Dagen i Kristianstad!

Go kväll där ute!

Vi var ju i Kristianstad i lördags och hälsade på min barndomsvän Karin och hennes sambo och deras snart 5 månader gamla bebis A!
Vi träffades på stan för en lunch sen blev det lite shopping i min favorit butik i Kristianstad, vilken kommer i ett senare inlägg :)



Sen gick vi hem till Karin och Peter, satt och pratade en del, gosade med lilla A, senare på kvällen köpte vi hem jättegoda italienska pizzor och godis! kvällen avslutades med att titta på "Så mycket bättre"
En jättetrevlig dag/kväll. Så tråkigt att man ska bo så långt ifrån varandra... men hoppas på att vi ses i sommar igen!



Vi bodde en bit utanför Kristianstad på en liten gård, jättemysigt och vi rekommenderar det verkligen, Axbo heter det och paret som äger gården är jättetrevliga!


Så fint välkomnade!


Nu ska jag vänta in Jonas som jobbar sent denna vecka.
Må gott, Puss & Kram!


Hjärtform!

Hej!

Det blir en del inlägg om alla mina fynd på Gekås som jag hittade förra veckan när jag var där :)
Hoppas ni står ut med det!
Hittade denna söta hjärtformen.



Tänkte göra Jonas födelsedagstårta i den. Köpte även två paket med muffins/bullformar med julmotiv på. I dem kommer det att fyllas med julmuffins och julgodis till jul!

Må gott, Puss & Kram!


Advenskalender-bara för barn?

Hej!

När jag var i Ullared på Gekås så köpte jag med mig en Helloy-Kitty adventskalender till mig själv.
Tycker ni att adventskalendrar bara är för barn? det tycker inte jag, har har köpt mig en chokladkalender i flera år. En bit choklad om dagen är bra för magen plus att man har stenkoll på hur många dagar det är kvar till julafton ;)



Jag gillar min ROSA och söta chokladkalender, undra bara hur jag ska kunna hålla mig till 1 dec ;) hehe

Må gott, Puss & Kram!


Kristianstad!

Hej!
Nu är vi nere i Kristianstad för att hälsa på min barndomsvän Karin och hennes sambo och deras 4 månaders bebis!
Ha en fin lördag!
Må gott, Puss & Kram



Ullared, ullared, ullared!

Hej!

Igår var jag med Jonas syster och mamma i Ullared och shoppade på Gekås. Hittade en hel del fynd som jag nu ska plocka upp, kommer visa efterhand vilka fynd jag gjort!


Fullproppad bil!


Nu när Jonas kommer hem från jobbet ska vi ner till stan för att fixa lite ärenden och sen blir det taimat, sambon bjuder! Det hurrar vi för!

Må gott, Puss & Kram!


Smartphoto!

Hej! 
För ett tag sen fick jag möjligheten att få testa gratis att göra glasunderlägg med fotomotiv.  Smartphoto är det nya namnet för fotobutiken Extrafilm. Det är sex styckena underlägg man får lägga sina egna bilder på.
Jättekul, och väldigt enkelt, man bara följer instruktionerna på deras hemsida. De levereras hem efter en vecka, och jag är mkt nöjd med resultatet.
De levereras i en låten svart låda, men det är lite synd att det inte är något lock över, de samlar ju lite damm. För man vill ju gärna ha den framme så vänner ser dem :)
Även en rolig present eller julklappa att ge bort, så detta rekommenderar jag varmt!







Må gott, Puss & Kram!


Sista kortkurs-kvällen!

Hej!

Ikväll blir det sista kort-kursen, känns lite tråkigt, men nu har jag fått massor av ny inspiration till att göra årets julkort så nu ska här börjas med julkorten.
Jag tog åt mig att fixa fika till kvällen och det blir en cheesecake brownie som Linn och jag testade på att göra i helgen, den blev super god. Hoppas damerna gillar den ikväll med.



Imorgon ska jag åka till Ullared (Gekås) med Jonas mamma och syster, ska bli roligt, hoppas jag hittar många bra fynd!

Må gott, Puss & Kram!


Härliga vänner!

Hej!

Vi hade ju besök i helgen ev min vän Linn och hennes pojkvän. I lördags så åt vi en jättegod middag, Kyckling, ris, paprikasås och en god sallad. Jag har för ett tag sen fått provkuponger på kronfågelsns nya kyckling, enkelt och smidigt, man bara stoppar in kycklingen som den är (tar av skyddsplasten) i ugnen i 20 minuter, enkelt och smidigt, och det blev väldigt gott. Så den kycklingen kommer vi att testa igen, gör ni de med den är värd att testas!






Senare på kvällen spelade vi ett filmspel som S hade med sig, väldigt svåra frågor, vi skrattade en del ändå :)



Må gott, Puss & Kram!


Amerika trenden!

Hej!
Jag testade den nya Amerika trenden inom nagelack i fredags. Läste på Maria Montazamis blogg om denna trend i sommras, och nu vågade jag testa! Är supernöjd, jag märker inte av att det är en nagel som har en annan färg. Detta ska göras om! Har använt depend svarta lack och ett Dior silver lack (lånat av Linn). De svarta naglarna har jag lackat med E.l.f´s matta överlack och den silver med vanlig lack och sen dekorerade jag med några rosa stenar. Har ni testat denna trend el hört talas om den?
Nu ska vi snart mysa ner oss i soffan och se senaste avsnittet av Robinson. Må gott, Puss & Kram!

 



Rådhuset!

Hej!

Idag så fikade Linn och jag på stan, vi fikade på rådhuset, det kända riktmärket i stan :) Så besöker ni Lidköping kan jag varmt rekommendera café rådhuset. Finns mkt att välja på, inte så dyrt, mysigt och trevlig personal.



Nu är Linn och hämtar S på stationen, jag har börjat förbereda middagen, vi ska testa den nya kycklingen som vi fick kupong på för ett tag sen.

Hoppas ni har en fin lördag!
Må gott, Puss & Kram!


En grå lördag!

Hej!

Här är det en grå lördag, men vi är inte så gråa ;) Jag och Linn ska ta oss en sväng till stan idag. Senare ieftermiddag kommer Linns pojkvän så ikväll blir det par-middag!


Orkidén från igår, tyckte att de var så fin färg på den :)

Hoppas ni får en härlig lördag!
må gott, Puss & Kram!


Vänner helg!

Hej!

Så var det fredag igen och vi har precis fått besök av Linn, imorgon kommer hennes pojkvän med, då blir det parmiddag ;)
Innan vi hämtade upp Linn vid stationen så var på Coop igen och handlade. det är lite farligt det där med presentkort, det är så lätt att varor som vi inte ska köpa dimper ner i vagnen ;) Men vi ska försöka hålla oss till mat, men idag så köpte jag en fin orkidé och första säsongen av skilda världar och Jonas köpte sig äntligen filmen Lejonkungen. Det är hans favorit disneyfilm. Men nu ska vi hålla oss till mat (hoppas jag) :D kanske att det blir ett Wii längre fram :)



Nu ska jag umgås med min kära Linn!
Må gott, Puss & Kram!



Felsjunget!

Hej!

Haha jag halkade in på schulmans show och fick se ett inslag som handlar om folk som sjungit fel låttexter. Ni måste gå on och kolla på denna länken

Gå även in på felsjunget.se och läs om flera roliga låttexter. Vissa undrar man ju hur folk får till ;)
Jag sjunger säkert fel ibland med, Jonas brukar ofta sjunga fel på låttexter, och jag tycker att det är så roligt att retas med honom så nu kommer jag väl få för att jag berättar om detta ;)

Jonas sjöng på Hammerfalls låt "Hearts on fire",
Texten går ju "hearts on fire, hearts on fire",
men Jonas sjöng "it´s on fire, it´s on fire":D



Han har även sjunget fel på bredbandsbolagets vinjet,
Den går "upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget",
men Jonas sjöng "upp och ner, upp och ner med bredbandsbolaget" :D


Min ena kusin har med gjort en sån här tabbe med Markolioos låt "vi drar till fjällen"
texten går "jag sätter mig på knä och skriker äntligen toppen"
Han sjöng "jag sätter mig på knä och skriker öka toppen" :D då var han runt 5-6 år tror jag.




Inte lätt de här med låttexter, har ni någon rolig felsjungning att bjuda på? :)

Må gott, Puss & Kram!



Gratis är gott!

Hej!

Jag har hittat så mkt roliga gratis saker och produkter man ska få testa från olika företag. Gratis passar ju oss bra nu;) Häromdagen var jag och hämtade ut massor av olika matprodukter, musli, kyckling och yoghurt.
Muslin är jättegod och väldigt enkel, skulle man nästan kunna göra själv, det är bara havregryn och små cornflakes :) Sen kan man ju lägga i egen frukt, torkad eller färsk.
Bra sidor som jag tycker att ni ska gå in på är, Spot and tell, smartsontestpilot, buzzador och gratisguiden.



Nu ska vi äta lunch här sen ska jag på ett möte, och sen fika med Eve!
Må gott, Puss & Kram!


Pysselkväll!

Hej!

Vilket tråkigt väder det är här idag, det har regnat hela dagen, då ska det bli mysigt att få gå på kort-kurs ikväll, sitta inne och pyssla medans man hör hur dropparna smattrar mot rutan!

Förra gången gjorde jag ett väldigt enkelt kort, men enkelt kan bli fint!




Hoppas ni har en bra tisdag!
Må gott, Puss & Kram!


Kort/långt!

Hej!

Jag berättade ju för er för ett tag sen om mitt löshår som jag hade fast sytt i håret för ca 3 år sen. Jag funderade ju på att sätta i clips på håret och nu är de färdigt. Är super nöjd så nu kan jag ha långt hår igen om jag vill! Tog två kort igår på mig med både långt och kort hår.




Vad tycker ni?

Jag tycker att det är väldigt skönt och praktiskt att bara kunna sätta på och ta av sig håret. Har ni testat löshår någon gång?

Må gott, Puss & Kram!


Ingen bio!

Hej!

Det blev ingen bio igår kväll. När vi nästan hade kommit hem från Coop så blev vi bjudna på middag hemma hos Jonas föräldrar och gratis middag tackar man ju inte nej till ;)
Jonas bror och hans tjej var där med deras nykläckta bebis T. Så fick lukta på bebis, tre veckor är han bara, lillskrutten!



Nu håller vi på att städar lite här hemma, ska få gäster nästa helg!
Må gott, Puss & Kram!


Mot Coop!

Hej!

Nu ska vi fara kosan mot Skara för att köpa lite mat för vårat presentkort som vi vann på bingolotto! Vi har inte Coop här än, men det håller på att bygga ett, ska vara klart i vår.

 

Ikväll ska vi på bio, se Svensson svensson, hoppas den är bra!
Ha en fin L Ö R D A G !

Må gott, Puss & Kram!


Berghagen, barndomsidol!

Hej!

Jag satt och kollade igenom mina mobilbilder och hittade en bild på Lasse Berghagen och mig från i sommras, jag såg honom på tågstationen i Skövde och såklart gick jag fram för att ta kort med honom ;)
Han var jättetrevlig, berättade för honom att han var min idol när jag var mindre, jag kollade på alla avsnitten av allsång på skansen och en gång såg jag allsången live på skansen och fick träffa Lasse bakom scenen för att få en skiva signerad, jag var så stolt i flera veckor efter! Det är nog där som mitt tokiga kändis intresse började!



Om ni vill läsa om flera kändisar jag träffat kolla in kategorin KÄNDISAR

Nu blir det lunch här, må gott, Puss & Kram!


Presentkorten!

Hej!

Igår så kom presentkorten från bingolotto. Det skulle ta runt 15 dagar, men jag tycket att det gick väldigt fort, så ett stort plus till bingolotto!



Nu kommer vi ju till det svåra vad vi ska köpa för dessa presentkort, Coop korten är ju ganska givet, det blir ju mat och det passar så bra till oss nu :)
Presentkorten från Audio Video och Mio vet jag inte alls vad vi ska köpa. Vi har de mesta i Hus & hem grejer nu, kanske en ny säng, men annars vet jag inte. Elektronik saker har vi med det mesta, så vi får se vad det blir, det räcket ett tag fram över iaf.

När Jonas kommer hem ska vi åka och träna, det behöver nog jag, är så trött idag, sen blir det tvättstugan, och till middag så lyxar vi till det lite med tacos!

Hoppas ni har en bra dag!?
Må gott, Puss & Kram!


Testa ny kyckling!

God morgon!

Jag har fått en värdecheck hem i brevlådan för ett tag sen från spot and tell. Jag ska testa kronfågelns nya kycklingsorter. Ska bli väldigt spännande och kul att jag fick chansen att testa.
Vill ni med få chansen att testa produkter gratis så gå in HÄR och läs mera.



Nu ska jag göra lite frukost!
Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!


Lager 157

Hej!

I lördags när vi var påväg till Borås så åkte vi förbi Gällstad för att gå på lager157. En klädbutik med både billiga märkeskläder och deras egna märke. Butiken finns i Västervik, och i somras så köpte jag mig en så fin kofta, och jag har trivts väldigt bra i den så ville ha en till.
Som tur var fanns det kvar, så en vit fick följa med hem. Kostade 150 riksdaler. Köpte även leggings och en tröja, Jonas hittade tre T-shirts




Har ni varit och fyndat i någon lager157 butik någon gång?


Må gott, Puss & Kram!


Korttillverkning!

Hej

Nu ska jag iväg på korttillverkning med Jonas mamma, de är några tjejer/damer som brukar träffa några gånger på hösten och hitta på något kul och nu ska de göra egna kort och då frågade Jonas mamma om jag inte kunna föja med, jag kunde ju insperera dem, eftersom jag för egna kort ibland. Så tänkte att de kunde jag väl :)
Så nu blir det knep & knåp tre tisdagar framöver!



Dessa söta stämplarna hittade jag i magnolia butiken i Borås i lördags, de är så söta alla magonolia stämplar, jag skulle kunna ha köpt hela butiken ;) Kanske någon av dessa fastnar på ett kort ikväll!

Må gott, Puss & Kram!


Tiden läker alla sår!?....

Hej!

Idag skulle min Morfar fyllt 80 år. Men det får han fira där uppe i de blå istället. Han dog i en hjärtinfark för 7,5 år sen... Ni som har läst min blogg ett tag vet att man Morfar stod mig väldigt nära, han var både en morfar och en pappa under min barndom, eftersom min pappa inte fanns där då, och inte nu heller, så har detta tagit väldigt hårt på mig, att en person som står en så nära helt plöstlgit bara rycks ifrån, det går inte att beskriva hur det känns, det finns ju ett talesätt som heter "tiden läker alla sår" men detta kommer inte läka...

Det är vid såna här tillfällen som det är jobbigt att man inte bara kan gå till hans grav, jag brukar ofta åka ut till kyrkogården när jag är hemma, det är ett sånt lung där ute, de ger mig styrka! Jag vet att han vakar över oss och att han har det bra där uppe, för jag tror att man kommer upp till himelen och fortsätter att leva där uppe bland de andra som har lämnat denna jord...


Bilden är från julen 89 tror jag, jag är livrädd för tomten, då är Morfars famn allt bra att ha ;)


Jag har tänkt att jag ska göra muffins/tårta till efterätt idag för att hedra Morfar.
Hoppas du har en fin dag där uppe, här lyser (din värme) solen varmt på oss idag

Jag älskar dig Morfar♥


Må gott, Puss & Kram!


Svenska skönhetsprodukter!

Hej!

Så var det en ny vecka, tiden går ju faktiskt fort även när man är arbetslös. Denna veckan kommer nog med bara rusa iväg, har två saker inplanerade. Korttillverkning imorgon och ikväll blir det möte med oriflame. Jag sålde ju en del oriflame när jag bodde i Vaxholm, och nu har jag hoppat på det igen! Så ikväll ska jag med några andra tjejer/damer på oriflamemöte.

Vet ni att oriflame är svenskt från början, de var två äldre herrar som kom på idén 1967 och deras fruar fick vara testpersoner till en början. Nu finns oriflame i 60 länder, Medgrundare av World Childhood Foundation. De fem fabrikerna som tillverkar de 900 produkterna finns i Sverige, Polen, Kina, Ryssland och Indien.
Oriflame erbjuder en unik affärsmöjlighet för människor som vill tjäna pengar direkt och samtidigt jobba vidare för att förverkliga sina drömmar och uppfylla sina mål. Eller så har man det som en hobby och har lite hemmapartyn då och då som jag har tänkt, men vem vet man kanske slår stort en dag ;)



Är det så att ni är nyfikna på att testa produkterna, ha ett hemmaparty eller vill själv bli säljkonsulent så släng iväg ett mail till mig på [email protected] så berättar jag mer.

Hoppas ni får en härlig vecka alla goa läsare!
Må gott, Puss & Kram!



Nu är det jul igen!?

Hej!

Jag försökte blogga igår under vår tripp till Borås, men det gick inte så bra, blogg appen var inte på min sida igår. Men iaf vi åkte till Borås igår för jag kände att jag ville komma ut lite grann.
Vi hittade lite saker som fick följa med oss hem, julklappar och födelsedagspresenter till födelsedagsbarn fram över :) Vi var inne i en pyssel affär och där mitt i affären hade dem en stor julgran!
JULGRAN nu!? ja de ska ju börjas i tid, tittade på nyhetsmorgon nyss och där visade dem alla årets julattrijaler, som de redan nästa vecka börjar att sälja i butik, det tycker jag är lite förtidigt, men dessa små kottar var jag ju tvungen att ta med mig hem ;)



Tre små rosa kottar! Så söta!

Tycker ni att julgrejer kommer fram förtidigt i butikerna?


Må gott, Puss & Kram!


Helgen är här!

Hej!
Så var det fredag igen, jag vet inte vad vi ska hitta på i helgen, på söndag om det är fint väder kanske det blir lite svampplockning, annars är det ganska lungt här.
Ska äta lite frukost nu och sen ska jag ta i tur med mina fotoalbum igen!

Hoppas ni får en härlig fredag!
Må gott, Puss & Kram!




Löshår!

Hej!

Jag budade hem i början av veckan clips till löshår. Jag tänkte göra om mitt löshår som jag hade i mitt hår för tre år sen fast sytt. De har bara legat och jag har inte tänkt på att göra de till löshår med clips, men sen kom jag på idén för ett tag sen och nu ska det bli verklighet!
Hoppas bara att jag kan sy fast clipsen :)



image212
Bilden är från när jag hade löshåret


Har ni testat löshår någon gång?
Må gott, Puss & Kram!


Rosa bandet 2011!

Hej!

Så har jag köpt mig året rosa band. I år är det kläddesignern Per Holknekt & sångerskan Lena Philipsson som har designat bandet. Bandet liknar en omfamning. Det tycker jag är jättefint tänkt, och kul att de har gjort både kvinno och mans omfamningar! Bröstcancer drabbar kvinnor, men männen kan lika mkt vara med och stödja tycker jag. Vi är ju deras hälft.



Har ni köpt rosa bandet eller bidrar ni med något annat under denna månad?

Må gott, Puss & Kram!


Träning med vän!

Hej!

TACK för alla kommentarer om vinsten, jag, VI är så glad, väntar spänt på att presentkorten ska komma hem!

Ikväll ska jag träna med E, Jonas känner sig bättre men inte "träningsbättre", så tur att Eve finns då! Men först blir det lasange!


Ikväll börjar DH också, sista säsongen för alltid, lite tråkigt, men allt måste ju ta slut någon gång. Ser ni DH?
Må gott, Puss & Kram!


Jag vann!!!

God morgon!
Ja, idag är det verkligen en god morgon! Gårdagen avslutades helt fantastiskt. Jag vann på bingolotto och då menar jag  V A N N inte något litet. Ringde in när jag fick bingo och kom med i tv:n och fick spela färgfemman! Så himla häftigt! Och nervös var jag och mkt nöjd! Vinster för 35.000 kr.
Var det någon som såg programmet igår?






Har spelat in så att ni kan lyssna på det, men det låter verkligen inte som jag, men det brukar man ju aldrig tycka när man hör sig själv. Nu ska man bara bestämma sig för vad man ska köpa för pengarna ;) Känner mig mkt bättre nu men nu har Jonas fått en släng av förkylningen men de ska väl inte gå någon nöd på oss idag ;) Ha en fin dag kära läsare! Må gott, Puss & Kram!


Bingolotto bara för äldre?

Go kväll!
Jonas och jag ska testa nya Bingolotto ikväll. En timmes bingo utan reklamavbrott, de låter bra. Spelar ni bingo eller är bingo bara för äldre?
Må gott, Puss & Kram!



Foton i mängder!

Hej!

Jag känner mig mkt bättre! Dessa två dagarna har jag mest legat i soffan och vilat, sen har jag börjat ta i tu med alla mina foton och de tar sin tid. Har foton sen 6 år tillbaka. Men det kommer kännas så skönt sen när man man ta fram fotona och sista och titta på dem och minnas!



Brukar ni sätta in era foton i album?

Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0