Glitter och kompisvecka!

Hej!

Nu är vi hemma från våran Stockholmstripp, vi har haft det jättebra och jag vile nästan inte åka hem idag... Men skönt att komma in i vardagen igen och denna veckan händer det massor! Linn kommer på besök några dagar och MELLO börjar!



Snart ska Jonas och jag på buggen igen!
Allt om Stockholm kommer upp under veckan!
Må gott. Puss & Kram!


Hon jobbar i affär

Hej!

Vi har det såbra här i stora staden, inte så mkt blogg, hoppas ni godtar det!
Igår träffade jag Linn i stan, vi tog en fika på Sturekatten, en café jag kan rekommendera här i Stockholm.

Idag har jag varit på mitt gamla jobb och hälsat på, barnen kasstade sig på mig när jag kom och mina föredetta kollegor var glad att se mig, de saknade mina fester som jag brukade annordna sa de ;) Så gulliga, jag saknar dom med såklart, men jag saknar inte Stockholms trafik och alla människor som tränings!!! Huua!

Vi bor hos  Micke, han har en filmbutik så vi kommer vara här en del och hjälpa till. Nu i eftermiddag så har jag blippat filmer som de ska skicka tillbaka, men nu har jag så ont i mina fötter så måste villa dem en stund.



Imorgon ska vi åka hem till Sara på en fika sen ska jag in till stan och köpa en parfym på åhléns city som jag blev kär i igår, kanske inte har råd men den är jätte söt plus att man får en väska och ett läppglans på köpte och det gillar jag när man få grejer på köpet ;)
Köpte även en kavaj igår på HM (har den på koret här neranför) syns inte så bra kanske men den är jätteskön oh kostade otroligt bara 199 kr! Köpte mig även en gul klänning från HM ska vissa er senare. Roligt med något färgstarkt, hoppas kunna annvända den vid något bra tillfälle. (Melodifestivalen kanske) hoppas på ett par biljetter Micke kan sälja åt oss.

Snart stänger vi här för idag och åker hem och sover.
Må gott, Puss & Kram!



Nu är vi påväg till våran långhelg i Stock...

dsc01408 (MMS)

Nu är vi påväg till våran långhelg i Stockholm! Dom hade en ny vegitarisk rätt på tåget, chili con carne, kul med lite variation! Till efterätt en ny godispåse. När vi kommer upp ska jag träffa bästa Linn! Må gott, Puss & Kram



Trött men en bra dag!

Hej på er!

Sitter i soffan och väntar på guldbaggegalan, men är helt slut, har ju jobbat idag, första dagen på nya jobbet, det har gått helt ok. Men som sagt är helt slut. Skönt att man bara jobbar tre dagar i veckan kanske ;) De tar ju lite längre tid nu när man jobbar i grannkommunen med bussresor, men det är helt ok.
Och mat på bordet stod det när jag kom hem, Jonas min lilla hemmaman ;)

Igår målade jag naglarna innan buggkursen och jag blev riktigt nöjd denna gången, lyxiga naglar, naglacket kommer från NY, vart vi köpte de kommer jag inte ihåg, men de var en ny serie med naglack som prices hade kommit ut, många kändisar hade köpt det, de var de vi fastnade för ;)
och buggkursen gick fin fint igår!



Nu blir det baggegalan!
Må gott, Puss & Kram!



K Ä R L E K !

Go kväll i stugorna!

Hoppas ni har haft en fin lördag? Vi har haft en lugn dag, Jonas jobbade ju igår natt så när han kom hem i morse sov han en stund in på förmiddagen, jag tog en lugn morgon. När Jonas vaknade så spikade vi upp tavlor på våran kärleksvägg i köket, blev jättefint. Och så himla enkelt att få en tråkig vägg piffig! Ordspråket har vi köpt på Ullared i höstas och tavlorna är köpta lite varstans. Vi blev mkt nöjda, en till tavla ska upp högst upp till vänster, sen får vi se om det blir flera efterhand.


FÖRE


EFTER

Nu har Jonas åkt och jobbat igen, jag tittar på fångarna...
Imorgon blir det bugg!

Må gott, Puss & Kram!


Fredagsmys med hemmapizza

Hej!

Nu så var det helg igen, jag tycker ju att det är helg hela tiden nu när man är arbetslös, men nu kommer de bli ändring på de! De ska bli skönt att komma ut lite i arbetslivet!

Denna fredagen har vi gjort egen pizza, det ska bli smarrigt att smaka!



Hoppas ni får en fin helg!
Må gott, Puss & Kram!


Lätt som en plätt!

Hej!

Då ska man börja jobba igen då! har fått ett jobb på en förskola, tjänsten är på 60% men det är helt ok, det är ju ett jobb iaf och jag kommer ut lite. Men jag kommer fortsätt att leta andra jobb vill ju jobba med äldre barn och de vet chefen om så det känns bra! Som det ser ut nu så kommer jag jobba mån, tis och ons, så då får man lite tid hemma också. Börja på måndag! Det som är skönt är att de är en grannkommun som jobbet är i, det är skönt att jobba så för då har man ändå sitt privata på hemmaplan lite.


Bilden är från mello09, jag vill så gärna gå någon av tävlingarna i år, men har inga biljetter.....


Jonas jobbar natt igen, han ska göra de hela helgen med, men det ger pengar och jag får ju sängen för mig själv, så det är ok ;) På söndag blir det buggkrus!

Nu ska jag fortsätta att se på resturange i vårt vardagsrum!
Må gott, Puss & Kram!


Idrottsgalan

Go kväll!

Sitter och tittar på Idrottsgalan, förra året satt vi där live och såg det, en rolig grej som man varit på. Synd att man inte såg kändisarna lite närmare, men jag har iaf varit i samma lokal som prinsen ;)! haha
Jag har inte så stor koll på vem som är värd vilket pris, men jag tycker att Tjejerna i Curling är värda ett pris!



Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Idrottsgalan

Go kväll!

Sitter och tittar på Idrottsgalan, förra året satt vi där live och såg det, en rolig grej som man varit på. Synd att man inte såg kändisarna lite närmare, men jag har iaf varit i samma lokal som prinsen ;)! haha
Jag har inte så stor koll på vem som är värd vilket pris, men jag tycker att Tjejerna i Curling är värda ett pris!



Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Lite mera att göra!

Hej!

Är nyss hemkommen från jobbintervjun, det känndes bra, men det är många som har sökt den, men de skulle höra av sig så nu får vi vänta och hålla tummen!

Denna veckan händer det lite mera saker, det känns roligt, och nästa vecka ska vi åka upp till Stockholm ett par dagar, det ska bli riktigt härligt!
Denna veckan längtar jag till söndag, Jonas och jag ska börja bugga! Jag har tjatat på Jonas en del att de skulle vara kul om vi började på det, men han har inte varit så pigg på de, men nu så har han ändrat sig och jag är glad :) Vi kommer köpa ett 10-kort och gå fem gånger bara, men det ska bli kul, jag anmälde mig till nybörjarkursen för jazz med men den blev tyvärr inställd pågrund av för få anmälningar.... Jag har faktiskt dansat i 6 år när jag var 12-17 år! Men de kommer väl flera tåg, ser fram emot buggen nu iaf. Sen ska vi börja simma med, så får se om vi gör de denna veckan.
Som ni ser så ska vi gå på bandy med denna veckan, Jag har lovat Jonas att följa med en gång. Jonas pappa skulle följt med, men har fått förhinder så Jonas barndomsvän Andreas hänger med istället. Ska bli helt ok, men en gång räcker ;)



Nu ska vi snart laga lite mat!
Ha en fin Måndag alla läsare!
Må gott, Puss & Kram


Brunett & Blondin

Go kväll!

I förmiddags så fick jag ett ryck och bakade två satser med muffins, en choklad med krossad choklad och en med vanliga muffins med marshmallows, ska bli intressant och smaka den sen, Vi ska provsmaka till Solsidan som börjar snart!



Annars har jag idag fixat lite med alla kort, de tar sin tid. Skönt att Jonas är hemma igen iaf, Men de var allt skönt att få sova själv i sängen i natt, att få breut sig ordentligt ;)

Nu ska jag se top model igen!

Må gott, Puss & Kram!


Äkta tjejfilmer!

Nu har jag sett på två riktigt tjejiga filmer. Bröllopsduellen & 27 Dresses. Två filmer som är Emma filmer, jag gillar amerikanska filmer som är riktigt romatiska, och dessa två handlar om bröllop, det är så fint med alla klänningar.
Jag ska ha ett STORT bröllop den dagen jag gifter mig, och jag hoppas att det blir med Jonas ♥! Jag kan ibland tänka när jag ser något, å de ska jag ha på mitt bröllop, eller så ska jag göra på mitt bröllop, eller de vill jag ha på mitt bröllop... Men är inte alla tjejer så, att de tänker lite i bröllopstankar då och då ??



Dessa två filmerna vissar två ställen där jag var och besökte när Linn & Jag var i New York i våras. Det är ganska häftigt att man själv har varit någonstan där en film har spelats in! Amerikansk dessutom ;)


På riktigt, Boathouse


Från tv:n


På riktigt. The Plaza hotel


Från Tv:n

Må gott, Puss & Kram!


24 timmar utan Jonas

Hej!

Nu har Jonas åkt till jobbet och jobbar tills ett imorgon förmiddag, så är ensam i 24 timmar, vad hittar man på då? Jo jag har massor att stå i, ska börja tvätta nu om en lite stund, sen tänkte jag sätta mig med alla kort jag har framkallat på senaste åren och försöka få iordning dem, sen blir det väl lite mat, och plocka lite i lägenheten och sen senare ikväll se en riktigt tjejfilm, måste ju passa på. Vilken det blir får ni se senare!

Idag kommer även min bästa vän Linn hem från sin resa i Indien, som jag har saknat dig Linn ♥! Hoppasvi får ses snart!

Linn & Jag på Dylan´s candybar i New York, tänk att det snart har gått ett år sen vi var där!

Nu bär de av ner till tvättstugan!
Ha en fin lördag alla läsare!

Må gott, Puss & Kram!


Tulpaner-- Våren kom!

Go kväll!

Vi sitter i soffan och ser på let´s dance och fredagsmyser. Jobbet gick fint idag med, men jag har kommit på de nu, inte förskola för mig, jag är ganska trött på det känner jag, men att jobba på fritids har jag ju inte gjort så kan inte säga att de skulle vara bättre, men nja förskola är färdigt för ett tag iaf. Men får ju ta vikjobb nu på en förskola så får jag ju såklart ta de, men inte söka förskolejobb iaf... Så som jag kännt dessa två dagarna kännde jag lite i slutet med på mitt förra jobb... Jag vill testa något annat nu! Men jag vet inte vad....?!!

Nu ska jag mys i soffan igen, igår fick jag tuplaner av Jonas när han kom hem från jobbet, Min prins ♥!



Ha en fin helg alla!
Må gott, Puss & Kram!



Första dagen som vikarie!

Hej fina vänner!

Nu så har jag jobbat första dagen som vikarie, och jag kan förstå vikarie nu, att komma ut till ett helt nytt ställe. Och det var inte som mitt gamla jobb om jag säger så... Men helt ok, och lite skönt att få komma ut lite såklart. Men varför är det så svårt att börja prata med en vikarie, de är inte farliga. Jag tyckte med att de var lite jobbigt att prata med en vikarie, man visste liksom inte vad man skulle prata om, men de finns ju faktiskt ganska mkt att fråga om... Visst sen kanske jag som vikarie kan börja prata, men de är ju mest frågor om själva verksamheten. Men det blev lite bättre på eftermiddagen! Men ska bli kul att få gå dit igen imorgon, och sen en sak som var bra de var en
15 min rast på förmiddagen, de hade vi inte på mitt förra ställe.

Jag har ganska slut nu, efter alla intryck och sen gick jag upp vid 6.00 imorse. Så nu slappar jag i soffan, har käkat lite mat, och tagit ett träningspass. Har hittat en tränings-dvd i bokhyllan i går och tänkte köra de lite nu framöver. De bästa är att de bara är 23 min!
Nu ska jag snart se sista halv åtta hos mig, och lacka mina naglar. Målade dom igår och lägger upp en bild på dem, jag blev väldigt nöjd!




Ha en fin kväll, Må gott, Puss & Kram!


Kvällsfika!

Go kväll!

Har haft en ta-hand-om-dig-själv-kväll, gjort hårinpackning, lagt ansiktsmask, rakat armhålorna och benen, smörjt in mig i en underbar bodylotion och målat naglarna, så nu känner jag mig som en ny människa! Nu ska jag äta smörgås och varm choklad med grädde och vänta på att Jonas kommer hem!



Är lite nervös för att gå och jobba imorgon :)
Sov gott min vänner!

Må gott, Puss & Kram


Filmer & Jobb!

Hej!

Igår såg vi på film och idag skulle ni få se vilka vi såg. Vi såg Som man bäddar och Snowroller. Som man bäddar är våran film, vi hyrde den första gången när vi pluggade i Vimmerby. Läste att det handlade om Jonas, de var kul tänkte vi och de hade varit roligare om tjejen hette Emma sa vi. Vi gick hem och började se på filmen och när vi har mysat ner oss i soffan så säger han Emma! Va säger båda heter hon Emma!? vad konstigt! Vi skrattade jättemycket och var tvugna att spola tillbaka och höra om vi hört rätt, och de hade vi, Emma hette hon! Så det är våran film brukar vi säga!



Nu ska jag snart ta en lång dusch, Jonas ska jobba ikväll, och på tal om jobb, var ju på vikariepoolen i måndags och imorse fick jag två vikariejobb, Tor-fre denna vecka! Hurra!

Hoppas ni har en fin onsdag!
Må gott, Puss & Kram!


5 år av ♥!

Hej!

idag har Jonas och jag varit tillsammas i 5 år, men egentligen inte om man ska vara petnoga, eftersom Jonas gjorde slut och ja ni vet hela den historien om de, men vi känner att vi räknar från första början :)

Så dagen började med frukost i sägen, sen åkte vi iväg på lite ärenden och fikade. Sen köpte vi lite nya blommor och sen beställde vi thai mat. Så nu har avnjutit en god middag och sett våran favoritfilm, Senare ska vi äta chokladpudding och sen film till. Vilka filmer vi såg får ni se imorgon!







Nu ska jag se på halv åtta hos mig, och ja just de glömde de ringde från ett jobb som jag har sökt, jag ska på intervju, på måndag blir det!


Nu återgår jag till tv:n

Må gott, Puss & Kram!


Ännu en vecka

Jag här kommer denna veckans uppgifter!



Imorgon ska jag besöka vikariepoolen här, får se vart de leder!
Och på tisdag firar jag och Jonas 5 år! De ska vi fira med en mysig hemmakväll med köpmat och filmmys!
Sov gott nu mina vänner!

Må gott, Puss & Kram!


Hej då Julen!



Nu så här julen borta hos oss, känns lite tomt nu i början men man vänjer sig sen :)
Nu ska vi äta en lite för bränd middag som Jonas lagade ;)

Må gott, Puss & Kram!


Blåbär!



Den här härliga body buttern köpte jag igår på The bodyshops rea för 85 kr! Jag har sett att de finns blåbärs doft i andra länder men inte i Sverige så jag blev så glad när jag såg den!

Idag har vi en riktigt slappdag, vädret är piss så då passar det bra att bra få vara.
Ikväll ska vi äta bakpotatis till middag det ska bli gott!

Hoppas ni har en fin Lördag!
Må gott, Puss & Kram!



Jag har köpt mig en ny vinterjacka! Köpt p...

dsc01401 (MMS)

Jag har köpt mig en ny vinterjacka! Köpt på bubbelroom, 300 riksdaler. Nu ska vi hem till Jonas föräldrar och äta middag! Må gott, Puss & Kram



Första veckan!

Hej!

Jag tänkte att jag skulle sluta med Emmas vecka, men sen så kännde jag att jo jag fortsätter nog, men de kommer väl inte vara så mkt inplanerat nu framöver kanske, mest hemmasaker. men ringde vikariepoolen idag och de behövde lite vikariehjälp så vem vet :)

Här kommer iaf denna vecka!


Hoppas ni får en fin vecka!
Må gott, Puss & Kram!


Mitt 2010!

Hej!

Här kommer mitt 2010 i bilder!



J A N U A R I


Vi började året med att gå på idrottsgalan!


Hade personalfest hemma hos mig!


F E B R U A R I



Åkte skidor för första gången


Mello 2010 började!


M A R S


Gick på finalen av Mello med Sara!


Åkte till NY med Linn, en fantastisk resa♥


A P R I L


Firade påsk hemma i Viken med godisharar från NY


Började sälja Oriflame


M A J


Firade min födelsedag i massor, först med kollegorna!


Och sen med mina kära vänner ♥


Berättade för er att Jonas & Jag var tillsammans igen ♥!


Var i Noge och såg ESC


J U N I


Gick vårruset med Jennie!


Åkte ner till barndomsvännen Karin!


Upplevde Kungabröllopet live, mäktigt!


Firade midsommar i Dalarna


J U L I


Första doppet!


Åkte till Viken ett par dar och kökade såklart en hälften av varje!


Åkte till Storebro på allsång


Mamma & jag turistade i Stockholm!


Karin kom på besök!


A U G U S T I


Käkade hur mkt mjukglass som helst med Micke på Jensens Böfhus


Gick på Oriflames kickoff


Åkte på en liten minitripp till Dalarna med Jonas ♥


S E P T E M B E R


Började med barnvakt hos två härliga familjer!


Åkte på en eländig ögoninflammation!!!


Gick på BlogAwards med Linn, en höjdar dag!


O K T O B E R


Gick på inspelning på Sveriges television


Kommunfest!


Chokladfestivalen med Mamma♥!


The studio med Sara!


N O V E M B E R


Firade Mammas 50-årsdag!


En härlig utekväll med tjejerna! då vi fann Naglo!!!



Flyttlastet gick!


Avskedsfest med härliga kollegor!


Avskedsfika på jobbet sista dagen..


Gick på inspelning av så ska de låta innan jag flyttade



D E C E M B E R



Julpyntade fint i våran lägenhet!


Bakade pepparkakor med Svante & Åke ♥


Firade jul i Viken, Jonas var med!


Gick på juldagsbio med Jonas, Mamma, Moster och Ingifta Morbror!


Avslutade 2010 med att fira in 2011 på torget!

Vilket år man har fått vara med om, det har verkligen hänt en hel del! Åkt till andra sidan jorden, träffat massa kändisar, haft härliga middagar med kollegorna, blivit tillsammans med Jonas♥, haft härliga dagar med fantastisk vänner, haft härliga dagar med Mamma!, Börjat sälja oriflame, blivit inspererad av att börja måla naglarna, gått på bloggala, och sen flyttat!

TACK alla ni läsare som följt med mig under 2010, jag hoppas att ni följer med under 2011!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Jonas!
Må gott, Puss & Kram!


Nyåret hos oss!

Hej!

Hoppas att 2011 har börjat bra för er? Vi har haft en mysdag, tvättat lite skönt att börja året med att få allt rent, sen så har vi tagit en liten prommenad i solen, och ätit en god middag.

Jag känner mig så lycklig, jag känner på mig att 2011 kommer bli ett händelserikt år med massor av härliga upplevelser! ♥

Här kommer lite bilder från igår när vi firade in de nya året.

Vi åt en tre rätters igår som bestod av hemmagjord skagen på tunnbröd, kött och ungsbakade rotfrukter, fruktsallad med vaniljsås



Vi såg på After Dark, och sätter dom upp någon show igen så ska jag fasiken går!
Vi tittade även på grevinnan och betjänten och jag skrattar så jag gråter som alltid när jag ser det programmet.





Vid tolvsalget gick vi ner till stan och torget som de heter och kollade in alla fyverkerier! Ett fint nyår!
Må gott, Puss & Kram!






RSS 2.0