Melodifestivalen 2013!

 
Hej!
 
För några dagar sen så presenterades de sista tävlande i Melodifestivalen 2013. Ni som läst min blogg länge vet ju att jag älskar denna stora fest, och självklart ska jag gå, denna gången blir det finalen med mamma på friends arena! Vi ska ju även arrangera ESC i maj nästa år i Malmö och de har ju redan släppt en del biljetter men fick inga då så jag hoppas att jag kommer få tag i biljetter vid nästa biljettsläpp för jag vill verkligen uppleva denna mega fest! När kommer den till Sverige igen liksom?!
 
Här kommer lista på alla tävlande i melodifestivalen, de som är fet-markerade är jag lite mera nyfiken på.
 
Deltävling 1: Karlskrona den 2 februari

Cookies N Beans – "Burning Flags"
Mary N’diaye – "Gosa"
YOHIO – "Heartbreak Hotel"
Jay-Jay Johanson – "Paris"
Anna Järvinen – "Porslin"
David Lindgren – "Skyline"
Eric Gadd – "Vi kommer aldrig att förlora"
Michael Feiner & Caisa – "We’re Still Kids"

Deltävling 2: Göteborg den 9 februari
Joacim Cans – "Annelie"
Anton Ewald – "Begging"
Sean Banan – "Copacabanana"
Rikard Wolff – "En förlorad sommar"
Erik Segerstedt & Tone Damli – "Hello Goodbye"
Felicia Olsson – "Make Me No 1"
Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Jenny Silver – "On Top of the World"
Louise Hoffsten – "Only The Dead Fish Follow The Stream"

Deltävling 3: Skellefteå den 16 februari
Eddie Razaz – "Alibi"
Amanda Fondell – "Dumb"
Tommy Körberg, Claes Malmberg, Johan Rabaeus, Mats Ronander – "En riktig jävla schlager"
State of Drama – "Falling"
Janet Leon – "Heartstrings"
Caroline af Ugglas – "Hon har inte"
Martin Rolinski – "In And out of Love"
Elin Petersson – "Island"

Deltävling 4: Malmö den 23 februari
Ralf Gyllenhammar – "Bed on Fire"
Terese Fredenwall – "Breaking the Silence"
Behrang Miri – "Jalla dansa sawa"
Lucia Pinera – "Must Be Love"
Army of Lovers – "Rockin' the Ride"
Ulrik Munther – "Tell the World I'm Here"
Sylvia Vrethammar – "Trivialitet"
Robin Stjernberg – "You"
 
 
Ska ni se Melodifestivalen?
 
Må gott, Puss & Kram!


November glossy!

Hej!
 
Jag fick hem min november glossy igår med temat är Beautiful Dreamer, inspirerat av detta fina citat av John Lennon: ”A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality”.
Blev inte så förtjust i den, de ända som jag är nyfiken på är hårkuren. Men då är det bra att jag har hittat en bytes grupp på fb så jag kan byta bort de jag inte vill ha till något jag vill ha :)!
 
Min glossybox innehöll
Modelco Lip Duo (läppstift 189 kr, 3,5 g och läppglans 149 kr, 5 ml) fick en duo som jag tror är fullsize
Bliss Fabulous Foaming Face Wash (245 kr, 197 ml) fick en 30 ml flaska
The Body Shop Chocomania Body Butter (175 kr, 200 ml) fick en 50 ml burk
Grazette of Sweden Crush 6 Wonder Mask (109 kr, 150ml) fullsize
Glossybox Glossy Pink Blusher (110 kr, 2.5 g) fullsize
 
 
Vad fick ni i er glossybox?
P.s, turkiskpeppar chokladbollarna var inte alls god! smakade alldeles för mycket turkiskpeppar!
 
Må gott, Puss & Kram!


Kvällsfika!

Go kväll!
 
Hallå vart tar tiden vägen?? jag hinner ju inte blogga som jag hade tänkt göra efter min bloggpaus. Men nu har jag fått en stund över och fixat lite inlägg framöver, har även fått ihop fyra tävlingar, en till varje advent :)! Hoppas ni alla är med och tävlar, det kommer vara enkla reglar och alla kan tävla även de som inte har blogg, så glöm inte att kicka in här på söndag och se vad det blir för första tävling!
 
 
Idag har jag tagit en promenad efter praktiken med Anna, shoppade några julklappar. Nu ska vi sätta oss och se på bonde och fika med massor god fika. Ibland får man unna sig något gott! Pepparkakorna kommer från Jonas mamma, hon brukar göra egna pepparkakor, sen ska vi testa delicatos nya turkiskpeppar bollar.
Har ni testat dem?
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Årets julvärd!

Hej!
 
För någon vecka sen så utsågs ju årets julvärd och det blev ju Sarah Dawn Finer. Vilket jag tycker ska bli kul! Hon kommer nog sprida massor av härlig stämning på julafton eller vad tror ni?
Bättre än förra året då Kalle Moraeus var julvärd...
 
 
Men helst ska det ju vara Arne Weise som sitter där i tv-rutan och presenterar Kalle och hans vänner :)
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Legero!

Hej!
Det har inte blivit några inlägg denna veckan, all tid efter praktiken har gått till andra saker i veckan, sen håller jag på att fixa i ordning fyra adventstävlingar här på bloggen:) har mailat några företag. Det kommer komma upp en ny tävling varje advent, ska bli så kul att få fixa något sånt! Hoppas ni alla är med och tävlar!
I helgen blir det lugnt, bara vara hemma. Söndag blir det lunch med Anna & Gunnar!
Nu ska vi käka en god kycklingmiddag och till det så testar jag ett nytt alkoholfritt mosserande, återkommer hur det var! Ha en fin helg alla kära läsare!
Må gott, Puss & Kram



Varm choklad!

Go kväll!
Har just druckit en kopp varm choklad, ser på hela Sverige bakar, ser ni på det? Det är ett mysigt program tycker jag :)
Tidigare ikväll så hade vi fina A, G & lilla M på middag! Trevligt med lite besök mitt i veckan.
Nu ska jag fortsätta att se på hela Sverige bakar!
Må gott, Puss & Kram



Caviarpälor!

Go kväll!

Det här med Caviar manikyr har ju varit ganska het ett tag och jag har haft flera caviarpälor i olika färger hemma men aldrig liksom vågat mig på att testa, men så i tisdag gjorde jag ett försökt. Tog bara på ringfingret på båda händerna. Det blir en häftig effekt men jag skulle nog inte ha det på varje finger, det känns ganska tungt på fingrarna och sen är jag en sån som älskar att pilla på saker ;) Men tycker att det är snyggt och kommer säkert att testa det någon mer gång med någon annan färg.På de andra fingrarna har jag ett guldfärgat lack från nails inc!


Vad tycker ni? har ni testat det någon gång?

 

Må gott, Puss & Kram!



Ny höst design!

Hej!

Ny vecka igen, denna helgen ser jag fram emot då ska vi till Göteborg för att gå på Lena PH och sen mysa med Lisebergs besök och hotellövernattning, på söndagen blir det gekås!!! ;)

Jag knoppade ihop en ny design i helgen inte den mest avancerade kanske men gillar bilden!
Vad tycker ni!?

Må gott, Puss & Kram!


S-märken!

Hej!
 
Jag har fått en Aha upplevelse från min barndom, jag köpte några S-märken med min mamma i somras och fick söta minnen från min barndom! Hade glömt bort hur god S-märken är.
 
 
Åt ni S-märken när ni var mindre?
 
Må gott, Puss & Kram!


Avslutar veckan med free!

Go kväll!
Ville bara önska trevlig helg till er! Jag och Jonas ska käka en god fredagsmeny nu med först lite mat och godis och chips till efterrätt till det blir det ett alkoholfritt vitt vin!
Det är så kul att vara tillbaka i blogg världen igen!

Må gott,
Puss & Kram



Glittriga ringar!

Hej!
 
Jag har ju skrivit en del om en bytesgrupp på FB där jag har bytt till mig en hel del grejer som jag aldrig har testat förut. I sommras så byte jag till mig ett gäng ringar som en tjej har tillverkat själv med hjälp av lite nagellack!
 
 
Så fina! Håller ni inte med om det?
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Bloggevent outfit!

Hej!
 
Tack för alla värmande tankar som ni har hört av er med! Dock ser jag att det är många som är inne och inte lämnar ett avtryck, vet att flera av er har hört av sig på annat sätt än en kommentar här på bloggen, men många har inte sagt ett knyst och det gör mig ledsen när jag delar med mig av något som är svårt att leva med... Hoppas ni hör av er på något sätt det skulle värma ännu mera.
 
Men nu till något annat, jag tog min bloggpaus efter bloggeventet i Göteborg som jag var på och jag tänkte att jag skulle börja där ifrån med en outfit på vad jag hade på mig under eventet! Om jag får säga det själv så tycker jag att det blev en himla bra outfit! Vad säger ni?
 
 
Klänning- H&M
Kavaj- H&M
Strumpbyxor- H&M
Väska- Fått av bästa Linn
Ringar- Style by Tyra och den andra från ett bytesgrupp på FB
 
Må gott, Puss & Kram!


Vägen till tre blir inte som vi ville...

Hej,
Nu har jag haft en lång och ganska skön blogg paus. Jag har iaf fått komma i fatt världen ett tag och tagit tag i en del saker i mitt och Jonas liv. Som överskriften lyder "vägen till tre blir inte som vi ville" talar ju bra för sig själv. Det handlar om att skaffa barn. Något både jag och Jonas velat göra länge och vi har försökt i ett par år men inget har hänt så nu har vi börjat en utredning och även fått svar på felet.
Vi vet vilken väg vi kommer att få ta men den kommer vi hålla för oss själva och för de närmaste i familj och vänner kretsen. Det är ju något privat men vill dela med mig en del av det vi går igenom eftersom detta är något vi kan gå tillbaka och läsa om senare i vår framtid och även förhoppningsvis få ert stöd som läser min blogg.
 
Jag är en väldigt barnkär tjej som hade mina drömmar om att få barn vid en viss ålder. Men det har ju spruckit. Jag är ju inte gammal nu heller för att få barn, jag för försöka att inse det helt enkelt! Det jobbigaste är alla runt om oss som får barn hela tiden eller pratar om deras bebisar, jag kan tycka att det är skitjobbigt att möta gravida eller små bebisar, äldre barn är en annan sak.. men kan också vara jobbigt vissa dagar.
Men nu är det såhär och vi kommer att få vår efterlängtade bebis en dag vi med, det är bara det att vi måste kämpa lite mer än andra...
 
 
 
Det kommer att komma upp en del inlägg här framöver som ligger och väntar på att publiceras och TACK för att ni har varit här inne och kollat om jag uppdaterat, det värmer ♥!
 
Nu ska jag ta till vara på denna lördag med min käraste!
Må gott, Puss & Kram!
 
 




RSS 2.0