Tävling- vinn ett armband från Haze design!

Hej!
 
Jag har fått den stora äran att lotta ut ett super fint läderarmband med budskapsring från Haze design.
På ringen står det carpe diem, armbandet är ca 19 cm långt.
 
 
Tävlingsregler-
För att vara med och tävla så ska man gilla haze designs fb-sida och lägga till min blogg på bloglovin.
När man har gjort det så lämna en kommentar i detta inlägg om att du är med, ditt namn på fb, vilket nr du blev på bloglovin, och mailadress!
 
Tävlingen avslutas söndagen den 16 sep, kl 18.00
Kommentarer som inte har med tävlingen att göra hänvisas till ett annat inlägg!
Lycka till!
 
Må gott, Puss & Kram!


Hallon-lack!

Hej!
I veckan så testade jag ett av de nya doftlacken som jag köpte för ett tag sen. Jättefin färg, och de doftade faktiskt hallon, mkt godare än den vanliga lackdoften:) nu ska vi köra några omgångar av kortspelet skipbo. Det var länge sen vi spelade det och nu fick vi en snilleblixt att spela det!

Må gott, Puss & Kram



Bebisgos!

Hej!
Igår var vi och hälsade på Jonas arbetskollega och hans tjej, deras dotter och tigern(katten) Oskar. Vi käkade kladdkaka, snackade en hel del och så passade jag på lukta på bebis;) hon var så söt lilltjejen, hon somnade gott i min famn ett tag. Det var trevligt och hoppas vi kan träffas snart igen, alltid kul med nya vänner! Nu ska vi snart laga lite tacos! Hoppas ni har en fin fredag?!
Må gott, Puss & Kram



IKEA 2013

Hej!
Igår kom nya Ikea katalogen hem till oss! Jag tänkte sätta mig och bläddra igenom den nu :) drömma mig bort och inreda framtida hus! Har ni fått katalogen än?

Senare ikväll ska vi hem till en kollega till Jonas. De har precis fått en liten tjej:)
Senare på kvällen blir det lite nattshopping, det är kultur och porslins festivalen är i stan i helgen och på torsdagen så brukar det vara nattshopping. Rörstrand brukar ha bra priser denna kvällen, vi får se vad vi kommer hem med!

Må gott, Puss & Kram



Doft av mjuka handukar & rosa sand!

Hej!
 
Jag har varit nyfiken på Yankee candle väldigt länge, men aldrig slagit till och köpt någon av de väldoftande ljusen fören i förra veckan då jag fick hem två från Nelly. Hade en rabattkod på 75:- så test köpte mig två olika, de doftade helt underbart så kommer säkert att köpa fler om dom luktar likadant när man tänder dem!
 
 
Har ni testat några av deras ljus? någon favorit?
 
Jag köpte pink sand och fluffy towels denna gången. Fluffy towels doftar faktiskt nytättade mjuka handukar och pink sand doftar söta blommor och varm, precis som en rosa sandstrand ;)
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Nya tv-program!

Hej!
 
Det har blivit lite tomt här, jag är inne i en tränar period och sen har jag fixat mig en praktikplats (äntligen!), har ju varit arbetslös ett bra tag nu, men börjar inte fören 3 sep, men har fixat med massa papper och möten hit och dit, sen sitter jag fastklistrad vid alla fb-grupperna som jag har bloggat om, det är så kul att göra fina byten, gå med! Jag har startat en klädbytar grupp med en av tjejerna som jag har lärt känna genom de andra grupperna, där får ni gå med i, klicka på länken!
 
 
Nu ska jag iaf ta och sätta mig och kolla på Robinson, det börjar ju massor av nya tv-program denna veckan och under hela hösten. Ska bli kul med Hollywoodfruarna ikväll med, en nu fru är ju med, ska bli intressant att se hur hon är. Ska ni se några av höstens nya tv-program?
 
Nu väntar glassen och en myskväll med Jonas i soffan!
Må gott, Puss & Kram!


Skönhet i överflöd!

Hej!
 
Nu tänkte jag berätta mer om denna bytargrupp på fb som jag nämnde i ett inlägg för ett tag sen. Eller grupp, grupper ska det vara ;) allt började med att jag googlade lite på glossybox när jag fick hem min första enbeställning (nu har jag lagt en beställning på 6 månader!) och då fann jag en blogg som hade bloggat om en bytargrupp på fb, där kunde man byta bort sina produkter som man inte kände att man hade någon användning för, jag kickade in på denna grupp och skickade en förfrågan om jag fick vara med i gruppen och det fick jag, sen har jag kommit med i ytterligare 3 grupper. Dessa grupper är så roliga och svåra att slita sig ifrån ;) jag älskar skönhetsprodukter och att få paket, så detta är ju ett supertillfälle att få både och, och inte behöva spendera så mkt pengar, man betalar ju frakten på det man skickar till de andra tjejerna. Jag är med i 4 grupper och de heter
 
Glossbox- grupp där man byter sina glossyprodukter
MakeUpOholics United- Här kan du byta allt, smink, hudvård, hårvård, kläder, skor, smycken, filmer ja allt!
GMB VIP MakeUpSisters- Är ungefär samma som den över.
Lacka - Byt- För dig som älskar nagellack, bara en grupp med massa lack!
 
Om ni har grejer hemma som ni känner att ni tröttnat på men som någon annan kanske vill ha så tycker jag verkligen ni ska kicka in och gå med i någon ALLA grupper ;)
 
Här nedanför kommer en bild på saker jag byt till mig under två veckor, (posten måste ju undra vad jag har håller på med!) har säkert glömt något, en klänning har jag med byt till mig men den får ni se när jag ska på 4-års kalas på söndag! Jag är nöjd med mina byten och mera hoppas jag att det blir framöver!
Nu ska jag käka lite mellis innan Jonas kommer hem och vi sätter oss i bilen för att åka till viken för att spendera helgen där med min familj ♥
 
 
Ha en fin helg!
Må gott, Puss & Kram!


Lack som luktar!

Hej!
 
Har ni hört talas om nagellack som luktar när det torkat?! Det hade inte jag gjort fören jag såg på eleven.se att MIYO hade kommit ut med såna lack. Jag som gärna testar nya saker var ju tvungen att beställa hem och testa dessa lack. Jag har läst lite om dem på andra bloggar och en del säger att de känner en doft och en del säger att de inte känner någon doft. Jag har inte testa dem än, men den ska bli himla kul att göra det, jag återkommer med en recension när dem är testade. Färgerna var iaf snygga och de ska dofta hallon och apelsin och de kostade inte mera än 35 kr. Finns även i färgerna/dofterna blå/tropisk, grön/papaya, lila/syrén.
Jag hade gärna testat syrén men lila är verkligen inte min färg.. :/ om de uppfyller mina förväntningar så kanske jag klickar hem blå och grön.
 
Nu ska jag käka lite lunch här, laddar upp för träningen ikväll som blir ett danspass, ska bli mkt kul att testa!
Må gott, Puss & Kram!
 


Holografiskt blått!

Hej!
Målade mina naglar i mavalas blåa lack 130 och lackade över med depends holografiska lack 2036 nu till kalaset som vi var på i lördags, riktigt snyggt! Älskar holografiskt på naglarna det blir så snyggt. Men det är svårt att få tag i i min stad, shoppade ett rosa när jag var i Stockholm och sen har jag byt till mig ett på en bytargrupp på FB,(mer om den gruppen i ett annat inlägg) men det räcker ju inte med två, jag vill ha flera och har nu gett min morbror som ska till Stockholm i helgen ett uppdrag att köpa flera, hoppas han hittar dem;)
Har ni testat dessa glittrande lack:)?

Må gott!
Puss & Kram



Nya byxor!

Hej!
 
Här kommer bilder på mina byxor jag shoppade igår på H&M, inte de bästa bilderna, hittade inte byxorna på h&m´s sida. jag kan iaf rekommendera de vinröda och korall, det är som leggings men ser ut som jeans! jag kan inte ha jeans så jag blev så nöjd när jag såg dem :) De andra två är leggings.
Kul med lite färg till hösten på benen eller hur?
 
Hoppas ni har en fin lördag, själv är jag på kalas när ni läser detta :)
Må gott, Puss & Kram!


Pelargoner den bästa blomman!

Hej!
Tack för alla fina kommentarer om mitt hår, de värmde! Om ni är sugna på att testa dip die så gör det:) det blir ett så fint lyft för håret.
Idag är det Jonas lediga dag så på förmiddagen så passade vi på att köpa lite födelsedagspresenter och sen hittade jag 4 par byxor på h&m, de var 10% för medlemmar så då passade jag på. Ska visa er senare vilka byxor jag köpte. Fyndade även två pelargoner för 19kr st, en som doftar. Pelargoner är den bästa blomman, så lätt skött! Har ni någon favoritblomma?

Nu ska jag iväg till FS och jobba till sju ikväll, sen blir det pizza och såklart handboll när man bor med en sporttokig pojkvän;)!

Må gott, Puss & Kram

 



Sol!

Hej!
Sitter på balkongen och solar, äntligen har solen tittat fram igen efter 3 dagars regn. Men kanske inte de bästa att sola nu när man färgade håret igår;) men har försökt att lindat in håret i en scarfs och lagt i solprodukter. Jag testade att göra dipe dye igår, men det blev inte som jag tänkt mig, först så blev grundfärgen för röd och sen blev det inte så mkt dipe dye på topparna men man ser en liten skillnad. Kolla bilderna och säg vad ni tycker! Sista bilden visar lite mer av topparna.

Nu ska jag fortsätta sola lite innan dagens träning!
Må gott, Puss & Kram



Åter i tv-rutan!

Hej!
Ikväll kommer suburgatory åter i tv-rutan som jag har längtat! Har ni inte sett den serien så gör det, en riktigt rolig och söt serie! Hoppas det kommer komma många säsonger av den, den ersätter Desperate housewife väldigt bra!
 
 
Nu ska jag återgå till Top model!
Må gott, Puss & Kram!


Isglass!

Hej! I helgen så testade jag gb:s shorts glass i solen, Kommer ihåg att den fanns när jag var liten men då fick jag inte äta den för det hade kommit ut klagomål från föräldrar att baren satte iskulorna i halsen, tur att jag är vuxen nu då för den kommer att köpas igen om nu solen tittat fram igen:) Nu ska jag till arbetsförmedling och sen blir det ett möte på FS, höstschemat ska sättas! Kanske att jag kör ett gympa pass när jag ändå är där! Må gott, Puss & Kram



Safir,smaragd & rubin!

Hej!
 
Jag har fastnat för mkt grönt nu under sommaren, härlig mossgrön eller äppelgrön. Har letat efter lite gröna örhängen, men har inte hittat så många, men sprang på ett par på cubus i Stockholm, det var flera örhängen på kartan, dels rosa och vita men det har jag redan så många och sen ett par lila och det är verkligen inte min färg men jag var smart köpte örhängena tillsammans med mamma så vi fick tre var, och dessa tre blev mina som en ädelstenssamling! Kommer passa bra till hösten!
Finns som sagt att köpa på cubus för 69 kr för 6 par.
Må gott, Puss & Kram!


Äventyrsgolf!

Hej!
 
Är precis hemkomna från en runda äventyrsgolf. Bjuder på tre bilder, det blev inte fler, jag har ingen bra fotograf till pojkvän, ni tjejer som har en kille som tar bra foton till er blogg var glada för det :) Jonas har inte fått in tekniken till att ta bra foton, men han är ju bra på så mycket annat, som att vinna över mig! Men någon gång ska jag slå han!
 
 
Snart är det heja Alshammar!
Må gott, Puss & Kram!


Shopping fynd!

Hej!
 
När jag var på "semester" med mamma så shoppades det en hel del av båda mig och mamma! Jag hittade massor av bra i klädresväg. Leggins i härliga färger, är så trött på svarta leggins hela tiden! Hittade även en del överdelar. Ett bildregn över mina fynd kommer här nedanför!
Må gott, Puss & Kram!


Holografiskt lack!

Hej! När jag var i Stockholm förra veckan så hittade jag äntligen ett holografiskt lack från depend. Jag hade velat ha de gröna och silvriga men de var slut men ett rosa fick följa med hem och sitter nu på mina naglar och glittrar! Har ni testat dessa lack? Nu ska jag snart dra på mig träningskläderna och ta mig an ett gympapass! Hoppas ni har en härligt onsdag?! Må gott, Puss & Kram





RSS 2.0