På tåget på Valborgsmässoafton:)

Hej!
Hoppas ni har en trevlig Valborg? Vi sitter på tåget nu till Lidköping och imorgon åker vi till danmark, de ska bli så skönt att komma iväg:) Sen har man ju en födelsedag att fira på lördag;)
Vi har prices käkat en räksmörgås, mums,

nu täntke vi kanske se på ett avsnitt av tre kronor, såg ni där det gick på tv:n förr? Det var en bra serie, föruto Sten Frisk....

Muffisarna blev uppskattade, barnen gillade dem även fröknarna, och jag fick presenter, Av Maria fick jag en snygg disktrasa och en påshängare:) Tack!
Och sen av dagisbarnen+fröknarna fick jag ett guldigt diadem, vi har en födelsedags låda på dagiset med olika presenter i och så hade barnen fått välja en till mig och då hade en tjej sagt att jag skulle ha de diademet, för de som jag hade innan hade gått sönder, det var gulligt tänk av henne:) Sen fick jag tre ROSA ballonger, och 20 Kr av Lotta som jag skulle köpa något fin för på båten, får se vad det blir;)
 

Nej nu ska vi kolla lite här! Kommer att skriva lite under resans gång, men det kostar en del att ladda upp bilder så det kommer att komma när jag kommer hem:)

Må gott, Puss & Kram!
P.s grattis kungen;)


Majblommor!


Hej!
Nu har jag bakat färdigt mina majblommor till mina småbarn imorgon, som jag ska bjuda på eftersom att jag fyller år på lördag:) Blev inte som majblomman ser ut år, men vad gör väl det:)?

Nu ska vi se vidare på du är vad du äter:)

Imorgon åker vi över till Lidköping, sen på fredag tidigt drar vi till Danmark, så skönt det ska bli!
vad ska ni göra imorgon, Valborg??:)

Må gott, Puss & Kram!



Vart har alla kommentarer tagit vägen, ni läser men inget spår efter er...., tråkigt:(


Nya stövlar! Vilken färg??;)

Hej!


Idag har det inhandlas ett par nya gummistövlar, Och de blev såklart ROSA;) Mina andra var trasiga så det var på tiden:)

Snart ett nytt avsnitt av Desperate Housewife, det är så roligt! Någon som följder det vad tycker ni om det? Jag bara älskar det, det bästa på tv:n:)

Men nu sitter jag här och kollar runt på nätet, betalar lite räkningar.. inte det roligaste. Men det måste ju med göras. Samtidigt som lyssnar jag på mina gamla skivor från när jag pluggade i vimmerby, får en massa minnen, skönt att komma bort en stund en dag som den här, har inte varit den bästa dagen på jobbet, men nu är den över skönt det! Och sen får man lite ledigt snart den känns skönt det!

Innan jag avslutar måste jag bara tipsa om en Kille med namnet Axel på youtube. Han kommer från Västervik, där jag kommer ifrån, jag hade Axel i scouterna, när han var mindre, nu satsar han stenhårt på musiken, och det tycker jag att han ska göra! Vilken talang, vilken röst, gå in och bedöm själv. För mig är du en stjärna redan Axel! Länk Han har gjort egna låtar med! :)

Nu ska jag kolla vidare här!
Må gott, Puss & Kram!



Ny vecka med en födelsedag i slutänden;)

Hej!

Så var det ännu en ny vecka, och snart första maj, hjälp vad tiden går. Denna veckan är inte en vanlig vecka för det är Emma födelsedag, Hurra, hurra, hurra!! Hihi, jag är verkligen som ett litet barn när det gäller födelsedag och julafton;) På lördag blir jag så mkt som 23! Då befinner vi oss i Danmark, ska åka dit med Jonas hela familj och jag får leka med
Åke skrutten!!:) vi åker här ifrån på torsdag på valborg, vi ska åka tåg, det kommer bli skönt att åka det. Sen sover vi en natt hos Jonas föräldrar och sen tidigt i grynigen åker vi mot Göteborg och tar båten över till Danmark. Vi kommer att bo söder om Hirtshals (låter tyskt) :) Närmaste större stad är Aalborg, dit ska vi på min födelsedag! Vi åker hem från danmark på måndag så vi har tagit ledigt en dag nästa vecka.
Det ska bli skönt att komma bort en sväng och det finns en pool i huset! Häftigt:)

Denna vecka så blir händer det inte så mkt förren på torsdag då, men det kan ju vara skönt, för förra veckan var det ju mkt!
Igår var vi ju på lakrisfestivalen, mmm vad gott, köpte lite smått och gott, jag gillar lakris med choklad så det köpte jag, sen om man köpte glassen lakrispuck, så fick man en T-shirt på köpet, men Jonas ville inte ha någon glass, men han fick en T-shirt ändå, så det var ju snällt:)

Nu ska jag titta på spårlöst en sund, innan sängen!
Ha en underbar vecka alla kära läsare!
Må gott, Puss & Kram!


Nu är vi hemma

Go kväll!

Nu så har vi kommit hem från en härlig lördag! Dagen började med veckorevyns Ego-dag inne i stan, mkt trevligt, tyvärr så hann jag inte lyssna på "Blondinbella" när hon var med i panelen, men det kommer väl förhppningsviss flera tillfällen för det:)! Men fick en manikyr och stayling i håret! Kunde bara vara till tre på Ego-dagen, sen skulle Jonas och Micke komma och hämta mig för vi skulle på teater i Hannige. Där träffade vi upp Siv, Martin och Marianne med.
Teatern var bra, men väldigt varmt var de där inne och inga sköna sittplatser. Sen efter teaterns slut åkte vi in till stan igen och gick på mongolien resturange, och nu är vi hemma! Det har varit en mkt trevlig dag, imorgon blir det lakris för hela slanten! Nu blir det sova för hela slanten, men först bilder från dagen!

  
 
 
   idol-Rpbin uppträde
   så fin jag blev i håret va?;)
   Tjejen i blått var henne vi känner:)
   Hela ensamblen
   Sen blev det parkering
   Goodiebagen jag fick från veckoreyvn!

Sov gott alla!
Må gott, Puss & Kram!




Nu är helgen här!


Hej!

Nu sitter vi här och väntar in talang!
och det är fredag hurra! I morgon blir det en späckad dag, först in på Ego2009, sen på teater i Hanninge, Peter pan blir det:) Sen in till stan igen på resturange! Sen på söndagen blir det lakris för hela slanten, och det är ju gratis (gratis är gott, när man är småläning) om man har coop kortet (känns så vuxet, hehe)  och sen på det hära underbart väder, så på söndag ska vi fixa till balkongen med, har köpt till konstgräs som fattades:) Och fröna har börjat blomma, kul!

Men nu blir det chips mys och talang!
Ha en underbar vecka alla mina sköna läsare:)

Må gott, Puss & Kram!

Tyvärr kommer det inga bilder nu, ska bättra mig imorgon åker kameran med, men jag måste köpa en liten kamera eller mobil med kamera, någon som vet någon bra??


Halv glad Emma

Hejhej!

Ja så var bomben släppt, hur vi ska jobba i höst. Är både nöjd och missnöjd, kommer att få jobba med den som jag verkligen inte kommer översens med, jobbade med henne under mitt första år i arbetslivet...... Vill inte må så dåligt igen.  Sen kommer jag få andra runt mig som jag gillar:) Men man ska ju inte dra för snabba slutsatter, det kan ju ändras, så vi får väl se......
Men det jag känner mig ledsen över nu är att jag inte kommer att få jobba med min kära arbetskamrat Lotta, vet inte om du läser detta men du har betyd otroligt mycket för mig under det hära året som du och jag har fått ihop, jag har utvecklas massor och det är pågrund av dig, Lotta! Men vi kommer ju att jobba i samma hus iaf. :)
"Vi måste iaf ha ett avskeds kalas nu;)"

Nu till något roligare, tänkte ju berätta om föreläsningen som vi var på igår, men jag orkar inte det, kom hem för en timme sen och har prices ätit upp nu ska jag lägga mig är helt slut, och har haft ont i huvudet i två dagar nu, vad kan det vara?? Någon som kan komma på något bra!?
Längtar nu iaf till helgen, på lördag händer det mkt och på söndag ska vi ju på lakrisfestival eller vad det nu heter:) Ska bli väldigt trevligt, sen på lördag efter teatern ska vi äta på mongoligen:) Så nu ser vi mot ljusare tider, det är ju långt kvar tills hösten!

Avslutar med en bild på majblomman som jag fick av Jonas igår!

Sov gott
Må gott, Puss & Kram!


Underbar pojkvän och bra föreläsare!

Hej! eller med god natt kanske!

Har för ett tag sen kommit hem från en jätte bra föreläsning med Lou Rossling! Vilken kvinna! Får berätta mer om det vid ett senare tillfälle, men måste bara berätta att Jonas han är för söt han:) Nu när vi ska gå och lägga oss så säger han
"ja just det jag köpte två majblommor idag med, en till dig och en till mig" Är han inte för snäll min Jonas, och det är ju så fina majblommorna i år, ROSA;) Ska pryda min skinnjacka, men nu ska sova så jag orkar med morgondagen, då får vi förhoppningsviss reda på hur det kommer se ut till hösten och vart vi kommer att jobba.. Anntingen en glad eller arg Emma när jag kommer hem imorgon.... Håll tummen för en glad Emma, snälla!


Sov gott alla!
Må gott Puss & Kram!

Jo just de på söndag så ska vi gå på lakrisfestival inne i stan, någon som hört talas om det:)?
Puss!



Härlig vecka som kommer!


Hej!
Just nu är jag så glad att jag inte kan sitta still har jublat här hemma, så lycklig är jag nu!:)
Jag ska få gå på Ego2009 med vecko-revyn på lördag, är det någon mer som ska gå?:) Ska bli jätte kul att få lyssna på Blondinbella och få känna sig lite lyxig, vet inte om det finns platser kvar men om du vill chansa gå in på vecko-revyn och anmäl dig, då kanske vi ses där!

Det blir mkt annat skoj denna vecka, bra för då blir det lördag snart! På tisdag ska nästa alla på jobbet åka in till stan (stockholm) på föreläsning, sen blir det APT på onsdag:) Skönt med saker så det händer något! Sen ska vi gå på teater på lördagen med ev, får se hur tajt det blir med ego också!
Vad ska ni hitta på under veckan då mina kära läsare?

Idag har vi tvättat och fixat till på balkongen, men det är inte klart än, måste köpa till lite konstgräs, så bilder på det blir senare i veckan. Planterade fröna idag, så hoppas nu att det börjar att gro:) Spännande!
 

Nu ska jag äta en macka!
Ha en fin vecka alla!
Må gott Puss & Kram!



Nu är det klippt!

Hej!

Ja så var man snygg i håret igen:) Känner mig nöjd, men först tycket jag att det var för ljusa slingor så det fixade hon till med en mörkare toning, så nu känner jag mig nöjd och längden är kvar:)! Jag var ju hos en elev och visst känndes det att hon inte var någon riktig färdig frisör, men nöjd är jag och som frisör kan man inte bli arg för att man får kritik. (menar med de ljusa slingorna)
Jag kan rekommendera att gå dit för bra är dem, men är man rädd om sitt hår och inte klarar av att sitta stil så länge, (mitt tog 3 timmar,) kanske man inte ska gå till en elev, men det är ett bra ställe:) Hon var ju yngre än mig med det känndes lite konstigt, men gå dit flera gånger der gör jag nog:) Såg tyvärr inte Bobby;)  hehe han var ledig idag...
Fick iaf komplimanger för mitt tjocka hår, det såg inte så taskigt ut tyckte dem:)
Här är resultatet vad tycks??:)



Det blev ingen djurgårds promenad, men vi köpte lite tulpaner på hötorget:) Köpte även en hårinpackning som ska vara bra och det hoppas jag, för dyr var den, men har lärt mig att hårprodukter ska man lägga lite mera på så nu ska jag ut efter shampoo och balsam något att rekommendera för torr hårbotten:)???
Sen köpte vi konstgräs till balkongen och massor av olika frön som vi ska plantera imorgon:)
 


Men nu ska jag se Robinson!
Må gott
Puss & Kram!


Trevlig helg inlägg!

Go kväll!

Tänkte bara passa på innan vi ska sova här, säga trevlig helg till min kära läsare, roligt att det är många som läser:) Hoppas ni stannar kvar:)?
Så ja så var det fredag snart lördag, då ska jag till frisören, ska bli så skönt att få skämma bort sig, och som det ser ut nu blir der nog en liten vandring i stan med, ska iaf till hötorget om jag hinner innan de stänger, ska till frisören vid ett, sen kunde det ta upp mot tre timmar!. Så får se om jag hinner till hötorget.

Ikväll har vi bakat pizza, blev ganska god skulle ha haft mera tomatsås, men man lär sig av sina misstag:) Sen har vi kollat på talang, såg ni killarna som dansade knäckebrödsdansen, vad säger ni om det??:) jag gillar det, vilken talang;) hehe!
 


Just det en annan ska på tal om Tv, snart är det dags för Eurovision Song Contest och Malena, Heja,heja, hur tror ni det kommer att gå? Jag hoppas hon går vidare till finalen, men det tror jag hon är ju unik och har en bra låt!:)

Nej nu ska vi sova, Ha en trevlig helg
Må gott, Sov gott, Puss & Kram!


Jippie för mig!

Hej!

Ja äntligen!!! Jag fick en klipp/färg tid redan nu på lördag!!! Som jag är glad så skönt det ska bli! Men nu får ni hjälpa mig vad jag ska göra, kom med massor av tips! Funderar på lite honungs brunt hår:)
  
 
Här är några frisyrer som jag haft, vad tycker ni???

Det är en elev som kommer att klippa mig på Bobbys hårvård, det ska bli kul att få gå dit, jag har hört att det är mycket duktiga där så det ska nog bli bra:) Sen får man känna sig lite lyxig att gå dit;) Sen efter klippningen så kanske vi åker ut till djurgården om det blir fint väder:)

Tank att det redan är torsdag imorgon, vad det går fort, imorgon ska jag nog gå hem igen efter jobbet:)
Läste min mamma och moster kommentar nyss att jag stavar så mkt fel:) och sen sitter ni och skrattar åt mina stavfel;) Men det är ju kul att jag roar er:)!

Nu har jag tänkt att se vidare på Du är vad du äter

Ha en fortsatt fin vecka
Må gott, Puss & Kram!


Ny och kort vecka!

Hej!

Ja så var påsken över och mamma har åkte hem och Jonas har kommit tillbaka. Allt är som vanligt! Har haft det väldigt trevlig när min mamma har varit här, har haft mysiga och roliga dagar:) Men nu är det som vanligt igen, men skönt med en kort vecka, känndes lite konstigt att det är tisdag idag, man har trott att det är måndag hela dagen idag på jobbet:) I veckan händer det inte mkt. Kanske om man får en klipptid på torsdag men vi får se:)

Ihelgen ska vi nog bara ta de lungt, tvätta måste vi göra, blir det fint väder skulle det vara mysig med någon utflykt kanske till djurgården:) Vi får se vad som händer

Jag pratade för ett tag sen om båten patrica, att jag skulle bli bjuden på middag, men jag har nog ändrat mig lite, kanske det blir en middag här hemma, för sen ska vi nämligen gå ut, och då kan det bli lättare att samlas här, vi får se hur det blir ska kolla upp lite. Men en sak är säker den helgen och det är att Linn kommer hit!!! Som jag längtar! Vad vi ska shoppa på lördagen iaf, en riktigt shopping dag, så mysigt! :)

Nu ska jag kolla vidare, innan desperate börjar!!
 
Under söndags kvällen spelade vi binog och när vi skulle
spela tvåans bingo börjar jag köra på treans bingo, tur att jag kom på det efter ett tag;)

Kvittot kommer från resturangen vi var på på påskafton, vi önskade dem en Glad Påsk:)!

Ha en trevlig vecka
Må gott, Puss & Kram!


Påskaftonen hos oss!

Hej!

Ja så var snart påsken över och inte känns det de minsta konstigt eller ledsamt att man inte fått någon påskmat, får ju äta den snart ändå (vid julen) Men visst saknar man mormors kötbullar:) Men jag klarar mig.
Igår var det ju självaste påskafton, då var mamma och jag inne i stan, strosade runt i stan, mkt folk och ett härligt väder var det:) Sen käkade vi på resturange, det var inte så många människor där när vi kom, men sen kom det ganska många, undra om det är lika många på julafton hos dem som igår??
Vi var även inne i hötargshallen, jag har aldig varit där förut och nu var det väl på tiden att jag gick dit, Vilket ställe! Dit kommer jag gå flera gånger, när man ska unna sig något, men inget kött blä;) Men jag trodde de skulle hänga mera kött i taket, men finns det flera såna hallar i stockholm??:)


















Nu har vi tänkt att gå ner till stan här nere och kanske ta en fika:)
Ha en fin dag, må gott
Puss & Kram


Hemma igen!

Hej!
Nu så är vi hemma igen, efter en trevlig dag i Kista, men den började inte så bra. För när vi skulle kolla upp vilken tid bussarna gick så kom det inte fram någon tid alls på sl:s hemsida, från Vaxholm till Kista galleria. Men sen förstod jag att det inte gick några turer under helg och söndagar, så fick leta upp något annan hållplats närmare, och det fixade ju Emma galant:) Så vi kom iväg!

Shoppade en del, hittade äntligen ett par jeans leggings, en tunika/linne, hår accessoarer, bordstabletter och nya köksgardiner. Jättefint blev det!
 
Vad tycker ni?

Mamma strök dem så fint, nu håller hon på med kvällsmaten, egentligen ska ju jag göra det, hon är ju gäst;)

Imorgon ska vi åka in till stan och gå på mongolian steakhouse, mums mums, bättre än påskmat;) Men mamma saknar lite påsk mat säger hon här, men ägg fick hon till frukost:)

Nej nu ska vi se talang och äta lite mat:)
Må gott!
Puss & Kram!


Lååååång fredagen!

Hejhej!

Sitter här och väntar på mamma så vi kan komma iväg, för idag blir det ingen lååång fredag utan shopping fredag! Vi ska åka till Kista galleria och shoppa lite:) Jag behöver lite vårplagg:)
Jonas åkte tidigt imorse hem till sina föräldrar.... Han borde vara framme snart:) Gosa lite med Åke från mig;)

Nej nu är hon klar här, skriver sen när jag kommer hem så ni får se om jag hade någon shopping tur:)

Ha en fin långfredag och Glad Påsk:)

Må gott, Puss & Kram!



Grattis på födelsdagen!


Hej!!

Idag när jag kom hem från jobbet så låg det ett kuvert som jag inte kännde igen, vad det kunde vara ifrån. Men jag blev glad eftersom jag gillar post (när det inte är räkningar) och öppnade det. På det stod det
Grattis på födelsedagen önskar vi på Patricia!
Va, tänkte jag, vad är detta och läser vidare...
Jo det vissar sig att de bjuder mig på en tvårättersmiddag i deras resturange:) Woo Kul!!!! Jag blev jätte glad. Sen får jag även ta med mig 5-35 kompisar som får halva priset på deras mat:) Väldigt trevligt!
Men sen kom jag på Nej, jag är ju i danmark under min födelsedag (2 maj), men erbjudandet gäller mellan 23 april t.o.m 9 maj torsdagar-lördagar. Så funderar lite på om jag kanske ska slå två flugor i en smäll och ha det när Linn kommer hit den 8 maj, vad säger du om det Linn??:) Skulle vara trevligt!:)

Patricia är ett fartyg med resturange ombord som ligger mellan slussen och gamla stan, låter väldigt trevligt och mysigt!
Mera om Patricia hittar ni här 
Jag återkommer väl senare om hur det blir!

Denna veckan är det påsk, Min kära mor kommer hit på torsdag:) Vi ska göra allt  förutom att fira påsk;) hehe Hon ska vara här tills Måndag, trevligt, trevligt!
Jonas åker hem till sina föräldrar på fredag morgon, hans, syskon, kusiner, och faster kommer hem så han ville gärna åka hem, men för mig är inte påsken något speciellt, julen ligger mera passionerat runt mitt hjärta:) Allså kan någon svara på varför man firar påsken, för att träffa släkt och äta ägg eller???
Det var på ett annat sätt när min morfar levde då åkte vi ofta till min morfars syster och träffade sysslingar och mammas kusiner och så, men det är inte så nu, så för mig kvittar det att fira påsk, jag kanske kommer att gilla påsken mera när man får egna barn och kan påskpyssla och göra sina egna traditioner:)
Mamma och jag påskpysslade när jag var mindre:) Vi ska måla ägg imorgon på jobbet det ska bli trevligt!

Men nu ska jag kolla vidare på Patricia!
Ha en fin vecka alla!
Må gott, Puss & Kram!


Kvällen igår!

Hej hej!

Igår var vi ju och spelade laserdome och käkade gott på kina muren:)
Det var en riktig trevlig kväll, fast jag kom sist, men någon måste väl göra det med, jag hördes mest iaf, Fan Stephen skrämde mig flera gånger:)
 
Hela gänget (utom jag, jag fotar ju, hehe)
Andra bilden är så snygg bakgrund håller ni med?:)

En del av oss åkte hem efter resturange besöket, en del stannade kvar i krogarnas mingel, Hoppas ni har kommit hem nu, hehe;) (för när jag pratade för ca 1,5 timme sen var de inte hemma än) ;)

Idag skulle en gammal studiekompis komma, men de hade för mkt inplanerat, hoppas de kommer en annan dag:)
Så vi har haft en skön lördag, man hinner med mkt på en sån här dag iaf:)

Hoppas ni har en skön helg!?
Nu blir de snart Robinson!
Må gott, Puss & Kram!


En timme och tjugo minuter!


Hej!

Ja jag gick hem idag och det tog mig en timme och tjuog minuter, då har jag även stannat på vägen och fotat lite. Jag är så stolt över mig själv!:)
Men jag åkte en liten bit först, det var en mamma från dagiset som frågade om jag skulle ha skjuts och då kan man ju inte tacka nej liksom:) Åkte med henne till skolan som ligger en kvarts gångväg från dagiset, stannade till i skolan för att hälsa på mina gamla dagisbarn som Jonas har nu. En tjej som jag fick en fin kontakt med, som har tjatat efter mig typ varje dag, blev väldigt glad över att se mig!
Sen gick jag hemåt köpte mig en glass, mkt god!

Njöt av de fina vädret, nu har man världens bästa jobb när man får vara ute så har mkt under dagarna, tänk er folk som sitter inne hela dagarna på kontor.
   
Fotade lite på vägen som sagt fick väldigt fina bilder:) Älskar min nya kamera, men den är ju lite klumpig att ha med sig när man ska ut en kväll eller så:) Får gå på jakt efter en liten mindre:)

Jo en sak till innan jag slutar, det är många som läser bloggen ser jag, men vart är alla kommentarer, visst förstår att ni "gamla" inte kommenterar hela tiden, men ger man er en kommentar så kan det vara kul att få något tillbaka, och det kankse har kommit till några nya, vilka är ni isåfall:)???

Nu ska vi se lyxfällan!
Må gott, Puss & Kram!


Laserdome!!!

Hej!!
Ja nu är väl våren här för att stanna får man hoppas!?!
Det är nu man njuter av att man jobbar på dagis;) Det är så skönt med att få frisk luft och sol på sig, det bästa just  nu!
Hoppas eran vecka har börjat bra? det har min vad ska man klaga på när vädret är så här liksom:)?

På fredag ska jag, Jonas och några av mina arbetskamrater köra laserdome inne i stan, det ska bli riktigt kul, har spelat det en gång förut:) Sen ska vi äta någonstans efteråt får se vad det blir!

Imorgon ska jag ju gå hem från jobbet, får inte glömma att ta ett par behagligare skor än stövlar imorgon bara:) Ska bli riktigt skönt, ser fram emot det:) Ska ta med kameran så kanske man kan få några fina vårfoton, men måste nog skaffa mig en liten mindre kamera med, är inne på en rosa, (såklart) men det kostar ju en del och så mkt jag vill ha nu och mkt man ska spara till, men vi får se, funderar på att fixa klipp/färg tid med snart, Har ni några bra förslag hur jag ska klippa och färga det??
På tal om skönhets grejer, så för några veckor sen så bad jag Elin göra en sminkguide och här är resultatet, om ni vill att Elin gör en sminkgudie skicka iväg en kommentar:)

Nu ska jag snart se på du blir vad du äter!

Må gott, Puss & Kram!

P.s jo just det måste bara nämna en sak, I tisdags så var vi ute i skogen med barnen, och då hittade vi en pinne som stod upp som en stående mikrofon, barnen började sjunga med Lotta min kollega. Jag satte på musik på min mobil och satte på Alcazars nya låt från melodifestivalen, Lotta börjar sjunga "Say good night, mmm"
Jag reagerar och säger, men Lotta vad sjunger du??
Vadå säger hon....
Du sjunger ju fel, det är "Stay the night" Haha
Ja, ja jag har inte koll säger Lotta och skrattar vidare:)
Det är så roligt att lyssna på folk när de sjunger fel, jag gör det med;)
Har ni någon roligt minne när någon sjunger fel?:)

Nej nu säger jag tack och hej för idag
Puss!




RSS 2.0