Härlig vinterdag!!!


Hej!

Idag på förmiddagen gick jag ner till stan här nere, skulle fixa lite grejer, och passade på att ta med kameran, för de var så fint väder och fångade flera fina kort, Slängde ihop ett kollage för att visa er Vaxholm en vinderdag!

Nu ska jag sätta upp de nya gardinerna i köket och sen fixa lite mat tror jag, och såklart skrapa mina lotter och köpte idag;)

Ha en fortsatt fin FREDAG
Må gott Puss & Kram



Kommentarer
Skrivet av: Kashaya

Hoppas du vinner.=) Jättevackra bilder.

2010-01-08 @ 15:41:09
Blogg/hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com
Skrivet av: Camilla

Fina bilder! Verkligen skönt väder idag. Jättekul att kolla genom din blogg. Fick syn på en allt för hemsk bild på mig från juli förra året när jag är höggravid. Visade Robin och han fick en chock. Jag hade glömt hur jäkla stor jag faktiskt var. 37 kg plus är inte att leka med :D haha. Jättekul blogg iaf! Och tack igen för igår, tyckte det var super trevligt! Vi måste ses oftare! :) Puss o kram!

2010-01-08 @ 15:57:48
Skrivet av: Anki

Härligt att höra att du har hittat hit igen :) Hur mår du då? Haft ett bra slut på det gångna året?



Det går bra med Bulan. Jadu, det vet vi ju inte och vi ska inte ta reda på om det är en liten prinsessa eller prins heller som bor inne i min mage. Det blir en härlig överraskning när det är dax :) Men enligt mina aningar efter UL så är det en tjej.. hihi



Ha det toppen!

Kramar

2010-01-08 @ 20:19:37
Blogg/hemsida: http://ankihansson.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0