Är på grönan med karin! En härlig kväll. M...

dsc00722 (MMS)

Är på grönan med karin! En härlig kväll. Må gott, Puss & Kram



Bröllopsserien!

H E J !

Jag och mamma har varit på stan idag hela dagen och shoppat, hittade lite smått och gott. Jag har äntligen köpt en skål och en burk från bröllopsserien som jag länge gått och hittat på. Fick en försenad födelsedagspeng av min farmor och farfar när jag var hemma så passade på att köpa de av den pengen :)



Imorgon åker mamma hem och min barndomsvän Karin kommer över helgen!
Nu ska vi äta lite ostar, Må gott, Puss & Kram!



Tråkigt väder men jag har kul!

Hej!

Det blir inte mkt blogg här nu, har mamma här på besök och vi har fullt upp med saker att göra!
I tisddags lekte vi riktiga turister, köpte stockholmskortet och gick på massa museum och avslutade dagen med ett besök på saknsken och skansken-akvariet. Igår var en lite lugnare dag vi var nere i stan i vaxet och strosade runt i affärerna där, och idag ska vi in till stan och shoppa! Får se vad jag kommer hem med ;)



Mera utrörligt med bilder och sånt kommer senare!
Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!



Tredje semester veckan!

Go kväll!

Lite sent men här kommer vad som händer vecka 30 för mig :)


Är nu hemma ett par dagar med besök av mamma och till helgen kommer en barndomsvän!
Har öppet på tis, ons, tor för vi har inte bestämt vad vi ska göra dessa dagar, men imorgon blir det iaf att se slottet och skansen, har köpt stockholmskortet så imorgon är vi riktiga turister :)

Nu ska vi sova, upp tidigt imorgon!
Sov gott
Må gott, Puss & Kram!



Skruttungarna!

H E J !

Idag har de bara öst ner med regn här.... Men jag har haft en bra dag ändå :)
Jonas syster har varit här med hennes två barn. De sötaste små skruttisarna som finns!

Jonas syster hade bakat kladdkaka, så vi fikade först sen har vi hoppat låtsatsstudsmatta, spelat buzz, gjort Åke fin i håret med Emmas hårgrejer, försökt få ett bra kort med båda barnen och läst Kalla Anka.

Kladdkakefika!


Haha vi skulle få en bra bild på båda barnen, men Åke gillar inte de dära med att ta kort, så vi försökte med allt och till slut så fångade Jonas honom och ställde sig brevid oss, helt ok bild efter allt tjat på åke ;)


Åke var väldigt intresserad av toan, han har testat att sitta på pottan hemma, Maria frågade honom om han ville testa att kissa på toan och de gick utmärkt!


Nu ska vi köpa pizza, imorgon åker jag hem till vaxet igen, Mamma kommer upp och är tills fredag! Fredag kommer en barndomsvän till mig och stannar till söndag, sen åker jag ner hit igen. Jag vill verkligen flytta ner hit nu!!!

Nu blir det pizza och mys ♥
Må gott, Puss & Kram!



På vift!

Hej!

Ullared var bra igår, men inte så mkt kläder shoppade jag, men hittade mkt annat bra :)
Nu tänkte jag ta mig en prommenad i stan, hoppas jag hittar hem igen :) Men har karta med mig


Hoppas ni får en fin lördag!
Må gott, Puss & Kram!


ULLARED!!!

God Morgon!


Nu åker vi till Ullared! Hoppas det finns mycket bra som vill följa med oss hem:)
Hoppas ni får en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!



Andra semesterveckan!

Kom ju på att min vecka har jag ju inte lagt ut, så här kommer vecka 29!


En mysig vecka!
Nu ska vi sova här, Sov gott
Må gott, Puss & Kram!



Myskväll med familjen!

Go kväll!

Har prices kommit hem från en mysig kväll hos min mammas kusins sommarstuga. Vi har ätit god mat och pratat om allt mellan himmel och jord och skrattat en del! En toppen kväll!




Imorgon ska vi ut till min moster och kanske ta oss ett dopp!
Sov gott!
Må gott, Puss & Kram!



Här kommer mina blåa naglar, gillar färgen...

dsc00565 (MMS)

Här kommer mina blåa naglar, gillar färgen jättemycket! Jag har varit hemma hos Linn på frukost, nu blir de våfflor med familjen! Må gott, Puss & kram



Erik Flink!

Hej!

Igår var mamma och jag nere på stan i ösregnet och lyssnade på en kille som heter Erik Flink. Han och mamma sitter med i samma styrelse inom kommunal, så mamma känner honom lite grann och han spelade igår nere i stan, och jag köpte med mig hans debut cd. Riktigt bra. Han har en hemsida www.erik-flink.com och en myspace sida www.myspace.com/erikflink gå in på dem för att höra hans låtar! Jag gillar han iaf!



Mamma har färgat håret nyss, nu ska jag noppa hennes ögonbryn sen blir de att måla naglarna!
Må gått, Puss & Kram!



Regnet de bara öser ner!!!

Hej!

Ja så har vi fått oss lite regn här med, hela sverige har väl fått sig ett par regnstänk idag. Men de hindrade inte oss för att gå till stan. Vi tog ett paraply och knallade ner. Nu är vi hemma igen med sex par nya tröjor till mamma :)
Ikväll blir det glass och film, ingen visfestival, men igår var vi nere en stund. Vi åt på Åhmans, de är ett ställe ni måste testa på om ni besöker Västervik. Deras potatismos är så gott!
Jag tar alltid en hälften av varje (hälften potatismos, hälften pommes) med gurkmajonäs!

Mammas blöta blommor och en hälften av varje!

Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!



Regnbågens färger!

Hej!

Var på stan med min mormor idag, bjöd henne på lunch. Vi hade en jättetrevlig dag. Och jag fick tre naglack av henne i en försenad födelsedagspresent!

Ska testa de blåa i veckan!
Nu ska mamma och jag ner en runda på stan, men först blir det en hälften av varje!
Må gott, Puss & Kram!



Grillning hos min Moster!

Hej!

Nu är jag hemma hos min mamma några dagar, det är visfestivalen här i stan under helgen, hela stan blommar upp!
Men igår när jag kom så kom min moster och hämtade mig för de skulle bli grillning hemma hos henne! Vi hade det super mysigt ♥

De hade köpt en ny tvättmaskin, på bilden Moster och Kusin!


Den goda maten! Potatissalladen har jag gjort:)


Boss, Jag och Molly

Sen dog kameran så de blev inga flera bilder, men jag och min moster tog en sväng ner på stan hon skulle träffa en vän, mamma fick vara hundvakt och underhålla sin bror som hjälpte henne med hennes dator, så snällt!

Nu ska jag snart möta upp min mormor i stan och äta lunch!

Må gott, Puss & Kram!



Nya skor!!!

Hej!

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen ? :) Jag har städat idag så det är fint när jag kommer hem igen efter min lilla semester jag ska på nu. Imorgon åker jag ner till Mamma. Min kollega som skulle med har blivit sjuk så de blir bara jag som åker ner, men jag längtar iaf! Imorgon kväll blir det grillkväll hos min Moster! på fredag har jag planerat in en lunch med min Mormor! Sen så blir det att strosa runt nere på visfestivalen :)

Jag kom på här i söndags att jag har ju verkligen inga sandaler, har bara massa tyg skor och de kan jag ju inte ha nu när det är så varmt, så beställade skor från skopunkten och dom kom igår, mkt bra och snabb leverans!
Köpte två par sandaler och ett par tygskor (ROSA) och sen måste jag bara visa mina ROSA-alcazar gummistövlar jag köpte förra veckan för ynka 100 kr!

Så här kommer mina nyinköpta skor!



Nu ska jag se på Victoria dagen och packa de sista!
Må gott, Puss & Kram!



Tvätten hänger ute idag och nu ska jag sol...

dsc00525 (MMS)

Tvätten hänger ute idag och nu ska jag sola! Må gott, Puss & kram



Första semester veckan!

Hej!

Japp nu har jag semester, HURRA! De var så skönt imorse när jag inte behövde vakna till väckarklockan ;)
Idag har jag varit hos optikern och denna gången blev de sista gången nu har jag köpt mina första endagslinger, de blev 1-day acuvue moist. Visst känns de att man har något i ögonen men de kanske blir bättre, dessa var dom bästa vi kunde hitta, och jag ska ju ha dem lite då och då liksom :)

På torsdag åker jag med en kollega ner till min hemstad Västervik, längtar massor, de var jättelänge sen jag var nere och hälsade på alla. Och jag åker ner den bästa tiden, VISFESTIVALEN. Hela stan blommar upp!

På torsdagen när vi kommer blir de grillning hos min Moster, sen får vi se vad de blir mera, ska vara kvar till onsdag nästa vecka! Nu ska jag fortsätta se Lotta!

Må gott, Puss & Kram!



Oranga tånaglar!!!

Hej!

Hoppas ni haft en fin helg, en del av er har väl semester/sommarlov, men de kanske är någon enstaka som ska till jobbet imorgon.. Men INTE jag! Så skönt att få sova imorgon. Helgen och början av semestern har bjudit på lugna stunder.

Idag har jag suttit på balkongen och solat, målat tånaglarna i oranga, ska måla fingernaglarna nu, men vet inte vad de blir för färg, får se.
Min första semester vecka kommer upp senare, nu blir det snart en av mina favoritserier  G L E E!

Må gott, Puss & Kram!



SEMESTER!!!

God förmiddag!

Ja nu har jag semester, HÄRLIGT! Så skönt att bara låta dagarna komma. Men har ju ganska mkt inplanerat, igår kom jag på att jag är ju bara hemma 1 ½ vecka av min semester, men det är skönt vill ha saker att göra!

Nu när barnen har gått på sommarlov har vi fått en del presenter, man känner sig så uppskattad tycker jag ♥ det är en fin gest!

Men man blir ju inte nöjd varje gång man får presenter, hehe, vi har fått en del vinflaskor och jag dricker ju inte, men då har jag fina presenter när jag ska bort :) Men jag fick ju Oriflame grejer av Emma, de fick ju inte de andra de fick en tvål istället, hehe!
Nu ska jag se vad första semester dagen erbjuder!
Ha en fin  L Ö R D A G !

Må got, Puss & Kram!



Avskeds fest!

Go Kväll!

Är nyss hemkommen från kabyssen. Vi har haft en lite avskeds fest för en kollega som ska börja på ett nytt jobb efter semestern. Men jag hoppas inte att de var ett sista hej då för Daniela och Mig. Har gillat henne massor sen hon började hos oss och hoppas att vi kommer att ses massor fast vi inte jobbar på samma jobb!

Jag&Daniela!
Tycker ni att jag passar i linser? Tycktill!

Nu ska jag väl snart sova, måste kolla igenom NY bilderna jag fick idag från fujidirekt!
Må gott, Puss & Kram!



Ränsat garderoben!

Hej!

När jag kom hem så fick jag ett sånt sug efter att rensa i min garderob, så gjorde de. De blev två påsar som jag ska ta med mig till jobbet imorgon! Visst känns det skönt i kroppen när man rensat?
 Imorgon ska jag ju till optikern, jag tycker att dessa linser som jag har testat nu är sådär, jag ser lite suddigt ibland så ska fråga om jag kan få testa en starkare styrka eller så kanske jag ska ha ett helt annat märke, får se vad hon säger imorgon :)


Hoppa ni haft en bra start på denna veckan? Jag har haft en lung dag på jobbet, har ont i ryggen på höger sidan, skit stel, en kollega masserade mig och sa att jag var jätte stel, inte bra! Så ska ta mina värmekuddar jag fått av Jonas en jul och lägga på ryggen. Hoppas de släpper lite. Varför jag har ont är väl allt inför hösten, jag kommer ju bo kvar här i Vaxholm till hösten, kan inte flytta nu till Jonas, fast jag VILL, vi har inga jobb och pengar måste ju man tyvärr ha... Så tror att de är de som tynger mig. Det är mycket som går runt i huvudet nu om hur man ändå på något sätt kan flytta i höst, kan vi lösa de ekonomiskt med vikariejobb, eller kan man leva på bara kärleken??.... Men får se vad framtiden utvisar, men längtar till den dagen jag säger Hej då till Vaxholm!

Nu blir det värmekuddar!
Må gott, Puss & Kram!



Sista jobb veckan!

H E J

Hoppas ni haft en skön helg, de har jag. Idag har jag mest tagit det lungt, Planterat om lite blommor och målat naglarna och kollat på Australiens next top model. Har haft lite ont i huvudet hela dagen, men jag vet varför jag har det. hatar denna tiden på månaden ;) Imorgon börjar min sista jobb vecka och så skönt det ska bli att få semester sen, som jag längtar!!!


Hoppas ni får en fin vecka!

Må gott, Puss & Kram!



Årets första dopp!!!

Hej!

Så har man tagit årets första dopp! de var inte så kallt, väldigt behagligt :)



Vi var på några klippor så de var väldigt stenigt att komma ut i vattnet och man var tvungen att gå långt ut därför är inte bilden så bra Jennie står på klipporna och fotar, men det är iaf ett bevis ;), Först var vi hos Antonias häst och gav den mat och mockade, sen solade vi massor så jag är helt mör i kroppen, ska se på filmen Mean girls på tv4 plus snart, men först ringa min älskade J. Hoppas ni har en mysig lördag?

Må gott, Puss & Kram!



Årets första dopp, idag kanske!!!

Hej!

Nu ska jag ut med Jennie Och Antonia till straden, kanske de blir årets första dopp!? Återkommer senare idag och berättar!
Hoppa ni får en fin Lördag vad ni än hittar på!


Må gott, Puss & Kram!



Tunnbröd från Dalarna!

Hej!

Så var de helg igen! Som jag längtar till semestern! Ska bli så skönt att få ledigt och bara koppla av. Men först är de en helg och sen fem arbetsdagar kvar! Denna helgen ska jag inget göra, TRÅKIGT, så hoppas att den går snabbt, ogillar helger då man inte har något att göra, jag blir så rastlös! Men kanske ska åka och bada med Jennie imorgon!


Jag måste bara rekommendera ett tunnbröd som bara finns uppe i Dalarna (vad jag vet iaf) och det är super gott, det är potatisflingor i, jätte mumsigt, de äter vi jämt när vi är där uppe med varm choklad på kvällarna. Jag köpte hem två paket denna gången. Läste på förpackningen att man kunde ha till tacos och tonfiskrulle, de måste jag testa och se hur de smakar!

Nu ska jag ner till tvättstugan!

Ha en fin helg!
Må gott, Puss & Kram!





RSS 2.0