Linser!

Hej!

Igår var jag hos optikern och testade linser. Jag har haft linser för 5 år sen, men nu så kännade jag för att testa igen. Så fick prov linser nu som jag ska testa i en vecka (endagslinser) och sen nästa tisdag ska jag på återbesök igen och se hur de känns!
Har testat linserna i två timmar idag, ska ta de lungt ibörjan och sen ha dem mer och mer.


Jag har märket 1 day acuvue moist, är de någon som har dem? Vad tycker ni om dem?

Nu ska jag fixa lite käka och ringa min mamma!
Må gott, Puss & Kram!



Glass i solen!

Hej!

Vilken värme! men vi ska inte klaga, imorgon blir det regn vad jag har hört, men de kan ju vara bra en dag sådär, sen mera sol igen!

Idag har jag varit hos optikern, ska testa linser, så fick med mig några par hem och ska på återbesök nästa tisdag igen! Spännande!

Sen på kvällskvisten så tog jag en glass med Erika, en vän som har bott i Gävle ett par år, men nu flyttat tillbaka för att jobba, så hon hämtade upp mig efter optikern och tog oss en glass nere i hamnen, mumsigt!




Nu ska jag se på Ullared!
Må gott, Puss & Kram!



Shoppingen från midsommar!

H E J !

Sitter och tittar på Lotta på Liseberg men tänkte snabbat lägga upp vad jag fyndade i midsommar. Vid insjön väldigt nära stugan så finns ett köpcenter med bla clas olhson, iittala outlet, lager70, med flera. Och jag gick såklart in på iittala butiken och kom ut med två marimekko/iittala ljuslyktor. Köpte en liten äppelgrön så nu har jag tre sådana och sen köpte jag en stor ljusblå, båda för 69 kr st, mkt bra pris tyckte jag!
Sen när jag bor i Lidköping kommer det att bli farligt, där finns det med en iittala outlet butik! Hihi! Men då kan man ju ha mera koll på när de är nedsat pris på de som jag gillar, älskar skålarna från marimekko på fot, har en i färgen klar, men vill ha rosa och äppelgröna.




Sen köpte jag en liten ROSA dalahäst, har velat ha en länge och nu fick en följa med, en pytteliten för de var inte billiga, men de var den värd ;)

Nu ska jag fortsätta att se på Lotta! Imorgon börjar allsången med, Hurra!

Hoppas eran vecka börjat bra?!
Må gott, Puss & Kram!



Veckan efter midsommar!

Så var midsommar över och vi går in i vecka 26! Har inte mkt inplanerat, de ända är optikern på tisdag, ska testa linser igen! Kom på de nyss att jag skulle dit, de var ju tur att jag kom på de hade totalt glömt bort det! Sen har jag lite små grejer som jag ska försöka smälla in så som, måla naglarna och plantera om lite växter. Sen får vi se vad veckan bjuder på!



Nu ska jag se på filmen på trean, the break up. Sen sova! Snart semster 10 jobbdagar kvar!

Hoppas ni får en fin vecka 26! Må gott, Puss & Kram!



Midsommar i Dalarna!

Hej!

Nu är vi påväg hem och jag passar på att blogga:) Internet har inte varit någon höjdare vid stugan, men jag har klarat mig bra, Jonas har en iphone så har kollat lite vad som hänt i världen, men nu är jag tillbaka till verkligheten igen, jobbar i två veckor sen är det semester, mkt efterlängtad semester!

I Dalarna har vi haft det jättemysigt, firat midsommar i gropen i Leksand, fikat i Tällberg och bara njutit av lugnet där uppe och sen har jag hunnit med lite shopping, ska vissa er sen vad jag fyndade.

Men nu bär de va hem som sagt, åker med Jonas och han pappa, vi ska släppa av Jonas pappa vid arlanda han ska till gotland en dag och jobba så då passar de yppeligt att Jonas sjusar hem mig, han ska även ta med lite grejer hem. Nu händer det grejer här i mitt liv! Det känns så bra, vi har nog kommit på hur vi ska göra till hösten, men de återkommer jag med!

Här kommer de lite bilder från helgen!



Första bilden är utsikten från Tällberg, andra bilden är från Leksand känckebröds butik, och den sista bilden är jag och Åke (Jonas syster son) i gropen på midsommarafton.

Nu ska jag vara social med grabbarna där fram!
Må gott, Puss & Kram!


Bilder från kungabröllopet!

Hej!

Jag hade den turen att få uppleva Viktoria och Daniels bröllop live, eller ja inte själva visgeln, men när de skulle åka i kortegen och när gästerna anlände! En fantastiskt upplevelse!




IKEA bjöd på gratis mat, mkt bra och klokt en varm dag! Tv4 sände live och hade jag ståt bakom Tilde och Lasse hade jag syns i tv:n!! Attans ;)
Göran verkade vara glad inför kungabröllopet!





I första bilen sitter Mette-Marit och Haakon
I andra bilen sitter Drottning Margrethe
I tredje bilen sitter Prinsessan Märta-Louise




Foto Micke


Många som jag grät säkert en skvätt när dom sa ja till varandra ♥ Dom är verkligen så söta tillsammans och de strålade om dem båda i lördags! Tänk hoppas jag själv får stå där en dag och vara sådär lycklig♥!

Ännu en gång  G R A T T I S  igen Viktoria och Daniel och  L Y C K A  till i framtiden♥!

Må gott, Puss & Kram!



Svenska jordgubbar! Vi fikar hos ett barn....

dsc00468 (MMS)

Svenska jordgubbar! Vi fikar hos ett barn. Må gott. Puss & kram



Midsommarveckan!

H E J

Å nu är det midsommar veckan vi har framför oss och jag ska åka till härliga Dalarna med Jonas och hans familj. De har en stuga där uppe och det är så mysigt där! Men det är inte förrens på torsdag, först jobb och massa andra härligheter!




Hoppas ni får en midsommarvecka!
Må gott, Puss & Kram!













Kvällen igår!

Hej!

Igår var jag ute med några tjejkompisar, Linn hon stannade hemma hon var för trött efter kungabröllopet och sen ska hon jobba på en grej nu i tre veckor, så hon behövde sova :)

Men vi hade de trevligt igår, var ute i Vaxholm så de var så skönt att kunna gå hem sen på natten. Vi dansade, skrattade och pratade och tog massor av flumbilder under kvällen, TACK tjejer!






Nu ska jag läsa aftonbladet om allt från igår! Bilder från lördagen kommer imorgon, Micke som fotade måste minska ner bilderna, så de bilderna kommer imorgon :)

Må gott, Puss & Kram!






Nu är de party!

dsc00446 (MMS)

Nu är de party! Varit inne i stan och sett Viktoria och Daniel, helt underbart♥!



Anna igår och Viktoria idag!

Hej!

Nu åker jag in till stan för att se kungabröllopet! Ska bli spännade, hoppas vi får bra platser! ;)
Igår var Linn och jag inne och lyssnade på Anna Bergendalh fick en skiva signerad så Emma är glad!!!



Ha en fin  L Ö R D A G !

Må gott, Puss & Kram!



Fredagsmys med Linn!

God morgon!!!

Ska strax till jobbet men tänkte klämma in ett inlägg, har ju inte skrivit på två dagar, dagarna här har varit fulla :)
Igår var jag på oriflame utbildning, jättekul och jag har fått massa idéeder!!!
De kommer nog komma upp här på bloggen med så håll utskick!



Ieftermiddag ska Linn och jag på Make up Store sminkrådgivning sen in till stan för att se Anna Bergendalh spela! Vilket fredagsmys! Hoppas ni får en underbar fredag!

T R E V L I G   H E L G ! ! !

Må gott, Puss & Kram!



Gröna naglar!!!

Hej!

Här kommer bilden på mina gröna naglar. Har lagt på ett lager med glitter som ni er på bild nummer två, de blev mkt snyggare!



Naglaket kommer från depend nummer 199 !

Nu blir det snart lite mat här!
Må gott, Puss & Kram!



Sommarlista!

Hej!

Hoppar ni har en fin start på denna vecka !?

Jag hittade en lista hos Smulan och kännde för att göra en jag med så här kommer min sommarlista!

SOMMARLISTA

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Hamnen hemma i Västervik med en glass i handen. Eller på något mysigt ställe vid vattnet med picknick, bara de finns vatten så är jag nöjd ;)

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
På några klippor vid vattnet, med sol och bad. Senare på kvällen grillkväll med några härliga vänner!

3. Vad lägger du helst på grillen?
De finns ett så gott vegetariskt spett som heter tzaykött, de spettet och några grillade majskolvar och en härlig potatissallad till, det är mumsmums!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Jag älskar ju att planera och ha något att se fram emot. Börjar semester med att åka hem till mamma, med en kollega och fira visfestivalen som är höjdpunkten i Västervik. Sen åker jag vidare på en snabbvisit hos en gammal klasskamrat i Vimmerby och där ifrån till Jonas. Jonas jobbar denna sommar, men vi får ta vara på dem dagarna som han är ledig när jag är där, vi ska till Gekås i Ullared en dag. Sen åker jag hem några dagar och får besök av Mamma och min barndomsvän Karin! Sen åker jag till Jonas igen sista veckan, då ska vi ev åka till Danmark över dagen och Göteborg en dag. Så jag har börjat planera min sommar och den ser mysig ut!

5. Dina bästa sommarfärger?
Rosa, korall, rött, gärna mönster som är randigt eller blommigt!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
JORDGUBBAR, midsommar, färskpotatis, grilla, husvagnar, syrener, och slutligen tjatet om att det är för varmt ;)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
När jag och mamma gick hem en kväll efter visfestivalen och köpte oss en hälften av varje ;)

8. Havet, sjön eller poolen?
Sjön, men poolen med såklart, vill gärna ha en egen i framtiden på tomten

9. Vad väljer du i glassbaren?
En bägare med alla smaker som ser goda ut plus mjukglass och massa chokladsås!

10. Vart går din drömsemester?
Oj jag har många drömresor, Thailand, Las Vegas, Miami, Turkiet, Grekland, Italien, Franska Rivieran, Australien, Kina, Hawaii, Spanien, Mallorca, ja listan kan göras lång som du ser, så kan inte bestämma EN drömsemester!

Nu ska jag måla lite glitter på mina naglar, kännde att de blev lite för lysande färg med bara den mintgröna färgen. Så hoppas det blir bättre med lite glitter, resultat kommer senare!

Må gott, Puss & Kram!



Vecka 24

Så var vecka 23 snart slut!
De var på tiden, vilken tråkig vecka jag haft, haha jag är verklingen inte skapt till att bara sitta, och framförallt inte att bo själv!. Min inneboende som bott här ett tag har flyttat, så det är väldigt tomt och denna veckan har jag ju inte gjort något efter jobbet, men kommande veckan ser mkt ljusare ut! Hurra för det! 

Och snart är det midsommar och då får jag träffa min underbara Jonas igen! Jag längtar massor till vi får bo tillsammans igen, men som de ser ut nu så ser det mörkt ut... Har inte fått något svar från jobben jag sökte, ska ringa de sista imorgon och se vad dom har att säga. Fick ett förslag att höra med vikariepoolen, att jobba där under hösten, men då måste ju J ha ett jobb vi kan ju inte leva på en vikarielön. Så får snällt vänta till Jonas har börjat sitt sommarjobb och hålla tummen att han får vara kvar där i höst! Eller att de dyker upp ett jobb till mig! Håll alla tummar ni kan för mig!

Har målat naglarna nu, men bild på de kommer imorgon nu får ni bild på min kommande vecka!

Ha en fin vecka!

Må gott, Puss & Kram!



Städa och sen fina naglar!

Hej!

Hoppas ni har en fin Söndag? Jag ska städa här nu, plockade massor igår och idag blir de att damma, damsuga och moppa :) Sen ska jag måla mina naglar som belöning ;)

Ska testa depends nummer 199 som jag köpte förra helgen! Det är mintgrönt men svårt att få på bild men ska försöka med en bättre bild sen när naglarna är målade :)



Ha en fortsatt fin Söndag!
Må got, Puss & Kram!



Hemma igen!!!

Hej!

Jag var ju hundvakt igår åt Jennies hund, nu är jag hemma och allt har gått bra!
Jennie var så söt, hon hade köpt en present till mig som tack för hjälpen, Tack Jennie!

Nu ska jag gå ner till stan och handla lite mat och titta in i min favoritbutik här i Vaxholm, Salta stänk. De har nyöppning idag! Sen blir det att städa här hemma!



Ha en fin  L Ö R D A G !
Må gott, Puss & Kram!



Trevlig överaskning!

Go kväll!

Idag när jag kom hem från jobbet låg de en trevlig överaskning i posten! Ät 2 betala för 1 :)
Jag fick den genom vitalas, tusen tack den kommer väl till pass i sommar!



Imorgon ska jag vara hundvakt åt Jennie min vän/kollega hund Soffi! Ska bli vädligt spännade och se hur de ska gå. Ska sova där en natt :)

Nu ska jag snart sova i min säng. Hoppas ni haft en bra torsdag !

Må gott, Puss & Kram!



Shoppingen hos Bästa Karin!

Hej!

Vad kul med alla kommentarerna om mitt nya hår! Tack!

Helgen som var,var jag ju hos min barndomsvän Karin. Och vi hann med mkt på en dag :) Shoppade en del, hehe
Men inte så mkt kläder faktiskt, mest grejer till hemmet. Ni kanske är nyfikna så här kommer de lite bilder från vad jag fyndade!

F R Å N   T H E   S P I C E   T R E E

 
 

F R Å N   T H E   B O D Y   S H O P   &   Å H L E N S

 

F R Å N   V I L L G E,   H E M M A K V Ä L L    O C H   C U B U S

 


F R Å N    B O R E T T



Jag hittade tre nya älsklingsbutiker, men bara en finns här i Stockholm. Men en av dem har flera återförsäljare över hela Sverige!

De tre butikerna jag blev förälskade i var, Borett, Village och The spice tree. Village finns i Stockholm och The spice tree har återförsäljare, men Borett fanns bara där nere, synd...

På the spice tree köpte jag massor av roliga saker till hemmet, rosa flingsalt, princess salt, goda teér, sen köpte jag en födelsdagspresent till en vän, men den kan jag inte vissa hon läser bloggen nämligen ;)
Och sen köpte jag min första dekorationsgrej till min mammas 50-års fest senare i höst, men de får bli en hemlis ett tag till vad de blir för tema ;)

Tack Karin för en underbar helg, och de känndes inte alls som att vi hade varit ifrån varandra i tre år! Ska bli så kul när du kommer hit i sommar, Längtar!!!


Nu ska jag snart sova!
Må gott, Puss & Kram!



Nu är de klippt!

Hej!

Idag har jag klippt mig. Jag blev faktisit riktigt nöjd, väldigt kort, men jag vänjer mig nog :)
Annars har jag bara jobbat idag. Är rätt slut, vi har besökt två barn idag och de tar på krafterna att gå på prommenad med massa busungar ;)
Så nu ska jag lata mig i soffan!


Bilder från helgen kommer upp snart med, Lovar!
Må gott, Puss & Kram!



Vecka 23

Hej!

Haft en underbar helg med bästa Karin! Imorgon kommer de massa bilder om helgen!
Nu kommer nästa vecka upp! Den är ganska öppen, men de kan vara skönt jag som haft så mkt veckorna innan ;)
Får se om de blir något oväntat som dycker upp på tisdag blir de iaf klippning :)
Söndag kom inte med visst, men den är med öppen just nu :)



Ha en fin vecka alla!
Må gott, Puss & Kram!



Shopping i Kristianstad!!!

Hej!

Nu har vi shoppat i 5 timmar, och de fanns mkt jag ville ha :)
Mycket fick följa med hem också, kanske inte så genomtänkt av Emma, hur ska jag få med mig allt hem??
De löser vi sen, nu ska vi till tivoliparken och ha picknick med massa gott! 



Må gott, Puss & Kram!



Hos Bästa Karin!

Hej!

Nu har jag kommit till min barndomsvän Karin! Så härligt att ses igen, de var på tiden, tre år sen sist!
Denna helgen kommer bli en riktig härlig helg med mkt skratt och mkt prat som vi missat under dessa år, och sen såklart om allt vi varit med om när vi var yngre, kan bara ta några exmpel:
Busringde till en lärare
stoppade av polisen
styckat en grillad kyckling
gjort värsta mellanmåls mackorna med gud vet allt
sovit borta hos en annan vän och gråtit oss igenom natten
paddlat kanot och ramlad av inför klassen!
kommit till våran första dansträning iförda cykelbyxor med tillhörande linnen, HEMSKT, hehe :)
m.m listan kan göras lång!



Jag testade en ny ramlösa idag på tåget ner hit med smak av smultron, super god! Köpte även marabous mjölkchoklad med lufftbubblor i, den är så god, det är något speciellt med den, men varför är det de? den smakar ju prices samma som den vanliga marabou mjölkchoklad :)

Ja ja nu ska jag iaf sova, imorogn blir de shopping, picknick på stranden och resturange besök!
SOV GOTT!
Må gott, Puss & Kram!



Runt 19000 människor!!!

H E J !

Igår var jag och Jennie på vårruset! Det var jättetrevligt! Och jag fick massa gratis grejer ;)
Detta måste vi göra om nästa år, jag kommer upp nästa år om jag flyttat Jennie!
Peter Sipen var där och intervjuvade folk på fältet, Han träffade på Carolina Gyning!
 


Må gott, Puss & Kram!



Skärgårdsbåtensdag

Hej!


idag skulle de ju bli en lugn hemmakväll, men tji fick jag! Fick reda på att de var skärgårdsbåtens dag idag nere i stan. Så jag gick ner med en kollega Maria. Vi gick runt och kollade läget sen träffade jag Jennie och Camilla! Så roligt att se Camila igen! De får bli oftare nu!!!

Nu så ska jag snart lägga mig, imorgon blir det APT, ska hem efter jobbet och slänga i en tvätt måste tvätta innan jag åker ner till Karin! Ska bli så trevligt att träffa dig efter tre år!!!

S O V   G O T T !!!
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0