Pretty Woman

Hejhej


Nu har jag sett den filmen som alla säger "Emma, har du inte sett den, den är en riktig Emma film" Just det Pretty Woman och jag håller med det var en riktig Emma film det:) Hihi.
Som ni förstår så är jag hemma från jobbet, men ska gå imorgon, det är så tråkigt att vara hemma, dagarna bara segar fram och det blir ju inte bättre när vädret är som det är! Bu. Var hemma igår med, igår natt så hostade jag nästan konstan hela natten sov nog inte mera än tre timmar. Men inatt sov jag hela natten! Hurra för det! Hihi

För några veckor sen beställde jag en egengjort almanacka på internet, japp det går på www.personligalmanacka.se och så här blev resultatet

image183
Hoppas nu bara att den blir festlig men det tror jag allt att den blir iaf när jag är i farten;)

Nu väntar jag bara på att Jonas kommer hem, sen ska vi åka och handla lite food
Må gott Puss & Kram!


Host,host,host!!!

Hej.

Här bara hostar jag usch och blä... Inte kul alls, jag vill inte bil sämmre ska hem i helgen. Ska kolla på revyn med mamma det ska bli så kul och sen ska vi äta ute på resturange mysigt!:)
Hostar så jag nästan kräks känns det som samma som mamma och mormor, Maud kanske med brukar ha det brukar du?:)

Idag på jobbet så efter luchen stod det en blomma inne hos oss och jag undrade vem som skulle få den då kommer platsvansvarig tror jag det heter och sa den blomman är till dig Emma, Va!? sa jag till mig varför då? Ja som tack för att du ställde upp att vara på det andra dagidet förra veckan. Oj tackar så mkt sa jag. Och hur ska jag nu hålla den vid liv, hehe. Så här ser den ut
image179
Men jag vet inte vad det är för en blomma vet ni det där ute?


Annars är det lungt här, hämtade paket med kläder idag som jag hade beställt och nu så kommer mamma få två
överaskningar en som hon redan vet tror jag och en som hon inte vet ett smack om, hihi:)
Denna veckan vad händer annars, jo på torsdag ska vi åka till Jonas syster, vi har låntat hennes trådlösa internet nu ett tag för Jonas nätverkskort är trasigt så nu vill hon ha tillbaka den så vi ska lämna den och sen ska vi få hjälp med lappar till att sätta upp om hyra lägenhet, det måste ju se snyggt ut så man får något, så det händer på torsdag, sen vet jag inte tror inte vi ska göra något mera, vill åka och bada men hostar ju så dant så det kanske inte är så bra. Sen på fredag åker jag hem till mammsen:)! det ska bli skönt att komma hem till sköna Västervik.

Lägger ut bilder på hur jag såg ut när jag hade varit på sminkkursen.
 Vad tycks?

Nu ska jag käka mat!
Må gott Puss & Kram!


Våran NYA soffa

image178
Här är våran nya soffa, Den kommer nog lite mera rosa kuddar senare och sen ska vi färg den brun tror ni det kommer att funka?
Kommentera vad ni tycker om den!:) 
Nu ska jag sussa, sov gott!
Puss & Kram!


Kändis!!!

Hej!

Denna vecka är det rörigt här, just nu är jag på ett annat dagis för det har för lite personal alla är typ sjukskrivna där, så en annan har tagit min plats på mitt ställe som tur är ligger det på Resarö så det är ju bra men jag har så jävla ont i ryggen nu allså!!! Ajj! Min rygg orkar inte med allt detta lyftande med småbarn, har haft ont förut med när jag är på mitt vanliga ställe, men nu lyfter man mera, men det är inte bra vad ska man göra, ja såklart kolla upp det men tänk om de säger att jag inte alls får lyfta då vad gör man då!?!? åter kommer om det när jag vet mera:)

Idag så har jag sätt en kändis på vi-butiken här hemma och det var Zara Zetterqvist hon som spelade i tv-serien tre kronor. Nu jobbar hon som kustbevakare här i skärgården hon hade arbetskläderna på sig:)



Sen längtar jag till lördag när vi ska på make up kurs Erika och jag! Det ska bli spännande:)
Sen på söndag ska Jonas och jag stå på en loppmarknad i sundbyberg, kom gärna dit ni som bor här i trakterna, hihi:)

Nu ska jag käka apelsin:)
Må gott Puss & Kram!


Helg i Lidköping

Hej!

Ja denna helgen tillbringar vi i Lidköping hos Jonas föräldrar. Igår var vi på bandy helt ok, vädret var bra jag frös inte! Hihi.
Idag har vi varit inne i stan och shoppat, Emma handlade ganska mkt men inte för så mkt. Hihi bra det!  det kostade 502 det jag köpte och vad köpte jag då jo, två känningar/tunikor på JC för 164 har kostat 299 st, på Gina tricot köpte jag två klänningar för 49 kronor st har kostat 299 st, sen en hängselklänning för 49 med som har kostat 199 och sist en tjocktröja för 99 har kostat 199. Sen på HM köpte jag isadoras bronzing puder för 69 kr och en fotmassage en rosa! den kostade 29.90 och var inte på rean:) Kan fota alla grejer sen när vi kommer hem så får ni se hur allt ser ut! Sen var vi och fikade på cafét med det goda mackorna, mums!

Nu ska vi snart äta här!
Må gott!
Puss & Kram!


Nu vill jag att våren kommer

Hej!

Ja nu vill jag faktiskt att våren ska komma, ingen mera snö nu den kan stanna kvar där uppe vill verkligen inte ha ner den nu kom den inte till julen behöver den inte alls komma, men sån tur kommer jag väl inte ha men man kan ju alltid hoppas!:)

Ja vad händer annars i mitt glamourösa liv? Nja inte mkt jobb, jobb, jobb, hihi. Ihelgen som var så monterade vi upp våran soffa den kom in genom hissen shoo!:) Den är jätte skönt att sitta i och får den lite ny färg på sig så kommer den bli ännu bättre och lilte rosa kuddar, hihi När jag berättade på dagiset att vi skulle få en ny soffa så sa ett av barnen är det en rosa soffa? Nej skrattade jag:) Men barnet ville att jag skulle ha rosa kuddar i soffan iaf, så det lovade jag!

Sen ihelgen som kommer nu ska vi hem till Jonas föräldrar och hälsa på, det är bandy på fredagen och på lördagen så vi in till stan och gå på Elaka Måns ett fik med jätte gosa mackor, Mums!
Sen helgen efter det ska jag och Erika gå på sminkurs på make up store inne i stan, det ska bli sååå kul jag har verkligen velat göra det länge och nu har jag hittat en som ville följa med och hade tid! Hurra! Man blir sminkad och får råd och sen får man även köpa smink för den summan som kursen kostar.


Sen helgen efter det första helgen i februari så ska jag åka hem till Mammsen och kolla på revyn hemma, det gör vi alltid det är så grymt roligt, det brukar det vara så det hoppas jag att det är denna gången med:) Och sen ska vi äta ut Mamma och jag innan. Det ska bli kul och mysigt!

Och nu ska jag äta lite mat!
Må gott, Puss & Kram!


Två år:)

God morgon!

Så här tidigt har jag nog aldrig bloggat, hihi
Idag så firar Jonas och jag två år! ♥  Gud så fort tiden går här, hehe!
Så var det helg igen, Skönt!!! Men det händer inte så mkt här bilen har inte kommit än om den inte kommer idag såklart, men det vet man ju inte.
Jo en rolig sak händer ihelgen våran nya soffa kommer om den nu kommer in;) Hihi
Vad ska ni göra i helgen alla där ute?

Må gott Puss & Kram!



Ny soffa!

Hej!

Vi har prices köpt en soffa, Den är mega skön att sitta i och sen kan det även bli en extra säng och det passar ju vårat lilla utrymme:) Tyvärr så finns det ingen bild på den förtillfället dom har tagit bort annonsen på blocket eftersom vi har betämmt oss, men ska fota den så fort vi får den.
På lördag ska den komma hit redan! I bland så har man tur, en jobbarkompis till mig hennes man har en flyttfirma och kunde hjälpa oss på lördag och till ett billigt pris också, hehe:)

Soffan har just nu ett mörktblått tyg men det går att ta av så vi ska nog färga om det till brunt tror jag:)
Nu ska jag se på tv:n och sova lite sen:)

Må gott!
Puss & Kram!


Amanda, amanda!!!


                                                                  
Yess Amanda släpper en skiva till våren, hurra!!! Jag kommer vara där och köpa den! Sen ska hon även vara med i grammisgalan på Onsdag. Shoohej!! Hihi

Ja hur är den med Emma annars då, jo då helg det är skönt jobbat dessa tre dagarna. Har lite ont i min visdomstand den håller på att växa ner lite, inte alls roligt, men men det känns bättre nu än vad det har gjort i veckan.
Sen igår fick vi myrornas krig på tv:n det började klockan sex. Inte så kul vi som hade tänkt se på Mimmi och Reine men det var ju två timmar tills den skulle börja, och som tur var så kom tv:n tillbaka nästan prices då.

Sen igår kollade jag runt lite på andras bloggar och hittade en jätte snygg klänning (ROSA) på en sida som en tjej lagt ut, tyvärr är sidan på engelska och de betyder ju att klänningen inte kan köpas här, men läste lite igår på sidan och jag tror att man kan betälla till Sverige, men jag har ingen riktigt koll på det dära hur man gör och säkerheten, Är det någon av ni där ute som har betällt från denna sidan förut  http://www.asos.com/Woman/ eller betällt från andra sidor från utlandet??? Hur funkar det från man det man betällt och vad det kostar?
jag vill ha den!!! Kolla in den här nere, och det bästa är vet ni att den bara kostar 140 kr. Det är rea på den!
Sequin Disc Vest DressHoppas, hoppas, hoppas

Nu ska jag göra lite nytta!
Puss & Kram!


Bilder från julen

Hej!

Har ju inte lagt ut några bilder från julen tänkte göra det nu så får ni se hur min jul var:)

image163
Julklapparna under granen hos Mamma, med gamlefar:)

image164
Granen som jag hade pyntat med bara röda kulor, det är fint!

image169
Julfin har jag blivit, hihi


På själva julafton var vi hemma hos mormor allihopa, Detta är en gamla tomte som mormor har jätte fin!!!

image166
Här fixar damerna till julmaten, den blev jätte god!


Molly var med sugen på den goda julmaten:)


Lite julklapps utdelning innan Jojjo och Stoffe skulle fara hem till deras mor
På bilden är det Kusinerna Andreas och Cristoffer och Morbror Niklas.


Här har Mormor hittat sig en jätte julklapp:)

image170
Sen när Stoffe och Jojjo åkt blev det Kalle Anka! Kusinmys;)

image172
Dotter och Mor (jag undrar vad mamma tittar på??, hihi)

image175
Johan och Jag väntar på tomten...

image173
Sen gjorde Johan en skönhetsoperation på Molly, ser inte ut att gillade det så värst mkt eller vad säger ni?


Sen kom tomten, (hiphopar tomten) de ni, hehe!
Han kom med många bra klappar, Johan tyckte en klapp var bra iaf eller hur killen;) Hihi


Sen senare på kvällen åkte vi ut och tände ett ljus hos Morfar....

image177
Det var hur julen såg ut hos mig, ganska mysigt trots att det inte fanns någon snö ute då och nu vill jag ingen ha så det hoppas jag att det inte kommer!!!

Nu ska jag sätta mig vid tv:n
Må gott!

Puss & Kram!




RSS 2.0