Påskaftonen

Hej!

Ja igår var det påskafton och vi var hemma hos min moster, trevligt och god mat:) Vi var inte så många min morbror med kusinerna är utomlands och Andreas var med sina hockey kompisar, men det var trevligt ändå.
Påskharen kom med med dessa chokladharar, vilka söta va;)?

image200

Sen har jag hittat världens snyggaste skor, Johan hade dem på sitt rum vad tycker ni om dem?

image201
Sådan skulle jag vilja ha på dagiset, föräldrarna skulle nog kolla på mig om jag hade dessa skor på mig, men coola är dem!

Vi var hemma hos Maud ganska länge igår, åkte väl hem vid elva tiden kanske.
Imorgon åker jag hem igen till vardagen, det är påsklov nästa vecka på dagiset så det är inte så många barn, men fler än vad det var på sportlovet iaf, vi ska käka våfflor på tisdag tror jag. Mums!
Sen är det bara att fortsätta leta boende, har ni något bra säg till, gärna i stockholm då, hihi:)

Må gott!
Puss & Kram!



Glad Påsk!

image197

Ja detta är väl verkligen en fin påsk bild eller vad säger ni?;) Hihi

Ja man undrar ju om våren nånsin kommer när det ser ut så här i Västervik idag....


Men här inne är det iaf påsk, fina påskliljor och massa påskgodis, hehe.

Vi ska snart gå ner till stan ett tag och kolla läget om vi nu inte blåser bort vill säga:) I eftermiddag ska vi hem till Maud på påskmat, mums med mormors köttbullar och igår förstår ni var vi hemma hos mormor och åt den godaste maten som finns i hela världen, kött, sås och potatis och sen mormors inlagda gurkor, det är himelen det ska ni vet! Äter ju inte kött så mkt men man kan bara inte motstå när mormor gör det och sen hennes goda sås!

Här kommer lite påskbilder så det blir lite påsk fint!
  

Glad påsk igen på er!
Må gott!
Puss & Kram!



Ta hemma hela skiten nu Charlotte!!!

Hejhej!!!

Ja det var Charlotte som vann, inte den som jag tyckte var bäst, ja låten är bra och den kan nog gå långt i Europa, men hon har ju faktiskt fått vara med om det en gång redan, kunnde inte Sanna fått vinna denna gången?!
Men mest av allt tycker jag ju att Christer skulle fått ta hem segern, det gick ju inte så bra för honom med juyrnrösterna men av svenska folket fick han ganska bra med poäng:)



Roligast under kvällen var såklart Björn! Krister var också underhållande hela kvällen, han är en bra programledare, han kan de här nu;)
Men nu är det väl bara att blicka framåt till Europa finalen i maj,
och sen  Charlotte ta hem skiten nu det kan väl inte vara så svårt, det måste ju vara en lätt match bland kalkoner, en gammal Elvis gubbe och pirater och allt som nu ska vara med:)

Må gott!
Puss & Kram!


Grått väder

Hej!

Det var ett tag sen nu, nu är vi hemma hos Maria och David och ska käka mat, Hamburgare:)

Ja vad ska man ta att skriva om, jo man kan ju alltid skriva om mellofesten, så himla kul att Androla åkte ut och att Nordman åkte till finalen, den låten är faktiskt grymt bra, bättre än deras förra som var med förra året. Sibel kan jag inte säga så mkt om, låten är inget tycker jag. Ville hellre se Sussie Tapper eller Ola i finalen.... Nu i den riktiga finalen vill jag se Christer vinna allt!! Hihi:) Men Charlottes låt är nog farlig och Sanna Nielsens låt med, hoppas mer på Sanna då för hon har inte vunnit förrut:) Vi får se på lördag jag väntar med spänning!

Sen var vi ju på barnkalas i lördags det var jätte skojigt och alla barnen blev glada med:) Vilket hus de bor i allså och köket, de vill jag ha!!! Hihi.

Idag firar vi två år och två månader med:) vilken lång tid det känns tycker jag, men det har gått fort!

Skickar en extra Kram till Mamma idag så opererade sig igår, skönt att allt gått så bra vi ses i påsk!!

Nu ska vi snart käka!
Må gott!
Puss & Kram!


Snart helg

Hejhej!

Jag har inte så mkt att berätta nu så lägger ut lite bilder som jag har tagit på sista tiden istället, hoppas det är ok!? hihi

image192
Denna köpte vi i jönköping på gallerix, visst är den fin? de tycker jag! Hänger vid sängen:)

image193
Här är från berget bakom vårat hus, en kväll när jag gick prommenad med Jennie

image194
Här har jag plattat hårt :)

     
Denna bakade potatisen åt jag innan Mamma och Jag skulle gå på revyn, Mmmm, det måste vi göra om det besöket Mamma!!

Ja det var lite goa bilder:) Nu är det snart fredag igen, imorgon ska vi gå upp på berget här bakom huset är med barnen, jag har bakat kakor idag så vi ska fika där uppe imorgon, det ska bli riktigt mysigt!

Nu blir det snart du blir vad du äter:)

Må gott!
Puss & Kram!


Full fart igen

Hej!

Ja så var det full fart igen på dagiset:) Känns ok ändå tiden går ju framåt iaf. Men det var ganska busiga en del idag, hihi.

Nu har vi prices kommit hem från simhallen, det var skönt att simma lite:) Men gud vilket tråkigt väder det har varit idag och kallt är det igen, Burr!
Och sista deltävlingen i mellofesten har varit nu med, och det blev ju Charlotte och Linda som gick vidare, Nordman var förvånadsvärt bra tyckte jag bättre än förra gången han var med och sen kom ju Sibel till andra chansen det var bra det med. Jag hoppas att Nordman går vidare på lördag till finalen:)

Ihelgen som var var vi i ullared, köpte massor, men det var bara bra saker;) Hihi. Mkt bra trosor och strumpor och bh:ar för bara 50 kr, det ni:) Hihi. Men vi glömde bort en del saker som vi hade skrivit på en lapp, men vi tappade bort den bland alla varor, hehe, så jag vill åka dit igen;) Vi får väl se!
Hotelet var mysigt med litet, men ok. Hotelfrukosten den ni mums säger jag bara den skulle ni varit med och käkat:)

Denna helgen ska vi på barnkalaset som inte blev av för två veckor sen för kille var sjuk, det ska bli kul och spännande, återkommer hur det var där senare, Sen undrar jag Maud när ni kommer och hälsar på oss slå en pling om det vet jag:) nu ska vi käka mackor:)

Må gott!
Puss & Kram!




RSS 2.0