Kan man måla om Ikea-möbler?

Hejhej!
Så har denna helgen gått och trevlig har den varit:) Med mkt shopping!
Här kommer lite bilder på de vi köpt, bilder på gardinstängerna får komma senare när Jonas har satt upp dem, måste låna Marias borr först:)

  
 
♥ 6 pack vinglas billigt och bra men där av kvaliten anntar jag:)
♥ Nya mattan rån rusta 199 riksdaler, sen en ny grön filt från samma ställe
♥ Ljuskvist från Clasolson + görana fikusen från Ikea, krukan kommer från Coop
♥ Jeans från Jc, jätte nöjd, Och skor från skopuntken
♥ Kofta från Jc 40% för att jag köpte Jeans:) så 179 kr!
Sen köpte vi andra saker men det är inget kul att fota tycker jag:)

Sen hittade vi en jätte snygg tv-bänk och bokhylla, men det är så dyrt har kollat lite på blocket men där säljs det bara ut vita eller björk färgade och vi vill ha det i svart någon som vet om man kan måla om Ikea möbler? Eller någon som vill sälja en svart till oss?
Vi vill ha serien Expedit
EXPEDIT Bokhylla EXPEDIT Hylla
Sen hittde vi ett nytt soffbord men det kommer nog inte hem till oss på ett bra tag om de inte ramlar ner pengar från himlen eller liknade...=)

 
Träffade även Abalone dots i lördags, köpte den otroligt bra skivan som blev signerad:)
Elin tjejen i grönt och jag har varit på samma läger när vi var mindre och hon kände igen mig! Kul!

På tisdag kommer Jonas föräldrar och sen på fredag så kommer jobbarkompisarna hem på en bit mat, trevligt trevligt och vuxet;)
Så denna vecka kommer gå så fort och snart är det förbunsmöte hemma i viken längtar!

Nu blir det Ensam Mamma!
Må gott
Puss & Kram!


IKEA-dag!

Ingenting är omöjligt!

God morgon!

Snart ska vi bege oss till ikea, så kul, men mkt folk lär det vara där!..
Mina grejer från blogg tävlingen har kommit, ska fota de senare så får ni se, en sak fatas fortfarande, men jag hoppas den kommer snart!:)

Vad ska ni göra idag då?

Ska träffa Linn med idag, vi ska ju kolla på Abalone dots! Sen kanske en fika hemma hos linn i hennes nya soffa:) hoppas på  en smarrig chokladtårta:P

Ha en bra dag alla!
Må gott
Puss & Kram!


Jag har vunnit!

Hejhej!

Snart är det idol igen kul kul!!!

Men först ett snabbt inlägg. Jag har vunnit på en blogg tävling såg jag igår blev överlycklig skuttade runt här hemma som ett litet barn och sa "jag har vunnit jag har vunnit!" Så fort jag har fått mitt pris så fotar jag och lägger ut så får ni se!

Imorgon ska vi åka till Åke gosen! Ska bli trevligt och snart är det lördag som jag har längtat, då ska vi spendera dagen på Ikea och kolla in Abalone dots på Mediamark i kungens kurva!!


Hoppas Åke är gladare än så här imorgon när vi kommer:)

Må gott!
Puss & Kram!


Sing-a-long

Hej!

Igår var vi på en sing-a-long inspelning, jätte kul! Micke hade fixat det, tackar, tackar, Hoppas på en till snart kankse:)?
Lagen som tävlade var i Sussies lag Sandra Dahlberg och Alex Schulman och i Claes lag var det  Linda Bengtzing och Tobbe Blom:) Vi fick jätte bra platser längst fram, men de blev inte så långvarit de var tvugna att ställa en rad framför oss:( Surt, men jag såg bra ändå, det var en liten tjej som satt framför mig:)

Tänker såklart inte avslöja vem som vann, kolla om ungefär två veckor så får ni se själva!

Bilder från kvällen



Fick tyvärr inga bilder på Claes och Sussi, de slängde ut oss då fort de var slut och de gick aldrig ut innan vi gick hem ,men men kommer man dit någon annan gån så kanske man fastnar på bild med dem:)

Det var iaf en trevlig kväll, fast det tog lååång tid:)

Nu ska jag snart se idol!

Må gott!
Puss & Kram!



Vilket jobb passar dig?

Jag gjorde ett test på denna sidan http://se.41q.com/
Och det stämmer ganska bra, jobben var kul att se inte för att jag ser mig som en Präst:o)

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Må gott!
Puss & Kram!



Här är vad vi ska göra idag!


TVÄTTA!
Vi har inte tvättat på två veckor, så det behövs
Vad har ni för er där ute denna söndagen?

Må gott!
Puss & kram!


Ledsen dag!

Hej...

Ja i morse kom jag och tänka på min kära Morfar, han har varit död nu i 4 år, han bara försvann från oss under en natt i hjärtinfark, Poff! Ingen av oss fick säga ett ordentligt "hej då". Och det har satt djupa spår hos mig. Skönt för morfar att inte ha ont och ligga och plågas, men vi som finns kvar fick det jobbigt. Han var som en "pappa förebild" för mig under min uppväxt efter som min pappa som jag nu har en bra kontakt med inte fanns under min uppväxt. Så det har hängt med mig under dagen och kännde jag för att skriva ett inlägg om det.

Jag vill bara få krama om honom eller höra hans röst, men jag vet att jag inte kommer att få göra det något mera, men då är det skönt med bilder och filmer som man kan få sitta och titta och komma ihåg honom. Men jag vet att han sitter och vakar över mig hans plats är i solen:) Han skinner som en sol!

Har ni någon person som stått er nära?

Min underbara Morfar!


Nu sitter vi och väntar på Linn som ska komma hit, det ska bli trevligt!
Må gott alla!
Puss & Kram
!


Bästa morbron!

Hejhej!

Idag på jobbet s¨ringe blommsteraffären här i Vaxholm till mig och sa att jag hade ett blommogram och undrade när jag kunde ta imot det, tyvärr så fick jag stänga idag så jag skulle inte vara hemma förren vid sex ungefär, då frågade hon om de kunde ställe blommorna utanför dörren och det gick jätte bra sa jag!

Men jag började ju såklart undra vem som hade skickat blommor till mig, vi firade ju en månad som förlovade igår så jag tänkte att de kan ju vara något med det:) Jag tänkte och tänkte och det kom upp så många människor som kunde ha gjort det, men jag hade inte tänkt på dem som hade skickat blommorna! Det var min morbror med tjej som hade skickat dem och grattade till förlovningen så till förlovningen var det ju!

Jag blev jätte glad och förvånad att han skickade blommor inte likt honom men jätte gulligt!

Fina va?!

Nu har Jennie kommit och vi ska käka lite mat, vad har ni för er en onsdagskväll??

Må gott!
Puss & Kram!



Victoria´s secret!!!

Hejhejhej!

Det var ett tag sen jag bloggade, har varit iväg i helgen, vi var hemma hos Jonas föräldrar.
Träffa lillplutten Åke, Han är så söt!!! ska åka hem till dem nästa vecka, Kul!

Idag är en ny vecka med nya arbetstag, är lite förkyld men denna vecka kan inget hindra mig måste jobba! Imorgon ska vi ha personal möte, sen föräldra möte och på onsdag ska Jennie komma hit och på torsdag kommer Linn älsklingen!! Hurra! Sen kommer helgen då ska jag bara ta de lungt:)

Idag har jag träffat Kimberly, en tjejkompis som vikar på dagiset ibland, men nu har hon varit i Usa, och hon köpte hem lite saker till mig, Jippie! Victoria´s secret I love it!
hon trodde att victoria´s secret fanns i London, är det någon som vet om den gör det?? Ska ju åka dit i nov, de vore himmelriket om den fanns där, men jag är osäker......

Här kommer en bild på av Kimberly köpte, kolla body lotion:) Mums!


Vi var ju hemma hos Jonas föräldrar, och var på 30-års kalas hos Jonas kusin, trevligt!
Men trevligast var Åke;) hihi
 
En stolt Morfar och en stolt Morbror och en lite Åke!


Nu blir det snart singelmammor!! vad tycker ni om det?
Just det fick ju en diskmaskin med en bänkdiskmaskin, Jonas bror fick inte in de i hans nya lägenhet, Tack David för det, kommer en bild på den senare i veckan!

Må gott!
Puss & Kram!


Läkande massage

Go kväll!

Hoppas allt är bra med er där ute i Sveriges land. Här är det bra men jag känner mig lite förkyld, alla barnen håller också på att bli sjuka, alla är grininga, men kan man bil något annat i detta väder, fy vad hemskt, allt gick bara så snabbt och sen var sommaren borta, Poff!

Men jag har en sån bra bok, jag hittade den på coop i förrgår, har lånta den av en arbetskamrat innan men så hittade jag den själv, blev så glad, det handlar om zonterapi och massa andra hjälp och lindring när man känner sig sjuk eller har ont någonstans. Så har sutiut och kollat i den nu lite, hoppas att det hjälper nu med då!
 

Nu ska jag kolla in andra bloggar, ha en trevlig kväll!
Må gott
Puss & Kram


Må gott!
Puss & Kram


Kristallen!

Hej!!!

Sitter och tittar på kristallen, nyss nominerade de bästa kvinnliga programledaren, jag hoppas på Emma eller Gry:)
Emmas försök till att vinna röster var roligt. "jag har tappat min röst, kan jag få din?" Hahah, den var bra!
Emma humor!

Föressten nu är det paus kan passa på att blogga lite mera, såg ni ensam mamma igår, fud så kul att se Anette:) Det kommer bli roliga söndagar framöver:) Föressten vi vann 100 kr med igår på bingolott!

Må gott
Sov gott!
Puss & Kram

Just det, Ja Maud det har kommit in pengar, föressten skulle du vilja gå på ladys night?
Mamma vill du med det?? Ni måste bestämma er snart!

Puss igen!


Sommarkryss kväll

Hej!
Igår var vi inne på sommarkrysset på grönan, mkt trevlig kväll trotts regnet, men det regnade som tur var inte så mkt under inspelningen, ja det var ju inspelning igår eftersom att det var fotboll på tv:n, sommarkrysset kommer att sändas på tisdag istället!

Jag fick auotograf av Charlotte, Martin och Peter, häftigast var nog Peter Stormare, han är ju världskänd:D Men jag trodde att jag inte skulle få någon av Martin men han kom prices ut när vi skulle gå så då passade jag på, men ingen Henrik Hjelt:( Men jag var nöjd ändå!
Fotades med dem med:) Vilken kväll!

 
  
  

Carolina Gynning och Carina Berg var där, men efter att de varit med i tävlingen så gick dem så jag fick inga auotografer från dem...:(

Kolla gärna in denna sida:)

Nu ska jag kolla tvätten igen, sen ikväll ska vi kolla ppå ensam mamma och spela bingolotto fick en såndär knäpp att spela, lite synd att det är prices under mamma söker.....

Må gott alla!
Puss & Kram!


Oscarsteaterna

God morgon!

Igår var och Linn och jag på på My fair lady på Oscarteatern, mkt tevligt (Tack Linn!) trots att vi bara fick ett glas ramlösa, medans de som dricker alkohol fick ett glad vit mosserande vin, vad är det!!?? Linn blev riktigt arg trodde ett tag att hon skulle hoppa på tjejen i baren, hehe:) Det är inte svårt att köpa in alkoholfria alternativ, eller kan någon tala om för mig varför det inte går??!! 
Men som sagt musikalen var underbar och bra platser fick vi med, sjätte raden. Såg perfekt! men slutet var lite konstigt, och sen kom skådespelarna inte fram efteråt och tackade, brukar man inte göra det på ett genrep kanske??
Nog om musikalen, men Linn detta måste vi göra om igen!

Bilder från kvällen
 
 

Just det i publiken satt även Ica-Paul:)

Idag ska vi åka in till Grönan och kolla på sommarkrysset, Martin Stenmarck är ju där ikväll, hoppas på en foto på han;)
Men tyvärr kommer vi att få stå upp för ett är något event som har bokat hela sommarkryssets platser.... Lite synd men men:)

Vad ska ni hitta på en sådan grå lördag?

Ha en bra dag
Må gott
Puss & Kram!





Mys med idol

God kväll!

Nu är det igång, IDOL!!! Kul det ska bli, och kul med en ny jury:)
Vad tycker ni där ute om Idol???


Myspys;)

Sov gott!
Må gott!
Puss & Kram

P.s imorgon är det klubbdag på bodyshop:)!!!


Måndag igen!

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev, har varit hemma hos mamma nu ihelgen, det var trevligt:)
Nu är det en ny vecka igen. Men denna veckan hoppas jag ska gå fort och det gör den nog det är så många tvprogram som börjarn nu. Jippie! Bland annat Top model, idol 2008, och ensam mamma söker! Det ska bli roligast efterom jag känner Anette som kommer från Västervik. Gammal granne:)

Sen är det ju klubbdag på Body shop, jag längtar massor!!! Hihi
Nu ska vi snart käka mat här, vad gör ni där ute i landet?

Må gott
Puss & Kram
top2.jpg
Bild från tv3





RSS 2.0