Göteborgsvarvet

Hej!

Nu sitter jag här på mitt lilla jobb och ska snart ta frukost:)
Idag så åker vi till Jonas föräldrar, och imorgon ska vi se på göteborgsvarvet, Jonas bror och min farbror springer. Sen ska vi försöka att träffa Pappa med:)

Jag måste bara berätta en annan ska med, jag ska få gå till Thestudio http://thestudiogroup.se/main.html och bli sminkad och fotograferad helt gratis, men sen får man köpa korten sen och de kostar en del men bara att få gå dit ska bli spännande och kul! Och detta är tack vare Annika:) Tack!!! Hon har varit där och så skrev hon upp mig på en gratislista:) Ska dit på Måndag med Linn.

Nu ska jag snabbt kolla in veckorevyn.com för att se om jag fastnade på någon bild igår kväll, var på topshop igår på mingelfest. Träffade Ebba, har ett kort med lägger ut det senare.

Trevlig helg!
Må gott
Puss & Kram!


Vårt nya hem!

Hej!

Gud så länge sen det var jag var här inne!
Men snart blir det ändring på det, vi ska snart få bredband, nu lånar jag Linns dator, hon har varit här idag, även Maria och David och hjälpt oss att flytta så nu bor vi i våran fina lägenhet! Det ska bli kul att börja inreda!

Det har hänt så mkt nu jag har ju fyllt år, och sen har mamma varit här en helg och sen har vi ju flyttat:) Men jag får berätta om allt de senare.

Nästa helg ska vi iaf kolla på göteborgs varvet, det ska bli kul, Jonas bror ska spring och sen ska Janne min farbror springa med fick jag reda på:)

Men nu ska jag umgås med Linn och Jonas lite!

Må gott alla!

Puss & Kram
RSS 2.0