Snart far vi!!!


Hej, Eller som vi säger god natt!
Vi måste verkligen sova lite nu ska upp igen vid kvart över två!! För att hinna med att komma fram till Skavsta där vårat flyg går ifrån mot London:)

Ska bli jätte kul att åka dit, en riktigt tjejweekend med Linn!
Hör av mig när jag kommer hem igen , ni får ha en trevig helg alla!

Må gott
Puss & Kram

Bild från resekoll.se


Hej mitt vinterland!

Hej!

Ja nu är det verkligen julkänslor här hos mig, har börjat spela julmusik här hemma nu, ur högtalarna strömmar det,
 Julen är här, Jingle bells, Stilla natt, O helga natt, Jag drömmer om en jul hemma, All i want for christmas is you, Mer jul, Let it snow! Let it snow! Let it snow, med flera! Min favorit är nog Julen är här.  Vilken är din favorit jullåt?


Å vad mkt snö det har kommit under helgen, underbart! då kan man va ute med barnen och leka i snön, bara det är fint väder annars är det inte kul så nu får vi hålla tummen på ett vädret bilr soligt och att snön ligger kvar i veckan.
Det blir en kort vecka för mig jobbar bara tills torsdag sen på fredag far jag till London med Linn! Vad kul de kommer att bli, börjar bli lite flygrädd nu;)

Ihelgen var har vi varit bebisvakt åt Åke, det gick jättebra, gick på en promenad han somnade direkt:) Sen har vi varit hemma hos Micke, vilken filmsamling han har! En hel vägg med dvd-skivor och det är bara svenska filmer!

Idag har vi varit på Ikea, köpte en ny tv-bänk bild kommer, passar perfekt och sen tavelramar så nu kan vi sätta upp våra två afficher på väggen igen:)

Nu är det snart finalen på ensam mamma, vet ju redan vem Anette väljer men det ska bli kul ändå! 

Ha en trevlig vecka!
Må gått
Puss & Kram!


 



Kära Anna...., nu får Kevin ta hem allt!

Foto: DANIEL OHLSSON
Hej!
Sitter här och snörvlar och tårarna rinner ner från kinderna, samtidigt som jag tittar på Idol eftersnack.
Ikväll var det Annas tur att åka... Piss säger jag! Hon skulle ju ta hem det hela, nu får Kevin ta hem det skiten!
Varför kunnde inte Johan ha åkt, han sjunger ju falskt hela tiden(ok inte hela tiden) men inte bra. Och sen alla dessa FJORTISAR som bara skriker... Det är ju inte Johans fel, men kan man inte bara kasta ut dem?? :)
Nej, nu får jag torka tårarna och njuta av Annas sista till i Idol, och jag tror ju att det kommer att gå bra för henne i framtiden, och jag kommer absolute att köpa hennes skiva när den kommer!

Nu ska jag snart sova, imorgon ska vi upp och vara bebisvakt åt Åke och sen blir det middag hemma hos Micke, Och på söndag ska vi till Ikea och köpa en tv-bänk!

Ha en fin helg!

Må gott
Puss & Kram!

Bild från tv4


Cult design



Jag är med och tävlar om en ljusstake hos Lugnahörnan. Tävla du med:)

Må gott
Puss & Kram


Två paket på samma dag!

Hej!

Vilken regning dag! Alla barnen var dingsura när de skulle gå hem nu, men imorgon kommer de bli sol har jag hört så jag hoppas på det, för nu har jag trött på regnet!!!

Idag har jag hämtat två paket, ett från ellos och ett från panduro, kolla in paketet från ellos har ni sett något så stort paket? Inte jag iaf, det var en gardinstång i:) Ska ha den i köket om den passar:)


Ikväll är de desperate housewife, någon som ser på det,? jag tycker det är så kul, vilka liv de lever;)
 
För några dagar sen, så hade jag gissa bilden här i bloggen och den var ju ganska lätt rätt svar var en biltunnel.
Så här kommer de som gissade rätt
http://louisesa.blogg.se/ Louise bloggar om livet som au pair  i USA, trevlig tjej fast jag inte träffat henne:)
http://jossansnya.blogg.se/ Jossan vet jag inte mkt om, men besök henne för de ska jag:)
http://sanaz.blogg.se/ Sanaz har jag inte heller besökt :)
http://evelinas.blogg.se/ Evelina bloggar om livet som nygift, och att bo särbo i veckan med sin man.
http://itsmeagain.blogg.se/ Sandra har jag besökt några gånger, bloggar om livet
http://wildastenlyckan.blogspot.com/ Sandras tävling är jag med i:)
http://sollis.blogg.se/ Sollis bloggar om allt möjligt, fina foton tar hon och jag gillar hennes kollage:)

Besök gärna dessa tjejer! Och håll utsik i bloggen efter flera gissa rätt bilder:)

Nu ska vi äta här!
Må gott
Puss & Kram!


Min adventskalender!

Hejhej!

Idag har jag varit inne i stan när jag slutade jobbet och träffat Linn! Det var riktigt trevligt, vi har inte setts på ett tag nu. Och snart åker vi iväg till London, det ska bli så himla kul och spännande att åka dit:) Shoppa, shoppa, shoppa!!!!
Idag shoppade jag med, en adventskalender, jag längtar så mkt till första dec så jag kan få öpnna det första paketet.
Vi skulle ha gått till britiska turistbyrån, men det hade stängt, det stod utanför att de stängde vid fem men när vi kom in så hade det redan stängt, de stängde fyra, bra om man skyltar om det utanför....

ihelgen var vi ju hemma hos mammsen, hon blev jätte glad över sin mello biljett till göteborg, så vi ska allså både gå på delfinalen i göteborg och finalen här i stockholm, men kunde ju inte skriva det här innan eftersom mammsen läser här inne ibland;) Sen var vi på kals paryt, min morbror har fyllt 40, trevligt, dansade massor. berättar mer om de senare i veckan


Nu ska jag smygklämma på paketen:)

Föressten har tänkt att köpa en nässköljning är det något att rekommendera?? Är så förkyld jämt....
Må gott
Puss & Kram


Min lyckodag på Mammas födelsedag!

Hej!
Jag har min lyckodag idag tror jag, fick hem en tidning från the body shop, och i den fick jag 50 kr rabatt om man köper för över 300 kr plus 100 kr i värdecheck som jag hade samlat ihop till:) Nu blir det garanterat deras julkalender:)!

idag fyller Mammsen år GRATTIS på födelsedagen! Vi ska åka ner til henne sen när Jonas slutat, Kära viken:)
Ikväll är det idol med, Hurra!
Vad ska ni andra hitta på i helgen?


Är vi lika något tycker ni:)?

Må gott, Puss & Kram!


Gissa Bilden!

Hej!

Kan ni gissa vad denna bilden föreställer?:)


Den som gissar rätt får en länk till sin blogg i ett inlägg:)


Idag har varit en ganska vanlig dag lite stressigt på jobbet. Skönt att få krypa i soffan och bara ta det lungt. Barnen är väldigt busiga just nu och flamsiga, lyssnar inget och bara leker pajas.
Men det kan ju vara mkt det att Lotta som var hemma en månda har kommit tillbaka och vi måste jobba oss in i en grupp igen, och det känner barnen av tror jag....

Men nu till en roligare sak, jag ska köpa mig en adventskalender ingen kalender med choklad i, nej en väldigt dyr men lyxig kalender,men jag tycker att jag är värd den nu innan jul, som en juklapp till mig själv. Vad är det nu då?
Jo Bodyshops adventskalender! Man får en produkt för varje dag, Spännande och kul! Och om man handlar nu så får men en neccesär med på köpte, snacka om mkt poäng! Det är bra det!
Nature's Minerals
Nu blir det Bonde, vad ska ni göra ikväll??

Må gott
Puss & Kram!


Tävling!

Hejhej!

Jag är med och hos Nitania
Hoppas jag verkligen vinner det är ju en mega häftig tävling att få välja själv! Håll tummen för mig snälla!

 
Må gott
Puss & Kram


Söndag, söndag

Hej.

Ja så var denna veckan snart slut med:)
Härligt med nya veckor, snart kommer London helgen:) ska träffa Linn imorgon, om jag bara får tag i henne på telefon först, vi ska till engelska turistbyrån och kolla kartor och sen fråga om london eye och andra sevärdigheter:) Vi kanske ska gå på musikalen lejonkungen med om det inte blir allt för dyrt. Sen ska Linn med hem hit och så ska vi kolla läget inför resan. Det ska bli så spännnade att åka dit!

Igår var vi ju på dop, Lilla Åke fick sitt namn:) Inget skrik alls i kyrkan. Han somnande istället på slutet:)
Jag gosade med honom ett tag och oj,! vad han har blivit tung, men så ska det ju vara med bebisar, Tjocka ska de vara!;) Det är roligare att vara med han nu, för nu början han le och har ögonkontakt med än. Vi ska försöka att hinna med att åka och hälsa på dem innan de flyttar till Lidköping, tycker det är jätte tråkigt.... Men en gång borde vi hinna med iaf:)!

På jobbet, ja vad händer då, Jo Lotta kommer tillbaka efter sin sjukskrivning!!! Det ska bli kul. Annars händer det inte mkt denna veckan på jobbet, ett APT men inte så mkt mera.
Ihelgen som kommer ska vi åka hem till kära viken:) Mamma fyller år på fredag, och sen ska min Morbror ha sitt 40 års kalas på lördagen, det ska bli trevligt. Jag behöver hjälp med en sak, vad man kan hitta på för något roligt till min morbor som man kan göra under kalaset, typ en sång, någon rolig lek eller något annat?? Någon som kommer på något tips dela gärna med dig om det!, det kommer ganska många människor tror jag.

Här kommer det lite bilder från dopet igår.
 
  

Nu ska jag snart börja med lite mat men ska ringa mamma först!

Ha en trevlig vecka
Må gott
Puss & Kram!



Snart dop

Hej!

Ja snart ska vi åka och lilla Åke ska snart döpas:)



Så här ser jag ut idag.


 Klänning- Gina tricot
 Kofta- JC
 Skor- skopunkten


Vad ska ni göra?:)
Må gott
Puss & Kram!


Vårat kära förbundsmöte

Go kväll!

Äntligen kommer det lite bilder från helgen då vi hade vårat förbundsmöte, som vi har kämpat för att få det så bra som möjligt, och det blev verkligen det, det bästa FM!! :) Tycker jag iaf, men så tycker nog alla som anordnar något på hemmaplan.

Vi had det jätte trevligt under helgen, jag fick uppleva mina tre år på högstadiet igen, vi hade masslogin där. Såg mitt gamla klassrum, och bibliotekt, Biblioteket såg exakt lika dant ut som när jag gick där,växten stod på samma ställe som för 6 år sedan:)
Sen fick jag käka frukost i min gamla matsal, när jag satt där så kom jag och tänka på alla roliga luncher jag och Karin har haft, det var tider, Karin, kommer du ihåg när vi skrattde så mkt att du spruttade ut massa mjölk på min talrik? Vilka tider!

Festkvällen som vi hade var perfekt! Vi hade rockbandet Qvennarn, ett lokalband hemma. Skitroliga!
Maten var suverän, inga sparris här inte;) Vegetarianerna fick tre sparris som huvudrätt för några år sen.

Här kommer bildern från FM
   
   
  
 

 Fina FM-märket:)
 Fredags arbete
 Ännu mera fredagsarbete (innan alla kommer)
 Den goda smörgåstårtan:)
 Mitt gamla skolbibliotek
 Gamla matsalen:)
 Kära mor inviger FM
 Funkis möte inför lördagsfesten
 Jag under kvällen, klänningen är så fiiiin!
 Rockbandet Qvennarn
 Den super goda efterätten, vit chokladmousse

Nu var den helgen ner skriven, jag längtar tillbaka, kan man dra tillbaka tiden hörre ni??

Nu ska vi käka här, sen bonde!

Må gott
Puss & Kram!

Jag är med och tävlar hos Citty om en goodibag:)
Håll tummen för mig!


  
 


Bloggpriser

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev men nu har jag satt ner och tänkte skriva om mina bloggprider som jag vunnit!



Första bilden är från två tävlingar, handkrämen vann jag hos Linda och nyckelpige klockan vann jag hos någon tjej som jag inte kommer ihåg.

Den andra bilden är från min första tävling som jag vann, det var en goodiebag. En skylt till tvättstugan, (jag som verkligen har en egen tvättstuga, hehe), fin choklad, vita hjärtan, ljus, doftpåse och en paul frank plånbok:)
Jättefina priser, hoppas på flera snart:)

Igår var vi i stan och på ikea, köpte lite julklappar, även idag köpte vi några men det var i Arnige, köpte en doppresent till Åke med, ska på dop på lördag nästa vecka.

Snart åker jag och Linn till London med, mindre än en månad så kul och nu kanske vi ska gå på lejon kung musikalen med, Ska ringa till henne sen:) Jag orkar inte vänta på att du ska ringa, Linn;)

Nu ska jag se klart på filmen, järnets änglar, någon som sett den, vad tycker ni??
Jag tycker den är lite konstig...

Ha de fint
Må gott
Puss & Kram




RSS 2.0