Hårförlägning:)

Hej!

Gud så skönt det är om dagarna nu, med varma vårvindar och imorgon är det valborg, Sköna maj välkommen! Hihi. Och sen måste man ju säga Grattis Kungen! Och snart är det min födelsedag med och då ska jag bli långhårigt, jag har betällt en tid för hårförlägning då på fredag, Äntligen, det känns lite konstigt att man ska få långt hår, men kul med:) Så då får jag väl försöka att lägga ut en bild här från jobbet:)

Och sen är det ledigt i två dagar med det ska bli skönt, men tråkigt med såklart för jag vill fira min dag på dagis...

Men nu måste jag nog gå ut till de andra, skulle bara betala räkningarna:) 

Må gott alla!
Puss & Kram!
Halsfluss och våren/sommaren är här

Hej!

Ja förstår ni jag åkte på en jäkla halsfluss här mitt i allt, men nu är jag bra igen. Går på penselin fortfarande men jag kan iaf prata ordentligt nu, hihi.

Nu har vi flyttat ut från lägenheten med och bor nu i en liten söt stuga, men ska snart flytta till den andra lägenheten, det ska bli kul att flytta in där:)
Så nu har jag inget internet, (men jag klarar mig) så jag kollar allt på jobbet nu.

Ihelgen kommer Mamma! Det ska bli såå himla kul, vi ska bara ha en tjej helg. Med shopping, mat och massa prat!

Och sen är det så skönt att värmen har kommit hit nu tycker jag och man kan ha lite andra kläder på sig, som man har längtat:)

Just de en sak till jag vet en liten filcka som fyller år snart;) Hihi

Må gott nu!
Puss & Kram!


Vi fick den!!!

Hej!

Lyckan ler mot oss här vill jag säga! Vi fick lägenhet här i Vaxholm, en trea så den är stor! Inflytting om en månad så vi får bo i de lilla huset på Resarö ett tag men nu känns det bara. Jippie en lägenhet!
Vad säger ni om det min kära vänner?;) (Kanske en liten kommentar på plats) Hihi. Ni är ganska många som tittar in här, jag har koll på er;) Hihi

Nu ska jag sova, eller snar iaf

Må gott (det gör jag nu)
Puss & Kram!


Glömde ju en sak

Hej
Jag glömde ju jag önskar mig saker från The Body Shop med, jag kom på det när jag såg påsen där ifrån nyss, hihi. Jag blev medlem där för ett tag sen och bara älskar dofterna där! Jag är ganska svag för jordgubbs grejerna där kan jag säga men även såna små flaskor med olika dofter är roliga att testa. Sen är presentkort även där bra. Hihi.

En sak med, denna ljusgrejen med de rosa rosorna från Cult Design har jag redan så köp inte den snälla:)


Ja nu var det inget mera tror jag nu är det bara att vänta till sin födelsedag!
Må gott Puss & Kram!


Sjuk och snart födelsedag!

Hejhej

Ja jag har åkt på någon sjuka här, kom i fredags bara så där med jätte halsont och sen har de varit så hela helgen, inte alls kul, men har ingen feber så det är förhoppningsviss bara en virusinfektion. Så snart är jag väl på benen igen, hihi.

Ni kanske undrar lite över våran flytt och så och nu har vi då hittat ett litet hus ute på Resarö där vi jobbar, så det blir nära till jobbet iaf;) Men sen har vi också en lägenhet på gång här i Vaxholm, en trea så ganska stor, men det är ett första handskontrakt:) Men vi vet inte om vi får den lägenheten ännu han ska höra av sig nu fram över. Men tills dess så har vi detta lilla hus på Resarö, men om det är så att vi får lägenheten så kan vi inte flytta in nu med en gång utan om ca en månad och det känns sådär....:/ Hålla på att flytta och kånka på saker och ting överallt, Nja!
För vi kommer inte få plats med alla våra grejer som vi har nu i lilla huset... Och sen är det det här med posten det är ju bra att man får, och jag ringde nyss och kollade vad de skulle kosta med tillfällig adressändring en månad och då sa han 420 per person! Va!? snacka om att det är dyrt och sen om vi ska adressändra sen igen till lägenheten.... Ja folk de vill bara tjäna pengar....
Men vi har iaf tak över huvudet:D Hihi

Ja och snart är det Emmas födelsedag den 2 maj!!!! Och vet ni vad jag önskar mig!?
Jo presentkort på H&M gillar deras baskläder och sen deras smink som är bra och ganska billigt. man kan hitta ganska mkt där nu förtiden och här uppe är ju H&M affärerna dubbelt så stora som hemma i viken. Hihi

Sen har jag förälskat mig i ett märke som heter Cult Design, de har massor av olika ljusstakar i olika former, krukor, vaser och massor av annat skoj deras hemsida är www.cultdesign.se/sv/startpage/ där kan man även se vilka affärer som har saker från Cult Design. Tänker inte säga vad jag önskar mig då kanske det är flera som köper samma sak men man borde väl få byta om det är så, annars är presentkort bra.... Inte lika kul, men,men så är det när man bor någon annanstans.

Sen har jag börjat gilla Åhlens mera nu sen jag flyttade hit upp, så de kanske kan vara något.

Sen vet jag inte men allt i Rosa brukar ju funka så det funkar väl denna gången med;) Hihi. Jag kommer som sagt inte hem något till viken nu när jag fyller år, Mamma kommer helgen innan de ska bli så himla kul, längtar! Men annars så är ni välkommna hit upp bara ni ringer innan så:)

Ja det var väl de hela just nu, nu tänkte jag att jag skulle kolla på en film ett tag!

Må gott!
Puss & Kram!


Långt tid sen

Hejhej!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här, dom har hållt på med att upptatera bloggen tror jag:) Men nu är den igång igen hurra!

Tänkte inte skriva så mkt mest lägga ut bilder idag, det som mest händer hos oss just nu är att hitta någonstans att bo innan 25 april...  Går så där, men ska kolla på ett litet hus imorgon det är det sista vi har hoppas på det nu! Håller ni tummarna åt mig!?

Här kommer lite bilder iaf

image202
När jag var hemma under påsken så åt Mamma och jag spanska jordgubbar, helt ok smakade mkt fint;)

image203
Dessa fina tallrikar fick jag av mormor när jag var hemma under påsken, jag bara älskar dessa tallrikar, visst är de snygga!?

image204
Sen har äntligen våren kommit till Vaxholm, denna är tagen på dagiset. Det är så skönt att våren äntligen är här och jag hoppas att den är här för att stanna!!!


Det var iaf några bilder. På Måndag ska jag gå på Makeup rådgivning på Body shop, (en gratis) sådan är alltid kul, hehe. Sen ska jag med kolla upp hos några frisörer om de gör hårförlägningar och vad det kostar och så, har funderat på att göra det, får se med det;)

Sen en sak till kollade upp hur många som kollar in min blogg och det ligger på ungefär 5-8 st skulle va kul att veta vilka som kollar in här och sen kanske ni kan lämna ett avtryck:)! Vissa vet jag vilka det är och ni lämnar ett avtryck då och då det är bra;) Hihi!

Nu blir det tv dags;)
Må gott Puss & Kram!
RSS 2.0