Vet varken ut eller in..

Hej,
 
Idag är jag helt tom, var hos min handläggare idag och pratade om min jobbsituation, har ju gjort jobbpraktik under hösten vilket var så himla skönt. Synd att jag bara inte fick chans att jobba där.. Jag har varit i fas 1 inom arbetsförmedlingen och kommer snart att gå in i fas 2, det känns jobbigt börjar närma mig fas 3 som inte alls är roligt att vara i har jag hört. Jag är trött på alla "Nej" från arbetsgivare.. Funderar på att kanske plugga men sen känner jag att om vi nu ska börja vår bebisresa i höst så blir det ju bara fel att plugga, hinner ju inte bli klar, men sen vet man ju inte om vi blir gravida vid första försöket och då kanske jag hinner plugga färdigt, sen funderar jag på om det är värt att ta massa lån igen..
Funderar även på att kanske starta eget, men det tar ju massor av tid och energi, är det bra nu när vi går i bebistankar?. Min handläggare sa iaf att man kunde få starta eget bidrag och fortfarande ha sitt aktivitetsstöd kvar under 6 månader, sen efter 6 månader så får man välja genom att ha kvar sitt bidrag eller bli arbetslös, så där finns det ju en möjlighet.
Ni får gärna skriva en peppande kommentar eller ett tips på vad jag ska göra med mitt tokiga liv just nu.
 
Jag blir inte klokare av att A eller B så nu ska jag försöka att släppa allt som har med jobb att göra och måla mina naglar i en glad färg och sen mumsa på några hjärtost bågar som blev kvar från helgen för idag känner jag att jag behöver något hjärtligt gott..
 
 
Bjuder på en bild på mitt härliga tjejgäng som alltid får mig att skratta! ♥
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Dofta gott!

Hej!
 
Jag älskar kropps produkter! Allra bäst är The body shop och I Love just nu!
I Love är ett lite mera budget märke deras krämer, scrub och shower gel kostar runt 69:- medans TBS kostar mellan 80-195:-
Jag har länge suktat efter I Loves julprodukter och nu så hittade jag dom till ett pang pris, även ljusen har jag länge velat ha så dessa fick med flytta hem till mig!
 
 
Har i något favorit kroppsvårds märken?
 
Må gott, Puss & Kram!


Cheez♥!

Hej!
 
Jag läste i slutet av förra veckan om OLW´s nya osthjärtan. Jag som tycker det är kul när det kommer ut nya grejer i snacksväg var ju tvungen att testa dessa hjärtan. De smakar som ostbågar så det är ju bara formen som dom har ändrat på, men det kändes lite mysigare att äta hjärtan, dessa kommer att köpas flera gånger.
Har ni testat dem?
 
 
 
 Må gott, Puss & Kram!


Semla memla!

Go kväll!
Har nyss sjunkit ner i soffan och ser på premiären av familjen annorlunda!
När vi var och handlade idag så köpte vi oss varsin vaniljsemla, den fjärde för i år!!! Har aldrig ätit så många på en säsong förut;)
Denna veckan blir det jobbsök, AF besök, Göteborgs tripp och mello premiär!!!

Hoppas ni har en fin måndag!?
Må gott, Puss & Kram



Lite reklam!

Hej!
 
Jag gör ett lite reklam inlägg för mina tradera auktioner som går ut nu om två timmar. Ni får gärna gå in och buda på någon/några auktioner, har massor av lack och smink saker ut :)
 
 
 
(fick bli en bild från arkivet)
 
Snart ska jag hoppa i träningskläderna och ta mig an ett core pass!
Imorgon är det måndag igen och dags att söka jobb igen, hoppas det är min tur snart!
 
Ha en fin söndagskväll!
Må gott, Puss & Kram!
 


Hemmakvälls fynd!

Hej!
Idag har alla hemmakvälls butiker 50% på all köpfilm, det passade ju bra att pengarna trillade in på kontot igår då ;) vi träffade Anna & Gunnar för att gå tillsammans till hemmakväll, fyndade en hel del filmer, sen så blev vi bjudna på lunch och till efterrätt köpte vi oss munkar på torget. En härlig förmiddag med mkt prat, skratt, fynd, mat och prommenad!
Nu har vi klätt om till kalas kläder och ska åka på 3-års kalas!

Hoppas ni har en fin lördag alla läsare!
Må gott, Puss & Kram!



Helg!

Hej!
Nu så var det fredag igen och helg! Denna helgen ska vi först på lördag köpa film på hemmakvälls rea, sen kalas för Jonas systerson och på söndag har jag bokat in ett träningspass med Anna!
Idag fick jag svar på ett jobb som jag var på intervju i veckan, fick inte jobbet :( är så trött på alla "nej tyvärr" just nu! Men det är bara och ta nya tag, snart blir det nog min tid, nu ska jag käka en vaniljsemla som lite tröst och ta helg och inte tänka på jobb..

Ha en fin helg alla söta läsare!
Må gott, Puss & Kram



Glitter guide!

Hej!
 
Många av er har frågat om jag inte kan lägga upp en guide till hur jag gör mina glittermanikyrer, och visst kan jag det! Kul att ni gillar sånt jag lägger upp här på bloggen!
 
Det var väldigt svårt att fånga allt på bra bilder men jag försökte så gott jag kunde, hoppas ni förstår mina beskrivningar! Har på bilden med de lack jag använt glömt de ljusa baslacket!
 
 
Hoppas ni förstår något sådär hur man gör!
Må gott, Puss & Kram!


Cara armband!

Hej!
 
När jag brukar gå in på Åsas blogg så kommer jag alltid att tänka på Cara collection armband, hon har visast upp flera fina armband hon har köpt därifrån och jag har alltid tänkt att jag ska införskaffa mig några och det har jag nu gjort, Köpte dessa under hösten. Hon som gör armbanden stödjer diabetes fonden med en viss summa av sin försäljning, vilket jag tycker är bra, man köper något snygg och samtidigt bidrar till något bra! Besök gärna hemsidan! 
 
 
Har ni hört talas om dessa lack?
 
Må gott, Puss & Kram!


Rosa kit från Kina!

Hej!
 
Min ena kusin har varit i Kina ett halv år och pluggat, och under hösten åkte hans syster och pappa över för att hälsa på honom och då skickade jag med min kusin en lite önskelista på lite grejer och detta var vad hon kom hem med! Så mkt fint och allt i rosa ;)
 
 
Gillar plånboken och channel örhängena mest! Tack söta kusin!♥
Visst är det kul att få grejer från en annan stad?
 
Må gott, Puss & Kram!


London-baby!

Hej!
 
Jag skrev ju att jag och Jonas bokat en resa och resan leder till  L O N D O N !
I slutet av maj åker vi, ska bli så skönt att få åka iväg bara vi två och göra något kul! Vi har lite grejer som vi vill hinna med att göra, men har ni något som ni vill dela med er av så berätta gärna!
Detta är det som vi har tänkt att göra-
  • Madame tussauds
  • Harry Potter Världen
  • Se musikalen Lejonkungen
  • Se London eye
  • Se Big Ben
  • Besöka buckingham palace
  • Promenera i Hyde Park (vad gör man mera i hyde park??)
  • Shoppa på Primark, Victoria Secret, Disney store, Lush mf butiker (tips!)
  • Dricka varm choklad på Starbucks
  • Käka på Rainforest café, tipset kommer från Maria
  • Besöka Harrods
Jag var i London 08 med Linn och bodde i en bunker ;) Hoppas på bättre napp på hotell denna gången, Något hotell ni kan tipsa om?
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Mysfika!

Hej!
Idag behövde inte Jonas hoppa in och jobba så idag har vi tvättat, städat, sökt och letat jobb. Vi har även beställt en resa, vart berättar jag senare!
Nyss så smaskade vi i oss varsin vaniljsemla, min andra semla för i år, åt första igår när jag var hemma hos Anna.
Hoppas ni har en bra vecka söta läsare!
Må gott, Puss & Kram



Froggi Moggi!

Hej!
 
Jag har hittat en nagellacks grupp på FB för något halv år sen. Där byter vi lack med varandra, tipsar om lack, tipsar om rabatter och ibland kör sambeställningar. Sen jag gick med i gruppen har jag fått upp ögonen för massor av olika märken, tekniker och billiga sidor!
Nu var det en tjej (Karin) som skulle köra på en tema idag Grön Onsdag, har läst om många olika temadagar men aldrig varit med i någon men jag skulle måla om naglarna igår och tänkte att jag skulle testa att vara med så här kommer mina gröna naglar till Grön Onsdag!
Jag har blandade några lack, har velat franka ett nytt lack men aldrig riktigt vågat men igår så blandade jag några lack på en tejp bit och det blev ju helt ok snyggt, eller vad säger ni? Döpte lackningen till Froggi Moggi :)
Funderar själv på att starta en tema dag, kanske med rosa lack,
skulle ni hänga med på den tema dagen då?
 
Må gott, Puss & Kram!

Puffar lite för min tävling med spelmedposten!
 


Christmas presents 2012!

Hej!
 
 
Här kommer en bild på mina julklappar som jag fick förra året ;)
Många bra och fina klappar!
 
Det är ganska kul att se att mkt går i rosa ton, men det är ju jag ;)
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Bada i hallonsylt!

Hej!
 
Ja precis som rubriken lyder så kan man faktiskt bada i hallonsylt! Om man köper Aquolina Shower Gel Fruit Hallonsylt. Den doftar så himla gott och är hyfsad billig, 300ml hallonsylt för 79 riksdaler. Finns att köpa hos eleven. Den har räckt till mig nu i snart tre månader så den är dryg med och sen löddrar den bra och man får en återfuktad hud efteråt! Aquolina har massor av olika shower gel, finns många jag vill testa.
 
Har ni testat någon av Aquolinas shower gel? 

Jag har precis tagit mig en dusch med hallonsylten, har tränat idag med Anna i gymmet jag känner mig helt mör i kroppen nu. Har börjat komma igång med träningen nu! Det känns så skönt!
Nu ska jag slappa i soffan och öppna lite post, det var lite roliga paket idag i lådan. Jonas fick hoppa in och jobba nu ikväll så det blir en lugn kväll med kanske lite nagelmålning.
 
Hoppas ni har en bra start på veckan!?
Må gott, Puss & Kram!


Fruktiga läppar!

Hej!
 
Jag har varit med i the body shop klubben förut men i maj så gick mitt medlemskap ut och då bryte jag min inte om att förnya det, men så kom jag över en the body shop tidning, kommer inte ihåg hur, men kickade i den och såg att de skulle komma ut läppglans i de dofter som body lotion och shower gelén finns i och då började jag fundera igen om jag skulle gå med, och efter ett bra tags funderande så valde jag att gå med, om jag ändå skulle köpa läppglansen så är det ju bättre att bli medlem så jag får poäng på det :) Så jag köpt mig tre läppglans och gick med och mums vad härligt hallonglanset luktar (de första jag testar) helt ok glans som sitter på och ger bra fukt till läpparna, dessa gloss kan jag rekommendera, de kostar ju lite mera än andra gloss kanske men dom är värda det bra genom att de luktar så gott! Jag har dofterna hallon, jordgubbe och persika, persikan är jag väldigt nyfiken på men ska ta slut på hallon först om jag nu orkar vänta ;)
 
Ett litet tips från mig!
Må gott, Puss & Kram!


Dop&Fest!

Hej!


Igår hade vi en fullspäckad dag, först var det dop för Jonas kusins barn och på kvällen var vi bjudna på friskis fest. Jag jobbar ju som receptions värd på Friskis och igår så invigde vi vårt nya gym och på kvällen höll dom en fest för oss som jobbar på friskis, det brukar vara en sommar och en jul fest men eftersom vi höll på att bygga om gymmet nu vid jul så fick det bli en invigningsfest istället, det var mkt trevligt, god mat och bra underhållning!

Idag ska vi ta oss en slappdag tänkte vi, hoppas ni har en fin söndag!?

Och TACK för alla grattishälsningar från i fredags när vi firade 7 år!

Må gott, Puss & Kram!

 

 

 

 

 



7 år av kärlek!

Hej!
 
 
Idag har Jonas och jag varit tillsammans i 7 år! tiden går fort när man har roligt ♥!
Vi tänkte fira 7 årsdagen med först en fika/lunch på stan när Jonas har vaknat, han sover just nu, han jobbade inatt och delade ut tidningar till befolkningen här i stan. Sen blir det en myskväll hemma med god mat, hemmagjord chokladpudding, chips, på spåret (vi börjar bli gamla, haha) och ev en film om nu den jag har beställt hinner komma, Jonas ska få den i present tillsammans med ett av han favoritgodis :)
Ska även försöka att hinna med och städa lite här hemma och ett träningspass!
Morgondagen bjuder på dop och friskis och svettis fest på kvällen!
 
Ha en underbar dag och en fin helg för det ska jag ha!
Må gott, Puss & Kram!


Piffa till tändsticksasken!

Hej!
 
Innan jul så gjorde jag egna tändsticksaskar, eller egna och egna är väl att ta i, men jag piffade till en vanlig tändsticksask och nu är ju julen över och de som skulle få askarna har fått dem så nu kan jag blogga om de och ge med mig av tipset om hur man piffar till en tändsticksask!
 
 
Ett mycket enkelt tips som jag kan rekommendera! Lite roligare att ge bort en ask som man har gjort själv.
Må gott. Puss & Kram!


En helg i Göteborg!

Hej!
 
 
Denna bild skulle ha kommit upp för länge sen men det har aldrig blivit av men bättre sent än aldrig som det så fint heter. Vi tillbringade en helg i Göteborg i slutet av november förra året med Universeum, Show med Lena PH, Liseberg, hotellövernattning och shopping! Jag fick Lenas drömshow av Jonas i födelsedagspresent när jag fyllde år förra året och det var en härlig och mysig helg och ingen slår ju coola Lena!
 
Har ni någon artist som ni gillar?
Må gott, Puss & Kram!


Veckans premiärer!

Hej!
 
Denna veckan är det många nya tv-program som startar, jag ser mest fram emot dessa sex styckena programmen denna veckan,
 
 
Något av dessa ni ska se?
 
Nu ska jag ta och hämta ut ett paket med lite gott till mig!
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Tid för sig själv!

Hej!

Jonas är på bandy nu och då tänkte jag passa på att läsa i kapp alla tidningar som ligger och väntar! Brukar ta små prenumerationer på tidningar och det gjorde jag med Amelia innan jul, 4 eller 6 nummer plus två bio biljetter, sen så har jag samlat streckkoder under hösten från arla produkter och valde då Veckorevyn och allt om mat, 7 nummer vardera helt gratis! Sen under julhelgen köpte jag mig se&hör och häntextra för att läsa om de gångna kändissåret, brukar alltid köpa de tidningarna och läsa om kändissåret, kändiskåt som jag är ;) Fick även hem H&M för någon vecka sen så har en del att gå genom, men ska ta fram lite choklad med tror jag och små äta på.

Prenumererar/köper ni några tidningar?

Må gott, Puss & Kram!



Tävling- Vinn valfritt Qube spel från spelmedposten!

Hej!
 
Jag hade ju flera tävlingar under december, en varje advent, i tävlingen där man kunde vinna ett valfritt qube spel har ingen vinnare dragits på grund av att de inte var tillräkligt med tävlande, så nu har jag ändrat reglerna lite. Ni som var med och tävlade innan jul ni är fortfarande med i tävlingen, men ni som inte tävlat var gärna med och ta chansen att vinna ett qube spel!
 
 
Tävlingsregler-
Lämna en kommentar att du är med och tävlar och vilket qube spel du skulle välja, glöm inte din mailadress!
Gilla spelmedpostens FB-sida, (lämna ditt fb-namn i kommentaren)
 
Extra vinstchans
Lägg till min blogg på bloglovin (glöm inte att skriva i kommentaren om du lagt till min blogg på bloglovin)
 
Kommentarer som inte har med tävlingen och göra lämnas gärna i ett annat inlägg, tack på förhand!
Tävlingen avslutas när spelmedposten fått 30 NYA gillningar!
 
 
Lycka till!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Princessdrömmar!

Hej!
 
Vi började de nya året med att köpa en ny säng, eller vi köpte den inte det gjorde bingolotto, i oktober 2011 så vann vi på färgfemman och då vann vi ett presentkort på Mio, vi bor ju bara i en tvåa nu och känner att vi inte behövde något nytt, men så slog vi till på en säng som var på halva priset! I denna säng kommer jag ju garanterat drömma princessdrömmar ;) Den kommer hem till hos om ungefär 3-4 veckor. Dock köpte vi inte någon sänggavel, jag vill ha en lite "lyxigare" så det får vi ta vid ett senare tillfälle när plånboken säger ja!
 
 
Nu ska vi snart få besök av Jonas föräldrar, vi ska käka lite gott och kanske se på på spåret!
 
Trevlig helg söta läsare!
Må gott, Puss & Kram!


Lite barndomsminnen!

Hej!
 
När vi var hemma hos min familj i jul så frågade jag min mormor om jag kunde få några av hennes julgrejer som hon inte använder längre, det står ju bara i hennes källare och dammar tänkte jag, och hon blev så glad att jag frågade, vi fick massor av julgrejer, Många påminde om min barndom. Sånt som mormor och morfar hade uppe när jag var liten. Den röda kyrkan kommer jag ihåg, tyckte det var så mysigt och sitta och titta på den medan den spelade en liten julsång. Även tomteansiktet som ligger ner på bilden, den spelar med en liten julsång, den kommer jag ihåg att jag var lite rädd för. Sen älskar jag snögubbe ljusen, har flera såna figurer här hemma sen tidigare och jag är så glad över att vi inte tände dem när jag var liten, de ska ju inte tänds de ska ju vara som prydnad tycker jag. Jag är väldigt nöjd med allt som jag fick av min söta mormor! Älskar saker som kommer från när man är liten.
 
 
Finns det något hemma hos era far eller morföräldrar som ni gärna vill ärva någon gång :)?
 
Må gott, Puss & Kram!


Nyårsafton 2012!

Hej!
Vårt 2013 har börjat lugnt och med ett sängköp! Mer om sängen i ett annat inlägg! Här kommer ett kollage på vad vi gjorde under nyårsaftonen:)
Nu ska jag fortsätta att mysa i soffan men min käraste!
Hoppas 2013 har börjat bra för er söta läsare?
Må gott, Puss & Kram



Julen 2012 i bilder!

Hej och god fortsättning på de nya året!
Hoppas er nyårsafton var mysig? Vi hade en lugn och mysig kväll igår.
Nu lämnar vi 2012 bakom oss och ser fram emot ett härligt 2013, men jag är inte riktigt färdig med 2012 här kommer collage med vår jul 2012! Jag längtar redan till julen detta år! Vet inte varför men den tog slut lite för fort förra året tyckte jag :)!
Må gott, Puss & Kram





RSS 2.0