;)  Vi tog en fika på rådhusets café. Pratat om allt möjligt, fick en sminkgoodiebag;)(Louises värdmamma från USA jobbar på maybelline) Ska bli kul att testa deras produkter! Får återkomma med det sen! Och Tack Louise!
Hoppas att vi kommer ses någon mera gång innan du åker till Turiket!

Sen på kvällen hade vi kalas för Jonas pappa Johan!
Kul att träffa Åke-skrutten igen, tråkigt att jag fick så ont i halsen ville inte vara nära om man skulle bli sjuk, men vi ses ju i maj, igen Åke;)


Ny vecka igen, och på Torsdag kommer Linn!!! Som jag har längtat!!!! Sen till helgen åker jag hem till mammisen, vi ska åka på det årliga årsmötet i scouterna:) Trevligt att träffa alla där igen!

Ha en fin vecka, Må gott, Puss & Kram
P.s Louise hur går det med godiset?, hehe!


EMD och snart helg!


Go kväll!

Ja idag var jag ju i Täbycentrum och kollade in EMD, även två killar från Star Pilots var där, det var så mkt fjortisar allså, kännde mig som typ 45!:/ Hehe
Tänkte ju att de skulle signera en skiva som jag fick från mello men det signerade bara sitt album, vad är det för skit!!?
Tänk om det nu är en mamma med fyra barn och alla vill ha en egen skiva med deras autografer, det har väl igen männsika råd med och inte nu innan löning och barnbidrag..... Lågt av vem du nu är som kom på idén, Försäljningsteknin heter det! Ursch!

Nu sitter jag och kollar in lyxfällan och snart är det helg! Nu åker vi till Jonas föräldrar, På lördag träffar jag Louise med, det ska bli kul och spännande, kommer säkert var nervös som ett litet barn på julafton nyfiken och spänd;) Men det ska bli riktigt roligt att ses med!

Nu får ni ha en fin helg alla! Vad händer hos er??

Må gott, Puss & Kram!


Vinnaren är dragen!!!

Hejhej!!
Hoppas ni mår bra, jag har det fint, trött efter en slitsam dag på jobbet, när man nu inte får vikarier så det täcker.....
Men iaf, Vinnaren i min tävling är dragen och det blev...... Laura!!!!! GRATTIS!!!


Hur är det annars då, jo jag har landat lite efter Malenas vinst!! Ja vilken känsla att se den som man hejar på vinna live!!!
denna helgen som kommer nu ska vi till Jonas föräldrar, på kalas, Jonas pappa fyller år, Hoppas man får träffa Åke skrutten;) Sen ska jag ju träffa Louise också, det ska bli väldigt trevligt, eller vad säger du Louise??:)

Denna veckan händer det inte så mkt mera än jobb, på torsdag ska jag med Jennie till Täby centrum efter jobbet hon ska klippa sig och jag ska kolla in killarna EMD;)
På tal om klippa sig, jag behöver verkigen göra en makeover, ordentligt! Både klippa och färga, men det kostar ju en del, men har fått upp ögonen för elevklippning, det har ju de på Bobbys hårsalong, någon som varit där, hit eller miss???
Eller är det någon annan som kan rekomendera något bra ställe?

Hur ska jag klippa och färga håret då, lite tips tack!:)

Nu ska jag snart se på desperate housewife!
Ha en fortsatt fin vecka!
Må gott, Puss & Kram!


Vilken kväll!



Hej!

Ja vilken kväll det var igår!!! Malena gick ju vidare som jag hade hoppats på!!! Shit vad nervös jag var när folkets röster delades ut, Måns låg ju i topp och jag ville verkligen inte att han skulle vinna, ingen låt som har chans i Moskva, Sen när Petra ropar ut att han får 48 poäng skriker jag ut JJJJAAAAA!!!!!! yes, yes så bra, sen då när det ska delas ut 120 och 144 så vet jag inte riktigt vart jag ska vägen, börjar vrida mig på stolen av nervositet, Nu står det ju mellan Caroline och Malena sa jag till Jonas:)
Petra säger 120 poäng till melodi nummer 2, då tänker jag nu tar hon hem det Malena allså, men sen när man sitter där så börjar man tänka att nej, hon vinner inte... så började jag ränka ut om Agnes kunde vinna, och det kunde hon då blir jag ju ännu mera nervös, Snälla Petra säg nu vem som vinner!!!! Och då kommder det 144 poäng till melodi nummer 11!

Jag bara ställer mig upp och skriker av glädje!! och hoppar upp och ner!!! Vilken lycka!!!Sen all konfetti som ramlar ner från himlen det går liksom inte att beskriva vad man känner då!  Det var så speciellt eftersom det är första gången jag är på en final och den jag hejar på vinner!!! Storslaget!!
Så kvällen var helt fantastisk trots att jag inte kom in på efterfesten;) hehe! (en stor dröm för mig, någon som kan hjälpa mig säg till;) Eller överhuvudtaget få gå på röda mattan;)!

Platserna var jätte bra tycket jag för att kunna se bra, men inte för att få vara med på tv:n så min skylt kom nog tyvärr inte med......
Men jag är ganska glad ändå!
Hoppas nu Malena går vidare till den stora finalen i Moskva, men det tror jag, hon har ju en ganska speciell låt som många andra verkar gilla;) Så den går nog hem i eurovision:)
  
   
                                                   

 Vi käkade på en grekisk resturange innan:)
  Träffade Laila inne i arenan
  Så här såg vi ut igår;)
  Christer Björkman!
  Jag med en ROSA ballong
  Petra Mede!
 Snälla, snälla Caroline;)
  Emilia, snyggt nummer hade hon!
 Alcazar ännu bättre nummer!
 Den bästa av dem alla!!!!
  Träffade på Bonnie utanför anexet, kul att träffas;)


Nu ska jag äta lite mat, ha en fin vecka alla!
Må gott
Puss & Kram!


Glitter, Gala och Glamour!!!

Ikväll gäller det!!!
Vi är prices klara och ska åka, hinner inte med så mkt mera:)
Leta efter ett rött plakat där det står "hej alla barn och fröknar på granen, då ser ni mig!!!

Och Heja Malena!!!!


Återkommer mera imorgon! ha en mysig kväll!

Må gott Puss & Kram


5 år av saknad.....



Hejhej
Idag är det en såndär ledsam dag här, Min älskade Morfar gick bort hastigt i hjärtingfarkt för 5 år sen idag:(
Saknaden är enorm när någon bara slits bort ifrån en sådär. Men det kan man tycka är skönt är att Morfar inte led, som många andra kanske gör som bara ligger...... Men jag personligen tycker att det är jätte jobbigt när något bara slits bort ifrån än, man förbereder sig på ett helt annat sätt när någon ligger och är sjuk. Ni får inte misstolka mig, men man har ju olika uppfattningar som sagt..... Men saknaden är enorm efter dig, Morfar och jag vet att du smyg tittar på oss ibland;)

När min Morfar var i sin ungdom så var han med i scouterna, och alla hade ett smeknamn och Morfars blev "Sollis" efter hans namn Sven-Olov, och ordet "Sollis" påminner mkt om Solen tycker jag så för mig är solen min Morfar, han skinner över oss!:) 
Tack för den tiden jag fick med dig Morfar! <3


Nu måste vi ju till något mera roligt, ihelgen får vi besök av min Morbror och hans tjej, var inte planerat bestämdes igår, trevligt!
Sen på lördag är det ju dags för FINALEN!!!! Så kul det ska bli:) Vi är ett gäng som ska gå och innan de så ska vi äta en bit mat på en resturange, vet inte ännu vad det ligger på Micken än!:) Men återkommer om det!

Nu ska vi äta här och snart ringer väl Kära Mor:)

Må gott!
Puss & Kram! 


Lördag i stan!

Hej!

Igår var jag ju inne i stan och träffade Jennie, Camilla och lilla Elin:)
Jennie och jag är arbetskamrat nu och Camilla var min kollega innan hon fick Elin. Vi fikade på ett jättemysigt café som hette hurtigs konditori, ligger på drottninggatan 90, passa på att gå dit om när är inne i i stan:) det har allt från kakor till lättare luncher.

Jag fikade på en mega choklamuffins.
  
 
Hjälp, ska Jennie äta upp mig nu mamma??

Vi satt på fikade ett bra tag och skvallrade på både jobb och massa annat, trevlig lördags förmiddag!

Idag har vi tvättat som allt under helgen:) Sen åkte vi till Täby, letade etfer en kofta till klänningen som jag ska ha på lördag:) Hittade en guldig bolero och två tröjor till billigt med blev det när man ha presentkort från i julas:)

Nu ska jag sova:)

Ha en fin vecka, och glöm inte min tävling!

Må gott, Puss & Kram!


Min första tävling!

Ja äntligen som kommer min första tävling här på bloggen! Och jag har inte någon speciell anledning att ha en tävling, tänkte bara ha det för skoj skulle:)

Det man vinner är ett av dessa armband (man får själv välja vilket) Det är min Kära mamma som har gjort armbanden, så hon sponsrar tävlingen;)

"Jag är med och tävlar om ett vackert armband hos Princessemma. Tävla HÄR du oxå!"



Tävlingsregler!
1.Kopiera bilden+texten till din blogg och länka till tävlingen
2.Kommentera att du är med och vilken färg du skulle vilja ha på armbandet:)
3.Skriv din mail så att jag kan nå dig
.(om du har någon)

Tävlingen avslutas på söndag den 15 mars:)


Lycka till i tävlingen alla!

Må gott, Puss & Kram



Andra chansen!

Hej!

Ska snart åka in till stan och träffa Jennie, Camilla och lilla Elin:) har inte träffat Camilla och Elin på jättelänge, ska bli jätte kul!
Men först ett inlägg om andra chansen som går av stapen ikväll! Tänk nästa helg då är helgen äntligen här (FINALEN) som jag har väntat, jippie!!! Men nu till andra chansen, lyssnar just nu på Amy, låten är bra men hon är mest som ett litet barn fortfarande tycker jag, stor skillnad mellan henne och Molly, är inte Molly tillockmed ett år yngre eller har jag fel??:/

Iaf, hur kommer det gå ikväll då?, ja så här hoppas jag på ett det kommer att gå.
I duell 1 går Foto: Carl-Johan Söder vidare
I duell 2 går
BWO, Foto: Carl-Johan Söder vidare
I duell 3 går
 vidare
i duell 4 går
Caroline af Ugglas, Foto: Carl-Johan Söder vidare

Sen så möts Scotts och BWO och då går Scotts vidare:)
Och i den andra möts Amy och Caroline och då hoppas jag på att Caroline går vidare:)

Så här är mina finalister Foto: Carl-Johan Söder och Caroline af Ugglas, Foto: Carl-Johan Söder

Vi får väl se om turen är med mig ikväll:)
Bara inte Starpilots och Rigo går vidare till final så är jag lung!!

Nu ska jag åka, ha en mysig Lördag!

Må gott
Puss & Kram!


Flygande kläder!

Go kväll!
Tänkte göra dett kvällsinlägg innan sängen väntar:)

För några dagar sen fick jag hem ett paket från Louise, med lite smått och gott från New york nästan, Albany mera (tror man stavar det så) Och tänkte vissa er vad paketet innehöll!



 Tre koftor svart, vit och grå- från Target (super skönt tyg!)
  Bruna koftan- från JCpenny
  Bikini- från Target
  Snygga döskalle armbandet, (kommer bättre bild), från Garage
  Läppglans- från Victorias secret
  Swedish fish, som jag inte vet vart de kommer ifrån var en överaskning från Louise:)
  Osis dust it, som jag fick av Louise så den vet jag inte heller vart den kommer ifrån:)

Hade såklart velat ha flera saker, men dels så var det svårt att hitta från internet till affär och sen så kostar det ju en del att frakta hem det, men pluset är ju att man inte behöver betala tull, när privatpersoner postar:)

Louise, då som skickade hem dessa grejer har varit Au pair där borta i ett år och nu kommit hem till Sverige! och jag började läsa hennes blogg ganska så fort hon hade kommit dit och har följt den sen dess och gillar Louise väldigt mkt, och nu har vi planerat in en träff om 2 veckor (oj vad tiden går fort) Hon bor nära åt Jonas föräldrar så vi ska ses i Lidköping! Ska bli så kul att träffa henne! hoppas du med tycker det Louise!??:)

Såg att det har tillkommit flera som tittar in här, men vart är era kommentarer:)?? Kan va kul att veta om det är någon ny, och ni andra gamla få gärna fortsätta att kommentera;)

Nu ska jag sova, sov gott!
Må gott, Puss & Kram!


Desperate housewife!



Mormor och jag från i lördags

Hej!
Hur mågna är det inte som sitter hemma i tv-soffan och väntar på att klockan ska slå nio och desperate housewife drar igång en ny säsong?? Va!!!?? Jag gör det iaf!:) Det ska bli så kul att det börjar igen, men först ska vi se på sista deltävlingen i melodifestivalen, missde den i lördags eftersom vi var på resturange, men vi spelade in den då, men det blev något strul med inspelingen, så nu hoppas jag att det fungerar, Men har lyssnat på låtarna som var med i lördags och jag kan nog hålla med om att Agnes och Malena var bäst, Sarah var med bra, men Anna och Maria var ju ingen alls höjdare! Malena kan nog gå långt i globen, ska iaf se alla framträdenaden så man kan se helheten i det:)

Har ju skrivit om att det kommer komma en tävling i bloggen några gånger nu, och ni måste tänka varför dyker denna tävling aldrig upp, men nu ihelgen lovar jag att den kommer att komma, så titta in här igen då:)

Nu så ska jag kolla in mello:)!
 
Vi ska ge mormor ett fotot på alla barn och barnbarn, så vi tog ett nu när alla var samlade så får hon det i efterhand!
Föressten vi bjöd hit (för bjuda det måste man, mna kommer inte självmant, hehe) mormor och hennes väninna, hit i sommar, är det någon som har något förslag vad vi kan hitta på med två spm damer:)??? Snälla tips!

Må gott. Puss & Kram!


Hemma igen!


(blomman fick mormor av oss)

Go kväll!

Sorry för en dålig update, men har varit hemma hos min mamma ihelgen:)
Min mormor fyllde ju som sagt 75 i går. Vi firade henne på en resturange, underbart god mat! Hela kvällen var hel lyckad!
Jag blev så förvånad när jag frågade mormor om hon skulle ha någon efterrätt, jag tänkte att hon skulle säga, Nej, det är väl inget att ha, (hon kan vara sådär negativ, mkt sen min morfar gick bort för 5 år sen snart) men nej så säger hon ja jag ska testa friterade bananer! Jag lovar jag såg ut som ett frågetecken! va tänkte jag, hon som aldrig vill testa på några nyheter, det var väldigt kul!

Men jag kommer med ett längre inlägg imorgon med, sen kommer det något roligt här i bloggen i veckan;)!

Nu ska jag sova, sov gott
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0