Plättkväll!

Go kväll!
Idag har inte varit en bra dag :( berättar mera imorgon, nu ska jag sjunka ner i soffan och käka plättar som Jonas lagat!
Må gott, Puss & Kram



Pink Thursday- Pink cocktail!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och här kommer dagens bidrag till Pink Thursday♥
 
 
Detta models own lack heter Pink cocktail och har en härlig lite neon färg.
Lite svår täkt, har på bilderna lackat med tre lager och det är inte riktigt täckande, så en annan likande bas är att rekommendera. Men gillar det utöver!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
En nyhet- Har du ingen blogg men Instagram och vill delta i PinkThursday? Grattis då kan du vara med igenom att lägga upp en bild på din instagram och länka till min blogg. Du kommenterar här om vart jag kan hitta ditt pinkthursday bidrag och sen så lägger jag till dig i listan. Använd gärna taggen #pinkthursdaynails!
 
Dessa är med idag och visar upp rosa lack-
Alexandra- Visar upp en rosa gradient med crackle över!
Charlotta- Visar ett rosa Gina tricot lack
Pamsan- Visar upp ett riktigt snyggt depend lack från serien Mirage!
Fröken Nilsson- Visar upp ett Essie lack som hon fyndat på Lindex!
Alexandra- Visar upp ett bubbelgums rosa lack!
Elin- Visar upp ett Essie lack som får henne att tänka på sommaren!
 
 
TACK alla som var med idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Tankar om fjärde deltävlingen!

Hej!
 
I lördags så gick ju sista deltävlingen i mello. Satt såklart bänkad, och såhär tyckte jag om kvällen
 
Army of Lovers- Gillade inte alls låt denna låt från början och i Lördags blev den inte så mkt bättre efter det hemska uppträdandet med Camilla som mimade och dansarna som mest ålade sig runt Jean Pierre! Men när man har hört den ett par gånger så sätter den sig gärna på hjärnan och jag tycker att det är en helt ok låt, men den var inte värd att gå vidare i lördags så det var ju bra att dom inte gjorde det.
 
 
Lucia Piñera- Jag satt mest och irriterade mig på hennes extremt långa snorgröna naglar! inte alls fint! och låten var inte något att hänga i julgranen....
 
 
Robin Stjernberg- Så synd att han inte gick vidare till finalen, låten och han var det inget fel på alls, men nu har han ju en ny chans på lördag!
 
 
Sylvia Vrethammar- Säger inget alls om denna låt eller framträdande...
 
 
Ralf Gyllenhammar- Från början tyckte jag inte alls om låten, men när man har lyssnat på den ett par gånger så blir den bättre. Kan nog komma bra i finalen!
 
 
Behrang Miri- Bra låt med härligt gung, låten påminner väldigt mkt om låten Cést la vie med Khaled, Håller ni med om det?
 
 
Therese Fredenvall- En låt som är bra men inte så mkt mera tyvärr..   
 
 
Ulrik Munther- Jag är inget fan av Ulrik, gillade han inte alls förra året men i år växte han i mina ögon. Låten är bra och han har en bra scennärvaro, Kanske han tar hem allt!?
 
På lördags får vi se vilka två av de från andra chansen som tar sig till finalen. Jag hoppas på att någon mera tjej kommer till finalen genom andra chansen, just nu är det bara en...
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
 
 


Hopp i det blå!

Hej,
Nu ska vi åka till simhallen och simma några vändor. Ska bli skönt! Ikväll har dom "vuxenkväll" alla över 16 får bara simma vilket jag tycker är skönt. Slippa massa skvätt och skrik ;)
Må gott,
Puss & Kram



Semla igen!

Go kväll!
Måndag igen och såklart så smaskar vi på semla till familjen annorlunda!
Idag har solen varit framme igen, så skönt! Tog mig en promenad till stan i förmiddags medans Jonas sov (han har jobbat natt) och fyndade skor:) En butik i stan ska stänga så det var 70%! Sen när posten kom fick jag äntligen mina a-England lack som jag har väntat på i 1,5 månad! Visar bilder på allt senare i veckan, nu börjar familjen igen!
Hoppas ni har en bra start på veckan?!
Må gott, Puss & Kram



Mysdag!

Hej!
Idag har vi haft en riktig mysdag, solen tittade äntligen fram idag så vi passade på att gå en promenad. Det blåste tyvärr en del men det var så härligt att känna solen i ansiktet :)! Vi tog även lite fina och knasiga vinterbilder. Dom kommer upp i veckan!
När vi kom hem från promenaden så söndagsfikade vi på wienerbröd och te för att få upp värmen igen!
Vi köpte två ny te sorter i veckan, kan verkligen rekommendera cactus teet!
Nu ska vi mysa ner oss i soffan och käka varma mackor och se kontoret!
Må gott, Puss & Kram



Melodifestivalen del 4, 2013!

Hej!
 
Så har vi kommit till den sista deltävlingen som ikväll hålls i Malmö, samma stad som ska ha ESC! Kan dom inte välja en annan stad som kunde fått ha sista deltävlingen, måste Malmö ha allt!? Vi får iaf hoppas att det blir en bra show och att dom lämnar kvar lite pengar till ESC ;)
 
Jag har lyssnat på låtarna och tycker att det är väldigt tråkigt startfält och då blir det väldigt svårt att tippa, men jag tror det slutar såhär:
 
TILL FINAL
Robin Stjernberg-  Han har en bra låt och bra scennärvaro
 
Ulrik Munther- Jag gillade han inte alls förra året, gör inte det nu heller men låten var bättre än förra året iaf. Han går vidare med hjälp av sina fans (alla fjortisar)
 
 
 
TILL ANDRA CHANSEN
Behrang Miri- Jag hoppas att han går vidare, den bästa låten för kvällen enligt mig, detta är en chansning!
 
Ralf Gyllenhammar- Jag gillar inte denna låten alls, fick inget bra första intryck, kanske blir bättre, han bjuder iaf på en häftig show och jag tror att många som gillar den typ av musik röstar på han ikväll..
 
 
ESS
Army of lovers- Det lilla jag såg av uppträdandet var inte alls bra, hoppas att de ger mera ikväll för då tror jag att dom kan ta sig till final eller andra chansen
 
Som ni ser är det inte många låtar jag gillar ikväll. Allt blir bra bara inte Sylvia går vidare på nått sätt!
Ska ni se mello ikväll?
 
Vi får hit några vänner på middag ikväll som vi ska se mello med!
Må gott, Puss & Kram!
 
 


En helkväll!

Hej och trevlig helg på er söta läsare!
Har precis proppat i oss lite mat och nu är chipsen och godiset framme och tv:n står på SVT1 och vi ska se på helkväll med Lena Philipsson! Den kvinnan sjunger så bra och sen är hon ju snygg med ;)
Jag har ju träffat många kändisar som ni vet men Lena har jag aldrig mött men vill gärna göra det någon gång och hoppas att jag får det en dag!
Har ni träffat någon kändis?

Må gott, Puss & Kram



It´s party friday!- Ghostbusters

Hej!
 
Fredag och det innebär en ny gammal party låt här på bloggen!
Idag bjuder jag på Ghostbusters som sjungs av Ray Parker Jr. Detta är en riktigt gammal låt från 84. Jag var ju inte ens född när denna låten kom men jag lyssnade mkt på den under min barndom då den med var väldigt populär. Kommer ni ihåg den?

Om det är så att du har en gammal goding så maila mig på [email protected], så kanske din låt kommer med på bloggen framöver!

 
Ha en fin helg!
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Nails inc polish with mothers of pearls!

Hej!
Så var det torsdag och här kommer mitt rosa bidrag till Pink Thursday♥
 
 
Jag har använt mig av ett rosa nails inc lack som jag ej vet namnet på och sen mothers of pearls från isadora! Det blev super fint tycker jag!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!


Dessa är med idag på Pink Thursday♥
Charlotta- Hon visar upp ett röd/rosa China Glaze lack, Super fint!
Anneli- Visar upp ett jellylack från Amerika som ej är testad på djur, Bravo säger jag!
Annika- Bär Color Club Miss Bliss från Halo Hues!!! Så snyggt och så avundsjuk ;)
Ann-Sofie- Hänger med idag och visar upp ett härligt sommar lack från H&M :)
Elin- Visar upp ett Models own lack med silver skimmer i :)
Jezzica- Visar upp ett riktigt fint hallonrosa lack!
Alexandra- Kör på en härlig rosa manikyr med massa prickar!
Anne- Hänger med av en slupp och visar super fina Orly Elation Generation!
 
 
Ha en fin rosa dag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Tankar om tredje deltävlingen!

Hej!
 
Här kommer mina tankar om den tredje deltävlingen i melodifestivalen :)!
 
Eddi Razaz- Låten var helt ok blev lite paff över att han varken kom till final eller andra chansen.. Gillade att han hade tjejer som bakgrundsdansare och inte killar som både Eric och David har haft!
 
Elin Petersson- Kommer inte ens ihåg låten... :/
 
Ravaillacz- Å dessa goa gubbar! Refrängen sätter sig direkt och låten påminner lite om svensk sommar och Kalle Moraeus!
 
Amanda Fondell- Låten var lite seg och svår att förstå sig på men ger man den några gånger så blir den bättre, det var nog därför hon inte gick vidare vilket var synd..
 
Martin Rolinski- Låten var väldigt mkt BWO men det gör mig inget gillade den och sen var det ett väldigt snyggt nummer!
 
Caroline af Ugglas- En fin låt och hon brukar ju överraska och det gjorde hon i lördags med genom att ta sig till andra chansen :)
 
State of Drama- Gillade låten inte alls men kanske om jag ger den några gånger... Måste ju iaf lyssna på den i Friends arena..
 
Janet Leon- En bra show och super bra röst, väldigt synd att hon inte gick vidare :( Men positivt på ett sätt för då kan jag lyssna på den hur mkt jag vill :)
 
Mellanakten- Nej jag gillade bara första mellanakten, de satte ribban för högt första deltävlingen, Tyvärr..
 
Nu på lördag är det sista deltävlingen!
Må gott, Puss & Kram!


Dricka Kiwi!

Hej!
 
Jag älskar bubbelvatten och tycker det är kul när det kommer nya smaker! Jag hittade ramlösa kiwi sist vi var och handlade och den är super god! En svag smak av kiwi den kommer lite efteråt, kommer säkert vara super god till sommarens varma dagar! Dricker faktiskt mer bubbelvatten under sommartiden.
 
 
Gillar ni bubbelvatten?
 
Må gott, Puss & Kram!


Supermåndag med semla!

Go kväll!
Så var det måndag igen och vi har såklart köpt semla som vi nu ska käka till familjen annorlunda;) sen blir det top model, en riktig tvkväll!
Vi köpte ju en ny säng i januari och nu på onsdag kommer den äntligen! Vi har sålt vår gamla säng nu för hela 800kr, kommer en imorgon och hämtar den! En super måndag helt enkelt!
Må gott, Puss & Kram



Melodifestivalen del 3, 2013!

Hej!
Så var det lördag igen och ikväll går den tredje deltävlingen av stapeln. Vad fort det går :)
 
Jag har lyssnat igenom låtarna och jag tror det går i så här ikväll!
 
 
TILL FINAL
Amanda Fondell- Hon vann ju Idol och jag tror att hennes fans er på mello ikväll, så jag tror hon tar en finalplats!
 
 
Ravaillacz- Dessa goa gubbar måste ju ta sig till final!
 
 
 
TILL ANDRA CHANSEN
Martin Rolinski- Hoppas det går bättre för han utan sina BWO medlemmar, och kolla in numret, ett häftigt nummer med mkt färg!
 
Janet Leon-  En bra låt och röst, varför ska hon inte få en andra chans?
 
 
ESS
Eddie Razaz- Antingen så tar han en finalplats eller en andra chans, själv tycker jag inte att han ska gå vidare till något..
 
Ja förra veckan gick ju inte tippningen så bra, vi får se hur det blir ikväll!
 
Ska ni se mello ikväll?
 
Må gott, Puss & Kram
 


It´s party friday!- Mabo number 5

Hej!
 
Förra fredagen så lyssnade Jonas på massa gamla goda låtar och då fick jag en idé till en ny kategori!
it´s party friday!
Varje fredag så kommer jag lägga upp en låt som är en riktig party låt som vi aldrig kommer att glömma!
Idag bjuder jag på Lou Begas Mambo numer 5. Kommer ni ihåg den?
 
 
 
Ha en trevlig helg nu alla söta läsare!
Må gott, Puss & Kram!


Tankar om andra deltävlingen!

Hej!
 
Såg att jag hade missat att skriva mina tankar om andra deltävlingen i Mello så här kommer de tankarna
 
Anton Ewald
En bra låt som fick än att svänga lite på sina lurviga i soffan. Han har bra scennärvaro och kommer att bli en ny Eric Saade ;)
 
Felicia Olsson
En bra och kraftfull ballad, jag tyckte hon var bättre än vad jag trodde. Hon gjorde ett bra framträdande, det är nog inte sista gången vi såg henne framträda!
 
Joakim Cans
Jag trodde ju att han skulle kanske ha en lite chans att ta sig vidare men när jag fick höra hela låten så tyckte jag den inte alls var bra, men inte trodde jag att han skulle komma sist..
 
Swedish House wives
Jag tyckte inte det var något fel på låten, de ända jag störde mig på var att dom hade helt olika klänningar som inte alls stämde överens med varandra, det blev för mkt på scenen..
 
Erik Segerstedt & Tone Damli
Inte alls något bra inte någonstans, sen har jag väldigt svårt för Tone och vad hade hon på sig?! kunde ju lika gärna stått med BH och trosor på scenen.. Inte bra att dom gick vidare till andra chansen..
 
Louise Hoffsten
Hon är så värd att gå till final, ska bli kul att få se henne live i mars! Mkt bra låt, kanske vinner hon allt?!
 
Rikhard Wolff
Väldigt udda men fin på nått sätt, det syndes att han var nervös, trodde han skulle komma sist men det gjorde han ju inte...
 
Sean Banan
Ja han bjuder ju på ett bra nummer och låten var helt ok, jag gillar ju denna banan men han är lite läskig, ska iaf bli kul att se detta nummer live! Skulle vara kul om han vann finalen och att vi får skicka honom till ESC bara för att, håller ni med mig :)?
 
Rolig början
Haha dessa tanter var ju bara för härliga, de vore kul om dom kom ut med en skiva, skull lätt köpa den ;)
 
Kvällens Kisspaus
Detta nummer var inte alls bra, förra veckan satte en hög ribba som jag inte tror kommer slås, kanske i finalen..
 
Varför var inte denna låt med i tävlingen?!
Haha gillade denna låt och humor! Bättre än förra veckans "låt som inte kom med i år"
 
Sådär jag såhär tyckte jag, såg ni den andra deltävlingen?
Läste att denna deltävling slog deltävlingen 2006 då Carola var med i tv-tittare!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday- Valentin nails!

Glad alla hjärtans dag!
 
Nu kommer det en ny kategori här på bloggen, jag har läst om flera nagellacksdagar på andra bloggar, som blå måndag, holo fredag och grön onsdag, jag har länge velat göra en sån här dag och eftersom det inte finns så många dagar att välja på så tog jag torsdag och min nageldag kommer heta Pink Thursday! Jag kommer visa ett nagellack som har något rosa i sig det behöver inte enbart vara rosa lack, det kan tex vara ett svart lack med rosa prickar eller en hel rosa manikyr. Sen hoppas jag att ni kommer hänga med mig på denna Pink Thursday!
Om n vill vara med så skriver ni ett inlägg om er rosa manikyr och länkar till min blogg i inlägget, sen kommenderar ni i mitt Pink Thursday inlägg och sen så lägger jag till er i inlägget med en länk till er blogg.
Ni behöver inte vara med varje torsdag!
Tänkte att det är ju en bra dag att börja idag på självaste alla hjärtans dag!
 
 


Elin- Hon kör på en ljusrosa manikyr med några söta hjärtstickers
Andrea- Kör på en rosa China glaze manikyr med lite blin bling
Emma- Visar upp sina rosa prickiga naglar
Alexandra- Visar upp en hjärtlig manikyr!
Annika- Gjorde en riktig glitter manikyr
Maria- Kör på en diskret rosa bas med glitter tippar
Anneli- Fick till en rosa manikyr i sista stund ;)
Therrese- Ville med vara med på ett hörn och vissa sin hjärtmanikyr :) 

Må gott, Puss & Kram!
P.s imorgon kommer det en till ny kategori ;)


Semelmåndag!

Go kväll!
Nu har vi sett familjen annorlunda och käkat vaniljsemla, det har blivit tradition att äta semla på måndagskvällen, men idag är vi värda varsin semla för vi har varit ute på en riktig långpromenad i solen!
Nu ska jag se top model!
Ha en fin vecka!
Må gott, Puss & Kram!



Melodifestivalen del 2, 2013!

Hej!
 
Nu var det lördag igen och den andra deltävlingen av melodifestivalen ska snart dra igång. Jag har lyssnat på låtarna och ikväll är det ett starkt startfält men jag tor det blir såhär!
 
 
TILL FINAL
Sean Banan- Denna rumpman bjuder alltid på show och gör likadant ikväll!
 
Anton Ewvald- När jag såg att denna killen skulle vara med som jag inte ens vet vem det är så tänkte, Ha han kommer inte gå hem men efter att ha lyssnat på låten och blivit förbluffad så tror jag han går direkt till final, En ny Eric Saade!
 
 
 
TILL ANDRA CHANSEN
Swedish House Wives- Dessa tre damer kan ju detta med schlager så denna låt tar tom iaf till andra chansen till att börja med!
 
Louise Hoffsten- Eftersom jag tycker att det är ett ganska jämt startfält så är det svårt att sätta andra chansen tävlande men Louise fick den sista platsen för att jag tror att många äldre röstar på henne för att dom gillade henne när dom var unga..
 

ESS
Joacim Cans- Han blir mitt ess ikväll men jag vill gärna sätta alla fyra som är kvar för ikväll har jag ingen aning vilka som går till andra chansen, finalen är ganska klar om ingen gör en skräll!
 
Snart vet vi! Och vi får hoppas på att Danny ska agera lite mera programledare ikväll!
 
Må gott, Puss & Kram!


Vintrig desgin-de var på tiden!

Hej!
 
Jag har velat göra om min design sen julen förra året men inte fått till det, man tänker att jag men en design måste jag fixa till och sen går tiden, men nu tog jag mig tid igår när Jonas var på bandy och fixade till designen lite, blev mkt nöjd!
Vad säger ni?
 
 
Nu ska vi åka och shoppa lite nya blommor till hemmet!
Må gott, Puss & Kram!


2013- Ett år av väntan men också roliga saker!

Hej!
 
Ni som läst min blogg ett tag vet ju att Jonas och jag står i kö för att bli tre, det tar sin tid, Många av er längtar tills våren kommer, medan jag själv längtar till december och snö igen för det är då som vi förhoppningsvis får börja! Men istället för att göra 2013 lång, tråkig och bara gå i bebistankar så ska vi och har redan planerat in massor av roligt som vi har att se fram emot!
 
 
 
 
Detta har jag planerat in redan-
  • Se mellofinalen med mamma
  • London med Jonas!
  • Gå på två bröllop, en vän till mig ska gifta sig 4 maj och sen Jonas bror i september
  • Åka till Västervik och gå på scrapträff med mamma
  • Inflyttningsfest och kalas hos Linn & Simon i höst
 
 
Ej inplanerat men hoppas att kunna få in-
  • Jonas och jag pratat om att åka en kryssning till Kiel kanske runt jul.
  • Mamma och jag har pratat om att åka på stugtripp med några vänner till Gekås
  • Sen hoppas jag att mamma och jag kan komma iväg på vår resa som vi gett varandra när vi fyllde 25 och 50, tre år sen snart ;)
Sen kommer det säkert att planeras in massor av annat skoj, Lisebergs besök, Bokmässan, Utgång med tjejgänget i Stockholm, Träffa gamla kollegerna, sommartripp med mamma, och lite till!
Jag är en tjej som älskar att planerar och ha något att se fram emot!
 
Har ni några planer för detta år?!
 
Må gott, Puss & Kram!


Natureo Free Rosé!

Hej,
 
 
 
Jag tipsade ju om lite alkoholfria drycker i lördags, detta rosé vin skulle jag testa under lördagskvällen och återkomma med vad jag tycke och det var super gott, kan verkligen rekommendera det! Inte lika söt som Natureo frees vita vin. En mkt god och härlig smak! Värd att testas!
 
Må gott, Puss & Kram!


Värmande är bra!

Hej,
Idag är det en "tycka synd om mig dag"... Har ont precis i bröstkorgen där man sätter händerna när man gör HLR, förut hade jag halsbränna men tog samarin så det känns lite bättre, har även värmekudde. Vet inte om det är träningsvärk eller något annat, det gör mest ont när jag sträcker på mig eller ligger ner och ska sätta mig upp.. Har även ont i benet men det är nog en sträckning.. Vi hade planerat att åka och simma nu ikväll får se om det blir så, Jonas gjorde nyss en kopp varm chockad till mig så det går ingen nöd på mig ;)
Hoppas ni har en fin dag iaf?!
Må gott, Puss & Kram



Tankar om första deltävlingen!

Hej!
 
Så var första deltävlingen av mellon gjort, jag tyckte det var en helt ok öppning!
Och jag prickade ju in nästan helt rätt i vilka som gick vidare!
 
David Lindgren
Hans låt var helt ok, den blir nog bättre ju mera man lyssnar på den. Tyvärr så gillar jag inte riktigt hans kläd val, men det har ju inget med låten att göra ;)
 
Cookies N Beans
En bra låt med power i! Jag trodde mera att låten skulle vara åt country hållet för dessa tjejer brukar väl spela sån musik, men detta var bättre!
 
Jay-Jay Johanson
Nja denna låt var så där, men jag tror att ju mera man lyssnar på den desto bättre blir den..
 
Mary N diaye
Denna låten satte sig på huvudet, jag trodde inte hon skulle komma så högt som hon gjorde igår, jag gillar den brukar ju gilla lite udda mello låtar. En kvinnlig Sean Banan som sjunger gosa 105 gånger!
 
Eric Gadd
En bra svensk låt som säkert kommer att spelas en hel del på p4!
 
YOHIO
Inte så förvånad över att han gick vidare, men jag blev lite besviken på showen! Men kommer nog gilla den när jag fått höra den ett par gånger, han är som en ung Ola Salo!
 
Anna Järvinen
Denna låten hade dom ju kunna skipa inte de minsta bra, och sen hade hon ingen secenervaro... Botten napp totalt.
 
Michael Feiner & Caisa
Denna låten lät ju bra när jag lyssnade på den på förmiddagen men gillade den inte alls när jag såg den, det kändes som ett mellanstadiedisco..
 
Programledarna
Jag gillar ju Gina men Danny ger jag inget för, Det var ju bara en programledare, Danny gjorde mest dans och sång... Men gillade öppningsnumret men Danny gör sig till åtlöje när man tar på sig sin dräkt från förra året..
Får se om Danny blir bättre i mina ögon de resterande lördagarna..
 
Mellanakten
Denna nummer var super roligt, en sak är Danny bra på och det är att bjuda på sig så det är ett plus! Gillar Luuk och Phs lilla framträdande, mera sånt!
 
Kisspaus
När jag såg att Per skulle vara med så tänkte jag att detta blir ju kul, men detta fattade jag noll av... Tyvärr
 
Så detta var mina tankar!
Längtar redan tills andra deltävlingen!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
 
 


Cider!

Hej!
 
OBS, detta inlägget är inte sponsrat!!!
 
På helger så kan man ju drick något lite godare än vatten eller mjölk. Vi har oftast druckit coca-cola, men på senaste halv året så har jag inte lika stort sug på cola, har istället börjat dricka mera alkoholfria drycker från systembolaget. För några helger sen så testade jag två nya cider (för mig var dom nya)
 
Briska- Är ju en cider som även finns med alkohol, denna söta cider har en tydlig karaktär av päron. Det finns även inslag av gröna äpplen och vingummi. Ett plus för att den är svensk tillverkad! Kostar 10,90:-
Väldigt god smak och kostar helt ok!
 
Stowford press- Är en lite torrare cider med fruktig smak. Tydlig karaktär av röda äpplen, inslag av persika och citrus. Kostar 12,90:- Denna cider är från Storbritannien. Inte lika god som Briska men funkar.


Men ikväll till Mello så ska jag testa
Natureo Free Rosé- Ett torrt bärigt rosévin med en liten sötma från Spanien. Finns inslag av körsbär, hallon, blåbär och örter. Kostar 49:- för 750ml
Kanske inte ett vin som man dricker när det är vinter och kallt men det är ju mello och då måste de vara något rosa i glaset ;)
Återkommer om vad jag tycker om detta rosévin!
 
 
Nu ska vi ta fram chips,godis,ostbågar och ladda inför Mellos första deltävling 2013!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
 


Melodifestivalen del 1, 2013!

Hej!
 
Så var den färgsprakande Melodifestivalen här igen, som vi har längtat, eller iaf jag ;)
Igår köpte jag schlager guiden, ett måste varje mello.
Jag brukar ju även tippa på vilka som går vidare i deltävlingarna och likadant ska jag göra denna omgången.
 Jag har lyssnat på kvällens åtta bidrag och tror att det kommer bli så här
 

TILL FINAL
YOHIO- Han har ju tagit Japan med storm så varför ska han inte kunna ta Sverige med storm? Påminner en del om The Ark!
 
David Lindgren- Låten är snarlik hans förra låt som han tävlade med förra året, Han bjuder iaf på en bra show
 
 
ANDRA CHANSEN
Cookies N Beans- Överträffade mig! en bra låt som är lite speciell..
 
Michael Feiner & Caisa- Jag själv tycker att detta framträdanden var lite lågt och stelt när jag såg det på repet men tror att den blir bättre ikväll!
 
ESS
Eric Gadd- Han kan säkert ta en andra chans plats han får bli mitt ess ikväll
 
Ska bli kul och se hur Gina och Danny klarar programledarrollerna, Gina älskar jag men Danny han är ute för länge sen, när han inte vinner då ska han ta en av programledarrollerna kan han inte bara få sitta hemma i sin soffa och gråta! Ska även bli kul att se Luuk och PH på scenen ikväll!
 
Jag kommer att se alla deltävlingar och andra chansen hemma i tv-soffan men finalen kommer jag se Live med mamma!
Ska ni se denna glittriga show ikväll?
 
Må gott, Puss & Kram!


 




RSS 2.0