Vaniljsemla!

Hej!
Jonas kom nyss hem från jobbet och hade med sig vaniljsemlor! Lite kladdiga men vad gör väl de, de ska ju ändå blandas i magen;) Nu ska vi hugga in i dem och se ett avsnitt av Skilda världar!
Må gott, Puss & Kram



På röda mattan!

Hej!

Jag hittade en bild på nelly.coms facebook sida på mig och Louise från i lördags när vi var på deras event. När man hade hängt av sig jackorna så blev man fotad, som på röda mattan, har tillochmed för mig att de hade lagt ut en röd matta ;)



Jag hade min Mexico väska som jag fått av Linn, den fick jag många vackra kommentarer för, Ni kan läsa mer om väskan HÄR!

Nu ska jag fixa lite lunch kanske.. Inte kul att äta själv...
Må gott, Puss & Kram!


Fika med Sanna!

Hej!

Idag har jag varit och fikat med en tjej som heter Sanna, hon bor här i stan och driver en blogg som heter sannamalm, kika gärna in på bloggen!
Vi satt och pratade om allt på caféet i två timmar, vi hade mkt trevligt, bytte nummer och jag hoppas vi ses snart igen. Hoppas det kan vara en framtida vän :)



En dagens outfit, köpte blusen på H&M för ett tag sen, så söt!
Nu ska vi snart äta här innan Jonas åker på bandy, ikväll är det top model igen!

Må gott, Puss & Kram!


Tankar om fjärde deltävlingen!

Hej!

Här kommer mina tankar om den sista deltävlingen!


Charlotte Perrelli
Som jag skrivt tidigare så tycker jag att de var tråkigt att hon ställer upp igen hon har ju redan vunnit mello 2 gånger, det finns så många andra som vill vinna, Låten var helt ok, men det hade varit roligt om någon annan hade sjungit den tycker jag..




OPA!
Jag kommer inte ihåg denna låten så kan inte säga mera....




Dynazty

En helt ok låt, men vi har ju redan ett hårdrocksband i finalen och det räcker!




Sjögren & Engberg
Jag hade förväntat mig ett sprakande nummer, men det fick vi ju inte, kändes som de inte tog de på allvar och sen hade de så tråkiga kläder på sig, som om de skulle på begravning. Låten var lik i vissa stunder "Sträck ut din hand". Kanske att man måste lyssna på den ett par gånger för att gilla den, sen hoppas jag att de piffar upp scenframträdandet tills lördag, då kanske de kan bli en finalplats!




Hanna Lindblad
Gillade hennes låt som hon var med för två år sen bättre än denna, gillade inte scenkläderna och nej de var inte hennes låt tyckte jag, Det hördes ju att de var Linda Sundblads låt, den hade nog varit bättre om hon sjungit den själv tror jag :)




Axel Algmark
Låten var bra, jag diggade hans framträdande, men han hade ju inge chans till en finalplats, en skön sommarlåt som kommer spelas i sommar!




Lisa Miskovsky
Låten var fin och bra, gillade hennes framträdande. Ska bli kul att se hur långt hon går i finalen!




Danny
Mkt bättre en förra årets låt han var med och sjöng, gillade scenframträdandet och kan tänka mig att den kommer gå bra i Europa om han vinner, för han har nog chans att vinna.




Alla tre igen!
Kul att Helena kom tillbaka, men tycker det är tråkigt att de inte kunde fixa ihop mello och teatern,de borde väl veta det innan de tackar ja?!...
Jag gillade inledningen med kopian av Mirakel låten ;)




Kvällens wow!
Jag har ju dissat varje mellanakt under festivalen, men i lördags var den helt ok, de lyckades någon gång iaf, kvällens kisspaus går till OPA!



Såg ni den fjärde deltävlingen, vad tyckte ni?

Nu är det andra chansen på lördag, undra hur det ska gå!

Må gott, Puss & Kram!


Första bilderna på lillSessan!

Hej!

Jag kollade in facebook nyss och såg på kungahusets sida att de lagt ut de första bilderna på Estelle! Så söt hon är, lik mamma Victoria otroligt mkt, men man ser även drag från pappa Daniel! På bilderna är hon fyra dagar gammal och koftan hon har på sig är stickad av Victorias mormor Alice.


Prinsessan Estelle, Silvia, Ewa, Mary♥!
Bilderna är tagna av kungahuset.se

Vad tycker ni förresten om hennes namn hon fick?
Jag tycker det är ett fint namn även de andra namnen hon fick, roligt att hon har namn både från sin mormor och farmor :)

Må gott, Puss & Kram!


Nellyevent!

Hej!

Igår var jag med Louise på nellys high heels event här i stan. De 100 första tjejerna fick ett par skor och en goodiebag. Vi hade ju siktat in oss på att få detta så vi åkte ner vid sju tiden och köade, det började vid 21.00, men vi var inte först i kön, vi blev nummer 7 och 8, mkt nöjda stod vi där i kön och väntade glatt. När vi kom in tittade vi på skorna, alla var verkligen höga men det är väl kanske inte så konstigt när vi nu var på ett sådant event ;) men jag brukar inte gå i så höga skor, men hittade ett par som jag tyckte var ok, om de nu inte passar så får man väl sälja dem vidare. Skorna kommer hem först om en månad, men goodiebagen fick vi när vi skulle gå hem, vad som fanns i ser ni på bilden nedanför, inte så mkt, hade tänkt mig något från deras egna internetsida mer, eller en rabattkod, fick ju en klänning, men den passade inte mig så får väl sälja den med, men det var iaf ett roligt event och kul att de kom hit till min stad!




Ha en fin solig dag!

Må gott, Puss & Kram!


Melodifestivalen del 4, 2012!

Hej!

Nu var vi framme vid den sista deltävlingen, det går fort när man har roligt ;)
Ikväll så sänds melodifestivalen från Malmö.

Det är svår tippat i kvällens startfällt, när jag såg vilka artister som skulle vara med så var det självklart vilka som skulle gå vidare men nu när jag har hört låtarna så är det en besvikelse.. Men jag tror att det går såhär

TILL FINALEN


Danny- Jag är inget fan av Danny, men han är väl självskriven till finalen och låten var bättre än förra årets bidrag in the club, hoppas han bjuder på en snygg show också! Kanske att man börjar gilla Danny ikväll ;)



Charlotte Perrilli eller Lisa Miskovsky- den andra att tippa till finalen är svår, jag hade ju tänkt mig Charlotte eller Christer och Lotta, men när jag hörde att Charlotte skulle vara med igen så kändes det som att men hallå det finns så många andra som vill vara med och hon har ju redan vunnit allt två gånger... Men hon har väl många fans Och Christer och Lottas låt trodde jag skulle vara mkt bättre än vad den var, men man kanske måste lyssna på den ett par gånger för att gilla den. Men jag tror ändå att det blir Charlotte eller kanske att Lisa kniper en andra finalplatsen det hoppas jag mest på!


TILL ANDRA CHANSEN



Christer & Lotta- jag tror att om de inte kniper en finalplats så blir det iaf en andra chans för dem.



Charlotte Perrelli- Jag hoppas ju att Lisa tar finalplatsen så kan ju Charlotte få en andra chans..


KVÄLLENS SKRÄLL

Axel Algmark-
Denna låten var uppiggande och låter väldigt mkt Håkan Hellström, kanske att Axel gör en skräll och tar sig till final eller andra chansen, en annan skräll skulle väl vara om Charlotte kom bland de sista, men det tror jag inte händer...


Ikväll får vi se, ska ni se?


Jag ska faktiskt inte se kvällens program, kanske kommer att se det via svt´s app, ska på ett event i stan ikväll med Louise! Men Jonas spelar ju in det så ser på det imorgon ;)

Må gott, Puss & Kram!


Två nya choklad sorter!

Go kväll & trevlig helg på er!
Jonas och jag har ju haft godis, chips och läsk förbud nu i en månad, det har funkat helt ok, jag har inte saknat colan lika mkt som Jonas, däremot har jag saknat mina älskade chips. Vi har fuskat när vi var på bio och så en lördag när det var mello, men jag tycker att vi varit väldigt duktiga! ;)

Vi ska ifortsättningen inte äta så mkt godis och chips, men jag har gått och suktat efter dessa två chokladkakorna, så ikväll ska vi testa dem!

Någon som testa dem?

Må gott, Puss & Kram!




Farmen is back!

Hej!

Har ni läst att dokusåpan farmen kommer tillbaka? Det tycker jag är kul! Det lustiga är att jag funderade på farmen för några veckor sen och tyckte att de skulle komma tillbaka :) De ska spelas in i sommar och jag antar att det sänds i höst, Lina Lindorff ska vara programledare.



Ska ni se det?
Har ni någon favorit dokusåpa?


Må gott, Puss & Kram!


Bebisprinsessan har anlänt!

God morgon!

Victoria och Daniel blev föräldrar i natt klockan 04.26 till en liten prinsessa! Som jag gissade! Daniel visar mellan händerna hur stor hon är :) Exakta längden är 51 cm och vikten är 3280 g!
Mer än så vet jag inte nu, men det uppdateras på aftonbladet under hela dagen antar jag!
Jag vill bara önska dem lycka till och ett stort GRATTIS!



Bilden är från aftonbladet


Nu ska jag äta lite frukost!

Må gott, Puss & Kram!


Träff med Louise!

Hej!

Å vad tråkgt väder det är idag, igår känndes det ju som vår! Solen kom tillbaka!
På tal om igår så träffade jag Louise igår, vi brukar träffas en gång om året när hon kommer hem på Sverige besök. I vanliga fall så bor hon i Turkiet men kommer från början här ifrån. Jag började läsa hennes blogg när hon var au pair i Usa för ca 4 år sen. Vi har setts tre gånger med träffen igår, men det känns som vi har träffats flera gånger, Louise är en sån härlig person och det är lite synd att hon inte bor här på heltid.. Men Jonas och jag funderar på att kanske åka ner till Turkiet till hösten och se hur hon har det där :)
Läs Louise blogg HÄR




Vi tog en 2 timmar lång fika igår och pratade om allt och inget :) Vi ska ses igen på lördag för att gå på ett event med nelly.com här i stan! Ska bli så kul!

Nu ska jag umgås lite med Jonas innan han åker till jobbet, han fick inte förlängt så han jobbar bara till sista feb, tråkigt men vi får ta nya tag med jobbletandet!

Må gott, Puss & Kram!


Delicate iced chocolate!

Go kväll!
Igår fick jag ett ryck och klippet lugg och färgade håret. Har länge tänkt på att klippa lugg och färga min utväxt. Blev super nöjd med färgen och luggen, kanske inte så jätte jämn lugg men det är ju hemmagjort ;) Kanske att jag lägger i lite ljusare slingor om några veckor för att få det lite ljusare till våren, skulle vilja klippa håret lite med men de får vänta ett tag. Kanske kan fråga E, hon brukar klippa mig till lite billigare pris :)

Vad tycker ni passar jag i lugg och den mörka färgen? Säg vad du vill, tar inte illa upp om det inte är någon riktig elaka kommentar ;)!



Nu ska jag se på Suburgatory!
Må gott, Puss & Kram




Glitter klänning!

Hej!

Jag såg en så snygg klänning på H&Ms sida i förra veckan och blev så kär i den, men kände att jag verkligen inte hade råd med den nu, men när jag som mest önskade att den klänningen skulle bli min så kom jag på att jag hade en rabattkupong på 200 kr på HM, guldbonusen sen i julas! Jag blev så lycklig och i fredags så gick jag och shoppade den! Så glad är jag över den, om det nu blir att jag åker på mellofinalen, så kommer den passa så bra!



Visst är den snygg och till ett väldigt bra pris!
Må gott, Puss & Kram!


Tankar om tredje deltävlingen!

Go kväll!

Här kommer mina tankar om tredje deltävlingen


Youngblood
Jag gillade denna låten riktigt mkt, visst det lätt som Saades låt Manboy, men den satte sig på huvudet och det är ju det en vinnarlåt ska göra, nu gick det ju bara till andra chansen får se hur det går där, men hoppas nog på att de går vidare!



Maria BenHajji
Kommer tyvärr inte ens ihåg låten....



Mattias Andréasson
Låten var för mkt 90-tal och för upprepande ibland är det ju bra, men inte denna gången tyvärr....



Love Generation
Gillade scenkläderna och låten var helt ok, men inte lika mkt go i den som låten de hade med förra året.



Carolina Wallin Pérez
Låten var ok, gillade trummorna, men hon som sjöng tyckte jag inte platsade på scenen med den låten...



Andreas Johnson
Låten var riktigt grym, gillar Andreas låtar och detta hördes ju att det var en Andreas låt, men Andreas sjönk lite i mina ögon när han på efterfesten pekade finger mot en fotograf, han var besviken på att han inte gick till finalen direkt, det är ett slag mot alla hans fans som röstade tycker jag..... Så han är nog inte värd en finalplats längre enligt mig...



Molly Sandén
Låten var super fin och den gick rakt in i hjärtat. Jag gillar inte riktigt Molly men hon höjdes lite under denna låten i mina ögon. Kul om hon nu skulle vinna allt och Eric ska ge henne sångfågeln ;)



Björn Ranelid & Sara Li
Super härlig låt, den kommer att spelas varm hela sommaren, sen kanske Ranelid hade kunnat sjunga lite mera, men han gör det ju verkligen till hans grej när han står där och diktar så fint om kärleken. Nu vill jag gärna se finalen på plats i globen!



Rolig inledning
Detta var en rolig inledning men annars var det ganska lamt med humor i tredje deltävlingen. Och tråkigt att Helena Bergström inte var med denna gången heller, lite dåligt att man inte kollar upp sånt eller fixar till det på ett snyggt sätt..



Kvällens kisspaus
Som vanligt att de inte kan göra mellanaktens låt till en riktigt bra cover!


Såg ni den tredje deltävlingen?


Må gott, Puss & Kram!


Melodifestivalen del 3, 2012!

Hej!

Så var det dags för den tredje deltävlingen i melodifestivalen 2012, ikväll går den avstapeln i Leksand. Jag har lyssnat igenom låtarna och jag tror det blir såhär.


TILL FINALEN

Andreas Johnson
En riktigt Andreas låt, jag får en känsla av sommaren, han tar sig direkt till finalen tror jag!


Youngblood
Dessa killar har en refräng som sätter sig, det hör att det är en Kempe låt, hoppas de gör ett bra scenframträdande!


TILL ANDRA CHANSEN

Molly Sandén
En mkt fin låt med många känslor, Den gick rakt in i mitt hjärta, jag hoppas att hon tar sig till andra chansen med denna låt.


Love Generation
Deras låt är stark och har ett bra gung, jag hoppas på ett lika bra scenframträdande ikväll! Men det tror jag på, har sett deras scenkläder, så coola!


SKRÄLLEN

Björn Ranelid feat Sara Li
Denna låten är lite speciell, Björn står och pratar genom låten kanske inte de bästa, man ska väl sjunga en låt? Men jag tror att folk tar till sig låten och att de kanske gör en skräll och tar en final eller andra chans plats, kan Flinck så kan väl Ranelid ;)

Ska bli spännande att se Ranelids nummer och hoppas att de gör tredje chansens låt bättre än vad de har gjort hittills...
Ska ni kolla?

Må gott, Puss & Kram!



Skapa fotoböcker!

Hej!

För ett tag sen så fick jag chansen att testa att göra en fotobok hos smartphoto som är det nya namnet på ExtraFilm. Smartphoto är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt ifrån canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer. Jag fick testa fotoboken ENJOY, det är väldigt lätt att göra och det finns många finesser. Man kan ha mellan 20-60 sidor, formatet är 20,5x20,5 cm, pärmen är mjuk och man kan väja mellan 120 designs, man kan även välja mellan olika händelser så som baby, bröllop, jul, semester med flera som ett färdigt tema. Man har även olika ramar, bakgrunder och grafiker att välja mellan. Här får din kreativitet flöda!
Jag gjorde en bok om Jonas och min första semester tillsammans.

Resultatet blev såhär


Ett roligt sätt att förvara sina minnen eller att ge bort till någon i present eller kanske göra en bok till ett litet barn och ha som pekbok med familjen i :)

Må gott, Puss & Kram!


Alla ♥:s dag present!

Hej!

Tänkte visa er iphoneskalet jag fick av Jonas i Alla hjärtansdag present i Tisdags. Jag fick välja skalet själv när vi var i Skövde men det var helt ok, jag är nöjd. Vet ni vad Jonas fick av mig i present? en kaktus ;) haha, han fick även ett par iphonevantar, han blev så nöjd han med. Han gillar kaktusar han har en lite samling i köket, det är faktiskt fint med kaktusar, jag samlade på det när jag var liten det gjorde även Jonas :)



Nu tänkte jag ta och äta lite lunch och sen ta ett träningspass, ikväll ska jag följa med Jonas på bandy, den första och sista för denna säsongen, jag brukar följa med på en match det räcker ;)

Ha en fin fredag och trevlig helg!

Må gott, Puss & Kram!
P.s Linn jag saknar dig med!


Tankar om andra deltävlingen!

Hej!

Nu äntligen kommer mina tankar om den andra deltävlingen, bättre sent än aldrig ;)


Ulrik Munther
Jag är inget fan var Ulrik, han känns lite för ung för min del ;) Men låten var helt ok, jag hade ju hoppats på att han inte skulle ta sig till finalen men så blev det ju inte, bara han inte vinner hela skiten, för det tror jag han inte klarar...



Top Cats
Låten påminner ju lite om förra årets rockabilly band, men jag tycker att låten var helt ok, lite svängig och glad låt, de kan nog ha chans att ta sig till finalen via andra chansen. Det beror på vilka de får möta i duellen.



Sonja Aldén
Klänningen var fin, låten var fin och Sonja var fin men det gick ändå inte hem hos svenska folket. Men hon var inte ledsen sa hon när jag träffade henne på hotellet senare på kvällen:)



Andreas Lundstedt
Jag hade ju tänkt mig en panglåt, man vet ju hur Alcazars låtar brukar låta, men detta var helt platt. Nu när jag har lyssnat på låten här hemma så börjar jag faktiskt att gilla den mer och mer, så det är nog en låt man måste lyssna på ett par gånger för att den ska gillas!



Timotej
Denna låten satte sig direkt på huvudet, hoppas de tar sig vidare till finalen genom andra chansen! Scenkläderna var bättre denna gången!



David Lindgren
Jag hade inte så stora förväntningar på denna låten, den föll inte mig i smaken när jag lyssnade på den första gången, men när jag såg showen till så höjdes den och hela Scandinavium kokade när David uppträdde! Men jag tycker att han är lite barnslig och så påminner han en del om Danny och Sadde... Kanske att jag kommer gilla låten och David längre fram...



Mimi Oh
Jag gillade låten första gången jag hörde den. Den sätter sig på huvudet och jag tror att den kommer att spelas massor i sommar. Hoppas hon inte ger upp bara för att hon om sist! jag gillar iaf henne!



Tomas DiLeva
Jag tyckte de var jätteroligt att Tomas skulle ställa upp i Mello. Låten var helt ok, jag trodde att han skulle ta sig till finalen eller andra chansen men så blev det ju inte... Men jag fick träffa honom iaf under kvällen och det var en höjdare. Jag gillade Tomas när jag var yngre, jag fick träffa honom en gång när han uppträde i Västervik, jag fick en kram och autograf då, jag var helt lyrisk hela den sommaren! ;)



Bara två programledare
Jag tyckte att de var dålig tajming att ha teater mitt i Melodifestivalen, de kunde väl ha planerat lite bättre... Sen hade jag ju sett fram emot att träffa Helena och ta kort:(



Kvällens kisspaus
Även denna gången när de gör om en mellolåt blir kvällens kisspaus, de sjöng ju inte ens hela elektrisk-låten.... De får skärpa sig om de ska få mig på fall av dessa omgjorda mellolåtar.


Såg ni den andra deltävlingen?
Nu är det inte långt kvar tills tredje drar igång!

Må gott, Puss & Kram!


Kändisar i mängder!

Hej!

Jag har varit på mello i Göteborg förut och våra vänner Micke och Patrik brukar åka runt på hela festivalen och bo på artisthotellen. Dom bodde på artisthotellt nu i lördags med, och vi följde med dem in för att möta artisterna när de kommer från arenan, det är då man har chansen att få ta kort med dem och nu vet ju att jag är ganska "kändiskåt" ;)
Fick träffa massor av kändisar, men lite besviken på att vi missade Henke Larsson och att Helena Bergström var och spelade teater de kunde väl planerat lite bättre :(

Här kommer ett bildregn med mig och de kändisarna jag fick träffa!




Dessa bilder åker in i mitt samlingsalbum, ja jag vet jag är lite kansig ;)

Har ni träffat någon kändis någon gång?
Må gott, Puss & Kram


Får det lova att vara lite sommar!

Hej!
Har precis varit ute på en härlig promenad i solen. Hade tänkt att gå till gymmet men ändrade mig när jag såg solen skina! På min promenad så stannade jag till vid Netto för att köpa jordgubbar som de har pangpris på denna veckan, en ask för 12 kr! Jag köpte med mig tre askar. Hoppas de är goda! Nu blir det en dusch!
Må gott, Puss & Kram

 



Alla ♥:s dag mys!

Go kväll!

Nu i eftermiddag/kväll så har vi varit i Skövde och ätit på tapasresturang och sett på bio. Vi ska ju inte äta godis och dricka cola på en månad, men vi syndade idag, vi har hållit oss fint men vi kände att vi var värda lite socker, men vi åt inte så mkt, det var inte lika gott som det brukar vara :) En mysig eftermiddag/kväll mitt i veckan, hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag!




Nu säger jag god natt!
Må gott, Puss & Kram!


Glad alla ♥:s dag!

Hej!

Imorse när jag gick in på toan fick jag en glad överraskning, Jonas hade skrivit en liten hälsning på spegeln :) Jag bara stod och log, han är så söt!


Bilden blev inte den bästa, ser ni vår fula färg i badrummet ;)!


I eftermiddag ska vi äta på en tapasresturang och gå på bio, vi ska se "en gång i Phuket"
Ska ni hitta på något idag :)?

Må gott, Puss & Kram!


Bilder från scandinavium!

Hej!

Som ni kanske vet så var ju Jonas och jag i helgen och såg den andra deltävlingen av melodifestivalen live i Scandinavium, den arenan levererar alltid! Vi satt långt fram men på sidan så såg allt från sidan, men sen hade vi en bildskärm som vi kunde titta på. Så det var helt ok platser och jag tippade ju ganska bra denna gången ;)
Gissade på Top cats till andra chansen och Timotej till finalen men det blev en andra chans för dem med. Bättre gissat denna omgången än förra, men det kommer ett inlägg om mina tankar senare i veckan

Nu får ni lite bilder från arenan!


Studiomannen Henric von Zweigbergk informerar!



Vackra Sonja Aldén, hennes klänning var så snygg!



Timotejs låt var riktigt bra tyckte jag!



Underbara Tomas Di Leva! var häftigt att se honom sjunga live!



Ulrik blir intervjuad i eftersnacket!



Jessica Folkers klänning var så snygg!


Har ni sett någon av deltävlingarna av melodifestivalen någon gång?


Oriflamevisning!




Hej!

Nu vet ju en del av er att jag säljer Oriflame produkter. Nu ska jag ha en visnig här i stan, så ni som här i stan eller runt om ni är hjärtligt välkomna nu på lördag på visning! Mailen syns inte så bra men den är [email protected]

Ni är varmt välkomna och ni som inte bor här håll utsick på bloggen det kommer snart upp ett super erbjudande om den bästa oriflame-mascarna!

Må gott, Puss & Kram!


Kan du slå en femteklassare?

Hej!

Här har det inte varit mkt bloggande i helgen, lovade er några tidinställda inlägg, men vi glömde datorn här hemma så nu ska jag försöka att komma ikapp med massor av inlägg :) Börjar med ett inlägg om femte klassarna!


På lördagseftermiddagen så tog vi bussen till Svt-huset och gick på inspelning av "smartare än en femte klassare"
Lasse Kronér är en väldigt rolig människa och kan underhålla sin publik! Det var en ganska snabb inspelning de skulle sluta 17.00 och höll sin tid, på vissa inspelningar har dom ingen sluttid utan kan hålla på i evigheter. Nu var det ju barn med så då måste man väl ha en sluttid kanske. Barnen i publiken började bli lite otåliga i slutet.
Jag hann inte ta någon bild med Lasse han hade bråttom ut, så det var lite synd...




Har ni varit på någon inspelning någon gång :)?

Mp gott, Puss & Kram!


Melodifestivalen del 2, 2012!

Hej!
Så var vi framme vid den andra deltävlingen, och den går avstapeln i Göteborg! Vi är ju i Göteborg och ska se deltävlingen live imorgon, ska bli så spännande!
Jag har lyssnat igenom låtarna och så här tror jag att det går imorgon.
TILL FINAL
Timotej- De gör nog om samma sak som för två år sen och tar sig direkt till final, det hörs att det är en Timotejlåt med deras instrument.
Bild på Thomas Di Leva. Carl-Johan Söder/SVT
Tomas De Leva- Läser man på internet så är ju Ulrik storfavorit men jag gillar honom inte och hoppas verklien inte att han tar sig till final, så jag håller på denna man i kläning ;) låten var helt ok en glad härlig låt.

ANDRA CHANSEN
Bild på Sonja Aldén. Carl-Johan Söder/SVT
Sonja Aldén- Låten var helt ok kanske lite för lugn men jag tror att hon kan trollbunda publiken.
Top Cats- Jag sätter dem här för jag vill verkligen inte att Ulrik sak gå vidare, jag tror ju att han gör de tyvärr, men denna låten tror jag kan göra en skräll :) Vi håller tummarna att inte Ulrik går vidare!
Imorgon nästan vid denna tiden vet vi vilka som går vidare!


Ska ni kolla?
Må gott, Puss & Kram


♥30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Hej!

Sista bilden i bildlistan! kommer kännas tomat att inte lägga upp en bestämd bild varje dag, listan har varit kul, jag har fått tänka vilka bilder som passar in bäst.
Hoppas ni har gillat min bildlista?



Jag avslutar som jag började med en bild på min stora kärlek! Jag kommer aldrig släppa taget om denna man, han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ♥!

Ni får ha en trevlig helg, nu blir det frukost!
Må gott, Puss & Kram!


Namnskylt!

Hej
Här är min namnskylt på Friskis & Svettis:) nu ska vi snart sova. Imorgon åker vi till Göteborg! Det kommer att komma upp några inlägg under helgen och sen kommer mina tankar om andra mello tävlingen.
Må gott, Puss & Kram



Inte bara bögarnas fest!

Hej!

Jag måste bara lägga upp denna video från första deltävlingen i melodifestivalen från i lördags, jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på denna låten, den är så grymt bra! ;)




Vad tycker ni om låten?!

Må gott, Puss & Kram!


♥29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv!

Hej!

Här kommer den näst sista bilden från bildlistan.
Jag har tagit bilden precis nyss med Iphonen :) Gillar kameran jättemycket det lilla jag testat nu, hoppas att den fortsätter att vara bra :)


Haha ser ni Jonas i bakgrunden. Han har varit hemma och varit sjuk två dagar men känner sig bättre tur det för imorgon åker vi ju ut på äventyr!

Nu blir det sjörövarfisk, senare ska jag till FS och jobba.

Må gott, Puss & Kram!


Nu är jag med!

Hej!



Nu har jag med skaffat mig en iphone! Oj vad jag kommer leka med denna nu!
Må gott, Puss & Kram!


♥28e bilden: En tokig bild!

Hej!

Nu är det bara några dagar kvar av denna bildlista, här kommer dagens bild!



Denna bilden är från i sommras när vi var på Borås djurparken. Grisen i bakgrunden heter Emma, lite roligt att en gris heter Emma. En ganska tokig bild eller hur :)?

Må gott, Puss & Kram!


Ny favoritserie!

Hej!



Jag har hittat en ny serie som jag gillar, Suburgatory, ser ni den serien? den går på kanal5 på tisdagar mellan 21.25-21.55. Känns skönt att hittat något nytt nu när DH ska sluta, föresten är det någon som vet när DH börjar igen, för det har väl inte varit sista avsnittet än?

Nu blir det att sova här snart!
Må gott, Puss & Kram!


Bloggboken!

Hej!

Detta är en rolig idé som en bloggerska vid namn Linda startade förra sommaren. Jag har läst om denna bloggbok i en del bloggar och nu tänkte jag att jag måste ju också lämna ett avtryck i denna söta bloggbok!
Vill ni med kanske lämna erat avtryck i boken så ska ni bara skriva om bloggboken på eran blogg och sen skicka länken till Linda, all info står här!
Nu är det bara att vänta på att boken ska dimpa ner i min brevlåda inom en snar framtid.



Må gott, Puss & Kram!


Femte klassarna & Melodifestivalen!

Hej!

Nu på lördag så ska Jonas och jag få känna oss lite glamourösa och gå på melodifestivalen! Innan galan börjar så ska vi hinna med en inspelning av "Smartare än en femteklassare". En riktigt kändis dag i härliga Göteborg, det passar ju mig ;)


 

Ska ni gå på någon av deltävlingarna i Melodifestivalen?
Må gott, Puss & Kram!


♥27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt!

Hej!

Här kommer dagens bild från bildlistan!



Haha, denna bilden är så skön, när vi tjejer ses brukar vi ofta ta såna här bilder, har mängder av sånahär kansbilder ;)

Må gott, Puss & Kram!


Tankar om första deltävlingen!

Go kväll!

Nu så kommer inlägget om vad jag tyckte om första deltävlingen av melodifestivalen 2012.




Sean Banan
Ja Sean banan kan ju det där med låtar som fastnar på huvudet... Kan inte annat än att säga att låten är helt ok, men nja själva Sean är jag inget fan av... Kanske att han tar sig till finalen genom andra chansen, beror helt på vilka andra artister som tar sig till andra chansen...



Abalone Dots
Skit tråkigt att de inte tog sig vidare, låten var helt ok, fin text. De gjorde allt bra tjejerna. De kom ju iaf inte sist och hoppas att medverkan i mello gör dem mer kända!



Afro-dite
Nej, vad hade de för kläder på sig för det första? det är 2012 och inte 1991... Låten var inte heller någon höjdare, Tur att de inte tog sig vidare...



Thorsten Flinck
Som så många andra bloggare har bloggat om denna låt att man måste lyssna på den ett par gånger för att gilla den, så håller jag med om det, Jag börjar gilla den, lite som när Caroline af ugglas var med och sjöng "Snälla,snälla" Men jag klarar inte av att se på honom när han sjunger, han ser ju otäck ut och drogpåverkad eller nått i den stilen...



Loreen
Mycket bra låt och scen framträdande. Kanske en vinnare i det stora hela. Hon får gärna vinna allt för min del :)



Dead by april
Kan inte riktigt förstå att de kunde gå direkt till finalen, men gillar låten på något sätt, men inte mitten partiet när de mest skriker ut låten... Får se hur de går för dem i finalen, men jag hoppas att det går dåligt för dem!



Marie Sernholt
Jag tippade ju på att hon skulle ta sig till andra chansen, men det blev en flopp som förra gången när hon var med och sjöng. Jag gillar låten, den påminner en del om Elin Lantos låt "Doctor,Doctor" som hon var med och tävlade med för några år sen. Synd men hon får väl ta nya tag!



The Moniker
Inte alls samma slags låt som förra året, men jag blev inte heller besviken på låten, mest chockad över att han kom sist. Jag gillar låten och här kommer den att spelas i vår/sommar iaf!



Mellanakten- Jag gillade mellanakten! Låten "det är inte bara bögarnas fest" var riktigt bra, jag satt och diggade med i hela låten :)


Årets programledare- Programledarna tyckte jag var riktigt bra i år, jag gillar Ana Gina, hennes humor och dialekt är störtskön! De andra två skötte sig med bra! Hoppas dom levererar så här bra hela programserien ut!


Kvällens Kisspaus- Ja här har vi kvällens kisspaus, shit så dåligt dom gjorde Dilbas mello låt Try again. Men idé om en tredje chans tyckte jag om, hoppas däremot att nästa veckas tolkning av en mello låt blir bättre!

Nu får vi se hur den andra deltävlingen blir, den ska vi se live i Göteborg!

Vad tyckte ni om första deltävlingen?

Må gott, Puss & Kram!


Varför bli så trött!?

Hej!

Denna dagen är jag seg, vi hade gjort oss klara i morse för att ta ett träningspass, men bilen startade inte, Jonas fick ringa assistantkåren, de kom och den startade igen, Bilen går ju på Etanol och det går visst inte ihop med kyla så nu får vi tanka med bensin ett tag. Allt detta drog ut påp tiden så det blev ingen träning innan Jonas skulle börja jobba. Sen aka på arbetsintervju med på torsdag, inte ett drömjobb och bara fram till sommaren, men det är ju iaf något, men vill ju ha något fast, men har ju inte fått det än, får se hur det går på intervjun.....
Jag är så trött varför är man så trött? antagligen för att jag inte gör något om dagarna, känner av lite huvudvärk med, tror jag ska ta mig ett varmt bad nu... Får bli en sån "tycka synd om Emma eftermiddag"



Senare ikväll kommer vad jag tyckte om första deltävlingen i Mello :)

Må gott, Puss & Kram!


♥26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med!

Hej!

Här kommer dagens bild från bildlistan!



Kan inte ha bättre vänner än dessa! Älskar er ♥!
Må gott, Puss & Kram!


Göteborgsdop!

Hej!

Igår var vi i Göteborg på dop. Jonas brorson döptes igår. Han sköte sig exemplariskt under nästan hela cermonin, han tröttnade lite i slutet när det skulle bli fotografering :) Men vad kan man mer begära av en liten bebis, det kan väl inte vara så kul när massa människor tar massa foton och man får blixtrar i ögonen :)




De bjöds på smörgåstårta och mossetårtor, mycket gott!

Nu ska vi ta oss en promenad i solen!
Må gott, Puss & Kram!


♥25e bilden: En person som alltid gör dig glad!

Hej!

Den tjugofemte bilden kommer här från bildlistan!



Denna killen har ni inte sett mkt av i bloggen (beror på att vi kanske tyvärr inte ses lika ofta nu) Han heter iaf Fredrik och Fredrik träffade jag första gången i scouterna någon gång runt 99 tror jag. Han får mig alltid att skratta :)

Må gott, Puss & Kram!


Melodifestivalen del 1, 2012!

Hej!

Så är den här igen, den glittrigaste, glamorösaste och musikaliskaste galan, MELODIFESTIVALEN!
Jag brukar ju säga vilka jag tror går till final och andra chansen, likaså denna omgång. Jag lyssnar bara för jag vill ha något att se fram emot till kvällens program. Så såhär tror jag att det går i första deltävlingen som går avstapeln i Växjö!


TILL FINAL

Abalone Dots- Hjärtat klappar ju lite extra för dessa tjejer eftersom dom kommer från min födelseort:)


The Moniker- Hans låt var bättre förra året, men jag tror att han har en så stark låt iår med att han tar sig till finalen!



ANDRA CHANSEN

Loreen- Gillade låten, men förra årets låt var bättre.


Marie Sernholt- Jag gillar inte Marie, men låten var helt ok och den satte sig på huvudet!

Imorgon kommer en recension imorgon om vad jag tyckte om programmet, programledarna, artisterna och deras framträdanden:)
Ska ni titta på melodifestivalen?

Må gott, Puss & Kram!



♥24e bilden: En bild som gör dig glad!

Hej!

Snart har denna bildlista nått sitt slut, idag är vi framme vid 24:e bilden!




Denna bilden är från 2006, det var ju inte igår, Vi tog med min minsta kusin på en miniresa till Göteborg/Danmark den sommaren. Man kan väl inte annat än att bli glad när man ser denna bilden :)?

Må gott, Puss & Kram!


Schlagerguiden!

Hej kära läsare!

Nu så har jag införskaffat mig den årliga schlagertidningen, det är ju ett måste vid denna tiden! Imorgon smäller det och ni som är ganska nya läsare, jag är ett riktigt mellofan! Det kommer att bloggas en hel del om det nu i sex veckor framöver!



Förövrigt så har jag varit hos tandläkaren idag, kände att det var dags för en kontroll och det var väl tur i oturen, jag hade visst ett håll som var tvungen att lagas, inte kul varken ekonomiskt eller inombords, jag tycker verkligen inte om att gå till tandläkaren, fixa med tänder, nej fy jag bara ryser av att skriva om det. Men men det måste ju göras, så om två veckor blir det lagning. Hon pratade även om att två av mina visdomständer var tvugna att dras ut men det verkade inte som att det behövdes nu, får väl se, det ser jag ännu mindre fram emot isåfall!!! :/

Nu ska jag inte tänka mer på det och laga till lite tacos med min älskade sambo!
Ha en trevlig helg söta ni!

Må gott, Puss & Kram


♥23e bilden: En bild från i somras!

Hej!

Här kommer dagens bild från min bildlista!



Bilden ser ut att komma ifrån 70-talet men den är från förra sommaren, en varm och härlig dag ute vid Spiken!

Må gott, Puss & Kram!


Bara frukt och nyttigheter!

Hej!

Jonas och jag har bestämt att vi inte ska äta något godis, chips och inte dricka läsk i en månad. Vi började förra veckan så det har gått en vecka och det funkar fint, visst har det varit jobbigt, specielt när helgen kom och inte få smaska på lite chips eller godis. Men ger man sig fan på att man ska klara det och peppar varandra så ska vi fixa detta. Det blir ju lite jobbigt nu då under melodifestivalen, men jag har tänkt att unna mig en mörk choklad i soffan på lördag, det är ju bättre än massa annat gojs.
Med kakor, bakverk och tårtor så har vi sagt att vi får äta om vi bjuds på det, vi var ju på kalas förra helgen och denna helgen blir det dop. Men annars ska vi dra ner på sånt med, inte för att vi äter det så ofta annars heller.
Vi får se om det händer något med kroppen och om vi klarar oss denna månaden!



Har ni tips på vad man kan äta en fredagskväll som är nyttigt och gott!?
Må gott, Puss & Kram!


♥22e bilden: En bild på en tid du saknar!

Hej!

Här kommer dagens bil från bildlistan!



Detta är ett bildregn från en av våra personalfester som vi hade på mitt gamla jobb i Vaxholm, dessa fester saknar jag! Vi hade väldigt många och mysiga fester som jag sent glömmer!

Må gott, Puss & Kram!


♥21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig!

Hej!

Den 21:a bilden från bildlistan!



Ännu en bild på min käraste, han ställer upp för mig kanske inte på allt (och hur kul skulle det vara då) men på väldigt mkt, jag har tur som hittat denna mannen!

Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0