Sportlov!!!

Hejhej!

Nu har vi sportlov här uppe och det är såå lungt och skönt på dagiset nu, vi har ju inte alls många barn och det är skönt, men det kommer att bli jobbigt sen nästa vecka när alla kommer tillbaka för då är man ju van med bara få barn. Men innan dess ska vi åka en vända till Ullared och det ska bli så kul och skönt att komma iväg ett tag!

Har ju inte bloggat på ett tag, mådde inte så bra i söndags kräktes, men det var nog inte så farligt hände bara en gång som tur var, blä för kräks! Så jag har ju inte sagt vad jag tyckte om mellofesten, men det finns inte mkt att säga om det. Ingen speciell bra låt, Isaksson var hyfsad, men annars nja..... Lite kul att Caracola gick vidare det var oväntat, och kul att det hade lite färglada kläder på sig:)

[1cc.jpg]

Men man kanske kommer att börja gilla de andra låtarna med, Fridas låt kommer iaf sätta sig på huvudet. 
Men denna lördag blir det mera spännande;)

Nu ska jag sätta mig vid tv:n, Jonas är på bandy ikväll med Dennis, mne jag ville inte följa med, hihi;)

Må gott!
Puss & Kram!


Hoppas på lite glitter ikväll

Hej!

Så var det tredje deltävlingen i mellofesten.
Ikväll vill jag att dessa går till

Final

Ainbusk, Foto:SVT                  Patrik Isaksson, Foto:SVT


Ainbusk                                                     Patrik Isaksson & bandet

Andra Chansen

BWO, Foto:SVT   Thérèse Andersson, Foto:SVT Eller   Frida, Foto:SVT


BWO                                     Thérése Andersson             Frida feat. Headline

Det är så svårt att välja vem som ska gå till andra chansen det finns ingen given liksom så jag måste välja på både Therese och frida.  BWO är klart, de går till andra chansen.

Men jag tror att det blir så här ikväll

Till Final

BWO, Foto:SVT        Ainbusk, Foto:SVT
BWO                                                      Ainbusk

Andra Chansen

Patrik Isaksson, Foto:SVT       Frida, Foto:SVT
Patrik Isaksson & bandet                Frida feat. Headline

Vi får se ikväll hur det blir:)
Och ikväll kankse jag även får se lite glitter och färg på scen, iaf om man kollar på bilder från aftonbladet, inte bara svart, svart, svart, som hitills hihi:)

Det är många som undrar över hur det gått med husen vi tittat på, vi kollade på ett förra fredagen men det var alldeles för litet 20kvm, sen kollade vi även på ett annat i onsdgs men det är nog för dyrt 6000 + el.... Men det ligger på Resarö där vi jobbar så det blir inte så mkt bensinkosnader, men nja vi får se, vi ska ringa imorgon om vi vill gå och titta på det igen, för när vi var där i onsdgs kollade vi bara utanför, för de som bor där håller på att städa och det var så rörigt där inne sa det. Men som sagt 6000!
Sen har vi inte varit och kollar på något mera och ingen har hört av sig, jag börjar få panik, visst vi har till sommaren på oss men det är jobbigt att gå och ora sig, det är flera som har tagit av lapparna i affärerna men ingen har ringt, sen vet vi inte vart man ska ta vägen och vart alla hyreslägenheter finns här i vaxholm, om det nu finns några... Så det är väl bara att gå och vänta....

Ja Maud ni får komma, det är bara att ringa så kan vi prata mer om det. Den helgen som ni ska ev komma då ska vi på barnkalas hos ett av mina barn, (det blev ju inte av förra helgen) men det är ju bara två timmar, det fixar sig nog, men ring så kan vi prata mer om det:)

Nu i veckan är det sportlov här det ska bli skönt med inte så många barn, men också tråkigt för man ha ringet att göra liksom, på fredag ska vi till ullared iaf, Jippie!

Nu ska jag ladda för mellofesten ikväll!

Må gott!
Puss & KramVad ska det bli för överskrift

Hej!

Jag kom inte på någon bra överskrift idag, men jag är glad ändå:)! Det har varit en bra dag på jobbet idag. Ovanligt bra om man säger så det känns så bra, hoppas alla dagarna blir så nu framöver, hehe:)
Denna veckan har vi inte haft så många barn, många ligger hemma med bara feber, så det är lungt på dagiset och nästa vecka är det ju lov så då har vi bara 6 barn Mån, tis och på ons 5 barn och tor och fre har vi bara 4 barn så det minskar hela tiden, det ska bli skönt med så några barn, de andra avdelningarna har lite flera barn.
På fredag är jag ledig då ska vi åka till ullared, åker redan på torsdagen hem till Jonas föräldrar för att sova där så vi kan åka tidigt på fredagen sen ska vi bo på hotel på hemvägen i Jönköping det ska bli en mysig helg:)

Imorgon ska vi åka och simma det var ett tag sen, jippie! Kul!
Och igår var jag ute med Jennie en jobbarkompis i en och en halv timme och gick, hennes hund var med, en liten lady hund ni vet. Det var jätte skönt att komma ut lite och gå så fick jag se delar av Vaxholm som jag inte sett tidigare. Det får vi göra oftare Jennie!

Längtar till Mellofesten nu!!! Räknar dagarna, timmarna och sekunderna. hihi
Men det blir svårt att välja denna gången, men det återkommer jag med!

Må gott!
Puss & Kram!


Glömmde ju...

Tjena igen

Glömde ju att säga att det är så tråkigt på mellofesten för artisterna vågar ha något färglatt på sig, är det melodifestivalen då ska det vara giltter och massa färg, Jag såg inte Ola igår när han uppträdde för hela han var svart och hans dansare var svarta och scenen var svart, Skärpning tills nästa vecka tack!

Må gott, Puss & Kram!


Andra deltävlingen

Hej!Jag gissade ju ganska bra denna gången med på mellofesten:)
Blev lite chockad av att Carola och Andreas kom till Andra chansen, men det gör ingetting tycker jag, hih. Det var kul att Rongedal gick vidare till finalen och självklart Sanna, det var den bästa låten som hon har ställt upp med i melodifestivalen tycker jag, bra gjort Sanna!
Rongedal liknade Eric Gadd som var poppis på 90-talet och låten var med ganska mkt 90-tal, men bra, satte sig i huvudet ganska bra.
Sanna, hennes låt lätt som någon annan med, men kan inte komma på det, kan ni?? den sitter där inne men långt in....
Alexdander som sjöng om svalan, han lätt och såg ut som en blandning mellan Jimmy Jansson och Martin Svensson (som på 90-taldet hade en hit med du är så yea,yea, wow,wow) Den låte var väl även med i melodifestivalen om jajg inte minns fel eller? nån som vet?!
Ola lätt ju som Ola, har inte mkt mera att säga om den låten nu, kanske börjar gilla den sen:)
Kebabpizza låten var ganska rolig men lär stanna på roligastadiet, men kul idé:)

Nästa vecka kommer det nog bli svårt att gissa, det finns ingen mega bra somär med då, men väldigt många som är ok bra, får klura vidare på vem jag vill ska gå visare då:) men det är ju en hela vecka kvar tills dess!

Idag har jag varit hemma hos Linn:) Det var en jätte fin lägenhet och mysig. Vi åt piroger som Linn hade gjort och sen gjorde vi efterätt, nån slags chockladmousse, den blev jätte god, men man skulle nog ha haft lite grädde till eller några bär kanske. Sen sjöng vi sing star, det var jätte kul, hihi. Tack för den eftermidddagen Linn!
             

Imorgon ska Jonas och jag åka och provträna på SATS, det ska bli kul, kanske är bra ör min rygg att träna lite, sen en annan ska som är rolig är att vi ska gå och titta på ett litet hus på Resarö på onsdag morgon, två rum och kök på 70kvm så det är stor och hyran är på 6000 lite dyrt men får se om vi gillar det, nära till jobbet iaf:)

Nu ska jag sätta mig vid tv:n

Må gott!
Puss & Kram!


Inget kalas....

Hej!

Nej det blev inget kalas idag, killen som skulle ha kalaset han fick feber igårkväll ringde hans mamma och sa imorse, jätte tråkigt tyckte jag, jag hade ju sett fram imot det, men de ska ha kalaset helgen efter sportlovet och då behövde hon hjälp med så det kanske blir kalas för mig då, vi får se:)

Så nu gör vi inte mkt här hemma, vi ska ju på resturange senare ikväll, mums!

Och sen är det ju andra delfinalen i mellofesten ikväll. Hur kommer det att gå?
Jo jag tycker och vill så här utan att ha lyssnat på låtarna att till

Final

Johnson & Häggkvist             Sanna Nielsen, Foto:SVT
Johnson & Häggkvist                            Sanna NielsenAndra Chansen
    

   
Rongedal, Foto:SVT                Ola, Foto:SVT

  Rongedal                                                        Ola


Och jag tror att det även kan bli så här ikväll, kanske att The Nicole tar en av andra chansen platserna, vem vet:)
Hur vill ni att det ska se ut ikväll?

image74
Må gott Puss & Kram! 


Hjärtans dag!

Hej och Glad alla HJÄRTANS dag på er mina blogg fans;)

Hoppas att allt är bra med er här är det det:) För Emma ska på barnkalas, Emma ska på barnkalas hihi.
Det var en mamma på dagiset som frågade om jag skulle vilja komma och vara lite lektant;) Hennes man skulle bort så hon undrade om jag ville hjälpa till, jag blev skit glad och smikrad att hon frågade:) Så det ska bli kul på lördag är det mellan 14-16, sen vid 18.00 ska vi till Portobello med Jonas mamma, pappa, Maria och David, för Maria fyller år på söndag:)
Jag blev glad när Maria ville gå dit för jag bara älskar den resturangen, den ligger här i vaxholm och är italiensk!
Men nu ska jag och Jonas käka alla hjärtans dags bakelse
Skriver imorgon om mellofesten! Snart andra delfinalen, Härligt!Må gott Puss & Kram!


Som jag ville!!.. Nästan...


Foto: Fredrik Sandberg ScanpixHejhej!!!

Ja det blev ju nästan som jag ville igår. Amy och Christer till finalen iaf, sen blev det ju inte som jag ville, synda att Velvet inte kom till andra chansen istället för Pudlarna, men Sussie var kul att hon kom dit, låten var helt ok trodde inte den skulle vara så vacker:) Och hon lät nästan som Eva Dahlgren:)

Face-84 var inte så bra som jag trodde men inte skulle dom komma sist iaf, det tyckte jag Bradur skulle ha gjort vad var det??
Mkt svart var det på kläderna så nästa vecka hoppas jag att det blir lite mera färg! Jag längar redan tills lördag!!
Tills dess får jag lyssna på det andra låtarna så länge!

Vad tyckte ni om första deltävlingen då??
Må gott!
Puss & Kram!


Vem vinner och vem försvinner

Hej!

Ja snart är det dags för första deltävlingen, Hihi. Det ska bli så kul och så här hoppas jag att det blir ikväll

Till Final

Amy Diamond                                       Christer Sjögren
Amy Diamond           Christer Sjögren


Andra chansen


Velvet                                                         Face- 84
Velvet, Foto:SVT           Face-84

Men jag tror att det blir så här

Till Final

Amy Diamond                               E-type & the poodles                  
Amy Diamond    E-Type & The Poodles, Foto:SVT

Andra chansen

Velvet                                                   Christer Sjögren

Velvet, Foto:SVT      Christer Sjögren                            Det är bara att hålla tummarna, jag har ju inte ens hört låtarna än, Hihi

Må gott!
Puss & Kram!
 Snart, snart, snart!!!!

Hejhej!
Ja så var det helg och imorgon börjar mellofesten! Hurra! Det ska bli så kul och spännande! Jag har gjort en hiss och disslista på alla melloartister, vilka som kommer att gå hem i mina öron. Överskrifterna är inspererade av
Lena Philipsson låtar:)
Nu är ju denna listan efter vad jag bara tycker jag har inte hört någon av låtarna, för det vill inte jag utan jag vill höra dem under lördagskvällarna. Sen när alla delfinalerna är slut så gör jag en ny hiss och disslista och ser hur den ser ut då när jag har höra alla låtarna:)

Kärleken är evig
- Velvet
- Linda Bengtzing
- Charlotte Perrelli
- Christer Sjögren
- Amy Diamond
- Thérèse Andersson
- Patrik Isaksson & Bandet
- Face 84
- Johnson & Häggkvist
- Ainbusk
- Niklas Strömstedt

Det går väl an
- Sibel
- Sanna Nielsen
- The Nicole
- BWO
- Caracola
- Nordman
- Rongedal
- Eskobar


Det gör ont
- Ola
- Alexander Schöld
- E-type & The Poodles
- Calaisa
- Daniel Mitsogiannis


Stopp! Nej! Gå härifrån!
- Brandur
- Suzzie Tapper
- Michael Michailoff'
- Lasse Lindh
- Andra Generationen
- Mickey Huskic
- Frida feat. Headline
- Fronda

Det ska bli så kul jag kan inte vänta, hihi

Nu snart ska jag se let´s dance och idag hoppas jag att Mi Ridell åker ut eller Danny! 
Vad ska ni göra i helgen då?

Må gott, trevlig helg, Puss & Kram!


Nu börjar den stora festen!
Ja!!!! Ihelgen börjar Melodifestivalen 2008! Det ska bli så kul och jag kommer att sitta bänkad framför tv:n varje Lördag så ring inte vid den tiden då svarar jag inte, hihi:)

Men nu måste jag sätta mig och äta kan blogga mer om festivalen imorgon:)
Må gott, Puss & Kram!


Helgen i Västervik

Hej!

Ihelgen som var var jag hemma hos mamma. Det var jätte trevligt och mysigt. På lördagen gick vi på stan med mormor, det var trevligt att träffa mormor:) Efter att vi gått runt i affärerna så gick vi och fikade. Mamma och mormor tog varsin semla och jag tog en prinsessbakelse, mums gott! Sen på kvällen gick mamma och jag på nyårsrevyn, men först så bjöd mamma mig på middag. Det var en trevlig resturange så dit måste vi gå igen mamma! 
revyn var med jätte rolig, det finns en dam som är med varje år och hon är så rolig bara att titta på henne så skrattar man. Hon pratar riktig västervikska:) 
det var min trevliga helg hos mamma, Tack Mamma!

image184
Det började snöa när vi satt på resturangen, massor snö kom det bara på en kort stund:)

 
Det här åt vi, Jag åt bakad potatis med jätte god fyllning och Mamma åt kyckling spett med klyftpotatis.


Här är när vi är på bryggarnen och kollar på revyn, inte världens bästa bild så dåligt med ljus. Men det är iaf vi:)


image188
Här är min ny inköpta tröja som jag köpte hemma vad tycks?!

Nu ska jag göra mat, imorgon ska vi äta semlor på dagis!

Må gott
Puss & Kram!
RSS 2.0