Nått bra poliser gör!

Hej!

Sitter och tittar på uppdrag granskning på ettan. De pratar om mortorcyklister som kör för fort. Vi har en väg här ute i Vaxholm på Bogesund som det körs väldigt fort på av motorcyklar! Det är galet! Vad tänker dom med, de leker ju med döden, och vissar igen hänsyn till de som bor där ute! Men nu under sommaren ska poliserna ha stenkoll där ute och det tycker jag är jätte bra, det har hänt flera olyckor, motorcyklar drabbade, och snart händer det med någon annan inblandad! Ursch! Hoppas det blir bättre nu! Jag blir så ARG!! fattar ni vad ni håller på med!!??
De pratar om "ghostdriver" den finns människor som kör mellan Stockholm-Uppsala på 15 minuter, 300 kilometer i timmen!  Hallå vad tänker ni på!!

Nu till något roligare, vi hade grillfest idag, vi fick en present av några barn, en kok-bok "häng med på fest" mörk choklad och två glas, med iskuber, Jättesnällt, men inte min favofärg på glasen, en annan av mina kollegor fick min färg:(....

Nu är uppdrag slut och vi ska kolla på "en skräddarsydd lillasyster" Är fortfarande skit arg på motorcykelgrejen, men nu kommer det nog tårar här... Såg ni "en skräddarsydd lillasyster"??

Må gott, Puss & Kram!

Fröken är ska man bli glad av att de kallar än så;)??


Å hjälp!

Hejhej!

Nu är jag hemkommen från ett svettigt träningspass! Å Hjälp säger jag! Jag känner mig som en ny kvinna;) Det var rikigt skönt och härligt att få röra på dig lite:)

Var med två av mina arbetskamrater, Tack Denise för att du fick med mig, det kommer att bli flera gånger!:) Ska satsa på det mera i höst, för nu är det bara denna veckan kvar tror jag, men man kanske hinner med ett pass till denna veckan!

Nu ska jag käka macka och jordgubbar, mums!:)

Må gott, Puss & Kram!


Jordgubbar på balkongen!


Hej!

Nu ska vi käka jordubbar på balkongen och dricka te, mysigt! Har prices planterat om min solros från jobbet, hoppas den växer nu:)

Vad har ni hittat på idag?:)

Må gott, Puss & Kram!



Ingen äventyrs golf!


(bild sen i onsdag, väldigt nöjd)

Hej!

Nej det blev ingen äventyrs golf idag, jävla regn, men nu börjar solen komma fram:)! Vi ska ner till vaxholm senare för att käka, mums jag är hungrig!:) Som alltid typ!

Snart en ny vecka och snart så sticker vi till Paris, kan inte förstå det ännu, men det ska bli häftigt!;)

Och vi har nog bestämmt oss vi målar om bord och stolar till svart sen sätter vi färg på dynorna till, det blir nog snyggt, vad tror ni?
Sen får vi väl fortsätta att drömma om svarta luckor;)

Nu ska jag se om det finns någon melon kvar!

Må gott, Puss & Kram!


Nya köket!

Här kommer före och efter bilder på köket, Vad tycks??:)



Det tog en timme att fixa till och kostade runt 150 kr! tycker det var väldigt billigt för att förnya köket bara sådär! kakeldekorationer finns att köpa på bland annat Lagerhus:) Vad tycker ni??
Det känns jätte häftigt att komma in i köket nu, det är en mjukare känsla, sen började vi tänka; tänka om det var svarta luckor och svart bord och svarta stolar, sen vita väggar (det har vi nu) Gud vad snyggt det skulle bli, men det lär vi ju få drömma om ett bra tag, eftersom att vi bara hyr denna lägenheten, för jag tror inte att våran hyresvärd skulle gå med på det:(.....

Nu måste jag sova, ska jobba imorgon!
Vad ska ni hitta på?:)
Sov gott!

Må gott, Puss & Kram!


Avskeds middag!

Hej!

Gud vad skönt att ha en ledig dag bara sådär, vaknade som vanligt nästan och fått massor gjort, Ni ska få se senare den största förändringen hur man gör om ett kök på mindre än en timme och för bara 150 kr:)

Igår var jag och två av (4+ mig egentligen) mina arbetskamrater på min avdelning ute och åt. Väldigt trevligt, jag kommer ju få två nya arbetskamrater i höst, så Lotta som jag gillar mest att jobba med lämnar mig!!!:( Men kommer att finnas kvar i huset som tur är;) Det kommer att behövas:) Du är en ängel för mig på jobbet! visst har vi haft våra dagar men det måste man ha! Men det var iaf trevlig igår:)

   
 
Lotta ville så gärna att jag skulle fota hennes mat med och lägga ut den här, så Varesgod Lotta, Laxen är din;)
Maria åt köttbullar och pasta från dagis, nej det var till hennes fiskmås:)
Lotta försöker att skämta med Ölmuggen och mig, men det är Lottas! dumma Lotta;)

Det får vi göra om tjejer!  höst kanske även att vi inte jobbar ihop:)?

Nu ska vi åka och handla lite, Jonas föräldrar kommer till oss ikväll!
glöm inte att kolla in här senare  och se kökets förvandling!

Må gott, Puss & Kram!



Sjuk igen eller vad händer???

Hej!

Sorry för dålig uppdatering men har inte orkat med det, men känner mig trött hela tiden.... har ont i huvudet  haft som kommer och går och nu så har jag blivit täppt i näsan, vad är detta varför, varför, varför!!!?? Vad är det!! Någon som har en bra förklaring på vad det är?.....

idag har vi varit på teater på dagiset, en mkt uppskattad teater tyckte både vi (fröknarna) och barnen, det var en enmanna teater, men han var jätte duktigt! Riddaren, prinsessan och draken, han spelade alla roller själv och sen så trollade han lite:)
Imorgon så ska vi ut och äta på min avdelning, som avslutningsmiddag, känns så tråkigt vill inte att det ska bli höst nu, sommaren stanna kvar länge hos oss, Snälla!.....
Men trevligt med middag imorgon med mina kära kollegor:)

Här kommer bilderna från våran personalfest i fredags,
   
 

Vi grillade först, sen gick vi in och åt massor av godsaker, det blev lite kallt, men en trevlig kväll!

Nu ska jag vänta in desperate housewife!
Må gott, Puss & Kram!


Norge here I come!



Ja då får man besöka granlandet Norge nästa år! Trevligt!:)
Någon som vill hänga på???
Det kommer att bli mäktigt och jag ska göra allt som finns för att komma dit;) Det blir lätt;)

Nu ska vi sova här, ha en trevlig Norsk nationaldag! Tänkt det att vinna på sin nationaldag;)!
Må gott, Puss & Kram!



Nu är vi igång!


Ja nu kör vi Sverige eller Norge:)! Kämpa!

Puss!



Blommor!


Hej!

igår när jag kom hem från personalfesten så stod det gullvivor på bordet! Jonas hade plockat blommor med sina barn på fritids och då plockade han några till mig vad söt!

Snart kommer Micke hit, Final ikväll!!!!!
Bilder från kvällen igår kommer upp snart med:)
Må gott
Puss & Kram!


Personalfest!

Hej!

Helg, Hurra!
Är påväg till våran personalfest, det skulle ha varit hos en arbetskamrat, men hon fick förhinder så nu blir det på dagiset, Inte det roliagste stället men det var en nödsituation, skulle va roligare att byta miljö men jag har ju varit hemma en stund och inga barn finns det ju nu när vi kommer;)

Imorgon kommer Micke till oss och kollar in eurovision song contest med oss:) Trevligt, och om Norge vinner ska jag göra allt som står i min makt att åka till Norge nästa år;) Hehe!
Vi får se men Malena kommer iaf bland det 10 bästa! Om inte hon vinner, vem vet:)??
vad tycker ni inför finalen imorgon?:)
Nu måste jag rusa!

 
Jag diggar hårspännet det kommer från barnavdelningen på HM:)


Ha en trevlig helg, Må gott, Puss & Kram!


Våran fredagskväll!

Hej!
Nu kommer bilderna upp från fredagen!
   
   
  
 Hela gänget!
 Vi käkade tacos:)
 Glada Stephen;)
 Sen blev det singstar!
 Påväg till bussen, Antonia tyckte om bakgrunden, hehe
 Tjejer på språng!
 Antonia trivs på dansgolvet;)
 Jennies stamispoes;)
 Vad vi rockade!
 Vad har Jennie i munnen??;)
 Dansar som en galning, nykter!!

Ja som ni ser så hade vi en väldigt trevlig kväll, tio i fyra bussen säger väl en del!  var nykter hela kvällen, och som ni se så hade jag jätte roligt ändå, man behöver inte dricka sig redlös, eftersom både Linn och jag har tagit ställning till att vara nyktra så känndes det skönt att ha med Linn inte för att de andra drack sig redlös, men det är alltd skönt att ha någon som är som en själv.... men detta kommer vi att göra om och Stockholms nattliv var ju inte så hemskt, men visst det finns människor till allt...... Men hade en jätte trevlig kväll och det är huvudsaken. Sen fick man se en glimt av "blondinbella" hehe, de hade en bloggfest på Ambassadeur, så vi fick inte vara på "schlagergolvet" förren vid ett tiden och mycket därför tio i fyra bussen med, det går inte så många bussar ut till Vaxholm under natten, men vi kom ju upp till shoppingen med:)

Roligaste kommentaren under kvällen kom från Antonia. Vi är i tunnelbanan påväg hem och jag säger
"att ni inte har blivit bjudna på några drinkar under kvällen" till svar får jag av Antonia, som tror att ho viskar, skriker ut "det är för att turkarna går bara på A-kassa" (många turkar på Ambassadeur) En annan kille hör ju detta och börjar asgarva, Antonia säger "jag tror att han hörde mig" Ja Antonia alla hörde typ dig:) Vad vi skrattade!!

Som sagt en galen nykter kväll, när blir nästa gång tjejer!??

Nu ska vi se hur Malena klarar sig, hon går vidare enigt mig! vad tror ni?

Må gott, Puss & Kram!


Måndag!

Hej!
Så var det en ny vecka! Skulle ju lägga upp bilder från fredagens utgång, men har gjort så mkt annat idag efter jobbet. Så det får bli imorgon! Jag planterade om mina små växter som jag planterade för ett tag sen, hoppas de klarar omflytten:)

idag invigde jag mina nya Jensleggings, rekommenderar det mkt varmt, kommer från Gina tricot! Värda sitt pris!
 
Sen är jag väldigt nöjd med diademet som kommer från barnavdelningen på H&M, tre för 30Kr det är bra!

Men nu ska jag sova! sov gott
Må gott, Puss & Kram

Det är många läsare, men vart är kommentarerna?? Kanske tjatigt, men så mkt roligare för mig att blogg när man får respons, eller hur.......:/ Och roligare för er att läsa sen med!



Shop til you drop!

Hej!

Så var det snart en ny vecka, denna helg som varit har varit riktigt trevlig! Linn kom på besök:) Det är alltid trevligt att få besök, och nu var det ju ett tag sen vi sågs:)
I fredags så kom, mina arbetskamrater Stephen, Jennie och Antonia hem till oss på "barnkalas"  Vi käkade tacos och sen gick vi tjejer bara ut. Vi var på Ambassadeur hela kvällen, men tänkte återkomma till de när jag får bilderna från när vi var ute, tog inte med mig min jätte kamera;) Men berättar mera om det senare, men vi hade det väldigt trevligt!

På lördagen åkte jag och Linn in till stan och shoppade! Vad vi shoppade! Jättetrevlig dag!:) shoppade även lite idag med i Täby, då var Jonas med och köpte sig en ny kavaj!
Bilder på det som jag shoppade kommer här nere!

   
  
  
 Hallonen och jordgubbarna köpta på Hötorget, mumsade vi på igår kväll!
  Jag blev jätte kär i glass skålarna från Lagerhus (man hoppas ju på presentkort så man kan köpa flera, hehe)
  Köpte lite grejer på Body shop, sen äntligen silikondroppar, köpte även lite grejer från yves rocher, fick en födelsedagspresent därifrån med, en dusch cremé, men den är inte med på bilden, sen fick jag en mascara och ögoncremé på köpet!
 Shampoo och balsam, ska testa detta som ska vara bra för torr hårbotten, jag kliar ju ihjäl mig!
  Färgglada Jensleggings från Gina tricot och lite hårgrejer från barnavdelningen på H&M
  Kryddor från hötorgshallen! Billiga 10 kr styck!
  Linnen från Gina tricot, det är så härliga!
  Flera finglas från Indiska, har fyra redan och kompliterade med fyra till!
  Sen idag köpte Jonas en ny kavaj från H&M, fint till bröllopet i sommar, nu ska jag ha något ROSA med;)

Nu blir det film här för oss, Baby Mama, ska vi se!
Imorgon jobbi gen...

Ha en fin vecka!
Må gott, Puss & Kram!


Nu drar vi!


Nu snart ska vi åka in till stan,  (första gången man partajar i stora stan, men har ju Linn, hehe) men det blir bara vi tjejer, en riktigt tjejkväll! Berättar mera imorgon, då ska Linn och jag ha en shopping dag!
Ha en trevlig kväll!

Må gott, Puss & Kram!


Mitten av veckan!

Hej!
Så har man kommit till mitten av veckan:) Snart fredag, då kommer Linn och några av mina arbetskamrater kommer hem hit på lite tacoskväll:) Ska bli trevligt!
Men nu är det onsdag och det är inte någon du blir vad du äter, så vad ska man se på då?.... Nu tittar jag på något inför eurovision song contest, jag tror att Norges bidrag ligger bra till, det är ett väldigt bra nummer och låten sätter sig på hjärnan, nästa vecka vet vi vem som kammar hem de hela! Micke kommer hit då och umgås med oss under finalen, det ska bli trevligt!

Nu när vi var i Danmark så en dag så åkte vi på stranden, det var det roligaste på hela resan tyckte jag, det var häftigt att köra så nära vattnet. Jag älskar ju vattnet, det är därför som jag gillar Vaxholm:)
Jag plockade med mig lite fin sand och lena stenar hem, som ska ligga på balkongen i sommar. Resan var skönt, men vi hade inte det bästa vädret, det blåste ganska mkt, men som sagt det var skönt att komma bort en stund.
Nu gäller Paris resan, som går av staplen om ca 5 veckor! Men det ska hinnas med mkt innan dess,
 personalfest, besök av Jonas föräldrar, och en tripp hem till Mamma!:)
 

 



Nu ska jag se om jag hittar något på tv:n att se och käka jordgubbar;)

Må gott, Puss & Kram!


Svensk mark igen!

Hejhej!
Snart ett avsnitt av Desperate:)!!! Det är höjdaren på tisdagar:)
Ja nu är vi hemma igen, känns ok att vara tillbaka i vardagen, man får ju inte klaga:) och ett år äldre har man blivit;)
Tack för alla grattishälsningar, det värme, med härliga kommentarer!
Skiver mera om våran resa imorgon, hinner inte med nu, men vi har haft det trevligt trotts att man fick hosta, (Jonas har med åkt på det nu...) Men det blir nog bättre får vi hoppas, på fredag kommer Linn, som jag längtar!!!! Vi ska ut med några av mina arbetskompisar på fredagen och sen blir det en shoppingdag på lördagen!!

Men nu blir det desperate, återkommer imorgon mera!

Må gott, Puss & Kram!

(denna klänningen fick jag av Jonas på födelsedagen)


Hipp hipp hurra!


Hej!

Ja idag blir man 23 år gamal:) Jösses vad tiden går, kommer du ihåg denna dagen mamma:)? När du skulle bli mamma:) Och det har du lyckats bra med, jag är stolt över dig som har varit en bra mamma för mig, kan inte ha någon bättre, tack för att du finns:)!

Nu ska vi åka in till Aalborg, och kanske köpa något fint, har fått presenter idag på morgonen, Av Jonas fick jag en jättefin klänning! Tack!


Nu får ha en fortsatt fin 2 maj och jag ska ha en fortsatt fin födelsedag!

Må gott, Puss & Kram!





RSS 2.0