Emma Dagen!

Hej hej!

Nu är jag hemma igen och de kommer jag vara ett bra tag nu ska inte åka någonstans nu på ett bra tag! Eller jo ska ju till Stockholm men sen ska jag ta de lungt innan man börjar att jobba:)
Det har varit ett jätte roligt läger man har upplevt de på ett helt annat sätt en förra gången 2001 då de var på samma ställe, men då var man ju yngre med:) Hihi.

Idag har jag namsdag! Min pappa, Jeanette och Kimberly har varit här idag och fikat, och sen har vi ätit våfflor med Maud och hennes familj och Mormor det var trevligt! Men det är så tråkigt väder här blä!!!! Vill ha sol!....

Jag såg kungen på lägret han var och hälsade på en dag, såå coolt tycker jag!:) hihi. Tog massa kort men ni får se kort från lägret senare.

Är fortfarande trött efter allt men kommer väl in e vardagen snart hoppas jag.

Ja nu ska jag se en väng på tv:n Må gott!

Puss & Kram!


Scoutläger!!!

Hej!

Nu är jag här på scoutlägret!! Allt är bra men blåser mkt:) Inte så varmt som Usa;) Hihi.

Hinner inte lägga ut några bilder har bara 15 min på sig här så tänkte bara säga att det är bra. Ikväll ska vi ha någotsom heter compassen typ ett lägerbål med alla 19.000 som är här!

Vet inte vad jag ska skriva mer tiden rinner iväg här
Det var kul när Ni var här (Pappa, Jeanette, och Jonas) igår. Nu ska vi ut och aktivera oss igen

Må gott!
Puss & Kram!


Hemma och åker igen

Hej!

Ja nu har jag kommit hem från Usa, skönt att vara hemma, men saknar det lite;) Hihi.
Jag hinner inte vara hemma mkt nu idag åker jag på det stora scoutlägret nere i skåne land! Ska försöka att blogga där nere ifrån så kolla fortsätt att kolla in här i bland:)

Må gott!

Håll tummarna för att det bara blir sol! Hehe

Puss & Kram!


Stora New York

Hej!!!

Nu undrar ni val varfor jag inte skriver. Jo vi har inget internet pa hotelet sa nu sitter jag pa ett internet cafe. Sa det kommer inte komma nagra flera bilder mer tyvarr.... Jag kommer nog inte hinna med att skriva nagot mer sen heller, men men sa ar det. Men jag lever iaf;) hihi.
Lite svart med att dom inte har de tre sista bokstaverna i svenska alfabetet. Hehe. Men hoppas ni kan lasa anda 

Har ar det fortfarande varmt som en bastu. En kvall var vi uppe i Empire bulding state vi stod pa 82: vaningen det var hogt och jatte vackert att se ut over New york!!
Imorgon ska kolla pa frihetsgudinnan. Det ska med bli kul att fa se henne!
Hoppas ni dar hemma mar bra, snart kommer jag hem det ska bli skont att fa komma hem lite men kommer att sakna detta med saklart.

Mamma du kan val messa mig jag skulle vilja veta hur det ar med vatten nivan nere i skane om du vet nagot om det?? Sa om du har tid och vet sa messa, inte kul om det ar oversvammning dar. Hehe.
 
Nu ska jag ut i det varma igen:)
Ma gott!

Puss & Kram!


Snart the big apple!!!

Hej!

Nu är vi Austin, vi kom hit ganska sent så ha inte hunnit med så mkt. Nu på kvällen har vi varit på en klubb och ätit lite och jag har faktiskt dansat till ett live band, de spelade en blandning mellan country och svenskt dansband:) Hehe. Det gick att dansa bugg till det iaf. Jag har bildbiviss men det kommer in senare har inte lagt in de bilderna än. Annars har det inte hänt mkt idag, det har regnat lite på oss idag men har ju haft tak över mig så det drabbade inte mkt så mkt;) Hehe. Har det regnat på er idag då;)?? Hihi.
Imorgon åker vi till Huston, där ifrån ska vi flyga sen till the big apple!:) Men jag börjar bli nervös inför flygresan vll nte ha lock igen, men jag har köpt några öronproppar som ska hjälpa för locken att komma. Hoppas att dem hjälper för det var verkligen hemskt att ha lock för öronen, inget kul att se fram imot flygresan, men det måste göras nu vet jag ju iaf hur det känns så det känns lite bättre, men ni kan ju tänka på mig lite extra på lördag morgon allså klockan två på dagen för er;)
Men jag ser iaf fram imot New york!!!

Mamma jag läste Jörgensens inlägg och nja jag vill nog inte ta ansvar för någon grupp, men finns det ingen så finns det väl inte mkt att göra men hör med dem om det finns något annat sätt..... Annars får väl Simon fxa det;) Hehe.

Ja Maud du får hälsa och gratta honm från mig med!:) Om jag hittar något det märker du när jag kommer hem kanske;) Hehe.

Sov gott!
Puss & Kram

image56
Här har ni amerikanskt regn;) Hehe

image57
Jag med Stora Dallas hus i bakgrunden

image58
Jonas med ett konstverk

image59
Detta är en bank som man inte fick ta kort på, det kom ut en man och sa till oss, Hihi

image60
Gissa vad detta kan vara!!!


4 juli paraden

Hello!

Ja idag har vi firat den stora dagen! Vi kollade på en jätte parad och den var gigantisk vill jag lova! Men det blev lite för mkt i slutet det tog aldrig slut liksom, men klar värt att se och SÅ himla varmt var det inte som det andra dagarna som tur var. Jag fick se bormästaren här i stan och sen var det massor av scouter så åkte och gick i paraden det var jätte söta småbarn scouter. Hehe, typ runt fem sex år såg de minsta ut att vara. De gick även runt och sålde vatten till oss som stod och tittade på och vi köpte så nu har i sponsrat scouterna i Arlington;). Sen var det massor av olika musikkårer som spelade och en tjej som sjöng nationalsången, jätte vackert!  Och sen en massa andra fina vagnar eller vad man ska säga som åkte runt. Även en levande Elvis;) Hihi.
Vi skulle gått till ett nöjesfält nu ikväll men de andra backade ur för det var dyrt och de ville inte det var synd tyckte jag men så är det när man åker många! Hehe.

Imorgon drar vi vidare till Austin, får se vad man kan göra där!
Må gott!

Puss & Kram!

image40
Arlingtion poliser

image41
Musse pigg & Mimmie var där;)

image42
Tror att detta ska vara borgmästaren

image43
Fräck bil!

image44

image45
Scouter!

image46
En liten pojkscout

image47
Elvis!

image48
Fina damer

image49
Cheerliders!!!

image50
En fin vagn!

image51
Hon längst bort i blått sjöng national sången

image52
Hästar

image53
Jag funderade på hur man göra dessa vagnar allså, vilket jobb!

image54
image55
Musikkårer!


Hur hinner Emma med att sova??

Hejhej!

Ja tänkte berätta hur jag hinner att sova fler av er undrar hr jag hinner, Jo man hinner inte med att sova så mkt faktiskt men lite. Vi går och lägger oss ganska sent, brukar vara runt tolv tiden ,sen går vi upp runt åtta tiden och är klara för avfärd runt halv tio tiden. Så visst man hinner ju inte med några sovmornar, men jag har ju den turen att hinna sova i bilen när vi åker långa resor. För det tar ju ett tag att ta sig fram i denna stora världs delen. Men  det är inte lätt att sova jag vill ju se så mkt av de man åker förbi, men när det bara kommer skog så slumrar man till en stund, men det är inte länge inte så sköna säten, tyvärr... Så nu vet ni hur jag hinner med att sova. Hehe. Men det är så mkt som händer så man hinner nästan inte smälta de fören det kommer något nytt att se, men det är en sån himla känsla av att vara här önskade att ni alla hemma kunde få uppleva den med här med mig, ni får ju uppleva lite genom bloggen, men är långt ifrån på riktigt kan jag säga.

Nu har vi kommit till Arlingtion som ligger i Dallas, nu ikväll har vi varit på ett mall igen, Shoppa shoppa, nej det blev inte mkt idhg heller men jag han med mkt ändå på en timme. Allså Linn Victoria secret den måste bara vara gjor för dig och mig vilken affär, visst den är dyr men när det är rea då kan man fynda det vill jag säga, Där är det som att gå i ett rosa skimmer;) Hihi. Vi har oxå varit på cheesecake factory en returangen med massor av cheescakes oc mat med, Jag delade på en cheescake med Ida, en med chocklad, mmm så grymt god, Smaskens! Maten var så där.
Imorgon är det stora 4 juli paraden här i stan ska bli så kul är jätte nyfiken på den:) Måste upp tidigt så måste sova snart så jag hinner med att sova lite. Hehe. Sen efter det ska vi till J.F Kennedys meseum, presidenten som blev skjuten. Får se hur det blir, sen på kvällen ska vi till ett nöjesfält det ska bli kul att få se alla belysningar, det brukar ju ha massor av häftiga lampor har man sett på film och så.

Linn, vi hittade skylten på en resturangen där på greasland, så kul att s ditt namn är.
Kul att skjortorna har kommit med! Hurra!!!!
Sen har jag förskt att kommentera din blogg men det funkar inte konstigt, men håret är jätte fint tycker jag:) Och jag kommer ju hem är ju inte bort för evigt, men nu vissar det ju sig att du är med mig är ändån;) Hehe.

Mamma, Tack att du spelade in åt mig, du är en ängel! Ringer imorgon (4juli).
Mamma eller Maud om ni pratar med Nicke så kan ni väl säga till att om han har tid att gå in han har inte varit inne på länge. Hälsa Mormor när ni pratar med henne!

Pappa, om du har tid så kan du väl säga till Jörgen och Janne att de kan gå in om de vill skulle vara kul om de kollade in den, Hälsa Farmor och Farfar när du pratar med dem!

Sov gott på er!
Puss & Kram!'

image38
Amerikanska flaggan

image39
Ett litet hus på vägen

Blir flera bilder imorgon!


Hoppas du läser detta Mamma!

Hej
 Nu bloggar jag massor här hihi, nej men kom ju på att det är Tisdag idag ovch då är det ju ALLSÅNG på skansen! Mamma kan du vara snäll om du har ett band att spela in det så kanske jag kan titta på det när jag kommer hem då får jag en liten känsla av allsången?? Hehe:) Sen undrar jag när jag kan ringa hur jobbar du??

Bra med en blogg tycker jag kan ju skiva massor av frågor utan att de kostar massor. Hihi.

Sen är det någon mer som har kommenterat men utan namn är det någon som känner sig träffad?? Kul att veta vem det är...

Må gott i regnet;)

Puss & Kram


Elvis!

Hej där hemma!
Nu tänker ni ja äntligen ett blogg inlägg;) Hehe. Vi har haft ganska mkt att göra de senaste dagarna och kommit fram sent. Vi har bara sovit över en natt på hotelen de senaste dagarna och då hinner man inte med allt, men nu kommer det ett inlägg med många bilder om det funkar nu vill säga:)

Vi har fortfarnade varmt här, som en bastu. Hehe. Nu befinner vi oss i Dallas och där är det ibland över 38 grader!!! Det känns som att gå runt i en djungel, jag undrar hur amerikanarna klarar av att vara i denna värmen, de är ju inte smala;) Hihi nej förlåt. Men dom är väl så vana med denna värmen så de är nog ingen fara för dem. Här i Dallas så kommer vi fira den stora dagen, 4 Juli!!! Vi kommer att vara i en minde stad i Dallas som heter Arlington, på kvällen ska vi på ett stort nöjesfält, ok nej jag lovar att inte åka nåra hemska karuseller. Bara vinna STORA gosedjur!

Här om dagen var vi på Greaseland, Elvis hem. Det var riktigt coolt att se även om jag inte är något Elvis fan. Men tyvärr var guiden på engelska, man fick ett headset och man kunde säkert att fixa svenska men vi han inte så långt. Huset ser ganska stor ut men det var inte det, många små rum och tapeterna var mattor som man hade förr. Inte det finaste, men man fick inte gå upp på övervåningen tyvärr så där uppe var det nog lika stor. Tomten var jättestor, det fanns hästar som gick i hagar och en pool, men det var inte stor. Sen fanns gravarna där på tomten med där hela familjen Presly låg. tillockmed hans mormor, hon bodde med dem i huset med. Visste ni att Elvis hade en tvillingbror som dog vid födslen, det visste inte jag innan. Sen fanns det ett flygplan som Elvis hade döpt efter sin dotter Lisa-marie, det var inrätt med bort och stolar och en säng med bälte som man kunde spänna fast sig i. En gång så hade Elvis ringt till piloten mitt i natten och sagt att de skulle åka till ett ställe, så de hade åkte dit och när de kom fram så undrade piloten vad de skulle göra där, då sa Elvis att de skulle hämta jordnöttsmör och sen åka hem igen, mitt i natten! Ja du ser kändisar de kan allt:) Hihi. Men det var iaf häftigt att gå runt i hans hus där han själv en gång gått runt.

De två senaste dagarna så har vi mest åkt bill till små städer, imorgon kommer vi ju fram till Dallas där vi kommer att vara i två dagar, vi ska ev gå och se på platsen där J.F Kennedy blev skjuten och sen ska vi ju fira 4 juli och kanske besöka ett mall (uttalas mål) det är som ett köpcenter med massor av affärer. Vi var på ett sånt idag en stund, jag hittade en fantastisk klänning! med ett chock rosa bälte;) Hihi. Kostade bara 105 kronor var på rea! Sen har jag sett alligatorer riktigt, men det var i en bur, tur det, men det var på köpcentrumet i burar jättehäftigt. Vi har även sett mississippi floden, den var lång;) Hihi.

Igår tog jag mitt första pooldopp, riktigt varmt ska jag säga men kan väl inte bli annat i denna värmen!
Ja jag dansade line dans när vi var på den resturangen, det var riktigt kul det och inte så svårt. Så det får vi göra hemma nu Mamma!:)
Ok hoppas att min tidninga har kommit till vaxholm då, MH har skrivt här men inte Annelie än men hon kanske gör det senare. Hur var det på Hornsö då Mamma?
Kan ni inte berätta mer om vad som händer där på andra sidan jordklotet?

Nu har jag tänkt att sova här, Jonas sover redan.
Sov gott!
Puss & Kram!

image20
Här dansar jag Line dans, riktigt kul!

image21
Ett riktigt Emma träd:)


image22
Elvis hus

image23
Inne i huset

image24
Elvis föräldras sovrum

image25
Elvis kallade detta rum för djungelrummet

image26
Elvis säng, ser riktigt mysig ut eller hur?

image27
Baksidan av huset

image28
Elvis grav

image29
Jag med Elvis rosa cadillac.. eller hur det stavas:)

image30
När vi skulle äta så mitt i allt hittade jag LNN, kul att du är med mig på resan Linn;) Hihi

image31
Vi provade hattar i en affär, snygg va?

image32
Jonas provade en amerikans hatt som var lite förstor visst. Hehe

image33
Här hade det varit scouter, förstår inte riktigt om det hade byggt den bron eller bara varit därimage34
Ett träd mitt i en flod, inte mississippi tror vi

image35
Aligatorerna!!!

image36
Hjälp de äter upp mig!!:)

image37
Här sitter vi ikväll (den 2/7) på en resturangen, med jätte god mat
RSS 2.0