Världens godset kioskmos!

Hej!
Jag har haft en härlig helg hemma hos min mamma, vi har ju varit på kortkurs så nu har jag fått massor av ny inspiration till kort! Igår innan jag åkte hem så käkade vi på Åhmans! De har så himla gott mos, finns inget kioskmos som är godare! Smaken är helt unik!
Denna veckan blir en kort vecka, ledig onsdag det låter bra :) och på torsdag blir jag ett år ålder igen ;)
Nu ska vi få skratta lite med Morgan och Ola-Conny!
Ha en fin vecka!
Må gott, Puss & Kram



It´s party friday!- Macarena!

Hej och god fredag!
 
Idag så bjuder jag er på låten Macarena med Duon los Del Rio!
Låten handlar om en flicka vid namn Macarena. Låten blev en sommarhit 1996 här i Sverige.
Känner ni igen låten?
 
 
Jag börjar få slut på partylåtar, Ser att besöksantalet ökar, jättekul och ni alla som besöker får gärna tips mig om en bra partylåt!
Skicka din låt till [email protected], eller lägg en kommentar.
Publiceras ditt tips så belönas du med en länk.
 
 Idag åker jag hem till mamma och går på en scraping kurs hela helgen, så bloggen kommer inte bli så aktiv men det har den ju inte varit på sistone ändå ;)
Må gott, Puss & Kram och Trevlig Helg!


Pink Thursday- Manglaze, Fuck Off & Dye!

Hej!
 
Redan torsdag, det går fort nu! Här kommer dagens bidrag till Pink Thursday♥
 
 
Detta lacket blev jag inte alls förtjust i så det bor hos någon annan nu i lacka-byt gruppen på fb :)
Det var svårt att måla med och behövde många lager plus att färgen inte var som jag trodde. Det är ett matt lack om man vill kan man måla ett lager med överlack för att få glans på det.
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
 
Dessa är med idag-
Xana- Har gjort en härlig molnmanikyr!
Alexandra- Har stampat en snygg manikyr!
Charlotta- Har ett härligt färgstarkt rosa lack på tassarna idag!
Ann-Sofie- Kör på OPI dubbelt idag :)
Elin- Visar upp ett härlig neonlack!
Pamsan- Visar upp ett fint jelly lack med glitter!
 
Må gott, Puss & Kram!


OLW- Ranch!

Hej!
 
Denna helgen har vi spenderat uppe i Stockholm hos vår vän Micke! En mkt trevlig helg, det har hunnits med lackträff, restaurangbesök, fynd på hötorget, shopping och filmmys!
Mer om lackträffen kommer när jag har fått tag i lite bilder :)
 
Nu ska jag snart ta och sätta mig och käka upp dessa Ranch chipsen som blev över från filmkvällen igår. Vi köpte dem igår och jag testade dem aldrig när de fanns förr, var kanske för ung, men glad att de kom tillbaka de är ju supergoda! Har ni testat dem?
 
 
Till chipsen ska jag se på programmet inför ESC! Å jag vill så gärna ha biljetter till ESC, vi letar förifyllt på tradera och blocket men det svåra är ju att veta om det är seriösa säljare! Om vi inte får biljetter har vi tänkt att köpa till Juryfinalen för till den finns det fortfarande på ticnet. Hotell är redan färdigt iaf så det slipper vi tänka på, Ska någon av er gå på ESC :)?
 
 
Må gott, Puss & Kram!


It´s party friday!- Asereje!

Hej och god fredag!
 
Idag så bjuder jag på gruppen Las Ketchup med låten Asereje!
Låten blev 2002s sommarplåga! De fyra medlemmarna i gruppen är systra och kommer från Spanien.
 
Kommer ni ihåg denna sommarplåga ;)?
 
 
 
2006 var dom med i Eurovision Song Contest, där de framförde Spaniens bidrag, Bloody Mary. Resultatet blev plats nr 21 av 24 tävlande!  Jag kommer inte alls ihåg denna låt, gör ni?
 
Jag börjar få slut på partylåtar, Ser att besöksantalet ökar, jättekul och ni alla som besöker får gärna tips mig om en bra parylåt!
Skicka din låt till [email protected], eller lägg en kommentar.
Publiceras ditt tips så belönas du med en länk.
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Glittrig manikyr!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och här kommer dagens bidrag till Pink Thursday♥
 
 
Till denna manikyr har jag haft gina tricot nummer 09 Bright rose & Opi excuse moi. Opi har jag fått av en söt tjej i bytesgruppen Lacka-byt på fb. Jag har varit nyfiken på excuse moi sen jag såg det i butik i Göteborg i början av mars men har inte velat köpa en stor flaska, men tror att jag får köpa mig en stor flaska! Det ger en riktig glitterbomb på naglarna ;)
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
 
Dessa är med idag-
Xana- Visar en super härlig knallig rosa nyans idag!
Alexandra- Kör på ett China Glaze lack som vanligt ;)
Ann-Sofie- Har idag ett gammelrosa lack på tassarna!
Charlotta- Visar upp ett metalliclack :)
Helena- Visar upp ett härligt barbiefärgat lack ;)
Elin- Visar ett Hallonfärgat lack med strängglitter!
Karin- Visar upp ett super fint mirror lack!
Emma- Visar en härlig hallonfärg!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


JFR rabattkod!

Hej!
 
Jag har fått en härlig rabattkod att ge ut till mina läsare från smyckes företaget JFR!
JFR är ett företag som bland annat säljer skor, kläder, nagellack, iphones tillbehör och smycken på nätet.
 
 
Koden BLOGG ger dig fri frakt plus 25 kr rabatt på hela dit köp! Skynd att fynda för koden gäller bara till den
21/4 kl 23.59!
 
Jag ska nog beställa mig något fint!
Må gott, Puss & Kram!


Årets första uteglass!

Hej!
 
Hur i hela fridens namn hinner ni alla som har jobb plus barn, aktiviteter eller massa hemma sysslor med att blogg också?! Jag hinner inte med och då har jag bara en praktik, visserligen så tar det en timme att ta sig både hem och dit så två timmar går ju bara åt att komma iväg och hem, men jag hinner ju inte med något annat än att äta, och sova typ när jag kommer hem på kvällarna :)

Men jag ska försöka att få rutin på att få in massa inlägg så att bloggen kan börja blomma igen, har även en lite fundering på en bra tävling framöver :)
 
Idag efter praktiken så mötte Jonas upp mig och vi köpte oss årets första uteglass, (kan dock inte riktigt säga att Jonas tog sin första uteglass, när jag menar uteglass är det kul eller mjukglass) ;) men han var nöjd ändå, jag testade smakerna persika-hallon och choklad. Choklad har jag testat förut men persika-hallon var ny, den var riktigt god!
 
 
Nu ska jag se på Biggest Loser!
Må gott, Puss & Kram!

 



Brännebrona lunch!

Hej,
Helgen här har varit lugn och fin. Idag åkte vi till brännebrona som var med i kniven mot strupen i torsdags. Men det var inte ingen mega höjdare, vi käkade lunchbuffe, det fanns mkt och vi alla blev mäta, men det var inte riktigt värt de pengarna. Det var iaf hemmagjorda köttbullar och mkt fin sallad, inredningen var iaf fin, men vi kommer nog inte åka dit igen.. Någon av er som varit där?
Nu blir det sovdags, känner mig inte så pigg, har börjat få lite små ont i kroppen under kvällen men hoppas inte jag håller på att bli sjuk:(

Må gott, Puss & Kram



It´s party friday!- Ooa hela natten!

Hej och god fredag!
 
Denna låten är kanske inte riktigt någon mega partylåt men väl en låt som man kan sjunga allsång till, jag tycker det är en gammal klassiker! Låten framförs av gruppen Attack och släpptes på singel 81.
Känner ni igen denna låt och vet ni vad "ooa" betyder ;)?
 
 
Jag börjar få slut på partylåtar, Ser att beökantalet ökar jättekul och ni alla som besöker får gärna tips mig om en bra parylåt!
Skicka din låt till [email protected], publiceras ditt tips så belönas du med en länk.
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Gimme more!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och här kommer dagens bidrag till Pink Thursday♥
 
 
Detta lack är från märket Ginger + Liz som jag tror finns bara i Amerika än så länge. Det ska väl komma till England nu någon gång under året. Jag var i New york med Linn för tre år sen och då stötte vi på detta märke, det var väldigt nylanserat när vi var i New york. Vi köpte med oss två lack var och jag älskar de lacken! Detta köpte jag från en amerikans tjej som hade blog sale på sin blogg för ett tag sen. Super fin härlig neon rosa färg, det är mera neon i verkligheten, svårt att få på bild men det är värt att köpa!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
 
Ps. Om du inte har en blogg men Instagram så kan du också vara med, bara länka i din instagrambild till min blogg och kommentar här så lägger jag till dig!
Använd gärna taggen #pinkthursdaynails!
 
Dessa är med idag-
Alexandra- Visar upp ett China Glaze lack :)
Helena- Är med och visar upp ett härligt rosa holo!
Fröken Nilsson- Har idag ett duokrom lack på tassarna :)
Bam- Har gjort en lite söt rosa manikyr idag :)
Elin- Visar ett härligt korallrosa lack!
Charlotta- Kör på en cremig ljusrosa ton idag!
Sofie- Har idag ett rosa depend lack på tassarna :)
Camilla- Visar upp ett härligt rödrosa lack :)
Ulrika- Är med och visar upp ett härligt glitterholo!
Jenny- Kör på ett härligt Jellyglitter lack!
 
Må gott, Puss & Kram!


Åtta bekännelser!

Hej!

För ett bra tag sen fick jag en utmaning av Ida, jag hade för mig om att jag hade lagt upp denna utmaning på bloggen men det hade jag visst inte gjort så här kommer den:)

Åtta saker ni inte visste om mig!

1. Jag är rädd för att bli gammal, har ju redan lite ångest vid 26-års ålder... Jag vill hinna med så mkt här i livet! Jag är mest rädd för att bli gammal och bara sitta på hemmet och inte få några besök av barn och barnbarn eller att bli en gammal tjurig tant, jag vill bli en kruttant;)!

2.  En stor dröm är att gärna få ha en Wera Vang eller Lars Wallin bröllopsklänning, något som dock alltid kommer få bli en dröm tror jag, men däremot vill jag ha ett mega bröllop och de går ju allt att fixa ;)

3. Jag har flugit med samma flyg som skådespelaren Peter Magnusson ( jag märkte det när jag skulle gå på toan då han kom ut från toan, haha)

4. Jag är livrädd för ormar! Inga trevlig djur alls, Hu! 

5.  När jag var runt 1 år fick jag troligtvis armbågsledsinflammation, läkarna kunde inte riktigt sätt en diagnos, låg på sjukhus i några veckor

 

6. När jag var liten så hade jag vandrande pinnar som husdjur, har även haft fiskar och en kattunge i en vecka (mamma var allergisk mot katten inte fiskarna ;)) 

7.  Jag älskar att sjunga även om det kan bli falskt ibland, när jag är hemma själv brukar jag skruva på volymen och bara sjunga och dansa loss ;)

8. Lila är en färg jag inte alls gillar, en gammal kollega till mig hade den som favoritfärg och vi kom inte så bra överens därför kan jag inte med den färgen, gillade väl den inte så mkt innan heller men nu går det inte alltså, kan gilla vinrödlila.

Då var det dags att nominera andra till den här utmaningen. Jag tänker välja fem stycken av dem jag brukar besöka. Ska bli intressant att se vad ni har att bekänna:

Nathalie

Elin

Ann-Sofie

Emma

Patricia

Var det någrot av de jag berättade som ni redan visste om mig?:)

Må gott, Puss & Kram



Giveaway hos Sleepyelin!

Hej!
 
Söta Elin har en giveaway på sin blogg, ville bara tips om den, den går ut ikväll så skynda och var med och tävla om dessa härliga priser!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Sommarlängtan!

Hej,
Så har jag gjort min första praktikvecka på bussresrbolaget :) veckan har gått fort och varit mkt rolig och lärorik, har somnat gott varje kväll. Fredagar är min tidiga dag kom hem redan vid tre (annars kvart över fem el kvart över sex) så idag passade vi på att käka lite mellis som bestod av glass och jordgubbar på balkongen. Kändes nästan som en härlig sommardag ;)
Nu ska vi käka tacos och senare blir det let's dance med Montazami! Ser ni let's dance?
Trevlig helg!
Må gott, Puss & Kram



It´s party friday!- Fame!

Hej och god fredag!
 
Idag kommer en låt som var och är fortfarande populär Fame! Låten är en Theme song för filmen Fame som kom 1980. Låten är skriven av Michael Gore men framförs av Irene Cara, Kommer ni ihåg denna låt?
Jag kan avsölja att jag aldrig har sett fame filmen, kanske man skulle göra :)!
 
 
Har du någon riktigt gammal party låt som du inte kan låta bli att dansa till?
Skicka din låt till [email protected], publiceras ditt tips så belönas du med en länk.
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- DarlingDivapolish Channeling Coco!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och här kommer dagens bidrag till Pink Thursday♥
 
 
Detta lack är ett Indie lack från märket Darlingdivapolish, jag är helt förälskad i detta underbara bleka varma rosa lack med massa svart och rosa glitter i om ni ill köpa detta lack så finns det här!
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
 
Ps. Om du inte har en blogg men Instagram så kan du också vara med, bara länka i din instagrambild till min blogg och kommentar här så lägger jag till dig!
Använd gärna taggen #pinkthursdaynails!
 
Dessa är med idag-
Annika- Visar upp ett lack med den nya trenden "sandlacken"
Xana- Har idag lacket Summer love på tassarna!
Fröken Nilsson- Piggade upp dig med ett Neon lack från Thailnad
Ulrika- Kör på en härlig rosa dubbelmanikyr!
Alexandra- Har med ett neon lack på tassarna idag :)
Malin- Visar upp ett rosa lack från OPI Holland kollektionen
Charlotta- Visar upp en härlig China Glaze rosa färg!
Natalié- Visar upp en härlig Mavala manikyr :)
Elin- Målade tassarna med ett babygulligt rosa H&M lack!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Marabou glass!

Hej!
 
Gb kommer ju alltid ut med några nya glassar varje vår, så även denna vår. Vi har hunnit testa Marabou glassen. En vaniljglass med ett marabouchoklad täcke över. Den smakar riktigt gått men jag kan inte rekommendera den till de priset som den säljs för. Denna lilla glass kostar 21 riksdaler! Du kan lika gärna köpa en hel marabou kaka och sen lite vaniljglass till, det blir billigare i längden ;)
 

Men nu kan du få den för halva priset på pressbyrån, dom kör en drive med gb, alla glassar för halva priset fram till den 7 april, så skynda er till närmaste pressbyrå! Jag köpte med mig några glassar hem efter praktiken idag :)!
 
Må gott, Puss & Kram!


Påsken 2013!

Hej!
 
Nu så var påsken slut för denna gången. Vi har varit både i Västervik och här i stan. Vi åkte till Västervik i torsdags och kom hem på påskaftonseftermiddagen för att vara med på påskkalas hos Jonas föräldrar. I Västervik fikade vi en dag med min mormor och på påskaftonen så käkade vi lunch hos min morbror med kusiner och moster :) På kvällen blev det påskkalas hos Jonas föräldrar med ännu mera mat, påskbrasa och fyrverkerier. Lite annorlunda med brasa och fyrverkerier men så firas påsken här i västra Götaland har jag fått lära mig.
 
 
Imorgon börjar min nya jobbpraktik som jag ska vara på i ca 7 veckor, Jag ska praktisera på ett bussresebolag, ska sitta på kontoret men kanske får hänga med på en resa under praktiken, ska bli spännande att få testa på något helt nytt som jag inte är van vid. Dock blir det sena dagar för det ligger utanför stan så kommer inte komma hem fören kl sex halv sju på kvällen. Men det går ju an nu när det är ljust på kvällarna, dock kanske det inte blir så många inlägg här men ska försöka att göra flera tidsinställda inlägg för jag har massor att blogga om :)
 
Ha en super fin vecka alla söta läsare!
Må gott, Puss & Kram!
 




RSS 2.0