Essie mintgrön!

Go kväll!

Nu ikväll så testade jag Linns essie lack som hon hade med sig. Jag har hört så mycket bra om de lacken, men jag och även Linn var missnöjda med lacket. Lacket var väldigt rinnigt så man var tvungen att måla tre gånger och det är inte ok, det är inte ens täckt nu heller men orkade inte måla flera lager. Jag tog ett matt överlack det blev helt ok :) Men tack Linn för att jag fick testa det, jag kommer aldrig köpa ett eget Essie lack, det är verkligen inte värt pengarna..

Har ni tesat essie lack, vad tycker ni om dem?



Må gott, Puss & Kram!


Härlig dag!

Go kväll!
Idag har jag varit på en shopping tur med bästa Linn! Har handlat massa snygga kläder, det vart en lyckad shoppingdag! Nu ikväll har vi käkat tacos. Imorgon ska vi ut på påskmarknad vid Spiken!
Må gott, Puss & Kram!

 



Små odlingar!

Hej!

Idag har vi hunnit med massor av saker:) bland annat städat balkongen och sått massor av frön så nu hoppas jag att de tar sig och växer! Jag sådde tomater, paprika,jordgubbar, basilika, gräslök & dill! Mer ska jag så men det är lite tidigt än tror jag
Har ni sått några frön i år?
Må gott, Puss & Kram!

 



Riksgränsen!

Hej!

Vi bodde i Tandådalen nu när vi var på skidsemester. Inte alls långt bort från Norge. Jag ville såklart åka till riksgränsen bara för att kunna säga "att där har jag varit" :) Så Jonas och jag tog oss en förmiddgastur med bilen bort till riksgränsen. Det var ju inte så speciellt, de var bara en skylt och ett stenparti där gränsen gick. Om man hade fortsatt att åka en bit till så hade man kommit till en stad där fanns det säkert lite att se och kanske att man kunde ta sig en fika, men vi nöjde oss med att se skylten och bara att få kliva in i Norge ett kort tag :)



Picknick!

Go kväll!
Idag har vi tagit oss en härlig vår picnick! Vi åkte ut till kinnekulle vid vattnet, jättefin utsikt. Vi käkade tonfisksallad och lite jordgubbar, en underbar förmiddag. Nu ska vi se klart på DH!
Må gott, Puss & Kram

 



Samarbete med Sofies pärlor!

Hej!

Jag har börjat ett samarbete med en tjej som heter Sofie, hon driver en sida med massor av härliga smycken! Sida till alla egentillverkade smycken hittar ni HÄR
Just nu får ni mina söta läsare 15% på en valfri vara om ni andvänder rabattkoden PRINCESSEMMA, dock måste ni göra beställningen via kontaktformuläret på hemsidan eller via hennes mail. Men det är super enkelt och dessutom är det fri frakt, Så passa på att fynda, kanske någon av dessa blir ert!




Jag vet vilket smycke jag skulle vilja ha ;)!

Må gott, Puss & Kram!


Hundspann!

Hej!

En av dagarna så testade jag och Jonas syster och hennes två barn på att åka hundspann, det var en mysig och rolig upplevelse! Snacka om att de hundarna har jäkligt bra kondis ;) Vi åkte bara en liten tur på 10 minuter. Men det är verkligen något jag kan rekommendera till er om ni åker upp till fjällen, det är en rolig upplevelse och kostar 100 för vuxna och 80 för barn, Värt det!




Har ni testat att åka hundspann någon gång?
Må gott, Puss & Kram!


Hemma igen från all snö!

Go kväll!

Nu är vi hemma från Sälen semstern. Det har varit en rolig vecka. Det kommer att komma några inlägg om vad vi hittade på, lite har ni ju redan sett :)

Denna veckan som kommer hoppas jag går snabbt, på fredag kommer bästa Linn, vi ska börja helgen med en shoppingtur i Götlaborg!

Ha en härlig vecka söta läsare!
Bjuder på en härlig Fjällbild, imorgon kommer flera härliga snö bilder!



Må gott, Puss & Kram!


Magnet naglar!

Hej!
Idag ska vi ta oss en liten tripp till Norge, skulle vara kul att se bergen men vet inte om vi kommer att se så mycket av fjällbergen, men att bara varit där är ju kul, har varit i Oslo en gång men vill gärna se de omtalade bergen;)

Nu till något annat i förr går testade jag de nya magnetlacket som jag köpte hos Nelly för ett tag sen, det var super enkelt att göra och blev super snyggt! Har ni testat de lacket?
Må gott, Puss & Kram



I love!

Hej! Har ni testat I love serien? Jag hittade lite produkter på Nellys hemsida som jag tänkte testa. Har varit nyfiken på dessa produkter ett tag, har med mig handkrämen nu till Sälen, den luktar så gott!
Må gott, Puss & Kram



Hej från skidspåret!

Hej, har precis varit ute på första skidturen, är helt slut i kroppen. Det gick bra, lite svårt i backarna att ta sig upp åkte ner flera gånger;) men kul att testa på och fint väder har vi!
Må gott, Puss & Kram



För filmälskare!

Hej!

Jag måste bara tipsa er om ett supererbjudande från Lovefilm, Du får 3 månaders hyrfilm för ynka 19 riksdaler. Erbjudandet gäller till 30 april. Du hittar koden genom att regristrera dig på mobicard.se
Om du älskar film så tycker jag att du ska passa på!



Må gott, Puss & Kram!


Vi drar till fjällen!

God morgon!

Idag ska vi åka till fjällen, närmare bestämt Sälen. Vi åker med Jonas syster och bror med familjer och hans föräldrar. Jag har aldrig åkt skidor i backen, åkt längdskidor en gång. Hoppas att jag kommer klara mig galant i backen. Självklart kommer jag att blogga lite från resan, men har även några tidinställda inlägg så kicka in varje dag för att inte missa något ;) Föresten har ni varit och åkd skidor någon gång?



Nu kör vi!
Må gott, Puss & Kram!


Converse!

Go kväll!
Sitter och tittar på mästerkocken. Jag tycker Marco är härlig!

Nu till något annat. Converse! Vi tog på oss våra i söndags och gick en härlig promenad. Då är det vår, hållet ni inte med:)? Älskar mina rosa converse, men skulle vilja ha ett par till röda eller bruna skulle sitta fint, dessa rosa på bilden budade jag hem från Tradera för ca 300 kr för två år sen tror jag. Använder ni converse? Nu ska jag återgå till mästerkocken, senare ikväll ska jag se djungelnsdrottning, ska ni se det?

Må gott Puss & Kram



Sista presentkorts pengarna!

Go kväll! Idag har jag och Jonas varit och handlat upp de sista Coop presentkorts pengarna som vi vann på Bingolotto i höstas. Vi köpte mycket "bra ha saker" vi kommer sakna presentkortet! ;) vi festade till det lite med en fika på cafet på Coop. Nu ska jag se på top model Sverige! Må gott, Puss & Kram



Kladdigt men hjärtligt gott!

Go kväll, här mysar vi framför familjen annorlunda med kladdkaka, hade så många ägg över så slängde ihop en i eftermiddags. Visst är kladdkaka underbart gott? Må gott, Puss & Kram

 



Så går det ikväll!

Hej!

Som ni förstår så är jag inte på plats i globen ikväll, hade jättegärna velat vara det, men vi hittade inga bra biljetter till ett bra pris för våran ekonomi nu, så vi får heja på Loreen i soffan ikväll för det är hon som vinner tror jag! Jag tänkte försöka mig på en lista på hur det går ikväll, men det är väldigt svårt när man inte vet vilka som tittar och hur många röster artisterna har fått i deltävlingarna, men jag kör på denna gissningen!

ETTA


TVÅA


TREA


FYRA


FEMMA


SEXA


SJUA


ÅTTA


NIA


TIA


Detta är en väldigt vild tippning, jag tror iaf att det står mellan Danny och Loreen och att Molly kommer på tredje plats! Sen kan det gå hur som helst, men jag tror iaf att Thorsten slår Ranelid, om 2½ timme vet vi vart 2012:s sångfågel får sitt hem, Spännande!


Må gott, Puss & Kram!



Loppmarknad!

Hej!
Hoppas ni har en härlig lördag? De har vi, vi står på en loppmarknad och jag försöker bli av med mina oriflame produkter och det går riktigt bra! Jonas försöker kränga dvd filmer;) han har sålt 5 VHS, det är inte illa i dagens samhälle;) nu måste jag åter gå till säljandet! Må gott, Puss & Kram



Ny One Piece!

Hej!
Ja igår var ju Jonas och jag på morgon äventyr. Var på netto och köpte One Piece, jag har ju en redan men vill ha en tunnare och såg i nettos flygblad att de skulle ha One Piece för 199 kr. Och som tur var så var de i lite tunnare material, att det hade snöat pissmycket under natten hade jag glömt bort när jag kom ut från affären;)
Må gott, Puss & Kram



Förbannade snö!!!!

God morgon eller inte god morgon, för idag är det ingen god morgon! Vaknar och tittat ut och ser massa snö! Inte nu! Jag vill ju ha vår!!! Jag och Jonas är iaf ute på äventyr nu och hoppas på att jag blir lite gladare på denna färd:) ni får veta senare! Må gott, Puss & Kram



Tillbaka igen!

Hej söta läsare!
Nu är jag tillbaka igen, nu känns det mkt bättre med tanden som jag fick lagad i måndags! Så skönt!
Hoppas ni haft en bra dag det har jag, nu ska vi snart äta fisk med mos men ville bara skriva ett inlägg. Såg ni Desperate Housewife igår? Som jag har längtat till att det skulle börja igen, hade nästan glömt hur det slutade innan uppehållet. Jag undrar hur det ska gå för fruarna om de kommer undan och hur det hela slutar.. Alla fruarna kanske dör eller så åker de in i fängelset. Det skulle vara ganska så tråkiga slut, men hur kan man göra ett bra slut av DH? De skulle ju kunna förtsätta i all oändlighet :)
Är det någon som vet hur många avsnitt det är kvar?
Så spännande!

Nu blir det mat!
Må gott, Puss & Kram!


Glad av tulpaner!

Hej söta läsare!
Jag har inte varit så aktiv här, men har inte orkat, lagade en tand igår, det gick bra men hade ont igår när bedövningen släppte och det känns fortfarande lite konstigt, det känns konstigt när man biter ihop och så spänner det, men det blir väl bättre! Har köpt mig lite tulpaner, kände mig lite bättre då;) Nu ska jag se klart på unga mödrar!


Må gott, Puss & Kram



De nya gardinerna!

Hej!

Jag pratade ju för ett tag sen om tyg som jag köpte billigt. Nu är de färdiga gardiner! Jag är så nöjd med mina första gardiner! Inte de bästa bilderna men vad tycker ni?





Nu ska jag snart till tandläkaren och laga en tand, inget jag ser fram emot, men det måste ju göras....

Må gott, Puss & Kram


Melodifestivalen andra chansen, 2012!

Hej!

Nu är vi framme i den spännande andra chansen, Vilka tar sig vidare i kvällens dueller!?

Jag tror att det blir så här!



Alltså att Timotej och Sean Banan går till finalen, men jag känner såhär att det går lika bra om det blir Youngblood, Thorsten eller Andreas som kan få gå till finalen för jag gillar deras låtar lika mycket. Bara inte Dynatzy går till final det räcker med ett hårdrocksband och Christer och Lotta måste ha jobbat en hel del på sitt nummer för att jag tycker att de ska få gå till finalen. Om några timmar får vi veta!

Vilka tror ni tar de två sista final platserna?

Må gott, Puss & Kram!


En dagens!

Hej!
Tänkte lägga ut en dagens outfit, det var ett tag sen jag la ut en outfit bild. Blusen är så söt. Hade ju en blå på mig i veckan, de är så sköna, ett plagg jag kan rekommendera:) idag har jag tänkt att köpa lite nya frön som jag ska så. Ikväll blir det en ensam kväll, Jonas ska på bandy. Tänkte kanske se en film, någon ni kan rekommendera?:)
Må gott, Puss & Kram!



Gula rosor!

Hej!

Idag skiner solen igen, så härligt. Idag är ju första dagen Jonas är arbetslös, han åkte nyss iväg och skulle skriva in sig på arbetsförmedlingen...
Annars idag så tänkte jag sätta upp gardinerna som jag har sytt färdigt, senare i eftermiddag blir det jobb på FS! Måste bara vissa er ett par örhängen som jag gillar skarpt. Jag köpte dem i somras på en retromarknad. Jag tycker de är så fina och de lyser ju upp lite nu till våren!




Nu blir det att stryka gardiner!
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0