Nygårda dricka!

Hej!

I Mickes & Patriks videobutik så har dem två nya smaker för sommaren från Nygårda, Smultronsoda och Blåbärsoda. Jag har sett dem i butik förut och velat testa dem men inte gjort det så nu passade jag på, och här kommer vad jag tyckte om dem

Smultronsodan- Mums så god, den smakar perfekt smultron och sommarig, den får absolute en femma av mig!
Blåbärsodan- Den smakade som kall blåbärssoppa, ingen höjdare alls! Urk!



Har ni testat dessa två dryckerna, vad tycke ni om dem?

Må gott, Puss & Kram!


Bada igen!

Hej!

Ja nu är badväskan och pickniken packad, nu drar vi till stranden igen för att bada ikväll blir det kräftor hemma hos Jonas föräldrar! Hoppas ni har en fin söndag!


Bilden är från 2009

Tycker ni om kräftor?


P.s de kommer upp ett inlägg senare idag med om goda drickor, kicka in då med ;)

Må gott, Puss & Kram!


Första doppet!

Hej!

Idag har vi tagit de årets första dopp, bättre sent än aldrig heter det ju, men sommaren har ju inte varit mega bra och när det har varit varma dagar så har vi inte varit hemma eller så har Jonas jobbat. De var lite kallt i början med sen var det helt ok.
Imorgon ska vi med åka och bada senare på kvällen blir det kräftor hos Jonas föräldrar :)



Hoppas ni har det bra, mera om våran semestertripp kommer dyka upp här framöver också så håll utsick!

Må gott, Puss & Kram!


Slottet Haga & Koppartälten!

Hej!

Förra lördagen när vi var i Stockholm hade vi tänkt att åka ut till grönan för att gå på sommarkrysset, men efter att vi varit inne och käkat med Sara i stan så kännde jag mig så trött, man sover ju inte som man gör hemma när man är borta, så vi tog en sväng ut till Haga slottet och tog oss en promenad runt slottet och bara softade.

De hade ju inhängnat slottet väldigt bra nu, har inte varit där innan de flyttade in men kan tänka mig att man kom slottet lite närmare förut. Men såg några glimtar av slottet.
Koppartälten ligger även där ute, de är så fina ser ut som cikustält. Jag har hört att man kan ha bröllopsmiddagen där och de skulle vara häftigt, hade jag bott i Stockholmstrakten så hade jag nog velat ha min bröllopsmiddag där den dagen jag skulle gifta mig :) När lite kändisar också passar mig bra ;)





Även Viktoria och Daniel flaggade på halvstång denna lördag, vilken tragedi Norge varit med om... Den människan som gjort det är ingen människa ursch!


Må gott, Puss & Kram!


Håll din hund i snor!

Hej!

På torsdagen den 21 juli så åkte jag ut till Vaxholm igen för att träffa mina gamla och kära kollegor!
Vi hade en riktigt rolig kväll, det känns som att det var igår som vi sågs senast. Vi pratade massa gamla minnen och nya saker som hänt!

Rubriken "håll din hund i snor" kommer från kvällen, vi berätta massor av olika roliga saker som man varit med om i andra länder. Lotta berättade om när dom var i Danmark och jag tror att det var en av hennes söner som läste, håll din hund i snor, men det ska ju stå håll din hund i koppel, (snöre, säger de nog i Danmark) ;)





Kvällen var riktigt rolig och GUD vad jag saknar dessa människor, inte jobbet och det är ju bra men dessa människor!... Men det är jättekul att vi håller kontakten tycker jag!

TACK för att ni finns mina kära gamla kollegor! ;) Ni gjorde min tre år i Vaxholm till ett rent nöje! Bättre första kollegor kan man inte få!
Hoppas det blir en träff snart igen!

Må gott, Puss & Kram!


Tacos med försenad födelsedagspresent!

Hej!

Igår var vi hos Jonas syster på en väldigt försenad födelsedagsmiddag för mig. Men bättre sent än aldrig ;) kvällen var jättetrevlig! Barnen var på bra humör, S har varit lite sådär reseverad gillar bara mamma och pappa men igår gick det lite bättre, framsteg, och Å ville att vi skulle sova över :) Sötungar!

Fick även ett presentkort på en retro butik här i stan. Gillar den butiken jättemycket, så de var kul!





Må gott, Puss & Kram!


Han är Robin Hood!

Hej!

Förra onsdagen var vi ute i Vaxholm för att se teatern/musikalen Robin Hood!
Micke våran vän som vi brukar bo hos uppe i Stockholm känner Jakob som spelade Robin Hood, så vi fick lite billigare biljetter, det är ju alltid ;)

Det var så härligt att få komma ut till Vaxholm igen (har bott där i tre år)
Teatern/musikalen var riktigt bra! Alla spelade bra och var mkt samspelade.





Har någon av er sett Robin Hood som teater/musikal någon gång? Jag tror att de är sista veckan som de spelar Robin Hood ute i Vaxholm men har ni vägarna förbi så stanna till och se den!

Må gott, Puss & Kram!


Kolmården!

Hej!

Tisdagen den 19 juli så var vi på kolmården. En ENORM park! Men också väldigt fin, men jag skulle nog inte ta med mig mina barn dit som är under 5 år, det är en park där man går, går och går, väldigt stora ytor, men det är bra för djuren, för de ska ju ha stora utrymmen tycker jag.

Vårt mål för dagen var att få en gudning i delfinariummet, men det kommer i ett annat inlägg, detta bjuder på bilder från dagen!


Vi började ju dagen med en delfinguidning, hel häftigt!


Sälföreställning som var mkt bra!


Härlig gorilla, märks vem som bestämmer här iaf!


Undra hur en elefant känns att klappa..? Någon som gjort det?


Lekpaus, kul att se djuren i lite action!


Delfinuppvisnigen! Vi fick reserverade platser eftersom vi varit på gudningen innan


En helt lyrisk Emma ;)


Gissa om denna stora delfin fick följa med hem eller om det blev en mindre variant, svar kommer i ett annat inlägg:)


Jonas hittade ett chokladhjul som han gillar så mkt ;)


Jag testade på att rida kamel! en häftig och guppig upplevelse ;)


Vi testade den nya attraktionen som var safari, man åkte i en bur över djuren, ingen höjdare och verklignen inte värt att stå 1 timme i kö!!! Djuren var ju ganska slöa för det var varmt så de gömde sig och berättar rösten stämmde inte in på de vi såg.. Förr hade dom ju så att man kunde åka bil genom och se djuren, det är nog mkt bättre och spännande.


Vi avslutade dagen med en glass innan vi åkte till hotellet!

Må gott, Puss & Kram!



Gränna!

Hej!

Nu har jag hunnit landat lite här hemma med att plocka upp saker, tvätta och börjat att ställa in kroppen på att vara hemma. J har börjat sitt sommarjobb på Arla.

Så nu kommer bilder och berättelse om hur veckan på fots har varit!

Vi stannade i Gränna först för J ville köpa polkagrisar. Gränna är verklingen en liten och mysig stad.



Hittade en gigantisk polkaklubb men den fick stanna kvar i butiken, vem orkar äta upp en hel sådan??
Vi köpte bara med oss en lite polkagrispåse!

Har ni varit och sett polkatillverkningen?

Må gott, Puss & Kram!



Hemma igen!

Hej!

Nu är vi hemma igen från våran lilla semester tripp, och jag har massor att blogga om så nu får ni hålla utsick här framöver. Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan och mysa med Jonas!



Må gott, Puss & Kram!


Kan rekommenderas!

Hej!

För ett tag sen så köpte jag proffs torrshampoo, och nu har jag testat det ett par gånger och nu kommer min recention!

Jag kan starkt rekommendera denna produkt, den ger håret en extra dag, max två dagar. Doftar gott och ett bra pris, jag köpte den på kampanj för 29.90 men tror att den annars kostar 49.90.
Så skynda iväg och handla denna produkt :)!


Saltvatten sprayen har jag inte testat så mkt ännu!

Må gott, Puss & Kram!


Jag gjorde det!

Hej på er!

Igår var en häftig dag! Men jag var så uppspelt så nu kommer jag typ inte ihåg något alls ;) Jo det gör jag men ni vet när det är något man gått och längtat till så har man så stora förväntningar på det och sen när det sker så är man inne i en bubbla och sen när det är över så kommer man inte ihåg något, jag är bra på det, men då finns det ju bilder och film att kolla på!

Vad var det nu då som jag var så förväntansfull på..? Jo att få komma delfinerna lite närmare. Jag fick det i 25-års present. En rikgit rolig upplevelse, som jag gärna vill göra om!



Jag kommer att berätta mera om hela upplevelsen en annan dag, vi ska åka vidare mot Stockholm idag och i eftermiddag blir det teater, Robin Hood ute på kastellet i Vaxholm, våran förra bostadsort. Det ska bli härligt att se Vaxholm igen!

Må gott, Puss & Kram!


Canvas-tavlor!

Hej!

För ett tag sen så köpte vi fyra canvas tavor från extra film, och vi blev väldigt nöjda! De var 50% så det blev inte så dyrt heller ;)








De två tavlorna som sitter på den vita vägen, är från sovrummet. Det är två bilder från NY. Sovrummet har ju blivit lite USA nostalgi rum, har en hylla med massor av sovernier från USA och sen har vi två tavlor till, men dom har vi själva inte tagit. Var för 4 år sen på en roadtrip genom vissa delar av USA med Jonas familj och förra våren var jag i NY med Linn. Ni kan läsa om dessa resor under kategorin resor! Blir för många inlägg att länka till :)

Tavlorna på den bruna vägen hänger i hallen. Det är en bild från rådhuset här i Lidköping och den andra är från min födelseort Västervik!

Vi är jättenöjda med dessa tavlor, var inte sista gången vi beställde canvas tavlor!
Har ni beställt någon canvas tavla någon gång?
Blev ni nöjda?

Må gott, Puss & Kram!


Ut på äventyr!

Hej!

Det har inte blivit så mkt bloggande de senaste dagarna, J har jobbat natt två nätter i rad och jag har mest bara tagit det lungt och fixa med lite saker.
Men nu ska vi bara ha kul i en vecka, J är ledig denna veckan och då ska vi ut på äventyr. Vi ska till kolmården och jag ska få min upplevelse med delfinerna som jag fick i 25-års present. Sen ska vi vidare till Stockholm och träffa vänner och gå på grönan. Jag ska träffa mina gamla arbetskollegor på en middag en kväll med ute i fina Vaxholm!
Så det kanske inte blir så mkt bloggande under tiden, jag har några inlägg som är tidsinställda och sen hoppas jag hinna blogga lite grann ;)



Ha en underbar vecka alla fina läsare!

Må gott, Puss & Kram!


Följ mig på bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


T Ä V L I N G A R!

Hej!

Tänkte lägg upp lite tävlingar som jag är med i :)


Tävla om ett presentkort på 500 kr hos familjesmycken!


Jag är med och tävlar hos Kashaya om ett presentkort hos familjesmycken.se
Tävlingen avslutas den 31/7



Goodibag tävling!


Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Kashaya!
Priser i goodiebagen är
  • Matrix Design Pulse Shape Scene skulpturvax
  • EaseWhite instant teeth whitening
  • Swissdepil hårborttagning
  • Veet hårborttagningsvax Shea Butter & Berry (lite kantstött kartong)
  • Stockholmsgruppen Cosmetics Maja Mayskär Body Splash
  • 1 Beautystick kvinna 3 pack, 1 Beautystick 3 pack man och 2 Beautystick reseförpackning med 1 par i varje
  • Viva la Diva nail art stickers
  • varuprover från lumene, l'oreal,lavera naturkosmetik, Joey New york
  • diverse pins
Tävlingen är öppen till den 13/8




Tävla om bakprodukter från England!


Jag e med hos Tårtpalatset & tävlar om
bakprodukter från Zilverbiz/England
Var ni oxå med
Tävlingen avslutas den 20/7


Passa på att tävla ni med nu!
Må gott, Puss & Kram!



Kladdig kaka!

Hej!


Jag fick ett ryck förut och slängde ihop en kladdkaka. Det var ju väldigt passande för J:s pappa kom förbi och hjälpte oss med några saker. Kladdkakan blev jättegod, vi hade vispgrädde och sockarde jordgubbar till.



Ser ni de fina burkarna jag har på bilden, de kommer från märket Dixie. Finns massor av olika burkar. De livar upp köket lite. Har ni ramlat över dessa burkar någon gång?


Ikväll ska jag se på kronprinsessans firande på Öland!
Må gott, Puss & Kram!


Djurparken!

Hej!

Här kommer bilder från Borås djurpark!

Söta pingvinger & säl uppvisning!



Giraffer är ett fascinerande djur tycker jag, ståtliiga och fina!


Fick en sån rolig bild på lilla S, han är helt omedventen om att han gör peace tecknet :)



Det åkte ett tåg genom parken och de testade vi, Å tyckte biljetten var väldigt spännande, så spännande att han åt upp halva ;) (eller det kanske var själva grejen att åka tåg som var spännande, så han käkade upp biljetten hihi)




Jag träffade envis Emma i parken ;)

Borså djurpark får klart godkänt, men lite dyr entré plus att man fick betala extra för tåget... Men de fanns många olika djur att se.

På tisdag åker Jonas & jag till kolmården, fick i 25-års present en upplevelse med delfinerna där, de ska bli spännade, har inte varit på komlården sen jag var liten!

Må gott, Puss & Kram!


Rabarber,hallon & blåbärs paj!

Hej!

Har inte hunnit och orkat blogg på ett par dagar, åkte ju på en förkylning men vi gjorde ett besök på Borås djurpark igår iaf, mkt trevligt. Där av inte så mkt bloggning. Men nu är jag tillbaka!

Kul med nya läsare, de ramlar ju in massor av kommentarer från er, kul! Hoppas ni nya vill stanna, ett smart tips är ju att lägga till mig på bloglovin då missar ni inget ;)

Idag har Jonas kusin med man och son varit här och ätit middag och fikat. Vi bjöd på middagen och de hade bakat en smarrig paj. Jag gillar inte rabarber så mkt, men denna paj var super god, Blev mkt godare när man blandade ut med hallon och blåbär :)



Nu ska jag svara på kommentarer :)
Bilder från djurparken kommer imorgon :)

Må gott, Puss & Kram!


Här ska vi spendera dagen med Jonas syster...

dsc01569 (MMS)

Här ska vi spendera dagen med Jonas systers familj:) kul! Må gott, Puss & Kram



Nya läsare!

Hej!

Vad roligt med så många nya läsare. Kul att ni lägger till mig på bloglovin. Det som är lite tråkigt är att man inte ser vilka som följer sin blogg via bloglovin. Men det är iaf kul att ni vill hänga med mig!


Smultron från förra sommaren!


Hoppas flera vill lägga till mig, de kan ni göra genom att trycka på den rosa länken följ via bloglovin till höger.

Må gott, Puss & Kram!


Yellow Nails!

Hej!

Jag känner mig inte hunda idag heller så vi får se hur det blir med djurparken imorgon. Ska ta de lungt idag och hoppas på det bästa!

Igår målade jag mina naglar, testade de nya gula lacket som jag köpte när jag var hemma i Västervik. Riktigt snyggt till bruna händer.



Hoppas ni har en fin dag alla läsare!
Må gott, Puss & Kram!


Draktränaren!

Hej!

Vi har precis sett klart på filmen draktränaren. Har ni sett den? En riktigt bra tecknad film, snygg gjort och en ubersöt liten drake. Kan tänka mig att se den i 3D är häftigt.


Bild från CDON


Nu ska vi sova, jag känner mig inte hunda ikväll, bara det inte är någon förkylning i kroppen, Jonas var ju förkyld nu i helgen. På tisdag ska vi till Borås djurpark med Jonas syster familj, så då vill jag vara frisk. Men hoppas att en god sömn gör susen.

S O V  G O T T!

Må gott, Puss & Kram!


Sommarklänningar!

Hej!

Så fint väder vi har haft här nu i två dagar, hoppas det håller i sig. Så idag tänkte jag vissa er mina sommarklänningar som jag har köpt här under våren/sommaren, och känner jag mig rätt så är det nog inte de sista klänningarna för denna sommaren ;) Alla klänningar kommer ffrån H&M. Dom har riktigt snygga klänningar i år tyckte jag ;)













Klänningar är mitt favoritplagg nu på sommaren!

Vilken/vilka av dessa klänningar föll er i smaken? :)

Må gott, Puss & Kram!


Buzzador test!

God morgon!

Idag ser det ut som att de ska bli fin väder så jag ska passa på att sola lite idag! Men först ska jag tipsa er om Buzzador
Det är en sida där man får testa saker och sen tycka till om dem. Jag har fått min första test nu. Jag ska testa Doves intense repair balsam. Paketet kommer hit nästa vecka och jag väntar med stor spänning! Känner ni till buzzador något? Om inte klicka på länken Buzzador i första meningen.



Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!


Liseberg!

Hej!

Idag har Jonas & jag varit på liseberg. Vi kom iväg ganska sent, men varför stressa, vi hann ju (nästan) med det vi vill ju ;)

På liseberg spelade vi fem-kamp, jag vann!, åt god mat, spelade på chokladhjul och vann andra pris på marabou, tittade på karuseller(vi åkte inget,får bli en annan gång). Efter liseberg, så möte vi upp J:s bror på Heden för att spela äventyrsgolf. Jonas hade tur med sig och vann, Jag & D delade andra priset. Kvällen avslutade vi på en indisk resturang. En jättemysig dag! Nu ska vi nog snart sova. Imorgon åker vi hem. J ska jobba imorgon kväll.







Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!
Må gott, Puss & Kram!


Härliga Göteborg!

Hej!

Nu är vi i Göteborg, kom igår. När vi kom in igår så hade vi bestämt träff med en vän till mig och hans tjej. Vi sågs på centralen och gick sen till ett mat ställe och åt en god lunch. Satt och pratade om massor av saker. Sen tog vi oss en sväng ut till Operan och tittade på båtarna i hamnen. När klockan började närma sig halv fem så sa vi hejdå till F & H och tog båten ut till J:s bror, där vi har sovit i natt. När vi kom hit igår så grillade vi och sen avslutade vi dagen med jordgubbar och fotboll!


Bilderna är från lunchen med F & H

Idag ska J & jag till liseberg. Senare i eftermiddag kanske vi ska möta upp J:s bror och hitta på något kul. Men nu ska jag försöka att väcka min sovande prins! ;)

Må gott, Puss & Kram!


Middag på balkongen!

Hej!

Vi håller på att packar och fixar här inför resan till Göteborg imorgon. Vi ska träffa en vän till mig och hans flickvän på fika/lunch imorgon när vi kommer in till Göteborg, blev bestämt nu i kväll, jättekul! Sen imorgon kväll åker vi ut till J: bror på middag och övernattning. På torsdag blir det Liseberg!

Idag åt vi våran middag bestående av purjolökslasagne på balkongen, jättemysigt! Så skönt med ljumna eftermiddagar. Nu ska vi äta lite jordgubbar innan vi hoppar i säng!




S O V  G O T T !

Må gott, Puss & Kram!


Emma-bh

Hej!

Nu när jag var hemma i Västervik så hade mina bh:ar kommit hem. Beställde med Linn för att få det lite billigare med frakt och tull. De passar perfekt alla tre! Läs mera om vad jag tycker om Bh:arna HÄR
Priset blev nästa samma som för en bh här hemma i Sverige. Tur att vi fick 30% och var två de lönade det sig, Jag är super nöjd eftersom jag inte har hittat så här bra bh hemma i Sverige!



Må gott, Puss & Kram!


Ny trend!?

Hej!

Kalaset igår var jättetrevligt. Vi kom inte hem förrens vid tolv, halv ett så vi har sovit lite längre idag.
Dagen idag bjuder på att fixa allt tills imorgon, för imorgon åker vi på en liten minisemester till Göteborg. J: bror med tjej bor där så vi ska sova hos dem. En av dagarna har vi tänkt att gå på liseberg, får se om vädret tilllåter :)

Jag målade mina naglar härmodagen och testade kanske en ny trend. Målade med ett vanligt lack först och sen drog jag med ett graffitilack snett över, tyckte det blev väldigt snyggt. Såg det i en folder från Isadora.
Vad tycker ni?



Må gott, Puss & Kram!


Kalasfina!

Hej!

Nu ska Jonas och jag på kalas hos Jonas Mamma!
Bilden på oss är lite rolig, jag har jättesvårt för att ta bra parbilder på oss, så nu testade jag självulösaren och resultatet ser ni har nedanför ;)



Hoppas ni har en fin 4 juli!?
Må gott, Puss & Kram!


Nu blommar det!

Hej!

Nu har mina tagetes börjat blomma, så himla roligt att se ett litet frö bli till en blomma. Tagetes är en fin blomma tycker jag som kan variera i färgerna röd, gul och orange, härliga eldfärger!





Sommaren är allt härlig!
Må gott, Puss & Kram!


En spork tack!

Hej!



Jag måste bara visa er detta braiga redskap. Den heter spork och är en alltiett. Sked, gaffel och kniv! Super smidigt. Jättebra att ha med sig ut på camping eller om man har picknik. Och sen är den snygg!
Den tillverkas i Västervik. Företaget Light My Fire är tillverkarna. Om ni villl läsa mer om sporken kan ni göra det HÄR

Nu under sommaren har dem visningar i fabriken, Mamma och jag var där en dag och såg tillvekningen. Väldigt intressant! De kostar 20 kr, intäkterna går till Astrid Lindgrens barnsjukhus och sen får man sen spork med sig hem. Jag valde såklart en rosa. Finns i massor av färger. Sen köpte jag en lite större spork som man kan ha som serveringsbetick till salladen. En rosa med ;)

Har ni hört talas om sporken?

Må gott, Puss & Kram!


Söta örhängen!

Hej!

Dessa söta örhängen köpte jag hemma i Västervik en liten söt butik.
Deras hemsida är http://www.village-east.se/
Ta gärna in titt in på sidan och är ni i Västervik måste ni göra ett besök i butiken. Så många härliga mycken och accessoarer.



Dessa örhängen kostade 60 kr st!
Må gott, Puss & Kram!


Gult&Orange!

Hej!

Jag köpte två naglack när jag var i Västervik. Ett gult från märket Mavala och ett orange från märket Depend. De gula lacket är från förra årets sommarkollektion, blev jätteglad när jag hittade det, har tre lack från den sommarkollektionen och ångrar mig så att jag inte köpte de gula, men så hittade jag det nu!



Har haft ett litet ljusare gult nu på naglarna men är riktigt sugen på att testa det gula. Får se vilken färg som åker på. Tänkte måla dom ni i helgen.
Vad har ni för favoritmärke på naglack?
Jag gillar depend och mavala de är bra pris och lagom storlek.

Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0