fel, fel, fel

oj då, jag håller på att fixa alla inlägg i kategoriger och något blev fel med inlägget här under.... de är ett gammalt inlägg, Undra hur det blev så när inga andra inlägg blev publicerade igen... Ja ja då vet ni att det är ett gammalt inlägg iaf :)

Må gott, Puss & Kram!



Änglar och dvd:er!

Hämtade ut två paket för några dagarn sen. Och detta var det i de båda paketen!
Köpte flera änglar, ska göra en grej till mina kollegor till julen, men kan inte säga mera för några av mina kollegor läser min blogg;) Sen köpte jag en grej till mamma med, men den kan jag inte heller vissa för mamma läser här inne ibland:)
 

Må gott, Puss & Kram!



Testar att mobilblogg, denna chokl

23a48c3391494a0fbc637742eb3094b6.png

 

Testar att mobilblogg, denna choklad flaska fick jag av gun och lotta i fredas:)! Må gott puss & kram

 



Kvällen med kollegorna!


Man brukar ju få en fördrink, men hos mig fick man en förmuffins;)


Go kväll!

Nu Robinson finalen, de ska bli spännande att se vem som kammar hemma de hela:)
Jag hejar på Mats!!! men han är ju inte i finalen än, men hoppas på de:)!

Igår var ju några av mina kollega här hemma och vi lagade tacos och hade de allmänt trevligt:)
De sista gick hem vid tre imorse, så jag tror att de var en uppskattad kväll! bra att ha en stor lägenhet ;) Men snart får man dela lägenheten med en innebonde, de ska bli trevligt och Fia du är så välkommen hit i mars:)



Ha en fortsatt fin lördags kväll!
Må gott, Puss & Kram!



Vart kommer all snö ifrån?

Gud tar snön aldrig slut? fdfinns det inget stopp liksom?:) Men de var som en förlädrer sa idag på jobbet, "det är ju tur att det är så här med snö och inte slask för våren kommer ju inte än ändå" och de är ju sant detta är mkt bättre än slask, och våren kan man ju hopps att det komer tidigt i år;)

Nu ska jag prata med Linn från andra sidan! Som jag har längtat:)

Ha en fin helg, imorgon kommer några kollegor hem hit på middag!
Må gott, Puss & Kram!



Jag ser inget ut ;)


Så här mkt ser jag ut genom mitt köks fönster:) Det är inte så mkt snö så det går ändå upp men snön har fastnat på fönstert, rätt cool;)


Hej!

Vad mycket snö det har kommit, idag var min stägnings dag så jag trodde att jag skulle få vara kvar länge men jag slutade vanlig tid, skönt de:) Jag har bakat lite tills på fredag när mina kollegor kommer hit på middag! De ska bli så trevligt:) Vi ska göra tacos tillsammans, M U M S!!!

Men nu ska jag ser robinson, hoppas ni har en fin vecka!?

Må gott, Puss & Kram!



Så här roligt....


Är det på en förskola:) Tycker personalen iaf, hehe:) Jag och Jennie åkte massor med barnen, barnen tycker att det är roligt när fröknarna åker med och vi fröknar tycker att det är ännu roligare att få åka med barnen, Jag skrek högst i backen, skriker ju värst överallt, de kan många intyga eller hur ;)?  Jennie och jag åkte själv en gång och höll
armkrok, Skit läskigt ;)


Nu ska jag snart träna!!! Hoppas ni har en fin start på veckan:)!
Må gott, Puss & Kram!



Världens härligaste film!


H E J !!!

Har prices tittat på världens härligaste film, Tsatziki, morsan och polisen! Har ni sett den? Den är helt underbar, varje gång jag ser den gråter jag en skvätt... Och man kan aldrig sluta skratta åt den heller, humorn är så skön i filmen. De finns ju en andra film också Tsatziki vänner för alltid, den är med bra, men inte lika bra som första:)

Två fina ordspråk från filmen-
"När den rätta dycker upp säger hjärtat till, då får huvudet säga va de vill"
"utan vänskap ingen kärlek, utan kärlek ingen vänskap"



Och vet ni vad, har ni hört!!! Spice Girls ska bli musikal!!! Vad coolt, hoppas den kommer till Sverige i framtiden!
 Musikalen ska ha premiär om två tre år i London:) Nu blir det snart Robinson!
Hoppas ni har en bra Lördag, Må gott Puss & Kram!

Kommer du då... Pysen;)



En dag på Emmas jobb

Go kväll!
Fredag igen, vad tiden går fort...
Jennie min kollega har varit här, trevligt! Vi kollade let´s dance, bra att han Peter åkte ut! Claudia ska vinna allt! Sen börjde vi kolla på en film men den var urkass.. Nu ska jag sova, ska ev träna imorgon!
På söndag blir de tvätt och städ dag... Måste vara fint när ens kollegor kommer på besök nästa fredag, Vi ska ha myskväll med god mat och massa skvaller;) Ska bli trevligt.


Lägger upp en bild från idag på jobbet på mig, så här roligt har jag de på jobbet;)
Ha en fin HELG, må gott, Puss & Kram!



Sallad utan sallad:)


Hej!

Ikväll blir det en sallad utan sallad, hehe. Salladen jag hade hemma var inte fräch så de fick bli mumsiga grönsaker istället:) Så de ska jag äta nu!
Idag på jobbet har jag lärt mig massor av nya saker. Vi håller på med rymden just nu, skit kul att läsa om! Vet ni tex att alla planterna har egna månar?? Jag trodde bara de fanns en måne;) där ser man!

Ha en fin kväll... Må gott, Puss & Kram!



Ny vecka!


Go kväll!
Så var de måndag igen. Denna helgen som varit har Jonas varit här, vi har haft en trevlig helg tillsammans:) Varför ska livet vara så svårt??.... Kärleken framförallt...

Igår var vi på idrottsgalan, Jonas fick de av mig i födelsedagspresent. De var jätte trevligt, och Carl philip var där;)
De mäktigaste var när alla i globen ställde sig upp när sportspeglens pris delades ut till domaren som räddade livet på en hockey spelare!!. Fotade med min mobil kamera och jag är nöjd med den än så länge, men har inte lärt mig den riktigt än, alla fineser:)
Nu ska jag sova imorgon är de redan onsdag. Nästa fredag ska jag ha mina kollegor här hemma på lite myskväll, de ska bli trevligt:)
Må gott, Puss & Kram!



Den har kommit!!!


Från idag när vi åkte färjan över till Gustavsberg


Hej!
Ja nu har min nya ROSA mobil landat!!!
Nu ligger den och laddas, ska bli kul att testa den sen!

Idag har Jonas och jag varit först i Gustavsberg på ittala outlet och jag köpte två äppelgröna kivi ljuslyktor, de var billiga de gillar vi!!!
Sen var vi på IKEA för att köpa skruvar och plugg till en dvd hylla jag har köpt där för ett tag sen, så nu hoppas jag att de ska funka. Sen skulle Jonas köpa Jeans men hade ingen Jeans tur, men kanske kollar på de imorgon om de blir bio i täby:)
Nu ska vi snart se på Robinson, och vad skönt att Victoria fick gå tillbaka till fotbollsplan igår på let´s dance:)

Ha en fin lördagskväll! Må gott, Puss & Kram!



Svar på era frågor!

Här kommer frågorna:)
Sofia-- http://frusofia.blogg.se/
jag undrar om du har mycket kontakt med jonas i nuläget?^^

Svar: vi har setts en del sen han gjorde slut, han var här under nyåret, och är här denna helgen, så ja vi både ses och träffas en del just nu iaf:)
 
Louise-- http://louisesa.blogg.se/
Favoritfik i Lidköping?
Vad har du för sommarplaner?
Favorit affär att shoppa kläder i?

Vem är den absolut roligaste kändisen du har träffat?
Vem är den absolut otrevligaste?
Är det någon som du har träffat flera gånger som kommer ihåg dig med namn osv?

Svar:
Fiket vid rådhuset;)

Å hade Jonas och jag varit tillsammans hade jag säkert massor av planer:) Jag som älskar att planera! Men ja de kanske blir en tripp till dig i soliga turkiet;) Sen ska jag besöka hemstaden under vecka 28, (visfestival) med en kollega och såklart mamma!

Min favorit affär är just nu H&M, de har bra budget kläder, gina tricot om de gäller örhängen:) Men längtar massor tills jag får shoppa loss i New york på victoria secret´s och forever 21:)

Den roligaste kändisen jag träffat är nog Tina från cockalong, men den mest speciella har jag tre styckna, Gordon, Peter Stormare och Lars Wallin:) De är tre fantastiska grabbar;)

Mest otrevligaste får jag säga Nina Hedlund från alcazar, under melodifestivalen förra året....

Nja Mat-tina träffade jag ju under hösten ett fler tal gånger, men vi pratade ju bara kort efter varje program, så mitt namn kommer hon nog inte ihåg men mig kommer hon nog komma ihåg om hon kör igen:)
Kashaya-- http://kashaysblogg.blogspot.com
vad ville du bli när du var liten?
Hur länge har du jobbat på dagis?
Vilken var den första kändis du träffade?

Jag har alltid gillat barn, älskade att ta hand om mina kusiner och sysslingar:) Så jag visste redan i tidig ålder att jag ville jobba med barn, då som dagmamma, men sen när jag gick gymnasiet så kännade jag att jag ville jobba med äldre barn så gick fritidsledare linjen och sen hamnade jag ändå på ett dagis:) Men trivs bra! Men i framtiden vill jag jobba med äldre barn. Var även inne ett tag på frisör och florist:)
Men de på jobbet tycker jag ska öppna café;) hihi

Jag har jobbat i 2,5 år nu på dagiset:)

Min första kändis jag träffade kommer jag inte ihåg, men de starkaste minnet jag har kvar sen jag var mindre är träffen med Tomas DeLeva. Han var på vistestivalen hemma i min hemstad jag kan inte varit mera än 8-9 år. Jag och mamma stod och väntade på honom bakom scenen, Jag fick hans autograf och en kram! Jag pratade om den i över 1 månad efteråt;) hehe

Linn
Fraga fran Linn. Kopte du den dar klubban??? MUMS!! =)
Svar: Nej jag köpte inte klubban och tur kanske de var, då hade jag nog tröttnat på polkagrisar:)
Anki-- http://ankihansson.blogg.se/
Kom på en nu med det bums. Hur kommer det sig att man kan se dig sittandes i de flesta publiker kring kanal 4? :) Hur har du bärt dig åt att få sitta i publiken. Verkar superkul i alla fall! :)

Svar: Haha, ja en vän till mig har kontakter med vissa som håller med inspelningar på framförallt tv4. Han såg tinas cockalong och mailade om bilejtter fort och fick till alla programmen, sen ska man ha lite tur med och de har han:) Men det är inte svårt bara att hålla utsick på tv hemsidorna:) Men ibland kostar de! Och JA det är skit kul!!!

Lotta
Klubban, är det den största du kunde hitta? Är den uppäten ännu? Ha det bra, vi ses imorgon.
Kram
Svar: jag köpte inte klubban och tur var väl de, annars hade jag nog hatat poklagrisar nu;)

Kul att få svara på lite kändis frågor:) Nu ska jag sova! Jonas är ju här denna helgen, på måndag ska vi på Idrottsgalan, KÄNDISAR får jag se och Jonas får höra sport en hel kväll. passande;)
Imorgon ska vi ev till IKEA, jag håller ju på att fixa ett sminkbord, och sen så blir de kanske en bio någon dag:)

Ha en U N D E R B A R helg!
Må gott, Puss & Kram!


FÖRLÅT mig!!!


Go kväll!

F Ö R L Å T MIG!!! Men jag har verkligen inte haft tid att svara på era frågor, jag är hemskt ledsen, men denna veckan har jag varit i full gång varje dag. Började jobba och sen tränat och haft APT (arbetsplatsträff)... Men jag ska svara på frågorna imorgon. LOVAR!!! Hoppas ni förlåter mig??;)

Så chansen finns kvar att ställa frågor så kom igen:) Sätt mig i press tills imorgon nu;)

Nu ska jag se på favoritserien just nu GLEE och äta nyttigt efter träningen, vad jag kämpade på dig,
Go Ermma;)

Föressten vad ska man äta när man tränat?? Någon som vet?

Ha en fin fredag imorgon, Jonas kommer till mig denna helgen:)

Må gott, Puss & Kram



Första jobbdagen 2010

Go kväll!

Så har man jobbat sin första dag 2010. De var helt ok att komma tillbaka, inte alla barn de var skönt de... Härligt att träffa arbetskamraterna:)

Nu har jag sett på familjen annorlunda sen jag kom hem från träningen, Vilka familjer de finns, en applåd för familjen Johansson, gillar den familjen de finns så mkt kärlek i den familjen:)

De var jätte skönt att träna idag med, att komma igång igen!
Men jag har inte fått några frågor. Emma ledsen.. Så kom igen nu släng iväg några frågor och gör Emma glad!

Nu tänkte jag faktiskt sova, börjar tidigt imorgon... Phuu



Idag skulle Jonas och jag firat 4 år tillsammans med....<3 Men 2010 är mitt år!!!

Må gott Puss & Kram



Frågestund!


Hej!

Nu tänkte jag sätta igång en frågestund så ös in med massa frågor så svarar jag på dem på tisdag:)
Imorgon börjar de vanliga livet igen, då börjar jag jobba, de känns skönt att komma in i vardagen igen, men de har varit riktigt skönt att vara ledig :)

Nu ska jag fortsätta att städa bort julen, våren kanske kommer snabbare då:)

Ha en fin vecka, Må gott, Puss & Kram!



Dagen med Sara

G O    K V Ä L L

Bilden är tagen idag, påväg in till stan. Med Mobilen, helt ok bild för den dåliga kameran jag har på den men snart blir de ändring på de:)!!

Idag har jag varit inne i stora stan och fikat, svallrat och shoppat (lite) med Sara! De har varit en jätte mysig dag, Tack Sara för dagen:) Och jag har hittat en ny favoritbutik MIQUE/MILQ heter den och ligger på Gamla Brogatan 26. Två affärer i en tror jag:) Där fanns massor av Emma grejer!
Köpte två porslins cupcakes, som jag länge gått och suktat efter:) Dessutom var de billigare i den butiken. Tänkte ha mina smycken i dem. Senare på eftermiddagen kom Saras pojkvän in och vi ät en god middag ihop:)


Nu har jag sett Robinson, och ska snart sova tänkte jag. Imorgon är sista dagen innan jobbet börjar igen, Känns bra men lite vemodigt, de har varit skönt att varit lång ledig, men ska bli skönt att komma in i vardagen med:)

FÖR ATT LYCKAS MÅSTE MAN TA RISKER- ett fint ordspråk jag stötte på idag

Hoppas ni haft en bra dag!? Må gott, Puss & Kram!



Så var första Let´s dance programmet avklarat

Go kväll!

Ja jag som många andra har suttit och tittat på Let´s dance! vad tyckte ni?
Så här tyckte jag:
Stefan Sauk en riktigt sexbomb, hans blickar kan gå långt även hans dans tror jag! Gudrun var en höjdare, Molly fick mig att börja gråta, EMD-Mattias, finns bara ett ord LÄCKER;) Elin King, kan slänga sig i väggen, vad gör hon där??.. Willy, härlig gubbe, bjuder på sig själv, måste vara kvar länge så att man har något att små le åt!. Claudia gillar jag skarpt, hoppas hon går långt och skön humor har hon:) Rabih dansar bättre än vad han sjunger:) Agneta glänste på scen! Peter var ingen höjdare för mig... Victoria ska vara på fotbollsplan! Marcus, vem var de??

En sån här sammanfattning ska jag göra efter varje let´s dance program:)

På tal om kändisar, förra året (2009) så var jag med på två kändis bloggar.
Carolina Gynning och Marie Sernerholt, De ni;) hehe!


Nu ska jag snart sova imorgon ska jag in till stora stan och träffa Sara

Sov gott, Må gott, Puss & Kram!



Härlig vinterdag!!!


Hej!

Idag på förmiddagen gick jag ner till stan här nere, skulle fixa lite grejer, och passade på att ta med kameran, för de var så fint väder och fångade flera fina kort, Slängde ihop ett kollage för att visa er Vaxholm en vinderdag!

Nu ska jag sätta upp de nya gardinerna i köket och sen fixa lite mat tror jag, och såklart skrapa mina lotter och köpte idag;)

Ha en fortsatt fin FREDAG
Må gott Puss & Kram



Jag har hittat Louise igen!

Go kväll!

Hoppas ni haft en bra trettondags jul? Själv har jag TVÄTTA klart den tvätten som inte blev klar i söndags. Så nu är allt tvättat! Härligt!

Igår innan jag skulle sova så försökte jag leta rätt på en blogg som jag läste intensivt för 1,5 år sen. De var härliga tider att läsa vad som hände i en tjejs liv som au pair:) De skulle jag med velat men aldrig vågat...
Sen när jag köpte en nu dator och de hände en massa saker så tappade jag bort bloggar jag läste och Louise blogg har jag saknat, Har även träffat Louise IRL!!! Så de var kul att hitta bloggen igen, Nu bor och jobbar hon i Turkiet:) Gå gärna in och läs hennes blogg! http://louisesa.blogg.se/ 


Här är vi våren 09!

Nu ska jag fixa med tvätten!
Må gott, Puss & Kram!



Den är min!!!

Mobiltelefoner Sony Ericsson C905 Tender Rose

Ä N T L I G E N  har jag fixat mig en ny telefon! Jag var värd de idag efter tandläkarbesöket:) Har gått och suktat efter denna mobil Lääänge och snart har jag den i min hand, de hade den inte i butiken så de beställde hem den till mig! Så nu kan vi fota i New york Linn! Vet inte om jag berättat de men ska till New york i mars, IGEN, jag kommer flyga själv för Linn är redan där då! Mamma mia, säger jag bara:/ Men jag kommer att fixa att ta mig dit och komma in i landet;) Jag och engelskan är ju inte bästisar och sist jag var där med Jonas familj så var de tur säger jag att de var med, jag fatta noll, hihi! Men jag kommer att fixa de!

Jag funderar på att en frågestund snart här i bloggen, för nu känner jag ork igen att blogga, de är härligt! Sen har jag funderingar på att ha lite tävlingar här i bloggen lite då & då:)

Men nu ska jag se på tv:n
Må gott, Puss & Kram!
 


Mästerkocken jag själv!

Hej!

Idag kom ju min kollega Maria på besök, jag lagade jätte god fisk med kräftost, Jätte gott, något ni ska testa om ni gillar fisk:)
Sen vågade jag mig på att göra en marängtårta med, mkt smarrig! och gud så lätt att göra, och man kan ju variera sig massor, jag tog banan, kiwi och grädde, men man kan ju testa med hur mkt olika saker som helst!


Jag kanske ska lyda kollegan Lotta och öppna ett eget café! Vem vet, det är en dröm för mig iaf, någon som kanske vill hänga på och öppna ett med mig:)?

Måste bara ta upp en fin grej innan jag slutar för dagen, jag tittade på nyhetsmorgon imorse och då var der två 100-åringar som gästade soffan, Waoo säger jag bara vilka glada prickar!! Tänk om min morfar fick bli så gamla, men de blev inte så tyvärr... Jag älskade när min morfar satt och berättade om hur de var när han var liten. Satt helt fastklistrad framför tv:n imorse. Tänk att få uppleva sin 100-årsdag, De ni!


Nu säger jag tack och hej!
Imorgon blir de tandläkaren:/

Må gott, Puss & Kram!



Jag kanske behöver......

T V Ä T T A!!!!!


Idag har jag bara eftermiddagen att tvätta, på onsdag ska jag tvätta resten som är en hel del som ni ser:)
Imorgon kommer Kollegan Maria på besök, ska laga en fiskgratäng som jag aldrig har gjort förut, men min morbrors tjej har gjort den när de senast var här, jätte smarrig då, hoppas på att den blir det imorgon med:)

Jag måste bara vissa en juklapp jag fick av mamma.
En fin skål av märket Arabia, hon köpte den på en loppis och jag verkligen älskar retro grejer!

Nu åter går jag till tvättningen!
Må gott Puss & Kram!





RSS 2.0