Julklapp

Hej!


Idag så har man fått sin första julklapp av ett av barnen på dagiset, och vad fick man då... Jo en glöggflaska med 15%. Hihi, ja det är ju inte lätt för föräldrarna att veta att jag är inte dricker alkohol och man kan ju inte säga det nej men å tack, men jag dricker inte det.... Men det var en fin tanke att få något av dem, får se om man får någon mera, bara inte det är oxå en glöggflaska:) Men den var fin flaska men vad ska jag göra med innehållet nu då?? hmmm:) Hihi. Det återstår att se....

Här kommer de röda skorna som jag köpte kommentera vad ni tycker om dem, alla!

image143

Må gott 
Puss & Kram!
 



Hur kommer vi få plats??

Hej!

Ja nu är det onsdag och helgen börjar närma sig då Mamma kommer och hälsar på oss. Även Eva och Lisa kommer komma ut till oss på fredagskvällen. Längtar, men största problemet just nu är hur vi kommer att få plats när vi ska käka... Vi har bara tre stolar och en datastol och det blir ju fyra men vi är fem som ska äta.... Men man tager var man haver hemma och en av oss får helt enkelt sitta på sängkanten så flyttar vi bordet dit, det blir perfekt! Eller hur, hihi.

På dagiset är det bra, många som är sjuka del flesta är snuviga, hängia och har feber, inget man vill ha!  var inne hos småbarnen idag, det var kul, men jobbigt stackars ryggen säger jag bara....
Igår var vi och simmade igen gud så skönt det var, imorgon blir det igen.

Sen förstår ni var vi inne på skopunkten häromdagen skulle bara handla mat men kikade in på skopunkten med och där hittadejag ett par knallröda skor inte vad man kanske tänker om mig men jag gillade dem:) sen ett par till svarta båda för 400kr bravo Emma! Hihi, bild kommer senare om jag hinner..:)

Sen glöm inte att kommentera det är så roligt om ni gör det så får jag respons tillbaka en del göra det det ser jag ju, men en del hörre ni, Skärpning! Hihi

Nu matdags
Må gott!
Puss & Kram!


Dold talang

Hej!

Ihelgen som var var jag hemma i Västervik:) Det var jätte trevligt! På fredagen när jag kom så hämtade min kusin Stoffe mig med bil, bra att kusinerna är så gamla att man kan uttnytja dem, hehe;) På fredags kvällen så pratade mamma och jag och gjorde julkort till lördagen.  På lördagen blev det ingen sov morgon upp med tuppen och fixa allt inför julmarknaden på kavantum, det var riktigt mysigt att stå där med mamma och små prata och träffa människor som man inte sätt på jätte länge! Och försäljningen gick jätte bra med:)
På kvällen åkte vi hem till Andreas som fyllt 18. Vi grattade även Maud och Ronny som fyllt 40 för några år sen typ tre, hehe. (gud vilken bra kamera de fick, hehe)
Johan han vissade en dold talang för mig, han var grym på att spela gittarr, det måste du hålla i tjejerna kommer att älska dig sa jag till honom;)

På söndagen så gjorde jag inte så mkt innan jag åkte hem, det var en trevlig helg och denna helgen som kommer kommer mamma hit upp till oss, det ska bli kul!

Nu blir det tv:)

Sen en sak till jag hittade mina rosa julkulor är så glad hurra!

Puss & Kram!


Spice Girls!

Hello!!!

Ja nu har Spice Girls släppt sitt nya album, men det verkar ju bara som att de har gjort en nya låt lite tråkigt tycker jag... Men kul att det gör tune igen synd att de inte kommer till Svergie coolt att gått:) Hihi
en sak är säkert och det är att jag vill ha denna Spice Girls boxen med tre skivor och en dvd!!!
image139Min,min,min


                 image141
Jag tycker fortfarande att Emma är vackrast, men Mel C (tjejen med rak lugg) är vackrare nu än vad hon var när de var populära på 90-talet:)

Idag har jag även skrivit på kontrakt för förlägning på dagiset:)
Sen har jag visst namsdag idag, Mamma sa det förut när vi pratade och sen ringde farmor och sa grattis:)

Må gott!
Puss & Kram!


Två kändisar

Hej!

Denna helgen har Andreas Jonas kompis varit här och hälsat på oss med sin INTE snälla hund! det finns bara en snäll hund och hon heter Molly!:)

Ja i helgen då så igår var vi inne i stan hela dagen och nej vi shoppade inte;) det får jag göra med Mamma sen när hon kommer! Vi var på Vasa museet, vilket skepp!
Sen så åt vi på subway ett matställe som fanns i Usa när vi var där som börjar komma mer hit åt, man äter jätte goda mackor där, Mums! Coolt att se det är hemma i Sverige:) Sen kollade vi på slottet och strosade runt i gamla stan, där ska vi gå Mamma när du kommer, det finns en affär med bara nallebjörnar i!:)

Jag såg två kändisar igår med, och ja Linn jag messade inte dig men du skulle ju ringa på kvällen, men det gjorde du inte...:( jag såg iaf Karin från äntligen hemma, med fluffohåret och sen Anna Eklund som spelade Jennifer i skilda världar


Sen senare på kvällen åt vi på en resturange, vi åt buffe mums!

Idag så har vi varit på Naturhistoriska mueet. och sen käkat mat, imorgon jobb igen, denna veckan ska vi ha apt då vi ska prata om den psykolsocial miljön, det ska bli intressant att se vad som sker då:)

Må gott Puss & Kram


Har du dansat?

Hej!
Den fråga fick jag idag av en av mina arbetskollegor från en av den andra avdelningarna. Vi hade röris på morgonen det är ungefär som ett gympa pass, man gör olika rörelser. Och när vi var ute på gården så frågade hon mig om jag har dansat när jag var yngre, Ja sa jag det har jag gjort i 5 år nere i Västervik, Ja det syns sa hon när vi har röris på dina rörelser, Å tack, du gör mig så glad sa jag till henne! Tänk om man skulle få något sådan fint sagt av en av mina avdelnings kollegor, hon är så tråkig, jämt!.....

Nu ska jag titta på tv:n och äta chips, så mums! Hihi

Trevlig helg!
Puss & Kram!

image137


Snart helg

Hejhej!  allt bara bara här, jag har ju varit förkyld på senaste tiden men det har ju aldrig brytit ut, men idag på jobbet så massarade en kollega mina fötter, på fötterna så finns det olika punkter som ska sätta fart på kroppen och det gjorde det nog på mig den har brytit ut nu och jag hoppas att den kommer att försvinna helt, måste fråga henne imorgon om hon kan fortsätta att massera:) Det gjorde jävligt ont ska jag säga bara:) hihi men hjälper det så är det bra!

Annars händer det inte mkt här i Vaxholm , men hemma har det gjort det Mamma fyllde år igår och idag fyller kusinen 18 så ännu en gång Grattis till er båda:)

Ihelgen som kommer nu ska Jonas kompis komma upp Andres, vi ska åka in till stan på lördag och vara där hela dagen nästan, Andreas ville gå på vasa museumet och vi gick ju inte på det när Jonas mamma och pappa var här för då var ju tvugna att vara hemma och vänta på soffan (som aldrig gick in), Hehe! Så det var ju bra att han ville de, men inget bestämt ännu, sen ska vi äta på rsturange:) Sen vet ajg inte får se vad vi hittar på:)

Nästa helg ska jag åka hem det ska bli kul det! Mamma och stå på kvantums julmarknad och sälja sina hemmagjorda arm-halsband, kom dit och se vilka mästerverk hon har gjort! Sen på lördags kvällen så ska vi hem till Andreas som fyller år idag!

Nu ska jag äta lite och se på tv:n!

Må gott
Puss & Kram!


Tegelbruket

Hej!

Japp det var där som vi var igår Linn, Jag, Cissi och Jennie:) Vad är det nu då undrar ni, jo ett uteställe i Täby, vi var där ocg skakade rumpan hela natten lång, Första gången som jag var ute här i Stockholm och det var riktigt trevligt, först så var vi hemma hos Cissi och åt chips och brieost med kex och pratade massor:) Vid klockan halv tolv så började vi bege oss till tegel, Pirrade lite i kroppen, vad kul det kommer att bli, och det fanns ett schlagergolv med hade Jennie sagt Woow:)

Cissi som var VIP medlem gjorde så att jag fick gå in gratis, Hihi men snäll som jag är så sa jag till Linn att vi delade på hennes inträde, så 40 kr för inträde sen tillkom det 20 kr för gaderoben. Inte illa:)!
Vi beställde en alkoholfri drink först, den var lite rosa och smakade tranbär, Linn betällde båda två och fick betala 25 kr billigt!! om man kollade på de andra priserna, ojoj en öl för 52 kr!!

Sen dansade vi typ hela tiden, jag skrev ju om schlagergolvet i början av mitt inlägg och det var där vi stod hela kvällen, men jag undrar vart schlager musiken var faktiskt det kom typ två under hela kvällen.... Men en lyckad kväll ändå!!! Och man kan ha på sig prices vad som helt när man ska ut på krogen här vi såg en tjej i en hemmagjort batik-t-shirt under kvällen, Stockholmare;) Hihi

Nu tänkte jag ta mig ett varmtbad, imorgon börjar en ny vecka blä!....

Må gott
Puss & Kram!

     Bilder från kvällen!


Mårten Andersson

Så heter han, han som vi såg igår när vi skulle åka hem från centralen.
Det ligger en ganska rolig historia bakom detta, När vi stod på centralen och väntade på Fredrik igår så sa jag till Jonas varför ser jag aldrig någon kändis när jag är inne i stan, Jo men det kanske du gör fast man inte tänker på det sa Jonas och det är ju sant jag har säkert sett många kändisar fast man inte känner igen dem, de som inte är så kända, men iaf när vi ska åka hem då så stiger vi på tunnelbanan och som alltid så är det mkt folk som ska på vid centralen, men vi fick sittplatser, sätter mig ner och börjar kolla runt, de är så kul att se på alla olika människorna här i Stockhom, jag kollar snet över till andra sidan och där sitter någon som jag känner igen, jag börjar tänka vad heter han?? det är ju han.... Kommer inte på vad han heter, han börjar röra på sig, jag tänker att han ska någ gå av nu, bästa att jag säger det till Jonas, han vänder sig om men kommer inte heller på vem det är, han går av och vi fortsätter, jag försöker att kolla på vem det är.... Blir lite frusterad när jag väl ser en kändis så vet jag inte vad han heter, fan också. Vi går hem och sätter oss och kollar på Idol jag funderar fortfarande hur ska jag berätta för alla andra vem det är?.....
När idol nästan är slut så sätter jag mig vid datorn för att kolla på en sak, Jonas slår över till tv3, och säger men där är han ju kändisen, Va?? jag springer ut till tv och där är han! Men vad heter han då, vem är han?? Programmet han var med i heter Extra, extra så kollar på deras sida på internet, där står det Mårten Andersson, så söker på google och får fram att han är en stand-up komiker , (han var även med i let´s dance i år) som brukar vara på Norra Brunn (ett ställe där stand-up komikerna håller till här i Stockholm) och det var nog dit han var påväg till när han gick av för han var ganska finklädd och på deras sida stod det att han skulle uppträda på kvällen, jag blev så glad att vi hittade honom, så jag såg en stand-up komiker igår på tunnelbanan! Hihi:)  

Så här ser han ut, han är mkt snyggare i tv eller på bild kan jag inflika med:) Känner ni igen honom??
image132   image133

Puss & Kram!


Snabb fika

Hej!

Snart börjar härliga Idol, och denna veckan har Orup & Lena Ph varit idolernas coacher:) Kul!
Vi ha rvarit prices och fikat med Fredriks på centralen, en mega cocosboll och te:) Mums! Citat under fikan, när vi skulle betala så sa jag "tror du de tar kort här, fredrik sa då, vet inte men annars har jag en kamera i väskan", jag skrattade till, sen nu när vi åkte hem så tänkte vi mera på det och då kom det riktiga skrattet:D som det brukar göra för mig, en timme försent, Hehe!
Det var tervligt den korta stunden:) Nej nu måste jag bänka mig vid tv:n

Puss & Kram!



Full späckat

Hej igen!

Ihelgen som var var vi ju hos Jonas föräldrar och kollade på alla Usa bilder (tre skivor har inte kollat igenom alla än, hehe) och filmen som Maria har redigerat jätte bra:) Det var kul att se allt igen, vill åka dit igen! Hehe. Man får väl se om det slår in!

Vi åt även Amerikans mat under helgen, på lördagen till lunch blev det pumpa soppa och pumpaostkaka till efterätt, sen på kvällen blev det mexikans mat många olika röror och taco och till efterätt citronpajsmaräng tror jag...., på söndagen blev det hamburgare innan vi åkte. Till frukost åt vi bagels, hemma gjorde var bättre än de i Usa kan jag säga:)

Denna veckan har jag helt plötsligt massor av roliga saker att göra. Imorgon om Erika hör av sig så ska vi äta middag på kvällen, sen igår ringde Fredrik och undrade om vi kunde ses en sväng på fredag eftermiddag, han ska hit med Fs (förbundsstyrelsen) och de ville jag så vi ska ses på centralen innan han åker ut dit, sen på lördag ska jag gå ut för första gången i Stockholm!!!! Två av mina arbetskollegor ville att jag skulle följa med och sen ska Linn med oxå så då kommer hon hem hit på Lördag till oss, det ska bli kul:) Mycket roliga saker att göra framöver här:)

image129
Våra nya gardiner:)


Våran usa hylla (äntligen är den uppe) hehe

Må gott alla!
Puss & Kram!


Mc-donalds och vulkaner

Hej!

snart har ännu en vecka gått...
Idag så har det bara varit sex barn på dagiset så vi gjorde en liten utflykt till täby centrum med dem. Först så fick vi åka buss och sen fick vi åka roslagsbanan (tåg) det var ungefär som att åka de gamla tåget till Linköping för när man åkte dig som barn, hehe. Det var första gången som jag åkte de tåget här.
När vi åkte där så åkte vi en bit på landet och då kom det en ganska stor backe, en av killarna ropar då: Ååå titta en  vulkan!, över hela tåget, en dam som sitter en bit ifrån börjar små skratta, hehe, Nej det är en skidbacke där man kan åka skidor på vintern sa vi då, men det så faktiskt ut som en lite vulkan från tåget:)

Sen när vi kom till täby centrum så gick vi runt där ett tag, de fick varsin glass först för klckan var inte så mkt så att man kunde äta. Men när vi hade testat att åka rulltrappa upp och hiss ner så var vi jätte hungriga så då gick vi till Mc-donalds! Där fick de välja på olika happy meal det finns ju flera olika tillbehör nu för tiden jätte bra tycker jag att de får äpplen eller morötter till med och mjök! Vi fröknar tog med en happy meal så jag fick en leksak jag med. När barnen fick sina happy meal så skrek dem jag fick en leksak fröken jag fick en leksak, då ropade jag, jag fick med en leksak:) hehe de skrattade åt mig:)

Det var en trevlig dag med utflykt, och tänk att man får pengar för att åka tåg och se vulkaner och åka rulltrappa. hehe!

Imorgon åker vi hem till Jonas föräldrar och ska ha en Amerikans helg vi ska kolla på filmen och bilderna från när vi var i Usa i sommras det ska bli jätte kul och äta Amerikans mat.

Nu är det du blir vad du äter!
Må gott!
Puss & Kram!




RSS 2.0