En bloggpaus!

Go kväll!
 
Som ni har märkt har det varit tyst här ett tag, och det kommer få bli det ett tag till, jag har bestämt mig att ta en bloggpaus, jag vet inte hur länge den kommer vara, men känner att dels så hinner jag inte med bloggen nu när jag jobbar så sena kvällar på praktiken och sen har vi fått ett jobbigt besked som tar en del kraft... Det är inte det att jag inte har någon lust att blogga utan det vill jag men lägger min energi på något helt annat just nu, något som jag vill dela med er men inte vet om jag vågar..
Kanske att det kommer komma upp en del tidsinställda inlägg så kicka gärna in här ändå, jag kommer tillbaka med mina rosa och söta inlägg så småning om och tills dess så bjuder jag på lite bloggevents bilder från i lördags när jag var på ett jättetrevligt event som fem tjejer fixat ihop så bra! Träffade underbara Ida som jag länge velat träffa som var supergullig, träffade även en annan Ida som var supertrevlig. Caty var där och höll en kort men väldigt peppande föreläsning!
 
 
 
Ta hand om er ♥
Må gott, Puss & Kram!
Vinnaren av Haze design armbandet blev http://www.sojkasframtid.se/. Maila mig din adress på [email protected]


Taste Of america!

Go kväll!
Fredag igen vad veckorna går fort, denna fredag "jobbade" jag tidigt så kvällen blir ledig, vi ska spendera kvällen med god mat, chips, godis och en bra film. På tal om chips så hittade jag den vinnande smaken av taste Of america i mataffären idag när vi var och handlade, ska bli intressanta att testa. Imorgon åker vi till Göteborg, på kvällen ska jag på ett bloggevent, ska bli himla kul att gå på:) någon som kanske ska dit? Det är på arena29.

Ha en fin fredagskväll!
Må gott, Puss & Kram



Tre små efterrätter!

Go kväll eller mera god natt..
I helgen som var så hade vi Anna & Gunnar och deras lilla Maya på besök. Vi bjöd på middag och tre små efterrätter, vet att Anna är svag för efterrätter så då passade jag på att göra tre;) vaniljpanacotta, vaniljvisp glass med smartis och kladdmuffins. Alla rätter blev uppskattade :) annars var helgen lugn. Tävlingen om ett armband är förlängd en vecka, så passa på att vara med, kan tyvärr inte länka från mobilen men de inlägget finns längre ner. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova min skönhets sömn;)
Må gott, Puss & Kram



Yes, äntligen får jag säga det igen..

Trevlig helg!
Nu ska jag ta och göra min sista dag för denna veckan på praktiken! Och för en gång skull kan jag önska trevlig helg! :D annars när jag var hemma om dagarna så var det ju helg jämnt, haha!
Kör en dagens outfit
Blus från vero moda
Leggings från H&M

Må gott, Puss & Kram



Blingit.se!

Go kväll!
 
Blingit har mkt fina grejer på deras hemsida. Jag är tittat länge på Maria Montazamis kollektion men aldrig kommit till skott och köpt mig något fint från hennes kollektion. Såg nu att de hade fått in örhängen till ett litet billigare pris, kanske man ska slå till då :)? Drömmen är att ha ett av hennes fina armband och såklart en väska, men de är alldeles för dyra.. :( De har mkt andra fina smycken som gärna kan få komma hem till mig.
Ta gärna en titt in på deras sida:)
 


 
Må gott, Puss & Kram!


Svamp tekniken!

Go kväll!
Idag började en nu tid hos mig, ni som läst min blogg ett tag vet att jag varit arbetslös ett bra tag nu och att hitta ett jobb inom de jag vill jobba med är inte lättaste, men nu har jag iaf fått en praktikplats på en fritidsgård här i stan fram till nyår! :D vilket känns både roligt, läskigt och spännande! Har aldrig jobbat med äldre barn så det ska bli kul att få testa på och se om detta är mitt drömyrke! Idag har det gått helt ok, det tar väl ett par dagar innan man är varm i kläderna och sen jobbar jag med två killar inget jag heller har gjort förut, även att jobba kväll är nytt! Jobbar kväll två kvällar plus varannan fredag sent, men det kommer nog funka bra! Får se hur det känns efter några veckor, det är iaf härligt att få komma ut lite.

Jag passade på att fixa till naglarna igår med svamp tekniken, blev inte riktigt nöjd men tjejerna på fritidsgården tyckte naglarna var så fina;)!
Nu ska jag sova, de bästa med att börja sent om dagarna är att man kan ta de lugnt på mornarna;)

Må gott, Puss & Kram



Glossybox- Augusti!

Hej!
 
Igår fick jag min första glossybox som prenumerant Har köpt en box en gång bara för att testa. Jag tyckte innehållet var sådär, det var ju många full size, men inte så mkt som passade mig, men något ska jag väl spara och testa, tur att jag har hittat glossybox gruppen på fb så jag kan byta till mig andra glossyprodukter.
Månadens box tema var Minimalist beauty, vilket betyder diskret och naturligt.
 
1. Glossybox lipstick, (full size)
2. Maxfactor facefinity al day flawless 3 in 1 foundation, (full size) 160:-
3. Byebra brösttejp, (full size) 249:-
Weleda body lotion 20ml,( Fullsizepris 199:-)
Jelly pong pong lip frosting (full size) 129:-
 
 
Om ni inte är prenumeranter så tycker jag att ni ska testa en box eller kanske flera ;) det kostar 139 kr i månaden och få hemma den söta lilla rosa boxen!
 
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0