Mello del 4, Helsingborg!

Hej!
 
Så var det dags för sista deltävlingen av mellon. Ikväll så tror jag att det går så här
 
 
TILL FINAL
 
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 
 
 
 
ESS
 
Det är svårtippat ikväll, den ända jag är säker på är Måns som kommer ta sig till finalen, hur det går utöver är svårt, dom som jag tippat till andra chansen kan lika gärna ta sig till final någon av dem. Om några timmar får vi se iaf :)
Må gott, Puss & Kram!
 


Hur står det till?

Hej!
 
Jag har ju inte uppdaterat så mycket om hur jag mår under själva graviditeten men nu tänkte jag berätta lite grann.
Nu är vi i v22 så mer än halva tiden har gått, men det känns som en evighet kvar, haha! Men det kommer säkert att gå rasande fort! Vi har inte köpt vagn ännu men vi har nog bestämt oss för en Emmaljunga dobule viking. Vi får ta och beställa den snart. Säng kommer vi köpa av Jonas syster och just nu är det ingen idé att sätta upp den då vi kommer bo i ett renoverings objekt i sju veckor. Vi ska få nytt badrum och kök. Det ska bli så härligt att få nytt och egen tvättmaskin! Lika så med skötbord, det får vi ta när badrummet är klart. Så jag hoppas verkligen att twinsen håller sig kvar ett bra tag för dom för inte komma under renoveringen.
 
Babyskydd kommer vi att hyra på BVC, det blev mkt billigare, så det får vi ta och fixa snart också.
Moderskapsintyg och gravidpennings papper ska skickas in så det är klart i tid.
Kläder har vi köpt lite grann och även fått låna lite av Jonas syster. Det är det ända vi har köpt till dem än så länge.
Men som sagt vi har ju ett tag på oss så vi kommer nog hinna :)
 
Vi har tänkt att hinna med ett Gekås besök också och det får nog bli snart, för jag bli ju inte mindre ;)
 
Bild från ikväll 
 
Hur mår jag då?
Jo jag mår faktiskt bra. Jag har haft lite ont i huvudet fram och tillbaka, funderar på att kanske besöka sjukgymnast för att få tips om övningar man kan göra. Jonas masserar mig ibland och det uppskattas!
Jag börjar även känna av att magen är mera i vägen om man ska böja sig eller hämta saker i skåp och även när jag ligger ner och ska sätta mig upp :)
Känner även av att jag måste sätta mig eller vila mera, orkar inte stå lika länge eller gå för att jag ska känna av i ryggslutet. Även benen kan bli svullna på kvällen. Kan få lite halsbränna och även vara trött vissa dagar och bara tycka synd om mig, men såna dagar får man också ha. Men det är skönt att må så bra som jag göra! Hoppas det håller i sig.
 
En liten uppdatering, nu ska vi se let´s dance!
 
Må gott, Puss & Kram!


New in!

Hej! 

I helgen så shoppade jag två
matchande plagg till tvillingarna från lindex. Jag har länge spanat in den blommiga sparkdräkten men eftersom vi inte visste om den ena var en tjej så har jag inte vågat köpa den, men nu när vi vet vad vi väntar så kunde jag inte hålla mig längre☺️ Hängslebyxorna är med så söta! Dom kommer matcha så fint i sommar💕 
Må gott, Puss & Kram 


Mello del 3, Östersund!

Hej!
 
Nu har vi redan kommit till tredje deltävlingen som ikväll är i Östersund, en helt ny stad för mello!
 
Jag tycker det är många bra låtar ikväll och svårtippat, men jag tror det blir så här
 
 
 
TILL FINAL
 
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 
 
 
ESS
 
 
 
 Må gott, Puss & Kram!


Boy, Girl or Boy, Boy or Girl, Girl?!?

Hej!
 
Igår var vi på ultraljud igen. Vi var ju för två veckor sen och då hann barnmorskan inte kolla klart för att vi var bokade en halv timme och det verkar som att man har en timme på RUL med tvillingar, och ett extra ultraljud tackar man ju inte nej till ;)
Vi har ju vetat om kön på den ena tvillingen sen förra ultraljudet men jag ville vänta med att berätta. Barnmorskan var inte hundra på den andra tvillingen men nu igår så kollade hon lite mera och vi ska i sommar bli föräldrar till en liten kille och en liten tjej!
Killen var hon säker på sen två veckor tillbaka men tjejen var hon inte hundra på, men igår så kunde hon inte se någon snopp på den så hon var ganska säker på att det är en tjej. Men det kan ju komma två killar, det får vi ha i bakhuvudet men nu ska jag nog våga mig på att köpa lite tjejigakläder också!
 
 
 
Jag är ju lite naglackstokig som många av er vet och för säkert ett år sen så köpte jag dessa två lack för att jag tänkte att det vore kul att presentera kommande bebis med lacket, nu blev det ju två bebisar så fick användning av båda, haha! :)
 
 
Detta är så himla magiskt och helt fantastiskt, två liv i magen!♥♥ Och en av varje så härligt!
 
Må gott, Puss & Kram!


Spännande samarbete!

Hej! 
 
Jag har inlett ett samarbete med lillagrodan design! Det ska bli himla kul att få testa produkter från lillagrodan design, passar perfekt när bebisarna kommer ;)
Jag fick hem detta pannband förra veckan som ett tack i vårt julkalenders samarbete, så fint! Älskar molntyget!
E som äger lillagrodan syr massor med fina saker, bland mössor både till vuxna och barn, dregglisar och napphållare. Kicka nu in hos henne och förälska dig i alla hennes alster!
 


Imorgon ska vi på ultraljud igen :)
Må gott, Puss & Kram!


Mello del 2, Malmö!

Hej!
 
Ikväll går den andra deltävlingen av staplen av mello. Förra veckan tyckte jag faktiskt var himla tråkig, iaf om man ser till låtarna, programledarna var hima bra!
 
Hur går det ikväll då? jo jag tror så här
 
 
TILL FINAL
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 
 
 
ESS
 
 

Snart vet vi!
 
Må gott, Puss & Kram!


Loppi blogbag-Nystart!

Hej!
 
Hämtat ut årets första loppi blogbag som ska bli väldigt kul att testa!
Har inte hunnit testa något ännu då jag hämtade den idag, men ser mest fram emot riskakorna, teét och fruktstängerna.
 
Fick även med en kod på EKOmûslin. Skriv in EKO hos apotea så får du 20%!
 
Har ni fått denna bag och vad ser ni mest fram emot att testa eller har ni redan hittat några favoriter :)?
 
Må gott, Puss & Kram!


Vagnsdjungeln!

Hej!
 
Alltså att hitta den perfekta tvillingvagnen är ju verkligen inte lätt!
Vi funderar på om vi ska köpa en helt ny eller begagnad.
Att köpa en helt ny kommer bli mkt dyrare men mkt lättare att hitta, bara att beställa hos en återförsäljare.
Att köpa en begagnad blir billigare men svårare att hitta. Finns inte många runt där vi bor och såklart vill man kolla på vagnen innan man köper den för att känna, köra och se skick. Och om man ska åka och kolla på vagn i andra städer så tillkommer ju den kostnaden. Så just nu lutar det mot att vi ska köpa en ny.
 
Jag har alltid velat ha en Emmaljunga. Lite dyrare men bra kvalité. Nu har ju Emmaljunga två tvillingvagnar och vi har ingen aning om vilken vi ska köpa!! Eller ska vi inte köpa Emmaljunga utan något helt annat?
Hur hade ni gjort och hur har ni gjort som har köpt tvilling/syskonvagnar?
 

 
(båda bilderna från emmaljunga.se)
 
Kanske man ska köpa till ett färg kit eller bara köra svart?
 
Det som är bra om vi köper en ny vagn är att hos babyproffsen i stan har dom nu att köper man en vagn får man 10% i presentkort tillbaka. Vilket verkligen är superbra och tacksamt!
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Tipsa om mamma/baby event!

Hej!
 
I flera år har jag suktat efter att få gå på mamma event. Alltid drömt om att få hänga med andra gravida/mammor och nu är jag där och vill ha tips på event och även mässor som har med barn att göra! Vet att många event bara är till för större bloggare men visst måste det finnas för oss mindre bloggar med?
 
 
 
Vet om mammamingel och härligabarn mässan i Skövde! Har inte anmält mig än till mammamingel det är i slutet av maj och vet inte hur jag mår då men är himla sugen!
 
Peppra mig nu!
 
Må gott, Puss & Kram!


Mello del 1, Göteborg!

Hej!
 
Ikväll drar årets MELODIFESTIVAL igång och såklart är jag laddad! Köpt hem schlagerbiblen, dipp på kylning och chipsen ligger och väntar på att bli uppätna :)
 
Jag brukar ju alltid tippa på hur jag tror att det går i varje deltävling och lika så detta året. I år kommer jag inte att vara på någon deltävling eller final live, allt får ses hemma men det går lika bra det!
 
Så här tror jag det går ikväll, detta är inte hur jag tycker utan hur jag tror!
 
 
 
TILL FINAL
 
 
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 
 
 
 
ESS
 
 
 
Ska ni titta?
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Rutinultraljud!

Hej!
Vecka 18 (17+6)
 
Idag har vi varit på RUL! Allt såg bra ut, båda hjärtana pickade och dom växte på bra! Så lättad! 
Fällde några tårar under undersökningen. Så fascinerande att ha två liv i magen! 💕
Vi fick reda på kön på en av dem. Vi ska tillbaka den 18:de för att vi idag var bokade en halv timme och med tvillingar så har man en timme så då ska dom kolla och mäta allt klart och då kanske vi får reda på den andras kön. Så vi håller lite på det tills vi vet båda☺️ Hoppas verkligen vi får veta båda nästa gång. 
Men glad över att allt var fint med dom båda så nu ska jag sova gott! 
Må gott, Puss & Kram 


Bebisar-tröja!

Hej! 

Ihelgen var vi och hälsade på min mamma och delar av släkten☺️ 
Vi var på hockey på lördagen och senare på kvällen käkade vi god mat och bara umgicks. Mamma hade beställt en tröja till mig från någon webbshop, så söt tröja😍! 


På torsdag har vi RUL! Som vi längtar! Men jag är lite nervös. Hoppas allt ser bra ut och kul om vi får reda på könen☺️! 

Må gott, Puss & Kram! 




RSS 2.0