Båttur!

Hej!
 
När mamma och jag var uppe i Stockholm så tog vi oss en dagkryssning till Åbo med finlandsfärjan, En super härlig dag på sjön och fint väder fick vi med så vi kunde sola våra näsor på soldäck :)
Om ni inte åkt en kryssning kan jag verkligen rekommendera det. En trevlig utflykt som inte behöver kosta mycket alls, vi betalade 38 kr för två.
 
 
Hade tänkt att träna ikväll men huvudvärken smög sig på här och då kände jag inte alls för att skutta omkring, så tar ett gympapass imorgon istället. Nu ska jag kolla min glossybox som kom idga och bläddra lite i Amelia och hoppas på att huvudvärken försvinner igen!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Bild regn från Västervik!

Hej!

Här kommer det lite bilder från Västervik när jag var där mellan 17-20 juli :)

 

Ett par härliga dagar!

Har ni någon gång besökt Västervik? om inte besök den vackra staden! Min barndomsstad!

Må gott, Puss & Kram!



Vinnaren av armbandet!

Hej!
 
Nu är jag tillbaka i bloggvärlden, jag har ju varit borta ett par dagar på äventyr med mamma. Allt om det kommer jag blogga om i veckan som kommer!
 
Jag hade ju en tävling tillsammans med Evve om ett jättefint armband och nu har jag dragit vinnaren och det blev Emma! Stort grattis till dig! Maila mig din adress på mail [email protected]
 
 
TACK alla ni som var med och tävlade håll utskick efter flera tävlingar framöver!
Må gott, Puss & Kram!


Smarta saker!

Hej!
 
Jag surfade in på en sida som heter smarta saker för ett tag sen och hittade lite roliga saker till hemmet. Jonas familj har haft en äggpickare som gör ett litet hål i ägget. De hållet ska göra så att ägget inte spricker, vi har letat efter en sådan men aldrig hittat någon men på denna sida så hittade jag en, så en äggpickare fick postas hem till oss och även stora isbollar och en blommsnittare!
 
 
Kicka in och se om ni hittar någon smart sak!
Må gott, Puss & Kram!


Spets & Classified kläder!

Hej!
 
Jag har länge läs flera år velat ha en kofta/kavaj från Blondinbellas märke classified, men den är så dyr, har varit inne flera gånger och kollat om de sänkt priset, letat efter rabattkoder, men har varken hittat bra rabattkoder eller haft turen att de sänkt priset, fören nu för någon vecka sen då jag kollade igenom bubbelrooms rea och där var den på rea! halva priset. Snacka om att jag blev glad så klickade hem den direkt och är helt kär i den! Så härlig färg och så snygg och lyxig! Finns även i färgerna vit, mörkblå och svart, jag vill gärna ha en svar eller blå till. Får se om jag känner att jag har råd senare i månaden. Visserligen så är de andra färgerna billigare i normalpris, den rosa ligger på dubbelt så mkt undra varför. Men nu ska jag inte undra mer utan bara vara lycklig att den hänger i min garderob, Äntligen! Köpte även en spetsklänning som var "dress of the day" för 199 kr. Super gullig och en riktigt Emmaklänning!
 
 
Fick även med mig en glossybox för att jag blev prenumerant hos bubbelroom, fick mars boxen och blev helt ok nöjd, några saker som jag inte ville ha, men hittade en grupp på FB där man kan sälja,byta och köpa glossyprodukter! Har även beställt en glossybox från juni, de hade några extra och då passade jag på för jag tyckte de var bra produkter i. Kanske att jag ska börja prenumerera på glossybox,
Gör ni det? är de värt 139 kr i månaden?
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Mot vackra Stockholm!

Hej! Nu är jag & mamma påväg upp till Stockholm. Har haft härliga dagar i Västervik! Igår träffade jag Linn, vi käkade gott på stan och pratade massor! Ni får ha en fin fredag alla söta läsare! Må gott, Puss & Kram



Tummen upp för ballerina kladdkaka!

Hej!
 
Äter ju inte eller ska försöka att inte äta så mkt kakor och sånt, men Jonas hade med sig hem från jobbet för ett tag sen ballerina kladdkaka som vi provade efter maten och de var ju supergoda, men inte smakade de kladdkaka mera som browinesmet! Men jag ger tummen upp för dessa kakor!
 
 
Har ni testat dessa kakor?
 
Må gott, Puss & Kram!


Chokladnaglar!

Hej!
 
Jag gillar magnetlacken som har tagit skönhets Sverige med storm steg! Så enkelt att måla på och så snyggt resultat! Håller ni med mig om det? Jag köpte ett brunt magnetlack från Isadora för ett tag sen, köpte även med två andra magneter, testade stjärnan men det blev inte såbra, Trodde att det skulle bli så snyggt som de visar på bilderna, så är lite missnöjd men får väl testa en annan gång innan jag dissar den magneten helt. Däremot är jag inte alls missnöjd med lacket så underbart fint. Ser ut som att man har chokladsmet på naglarna som man bara vill äta upp! Blir ett jättefint lyster i solen!
 
 
Har ni testat magnetlack någon gång? var det en hiss eller diss?
 
Må gott, Puss & Kram!


Sett livet & ätit skogens guld!

Hej! Ihelgen som var har vi mest mysigt och hittat på roliga saker. Ilördags var vi ute på läckö slott och tittade på utställningen se livet av Lennart Nilsson och några andra utställningar. Jag är så fascinerad av alla bilder som är tagna på fostret inne i magen! Och att man i väldigt tidig fas kan se att det är en bebis. Vi tog oss även en glass och slog oss ner på klipporna. Senare på eftermiddagen åkte vi ut till Jonas föräldrar och plockade kantareller och Jonas blev några gram hår. Vi käkade även våfflor! Nu ska jag ta och packa lite åker iväg till mamma imorgon några dar och på fredag drar vi vidare till Stockholm. Sen åter hem igen nästa tisdag då följer mamma med hem några dagar! Jag har gjort några tidsinställda inlägg och kommer säkert att blogga lite under minitrippen. Så här blir det inte tomt;) Må gott, Puss & Kram

 

 

 



Denna är jag värd!

Go kväll!

Denna glass var jag verkligen värd, köpte den när jag var påväg hem från kvällens träning! Jag har kommit igång med träningen ordentligt nu, känns gött. När mamma kommer hit ska jag dra med henne på några pass! Pratade nyss med en barndomsvän på fb, hon kanske kommer hit i sommar med familjen, vilket jag hoppas att de gör:) skulle vara kul.

Nu är Jonas påväg hem han skulle ringa när han var vid Ica så kunde vi handla frukost tills imorgon (super bra att bo nära en ica som har öppet ända till 23.00), när Jonas jobbar kvällspassen så är han ledig på fredagar, då brukar vi lyxa till det och köpa gofrukost!

Ska ta på mig lite andra kläder, tror inte att det är så bra att gå ut med morgonrocken ;)

Må gott, Puss & Kram!



Söta & röda!

Go kväll!

Nu har jag slängt i mig en väldigt sen middag och tittar på Tinas sommarkök! Hon är en sån härlig person. Jag var på varenda förutom en inspelning när hon hade cockalong för något år sen när jag bodde uppe i Stockholm. Då lärde man känna henne lite, hon är super trevlig och glad! Läs om mina cockalong inspelningar HÄR, HÄR, HÄR & HÄR

Idag har jag gjort lite hemmasysslor, har fått en släng av städmani tror jag, igår putsade jag fönsterna. Jag har även hunnit med att sola ett tag på balkongen! Skickade iväg lite tradera paket och även hämtat några paket. Vad det var för paket får ni se senare! Plockade tre jordgubbar från balkongen igår, så gott med eget odlat! Fick plantor av en vän tidigt i somras och de är massor på väg, hittade fyra till dom vi ska käka med köpta jordgubbar när Jonas kommer hem från jobbet:) Nu ska jag återgå till Tinas sommarkök!

Må gott, Puss & Kram



Tävling- vinn ett läderarmband från Evves smycken!

Hej!
 
Jag har fått äran att lotta ut ett super fint läderarmband från Evves smycken!
Det är enkelt att vara med följ reglerna och sen är det bara att hålla din tummen hårt att det är du som får chansen att vinna!
 
Priset är ett äkta läderarmband som är ca 1 cm brett. Armbandet har ett silverpläterad magnetlås och på armbandet sitter ett jättegulligt ihåligt silverhjärta. Vinnaren kan även få välja ett valfritt budskap/text på läderarmbandet.
 
Jag är med och tävlar hos princessemma om ett läderarmband från Evves smycken, vill du med vara med och testa lyckan kicka in här. Tävlingen avgör den 28 juli klockan 18.00 Lycka till!
 
 
Tävlingsregler-
För 1 lott skriv en kommentar i detta inlägg att du vill vara med i tävlingen, lämna din bloggadress & mail så jag kan kontakta dig om du vinner. Har du ingen blogg så lämna din mailadress så jag kan nå dig om du vinner.
 
För två lotter länkar du även detta inlägg från din egna blogg och tar med bild och texten. Skriv i din kommentar att du har två lotter.
 
För tre lotter gör allt ovan plus lägg även till mig på bloglovin och Evve på bloglovin. Skriv i din kommentar att du har tre lotter.
 
Lycka till nu!
Kommentarer som inte har med tävlingen att göra hänvisas till ett annat inlägg!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Ekologiska potatisar!

Go kväll! Idag till lunch åt vi köttbullar, potatis och brunsås. Vi fick varsin egen odlad potatis, den var så söt och god. Hoppas det kommer flera på plantan:) det funkade ju faktiskt att odla potatis på balkongen! Nu sitter jag här i soffan och väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet! Har köpt jordgubbar och magen ropar efter dom;) Må gott, Puss & Kram



Blogg appen is back!

Hej! Äntligen funkar blogg appen igen! Passar så bra till näst nästa vecka då jag ska på "semester" ;) Nu ska vi käka färskpotatis lunch på balkongen. Till efterrätt blir det ballerina kladdkaka. Jonas fick med sig från jobbet igår, har aldrig testat dem, har ni? Må gott, Puss & Kram



Färsk groda i Bel Air!

Hej!
 
Här kommer ett tradera fynd som jag gjorde för ett tag sen. Lacket som jag budade på heter fresh frog of bel air. Det är så fint det lacket! Jag blev kär i det när jag såg en annan bloggerska ha det på sig i julas. Men det blev inte att jag köpte något då för att jag tyckte det var för mkt pengar, men så nu när jag sökte runt på opi lack så hittade jag ett och la ett bud och det blev mitt! Det ska bli kul att testa det framöver! Jag återkommer när jag testat det.
 
 
Brukar ni köpa opi lacken?
Må gott, Puss & Kram!


Proffs läsare!

Hej!
 
Nu har jag precis käkat lunch och förmiddagen har jag ägnat åt "måsten" så nu tänkte jag ta och sätta mig på balkongen och läsa den nya Amelia som kom igår. Jag är med i tidningen denna gången som deras proffsläsare. Riktigt kul. Jag och några av mina träningsvänner på FS fick läsa igenom tidningen och utvärdera vad som var bra, dåligt, vad vi vill ha mer och mindre av. De gjorde ett bra reportage om oss.  Har varit med förut i tidningen och då svarat på några frågor ungefär liknande proffsläsarna.
 
 
Kanske någon av er som har tidningen har sett mig? :)
Nu väntar solen på mig!
Ha en fortsatt fin dag!
Må gott, Puss & Kram!


Minigolf!

Hej!
 
I förrgår var vi och spelade minigolf ute vid Skogshyddan. Banorna var ganska enkla, har varit med om svårare banor. Hur det gick behöver vi ju inte gå in på, men jag ska ha revans! ;)
Efter vi spelat de 12 banorna så tog vi oss en fika. En mysig avslutning på en bra dag!
Minigolf är en rolig aktivitet på sommaren, vi brukar spela det när vi besöker andra städer!
Tycker ni det är kul med minogolf?
 
 
Nu ska vi ut till Jonas föräldrar på kalas, Jonas mamma fyller år idag.
Ha en fin kväll!
Må gott, Puss & Kram!


Bella Ella vin!

Hej!
 
Jag hittade en flaska Bella Ella i skafferiet i helgen den testade vi till lördagens grillning. Inte de godaste alkholfria alternativet, men ett alternativ när man är trött på läsk! Finns att köpa på matbutiker, kostar ca 30kr
Har ni testat detta mosserande vin?
 
Nu ska jag köra ett pass Fuego!
Må gott, Puss & Kram!


"Nothin Mousie Bout It" på naglarna!

Hej!
 
I helgen så målade jag mina naglar i en av de nya lacken från kollektionen "Vintage Minnie Mouse". Jag blev kär i "Nothin Mousie Bout It" lacket från första sekund jag såg det! Men jag tycker att opi lacken är en aningen dyra så jag sökte runt på tradera och hittade lacket för 114 kr lite billigare iaf och jag är så nöjd med köpet!
 
 
Gillar tradera men det brukar gå i omgångar och nu är jag inne i en traderaperiod, har ju lagt ut egna auktioner tillockmed. Jonas han har hållit på med tradera i flera år och har även sålt mina grejer men nu ville jag testa på det själv och det är så kul att följa sina auktioner. Vill ni kicka in på våra auktioner så kan ni göra det på länkarna nedanför
Mina auktioner
Jonas auktioner
 
Nu ska jag slå en pling till mamma och senare blir det köttbullemiddag och är vädret fint senare ikväll kanske vi tar oss en minigolfrunda!
 
Må gott, Puss & Kram!


Vinnaren av goodiebagen!

Hej!
 
Jag hade ju en tävling här på bloggen för ett tag sen och nu är vinnaren dragen och det blev Jennie! maila mig dina uppgifter till [email protected]
 
 
STORT GRATTIS
 
Nu ska vi på jakt efter en sugpropp och cykelkorgar!
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0