Hello Kitty!

Hej!
Idag har jag på mig hello kitty strumpor som jag fått av mamma. Jag kan tycka att hello kitty i måttliga doser funkar, jag skulle inte kunna ha massor av kitty prylar hemma. Men min framtida dotter och även son kommer få ha kitty prylar för de passar bäst tillsammans med barn.
Vad tycker ni om hello kitty?


Må gott, Puss & Kram!

 



Pepparkakor!

Hej!

Det är så mysigt med alla adventsljusstakar som är tända nu tycker jag. Ljus är en glad helt enkelt.
För en vecka sen så bakade jag pepparkakor med Jonas systerbarn. Vi gjorde det förra året med med dom. Så mysigt, tänkte vissa mer mina pepparkakor som ligger så fint i snygga retro burkar.




Har ni bakat pepparkakor än, eller köper ni färdiga?

Må gott, Puss & Kram!


Stockholmstrippen!

Go kväll!
Så var vi hemma med halmen som det gamla ordspråket heter :) De var härligt att få komma iväg ett tag men så skönt att få vara hemma igen, hemma är ju alltid bäst! Lägger upp lite bilder från helgen.




image description

♥ Biomys, såg Svensson,svensson, helt ok men serien är bättre
♥ Käkade buffé på resturang Kina muren
♥ Julshopping i city
♥ Första advents firande i Mickes butik
♥ Sen käkade vi frukost inne i stan med Linn i morses


Det är väl det vi har hunnit med. Nästa gång ska vi försöka att stanna lite längre så vi hinner träffa lite mera vänner.

Hoppas ni har en bra start på denna vecka mina kära läsare? :)
Må gott, Puss & Kram


Glad första advent!

Hej!
Jag tänkte bara titta in och önska er en fortsatt fin advent:) Vi har det mysigt i butiken här. Jag har julpyntat lite i butiken idag. De har varit härligt att vara på vift ett tag men hemma är alltid bäst! Imorgon bitti åker vi hem igen. Må gott, Puss & Kram



Ljus i vårt hus (lägenhet)!

Go kväll!

Nu i kväll har vi plockat fram våra adventsljusstakar och stjänor. Vi är ju inte hemma i helgen, så smygstartade lite. Har ni tagit fram era adventsgrejer ännu? Jag skulle nog kunna ta fram alla julaker till första advent men får vänta ett tag till;) När tycker ni man ska börja julpynta och sätta upp julgranen?






Nu till helgen ska vi till Stockholm, ska bli skönt att få åka till Stockholm ett par dagar. Träffa vänner, biobesök, shopping och resturangbesök. Ni får ha en trevlig helg!

Må gott, Puss & Kram!


Julklapp till mig själv del 3!

Hej!

Nu så kommer sista delen av min julklapp till mig själv. Jag är så nöjd med alla produkter som jag fick hem.
Jag har läst mycket om märket Macadamia på bloggar och i tidningar om att de ska vara så bra. Så nu hittade jag ett litet kit på eleven.se för 195kr nedatt från 349 kr så gjorde en väldigt bra affär.



Resesetet innehåller:
  • Rejuvenating Shampoo, 60 ml
  • Moisturizing Rinse, 60 ml
  • Nourishing Leave-In Cream, 60 ml
  • Healing Oil Treatment, 30 ml
  • Deep Repair Masque, 30 ml
  • Healing Oil Infused Comb

Jag har använt det en gång och håret blir lent och mjukt och doftar underbart!

Någon av er som testat dessa produkter?

Jag är nog såld på dessa produkter!

Nu ska jag ner till arbetsförmedlingen och sen ta en runda på stan, ikväll ska vi adventspynta här hemma :)

Må gott, Puss & Kram!



Julklapp till mig själv del 2!

Hej!


Nu kommer del två av julklappen till mig själv. Jag har länge tittat på produkter från märket Knotty girl, och nu gjorde jag slag i saken och beställde ett litet kit med schampo, balsam och duschcréme med doft av
Cotton Candy. Smart litet resekit kostar 99 kr. Doftar som ett tivoli tycker jag ;)
Har inte testat dem ännu, men bara doften gör mig glad.



Någon som testat detta märke?

Må gott, Puss & Kram!


Julklapp till mig själv del 1!

Hej!

Så var det ännu en vecka, till helgen är det första advent, vad tiden går fort! På fredag så åker vi upp till Stockholm, ska bli härligt att få komma bort ett tag. Det händer inte så mkt i mitt liv nu, det är väldigt segt att gå hemma om dagarna och inte göra något alls. Känner att det inte blivit så mkt bloggande nu heller,känner inte för att bara skriva "Å idag har jag inte gjort något" i varje inlägg, blir nog tröttsamt för er kära läsare, Så nu framöver kanske det inte blir så mkt om vardagen utan mera om tips och ideér. Men jag hoppas att ni stannar kvar, för älskar era härlig kommentarer :)! Guld värda!

Nu till överskriften till detta inlägg, julklapp till mig själv. Ja jag kände att jag behövde piggas upp lite och då passar ju lite hudvårdsprodukter bra i denna gråa vardag. Köpte lite lyxgrejer till mig på eleven häromdagen och tänkte lägga ut tre inlägg som visar vad jag köpt.
De första jag visar er är kroppsprodukter från märket Moyana Corigan.


Från vänster- Body lotion med doft av Green apple
I mitten-
Bodyshower med doft av Pina Colada
Burken högst upp-
Body Butter med doft av Banana Milkshake
Burken i mitten-
Suger Scrub med doft av Café Chocolate
Burken längst ner-
Salt Scrub med doft av Banana Milkshake

De doftar ljuvligt alla produkterna och priset är mellan 69-79 kr för 50-115 ml. Bra pris tycker jag, och bra att de inte är så stora burkar, ifall man inte gillar produkterna. Finns i större förpackningar med.
Något jag kan rekommendera.


Håll utskick efter del 2 och del 3 som kommer senare i veckan!

Nu blir det halv åtta hos mig!

Må gott, Puss & Kram!


Mina julkort!

Hej!

Tänkte lägga ut några bilder på mina fina julkort som jag sitter och knåpar ihop. Jag har lärt mig en lite roligare vik-teknik som gör så att korten står upp. Ska ju stå på julmarknad snart här i stan så måste jobba på. Ska även försöka att hinna med några grattiskort som jag kan sälja, om ni något kort som föll er i smaken så maila mig på [email protected], de kostar 25 kr inklusive kuvert. Kan göra på beställning med :)






Må gott, Puss & Kram!


Bowling!

God morgon mina härliga läsare!

Har varit lite tomt här ett tag, men jag har hållit på med min julkortstillverkning och igår bowlade vi med ett par vänner. Har inte bowlat på säkert 6-7 år!
Shit så gammal man låter när man skrev att man inte bowlat på så länge ;)
Kom såklart sist, men vi hade iaf roligt och det är ju de som räknas. Efter bowlingen så gick vi hem till oss och käkade pizza och såg på idol/spelade rita & gissa spelet.





Idag så ska jag fortsätta med mina kort, Jonas ska på bandymatch senare i eftermiddag, men innan dess ska vi försöka hinna med ett tärningspass!

Ha en fin lördag!
Må gott, Puss & Kram!


Festliga klänningar!

Hej!

Igår fick jag hem ett paket från Ellos med två klänningar. Hade fått ett bra erbjudande med 40% på två varor. Och jag har tittat en del på en av klänningarna så då slog jag till!




Är jättenöjd, båda passar bra. Den röda funderar jag på att ha till julafton :)
Det var svårt att ta kort på dem iaf den röda så att man såg färgen och de glittriga tyget. Men försökte så gott jag kunde, Det är ju mörkare ute nu och sen har vi en ganska mörk lägenhet i sig. Men fick två ganska bra bilder. Den röda färgen är en blandning mellan tomteröd och mörkröd, super fin!

Må gott, Puss & Kram!



Kladdkaka med rosa grädde!

Hej!

Nu i eftermiddags så har jag haft E på besök, vi har pratat massa skit och sen ätit av min goda kladdkaka. Jag bakade en kladdkaka och la på smält marabou choklad det blev jättegott, sen färgade jag grädden rosa, de passar ju mitt rosa liv ;)



Sista bilden är inte så bra ser mest ut som en brun gegga, men det är så kladdkaka ska vara, redigt kladdig! Nu blir det halv åtta och sen top model!

Må gott, Puss & Kram!


Nya fägren!

Hej!

Det är inte så stor skillnad på hårfärgen, men lite mera intensivare brun har det blivit tycker jag. Hittade ingen bra bild som jag kunde jämföra med men jag är iaf nöjd med färgen!




Nu har Jonas åkt till jobbet och jag tänkte se sjunde himlen som jag spelade in imorse och sen ska jag baka något gott för senare i eftermiddag kommer E på besök!

Må gott, Puss & Kram!


Sublime Mousse!

Hej!

Idag har jag testat nya Sumlime mousse från L´oreal. Jag fick hem ett paket för ett tag sen som jag skulle få testa. Jag hade stora förhoppningar på denna färgmedtod och den höll sitt ord! Väldigt lätt att applicera, inga droppar och inget nerfärgat handfat. Det känns som att lägga i massor av hårmousse, den kliade lite på mig, men jag tror mest för att de var massa mousse kvar i håret som man ville kleta in i håret som man gör med vanligt mousse, om ni förstår var jag menar :)
Jag testade nummer 50 Pure brown och är nöjd med färgen. Vet inte om det syns så himla mycket, men ska försöka att ta en bild imorgon så får ni se hur resultatet blev. Men jag kan varmt rekommendera denna hårfärgnings mousse!




Jag har även hunnit med att måla mina naglar, det blev den nya ljusbruna färgen från Depend.
Gillade färgen jättemycket, det påminner lite om smält marabouchoklad!



Nu blir det snart halv åtta hos mig och sen ensam mamma, ska även försöka att hinna med några fler julkort till julmarknaden jag ska stå på i dec :)

Må gott, Puss & Kram!


Julmarknad!

Hej!

Idag har vi varit på julmarknad på Bjerttorp slott, den var inte så stor, men lite mysigt att smygstarta. Jag ska själv stå på en julmarknad tredje advent och sälja mina egengjorda julkort/andra kort. Ska bli mysigt och hoppas försäljningen går bra ;)


Hade på mig min fina pälsväst idag, den är så varm och mysig ;)

Nu har vi varit och inhandlat lite tacos grejer så nu blir det söndagstacos!
Må gott, Puss & Kram!


Hemmagjort potatisgratäng!

Go kväll!

Idag har vi haft en härlig dag, sov länge och tog det lugnt på morgonen, vid ett så åkte vi och tränade en timme och nu har vi städat lite här hemma och lagat mat. Kvällens meny är hemmagjord potatisgratäng med kött/tzay kött (jag äter inte rött kött, detta är ett vegetarisk alternativ som är super gott!) sallad, och Rydbergs goda beasås! Potatisgratäng har vi inte gjort så mkt, men det är ju enkelt och väldigt gott, blev väldigt nöjd med den!
Så nu ska vi avnjuta den och se reprisen av Lyxfällan!



Ha en trevlig kväll!

Må gott, Puss & Kram!


TaSSIMO!

Go kväll!



Denna tassimo kaffemaskin var vi och hämtade ut nu i eftermiddags! Jag har velat ha en sådan länge, har läst i massa andra bloggar om att den är så bra. Och jag som inte är något mega kaffefan, tänkte att jag kunde experimentera mig fram och kanske börja gilla kaffe mera. Det är ju mkt smidigare med denna maskin än att stå och brygga en kopp, för Jonas gillar inte kaffe alls, men man kan ju göra choklad och té med så den passar oss båda bra.
Elgiganten hade ett pangpris igår 499 kr på deras webbshop så då slog jag till, hoppas jag blir nöjd!

Har ni testat denna, vad har ni att säga om den, och vilken kaffe smak måste jag testa!?

Nu blir det bakpotatis och snart Idol!

Må gott, Puss & Kram!


Robinson- ett bra program?

Hej!

Igår så var det sista avsnittet av Robinson, och jag tyckte allt att Mats var en värdig vinnare, men som tjej som jag är så hade jag såklart sett Hanna som vinnare, men alla tre som var i finalen var värdiga vinnare!
Jag tycker att Robinson är ett underhållande program, bättre än bonde söker fru, det händer mera i ett sånt här program så jag hoppas inte att de lägger ner programmet. Jag tycker att de som är med i Robinson är fantastiska människor, iaf en del av dem, detta år så var det många som gav upp förtidigt tyckte jag. Sjukvårdspersonalen har koll på dem, och vet om hälsan är i fara, men såklart ska man få åka hem om det är det man vill, fast då kanske man skulle ha tänkt två steg längre när man sökte, finns ju massor av människor som verkligen vill detta och ser det som en stor utmaning!

Vad tycker ni om programmet? BU eller BÄ?

Jag har nog sett de flesta säsonger av Robinson, har missat säsong 8, 9, 10, det var väl då det gick på tv3 och vi hade väl inte den kanalen tror jag. Skulle vara kul att se andra säsonger av Robinson igen, jag hade velat se när Isabel Adrian var med i säsong 9.
Fem tjejer har vunnit och nio killar, jag tycker att de var häftigt att Emma Andersson vann ett år, det trodde väl ingen ;) Kommer även ihåg när Martin Melin vann första säsongen, han gillade jag :)

Emma Andersson tog hem segern i årets Robinson.
(Bild från Aftonbladet)

Om ni vill läsa mera om Robinson vinnarna och andra deltagare så gå in HÄR

Nu ska jag se på Sjunde himlen! Senare när Jonas slutat jobbet ska vi åka och hämta en sak som vi köpte igår på elgigantens webbshop, vad det är får ni se senare ikväll, men det är något jag velat ha länge, kan ni gissa :)?


M O O D !

Hej!
Nu i veckan fick jag hem två produkter från Hype by Mood , jag ska få testa dem igenom smartsontestpilot.se
Ska bli kul att få testa, vaxet tänkte jag att Jonas skulle få testa, jag använder inte vax så ofta.



Ikväll ska jag på en make up kurs inom Oriflame, det ska bli trevligt, nu blir det lunch!

Må gott, Puss & Kram!


Flytthjälp!

Hej!
Nu ska jag hjälpa Evelina och flytta lite grejer till deras nya lägenhet:)
Hoppas ni har en trevlig kväll kära läsare? :D
Må gott, Puss & Kram!



Filmer till filmsamlingen!

Hej!

Både Jonas och jag älskar film, Väldigt mkt svensk film, vi har massor av filmer här hemma och flera blir det hela tiden :) Ullared kan ha många bra filmer till bra priser, när jag var där nu sist så hittade några som fick följa med hem!



Bert serien och filmen var evigheter sen jag såg sist, har ni sett Bert någon gång? Det är ungdom för mig!

Han är en ängel, durappa papp...

Må gott, Puss & Kram!


Nya lack!

Hej!

I lördags så var vi i Linköping på IKEA/Ikano-huset och shoppade lite. Jag köpte mig två lack från depend. Passar bra till hösten nu med lite mörkare färg.



Jag gillar depend, för att de sitter ok, är inte så dyra och en bra storlek på flaskan.
Vad andvänder ni för märke på nagelack?

Må gott, Puss & Kram!


Svetten ska rinna!

Hej!

Snart så kommer Jonas hem från jobbet då ska vi åka och träna! Behövs nog idag för mig, är lite seg.



Hoppas ni har en bra tisdag!? ikväll blir det DH igen, förra veckan var det inget så har längtat massor!

Må gott, Puss & Kram!


Ny vecka igen...

Hej!
Så var det en ny vecka, helgen som var, var vi i viken och gick på 20års kalas i fredags som slutade i att vi kom till en pub. Trevligt och kul att festa med släktingar, det händer inte ofta. I lördags så var vi på IKEA och shoppade och sen hem igen igår. En trevlig helg. Kul att träffa alla familjen igen, träffar dom inte vid jul, eller jo men inte på julafton, åker till viken igen på annandagen.
Ska fira julen här i år, ska bli spännande! Mysigt att få vakna upp på själva julafton tillsammans i vår lägenhet, det har vi inte gjort innan :) Jonas är på bandy ikväll så ska snart gosa ner mig i soffan och se på ensam mamma söker. Hoppas ni har en bra start på veckan!


Mamma, Jag & Moster på IKEA!

Må gott, Puss & Kram!


Kläderna från Ullared!

Hej!

Jag gillar inte riktigt kläderna på Gekås, det är lika billiga som H&M ibland och kvalitén är sådär, men denna gången hittade jag faktiskt lite grejer!



Svart sammetsklänning, utan och med blixt, var lite svår att fota! Så himla fin och sitter jättebra! kanske blir julklänningen!


Lite längre skjorta!


Två par leggings! alltid bra att ha, har aldrig Jeans på mig, min kropp är inte skapt till att ha Jeans, så leggings is the shit!


Må gott, Puss & Kram!


Qube-spel!

Hej!

När jag var i Ullared för 1 ½ vecka sen så fyndade jag Qbue-speltet "Allsång på skansen"
Köpte det för 79.90 och på åhléns så kostar det runt 159 kr tror jag, så det blev ett bra fynd! Köpte även Rita och gissa i ett mindre format och Alias. Både Jonas och jag gillar att spela spel, men jag gillar verkligen inte att förlora, men vem gör det? ;)



Tips från mig om ni gillar spel och ska åka till Ullared så passa på att fynda till pangpriser!

Må gott, Puss & Kram!


Stickning i bilen!

Hej! Vi är nu påväg till Viken för att gå på 20-års kalas i eftermiddag. Min ena kusin har fyllt 20 år i måndags.
Vad sysslar jag med under bilfärden då?, jo jag stickar ett pannband! Härligt tomteröd färg, hoppas det blir fint när det är färdigt!
Ha en fin fredag kära läsare!
Må gott, Puss & Kram



Spinning = ont i rumpan!

Hej!

Imorses så var Jonas och jag på ett bas-spinningpass och nu har jag så himla ont i rumpan! Kan typ inte sitta på en stol vanligt det gör så ont! haha, men då vet man att man lever ;)

Nu i kväll så har jag slagit in massa presenter, imorgon åker till viken och går på 20-års kalas och på söndag firar vi mamma som fyller den 14 nov. Nu väntar jag på min kära sambo ska komma hem!



Hoppas ni haft en bra torsdag!
Må gott, Puss & Kram!


Spontanbesök!

Hej!

Har nyss haft besök av Jonas syster M med två barn. Ett spontanbesök, blev bestämt i morses, himla kul när man inte hade tänkt sig det, det är ju alltid kul med besök såklart :)



Vi har fikat och sett på lejonkungen, men det kanske man inte skulle ha gjort, shit vad Å som är tre år blev ledsen över att lejonpappan dog... Har aldrig sett så mkt känslor från ett barn när någon tecknad figur dör, att de kan ha så mkt känslor och förstår...
men annars har vi haft en trevlig eftermiddag, hoppas det blir snart igen!

Må gott, Puss & Kram!


The spice tree!

Hej!

När vi var i Kristianstad så passade jag på att kicka in i min favorit butik där nere, The spice tree, den finns nämligen bara i tre städer (Kristianstad, Malmö och Växjö) Men hoppas på att de ska öppna flera butiker i framtiden :)
Det finns så mkt härliga saker där inne, massor av kryddor, teér, dekorations grejer till cupcakes och tårtor, marmelader, sylt och mer där till!

När jag var hos Karin för förra sommaren så shoppade jag med mig en hel del, denna gången blev det en mindre påse med lite smått och gott.



Har ni hört talas om denna butik någon gång? Eller kanske varit inne i den? Om inte så är det verkligen värt ett besök!

Nu ska jag fixa mig lite kvällsmat, har tränat idag, har varit lite segt på den fronten ett tag men nu är vi igång igen! på torsdag ska vi testa ett spinningpass :)

Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0