Valborg!

Go kväll!
Vi är nere i stan och kollar in majbrasan, det är så mysigt att fira Valborg. Då vet jag att snart är det min födelsedag;)
Vi kanske är kvar tills fyrverkerina firas av.
Vad gör ni ikväll?
Må gott, Puss & Kram



De växer!

Hej!

Potatisen som jag satt för några veckor sen har börjat komma upp, Woow jag hoppas att den går att äta sen, så kul! Nu när jag är hos Mamma så hoppas jag Jonas tar hand om dem väl ;)



Såhär mycket hade de växt innan jag åkte!

Må gott, Puss & Kram!


Dagens kort!

Go kväll!
Nu börjar dagens första kortkurs lida mot sitt slut. Jag är nöjd med dagen , har gjort tre kort och är mest nöjd med de gröna kortet:)
Imorgon blir det kurs igen men först hem och sova en sväng!
Må gott, Puss & Kram



Åhmans mos!

Hej!
Nu är jag hos min mamma, ska ju spendera några dagar här. Ihelgen ska vi på kortkurs, sen blir det lite Valborgsfirande och födelsedagsfirande innan jag åker hem igen på torsdag! Idag när jag kom så tog vi oss lite lunch på ett snabbkök som heter Åhmans, tror bara att de finns här i stan. De har världens godaste mos, inget äckligt pulvermos, det går inte att beskriva hur det smakar det är iaf underbart gott:)

Nu ska jag måla mina naglar!
Må gott, Puss & Kram



Wrapp!

Hej!

Jag har hittat en app till iphone som är himla bra. Den heter Wrapp. Man kan ge bort gratis wrapps (presentkort) från olika företag, ja helt GRATIS, man kan även köpa presentkort genom appen. Jag har fått massor av wrapps från vänner, bland annat från cdon, indiska, clas olsson, phonehouse, brandos, synoptik med flera. De smarta är att både jag och Jonas har appen så vi kan ju få dubbelt upp ;)

Häromdagen så var vi på EM för att köpa oss något fint för 100 kr var, det blev lite ljus och ett snyggt ställ för diskborstarna från cult design! Super enkelt att skicka och super enkelt att använda presentkorten! Skaffa de ni med!



Må gott, Puss & Kram


Ny träningsväska!

Hej!
Nu har jag varit på mitt första träningspass på FS, vi brukar ju annars bara träna i gymmet men E fick med mig på ett pass:) så skönt efteråt. Nu ska vi ta oss en sista simtur i simhallen innan den stänger för renovering. Sen får det bli utesim;)
Igår när vi var på nya köpcentrummet så fick man en gratis bag på Rusta, den blev en perfekt träningsväska till oss!
Hoppas ni har en härlig torsdag!
Må gott, Puss & Kram



Jordgubbskväll!

Hej!

Nu ska jag sätta mig och kolla på senaste avsnittet av top model, de var ju två avsnitt efter varandra igår kväll, men spelade in det sista för de var ju DH samtidigt. Lyxar till med lite med jordgubbar och faktiskt lite godis, har haft lite huvudvärk hela dagen till och från och då får man äta lite godis ;) Ha en härlig onsdagkväll!

Må gott, Puss & Kram!

 



Köpcentrum!

Hej!
Idag har ett nytt köpcentrum öppnats i stan. Vi var där för att spana in läget, och vi var inte ensamma. Vi hörde att polisen hade fått rykt in imorses för att de hade varit parkeringskaos! Vi handlade lite på Coop och stod i kö en timme till självscaningen och tittade i de andra butiker, fick några små presenter, återkommer med vilka senare.
Må gott Puss & Kram



Fördomar!

Hej!

Nu ska vi ta oss till gymmet för ett träningspass! Senare i eftermiddag ska jag fika med S, det ska bli trevligt, var ett tag sen vi sågs.

På tal om något helt annat, när vi städade förra veckan i källaren så hittade jag gamla blogg inlägg från Lunarstorm från 05-06. Tiden då jag pluggade och levde internatliv och träffade Jonas. Det var kul att läsa. I ett inlägg hade jag skrivit om några låtar från Nanne Grönvall som jag tycker är en härlig människa och artist. En av låtarna heter fördomar, ni kan lyssna på den här nedanför och fundera på texten.
En väldigt sann text enligt mig.


Vad tycker ni?

Nu mot gymmet!
Må gott, Puss & Kram!


Årets första uteglass!

Hej!

Vi hade ganska fint väder eftermiddags och passade då på att göra några ärenden till stan och sen hämta/lämna paket, så vi tog oss en eftermiddags promenad och påvägen hem så köpte vi oss lite glass. Jag tog årets första kulglass, det är så gott med kulglass! Det roliga är att man kan ju göra kulglass hemma när som, men det är något speciellt med att köpa och äta den ute. Är ni en kul/mjukglass människa?

Var och hämtade mitt nya schampo idag, vilket jag valde ser ni imorgon här!

Nu blir det snart lite tvmys!

Må gott, Puss & Kram

 



Shopping fynd!

Hej,
Nu går vi in i den sista april veckan och nästa vecka blir jag ytterligare ett år! På fredag åket jag hem till Mamma och stannar en vecka, vi ska på kortkurs i helgen, det ska bli kul. Jag brukar göra mina egna grattiskort till vänner & familj när de fyller år och egna julkort till jul. Det ska bli kul att få lite ny inspiration!

Idag är en lugn dag hos oss, lägger upp mina shopping fynd från H&M som jag fyndade för 147 kr. Hade ett presentkort på 50 & sen var det 10% för medlemmar. Mycket bra! Funderar på att starta en bloppis blogg och sälja av lite av de som jag tröttnat på men som någon annan kanske skulle vilja ha!

Vad tycker ni om den iden?

Må gott, Puss & Kram

 



Happy feelings!

happy_feet_2_3d_dvd_gen (2)

 

Hej!

Idag har vi en liten soft dag. Har precis käkat mat och nu ska vi se den nya happy feet filmen! Fick hem den från lovefilm häromdagen. Lovefilm är bra,  för någon vecka sen kom jag över ett supererbjudande från mobicard. Läs mer om det erbjudandet HÄR

Nu har Jonas poppat klart popcornen!

Ha en fin söndagskväll!

Må gott, Puss & Kram!



Liten present!

Hej!

Igår fick jag en liten present av Jonas, ett par söta örhängen från Indiska! Gulligt av honom :) Jag älskar överraskningar, det är inte ofta jag får dem men när det väl händer är det så blir jag så glad!



Idag har vi slängt alla våra grejer från vår källarrensning som vi gjorde i början av veckan, det var inte bara vi som hade vårstädat, fick vänta i bilkö i 20 minuter innan vi fick köra in och slänga vårt avfall.
Sen gick vi en runda på stan i vårvädret, köpte mig två toppar på H&M, de hade 10% för medlemmar och jag hade även ett presentkort på 50 kr så gjorde mig två fina fynd idag. Sen köpte jag lite blommor på torget.
Nu kvällstvättar vi och slöar.

Hoppas ni haft en fin lördag!?
Må gott, Puss & Kram!


Biotajm

Go kväll!

Har försökt att blogga från blogg appen hela kvällen men det har inte funkat, vi har iaf varit och sett den senaste filmen i american pie filmerna på bio ikväll här i stan med två vänner. Filmen var rolig, lika pinsam som de andra filmerna!
Har ni sett den senaste american pie filmen?



Efter det tog vi oss till en pizzeria i stan och käkade pizza. Jonas och jag delade på en pizza och tur var det för jag är fortfarande proppmätt...

Nu ska vi sova, imorgon har vi en del som vi ska försöka hinna med!
Sov gott!

Må gott, Puss & Kram!


Majblomman!

Hej!

För två dagar sen så köpte jag årets majblomma. Jag brukar köpa majblomma och rosabandet varje år för den goda gärningens skull! Men förra året tror jag inte att jag kom över någon majblomma, men iår ser jag bara massa barn som frågar när man är ute. Dom är så söta som springer runt och frågar :)



Brukar ni köpa något för den goda gärningens skull?
Nu ska jag göra ordning mig för dagen, först lite jobb på FS och sen bio ikväll!

Må gott, Puss & Kram!


Stämplad!

Hej!

Tack för alla söta kommentarer om potatisen, vi hoppas med att den tar sig och att vi får små söta potatisar snart! Nu till något annat.

Jag har alltid velat ha någon liten tatuering, men skulle nog aldrig klara av smärtan, har du samma problem? då har jag lösningen, fejktatueringar!

Fejktatueringar hade man som barn kommer jag ihåg i alla dess former och färger, nu finns det i lite mer diskretare färger och lite mera vuxnare motiv på style by Tyra, där jag köpte mina fejktatueringar. Tyvärr så sitter de inte mer än en dag ungefär, jag har för mig om att tatueringar som man hade när man var liten satt längre, men annars är det en kul ide tycker jag!

Har ni testat fejktatueringar?

Nu ska jag göra mig i ordning inför ett jobbpass på FS!
Må gott, Puss & Kram



Egen potatis!

Hej!
Jag har sått potatis idag och hoppas den tar sig. Tog helt vanliga potatisar som hade börjat gro. Spännande, kanske det blir egen midsommarpotatis i år:) det är så kul att odla eget! Längtar tills vi köper hus!
Nu ska jag ner till stan och gå på leggings jakt, och hämta ett H&M paket. Jonas fick hoppa ni och jobba idag så tar en tjejeftermiddag!
Må gott, Puss & Kram



En kamelburgare!

Hej!

Idag har jag varit helt slut hela dagen. Tog ut mig totalt igår tror jag. Först började vi dagen med ett träningspass, sen så rensade vi vårt källarförråd hela dagen! Så nu har jag träningsvärk i muskler som jag inte använder så ofta ;)

Tänkte bjuda på några bilder från matmässan som jag var på i helgen, det fanns massor att provsmaka och en hel del roligt att köpa med sig hem. Det var några killar från Australien som stekte krokodil, kamel och känguru hamburgare, inte någon höjdare för mig, men såg en del som testade på det. Jag nöjde mig med att testa en Crêpes. Första gången men absolut inte sista, riktigt gott!






Hoppas ni mina söta läsare haft en super dag!
Nu ska vi gå och handla lite
Må gott, Puss & Kram!


Resereporter i en hel vecka!

Hej!

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.
Sista ansökningsdagen är idag så skynda om ni med vill testa på att få vara resereporter.
Jag vill gärna se Kreta, få känna sanden mellan tårna, mumsa på goda oliver, bada i de turkosa havet och bara ha det bra!

Hoppas att jag blir utvald, detta skulle sitta fint nu för mig och sambon när vi inte har så mycket pengar. Vi är laddade och ni kommer inte bli besvikna på vår resedagbok!



Må gott, Puss & Kram!


Fina ringar!

Hej!

Jag hittade för ett tag sen en webbutik som heter josign. Det finns massor av ringar och andra fina smycken. Jag köpte mig 5 ringar, det var halva priset på ringarna i mars så passade på då och kan tänka mig att besöka webbutiken igen, gör ni det med HÄR





Ca 200 kr för dessa fem ringar, hon har gratis frakt med inom Sverige, det gillas!
Må gott, Puss & Kram!


Smakfullt!

God förmiddag!

Nu ska vi åka till arenan i stan för att gå på en matmässa som heter smakfullt! Det är massor av lokala matföretag och även internationella matföretag. Man får testa på olika maträtter, godis och dryker. Jag älskar sånahär mässor, testa nytt inom mat är alltid kul!
Senare i eftermiddag blir det tacoshäng hos Jonas syster!


En dagens, men inte den bästa, vi har verkligen ingen bra spgel här hemma eller så är det jag som inte har den rätta fototekniken ;)

Ha en fin lördag!

Ps, besök gärna Jonas tradera sida. Har massor av oriflameprodukter, dvd:er och lite annat smått och gott som går ut imorgon kväll!
Länk till auktionerna!

Må gott, Puss & Kram!


Bu!

Go kväll!

Igår så testade jag en ny ansiktsmask som jag köpte på lush när jag var i Göteborg sist med Linn. Det är en mask som djuprengör och har en doft av krämig chokladsmet! Huden blev jättelen efteråt, mer kan jag inte säga, har ju bara testat den en gång, men den är klart värd sina 99 kr bara för doften :) Har ni vägarna förbi en lushbutik så gå in och lukta på den!

 

Må gott, Puss & Kram!

 



Vattnigt läskande!

Hej!
Idag hade Jonas & jag tänkt att träna men så tittade solen fram och då passade vi på att ta en promenad ner till af som jag skulle besöka någon gång denna vecka, det var en härlig promenad. Stannade på vägen hem och handlade lite och jag hittade en ny Ramlösa smak, jag har väldigt svag för smaksatta vatten:) denna med björnbär & hallon var riktigt god, en liten smak av den kommande sommaren:)
Hoppas ni har en fin dag?
Må gott, Puss & Kram



Ponytail!

Hej!

Jag har tittat på en ponytail länge på glitter och för någon vecka sen slog jag till och jag är så glad för de köpet!
Jag kan tänka mig att köpa en till. Det är så enkelt och blir så snyggt! De ända är väl att det blir lite lätt tovigt och man måste borsta de en del, tror det är syntethår, jag har ju exstensens men det är inte syntet och det är skillnad. Hon i butiken sa att det är bra med en stålborste så kanske får ta och köpa en sådan.

Har ni tips för syntethår?




Jag har köpt min ponytail på glitter och den kostar 249:-

Må gott, Puss & Kram!


Today and cupcakes linnen!

Hej!

För ett tag sen så beställde jag tre linnen från Avanna. Jag har köpt linnen hos henne förut och gillar dem skarpt. Denna gången blev det ett vitt linne med en stor härlig cupcake, ett svart med rosa today text och ett svart med guld tonight text!



sött paket, det känns lite lyxigare när man får ett paket som man har lagit lite kärlek på, eller hur!


Har ni köpt kläder eller andra grejer från Avanna någon gång? Om inte så ta en titt in hos henne!

Må gott, Puss & Kram


Dagens citat!

Go kväll!

Vi hade Jonas syster med barn på besök här idag och Å, 3 år konstaterade att "Emma, hon gillar nog rosa" :) haha håller ni med honom? :)




Nu ska vi sova här, må gott, Puss & Kram!


En regnig påsk!

Hej!
Så var det påsk och regnet det bara öser ner, härliga april;)!
Vi är påväg hem till viken för att ha lite påskfirande hos mina släktingar, men det blir bara ett kort besök, vi tänkte dela upp påsken. Hoppas ni får en fin påsk och lite sol! :)
G L A D P Å S K !

Må gott, Puss & Kram



3D tavlor!

Hej!

När jag var hemma i viken senast så hämtade jag mina två tavlor som en barndomsvän till mig målat. De är så fina! Hon har limat på silver blommor och kvistar så det ser ut som 3D. det blir snygga effekter! Jag hittade faktist såna effekter på panduro för ett tag sen, så tänkte testa på att göra en egen 3D tavla!
Alltid kul att ha något som någon annan inte har :) Unika tavlor! 








Tack Annika för att jag fick dem av dig!

Må gott, Puss & Kram!


Retro-lakan!

Hej!

Måste visa er våra nya påslakan från H&M. Det är lite retro känsla över dem eller hur?
Finns på H&M´s home avdelning och kostar 199 kr per set!




Må gott, Puss & Kram!


Swim!

Go kväll!
I eftermiddags var Jonas & jag i simhallen och simmade några längder. Det är så skönt nu efteråt, jag känner mig helt mör i kroppen! Vi köpte oss varsitt 10-kort, vi tänkte att vi skulle simma en gång i veckan, som lite omväxling från gymmet. De stänger tyvärr simhallen första maj och har stängt till sep för renovering, men under tiden får vi simma utomhus i de kalla havet;) nu ska vi sova, kommer sova gott i natt känner jag:)
Må gott, Puss & Kram



Smartphoto Video!

Hej!

Jag har ju fått testat en del produkter från smartphoto, vilket är super roligt! Nu har de kommit ut med en ny reklamfilm!



Visst var det en härlig reklamfilm, man blir så sugen på att kika in på deras hemsida och beställa hem något minnesvärt. Jag tyckte filmen var fin och snygg gjord!
Hos smartphoto finner man allt ifrån canavastavlor till fotoböcker, till framkallning av bilder och mängder av roliga fotopresenter!

Smartphoto- "din fotobutik på nätet"!
Må gott, Puss & Kram!


Schampo djungeln!

Go kväll!

Mitt schampo är snart slut och jag måste köpa mig ett nytt, jag vet inte alls vilket jag ska köpa, har inte hittat mitt super schampo än, nu hoppas jag på att ni ska hjälpa mig att välja ut de perfekta! Vilka schampo ska man inte köpa och vilka är bra? Funkar ett vanligt Ica schampo tex? Finns det ämnen i schampon som man inte är bra för håret?
Jag har ganska torrt och skadad hår tycker jag, när jag duschat brukar jag få två tovor på varsin sida i mitten av längderna, inget därbak bara fram, vad är det för fel? Jag vill hitta de där super schampot! Hjälpa mig!!! ;)



Må gott, Puss & Kram!


Nya tröjor!

Hej!

I fredags var Linn och jag i Göteborg och shoppade loss lite, jag hade sparat pengar till denna dag och sen hade jag även lite presentkort och rabatter att utnyttja. Hittade många snygga tröjor dessa på bilderna fick följa med mig hem denna gången :)

 

V I L K E N   Ä R    E R A N   F A V O R I T ?

 

Var ute efter flera såna linnen som är på sista bilden men felet var att de lös igenom på en del linnen med ljusa färger, så det var lite tråkigt..
Men jag är supernöjd med shoppingdagen!

 

Må gott, Puss & Kram!

 





RSS 2.0