Lördagsgodis!

Hej!
 
Nu har vi smält i oss en supergod middag, hemmagjord potatissallad, veg spett (kött till Jonas) sallad och halloumiost! Nu ska vi se sommarens första sommarkryss! Jag var på en del program när jag bodde i Vaxholm. Ni kan läsa om mina sommarkryssbesök HÄR, HÄR, HÄR, HÄR & HÄR
 
Bra att butiken satte ner priset på Sverigepåsen, godiset blir ju inte gammalt bara för att Sverige åkte ur EM ;)
Må gott, Puss & Kram!


Färgglad H&M outfit!

Go kväll!
 
Idag har jag varit en riktigt färgglad prick! Gillar den gula tröja jättemycket! jag beställde den från H&M i maj och i veckan kom den! När jag såg bilden så kom jag på ett jag bara har H&M kläder på mig idag, haha :)
 
Idag har vi varit på livsmedelsbutiken som har utförsäljning och fyndat mera mat! sen har jag bokat resa hem till viken om några veckor och även en Stockholmstripp med kyrssning med mamma, sen ska mamma följa med hem hit i några dagar, ska bli kul att vissa henne stan och hur vi bor nu!
 
 
 Startade en bloppis för ett tag sen men det funkar inte så bra så la ut mina kläder och lite annat på tradera och hoppas att det går bättre där, ni får gärna kicka in och se om ni hittar något, även Jonas har auktioner ute. Klicka på länkarna för att komma till våra auktioner!

Mina auktioner
Jonas auktioner
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och se på ett eller två avsnitt av skilda världar med Jonas!
Må gott, Puss & Kram!


Tur i oturen!

Hej!
 
Jag bloggade ju för ett tag sen om en härlig grön blus som jag köpte på Vero Moda. Jag hade ju den på mig på midsommarafton. Den tvättade jag nu i veckan och när jag tar ur den ur maskinen så ser jag att alla nylontrådar på spetsen har gått upp!!! Jag kollar tvättråden och ser att jag har tvättat den som den ska inga konstigheter, men tänker att så ska det ju inte vara efter en tvätt.
 
Så jag letar fram kvittot och går ner och berättar vad som hänt. Kassörskan tycker att det låter konstigt och frågar om jag vill byta och det vill jag ju gärna, älskar ju denna gröna blus just nu! Hon hittar ingen men sa att jag kunde ju testa en annan storlek de skiljer ju inte så mkt så gör det och hittar en som passar, sen tar jag mig en runda i butiken för de hade rea och då hittar jag en likadan blus i svart som jag med ville ha men kände att jag inte hade råd med när jag köpte den gröna, men nu hängde den på halva priset för att det bara fanns en kvar! Snacka om att ha tur ibland alltså! Så nu har jag både en grön och en svart, och nästa gång jag tvättar dem ska jag tvätta dem enskilt och hoppas på att inget händer med dem!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Testa soya!

Go kväll!
 
Jag burkar få mail om att testa olika produkter/tjänster hos smartson, fick ett mail om att testa soya, och det kan ju alltid vara användbart i matlagning! Vill ni med testa soya så klicka HÄR
 
 
 
Må gott! Puss & Kram!


Leksandsbröd!

Hej!
 
Nu vi var i Dalarna så besökte vi Leksandsbröd och köpte med oss lite knäckebröd, det blev två vanliga och ett havreknäcke. Testade havreknäcket i morses, super gott! Vi åt frukost på balkongen idag det var mysigt! Får vi göra om fler dagar nu i sommar!
 
 
Nu ska jag ta och göra lite kvällsmat efter att ha ringt runt till en del jobb jag sökt. Senare kanske det blir en film,
Hoppas ni har en fin torsdag!?
 
Må gott, Puss & Kram!


Bra kvällspromenad!

Go kväll!
 
Ikväll nu när jag var ute på en kvällspromenad så gick jag förbi en matbutik här i stan och såg att de skulle stänga så de hade utförsäljning. 10-50%. Köpte man för 400 eller mer så fick man 50% så jag kickade in och hittade en del. Butiken är liten och ganska dyr, men fick med mig två kassar med massor av fynd! Kanske att man får göra ett till besök innan de stänger.
 
 
Annars så rullar sommaren på här hos oss, Jonas jobbar ju en del och jag söker mina jobb som jag kan och har nu ev en jobbpraktikplats på gång till hösten, vilket känns superkul! Så hoppas det går vägen. Sen har ju solen hittat hit igen vilket är superbra, satt på balkongen i eftermiddags och chillade med en nogger-glass.
 
Nu ska jag söka lite jobb innan Jonas kommer hem från jobbet!
Må gott, Puss & Kram!


Midsommar i bilder!

Hej!
 
Här kommer några bilder från midsommar som vi firade i Dalarna! En solig midsommar för en gångskull!
Men nu är det grått här igen hoppas på sol imorgon, nu ska jag sjunka ner i soffan och se på det första avsnittet av Lotta på Liseberg.
 
 
Må gott, Puss & Kram!
 
P.s glöm inte att tävla i min tävling avslutas på lördag! Tävlingen hittar ni HÄR
 
 


Midsommaroutfit!

H E J  &  G L A D  M I D S O M M A R !
 
Jag och Jonas har åkt upp till Dalarna och ska fira midsommar här med delar av Jonas familj och släkt!
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg om min midsommaroutfit!
 
 
♥ Blus från Vero Moda
♥ Leggins från Lager 157
♥ Skor från H&M
♥ Nagelack från Isadoras magnetlack nummer 854
♥ Örhängen från Vero Moda
♥ Hårblomman från H&M
 
Nu ska vi och och handla midsommarlunch och ta oss ett besök på det stora och första Clas Ohlson!
Ha en fin midsommar alla söta läsare!
 
Må gott, Puss & Kram!


Dille på söta blusar!

Hej!
 
Nu är vi tillbaka i vardagen, det var en bra dag igår i Göteborg, vi hann med en hel del under det dygnet vi var där! Tapasmiddag med Jonas brors familj, fotbollstittande, frukost på starbucks, strosat runt i stan, lunchat på Jensen´s böfhus och lite shopping, på tal om shopping jag har fått dille på söta kortärmande blusar. Jag har köpt mig fyra styckna på senaste. De är så söta och snygga! lätt att matcha med både till vardags och till fest.
 
 
Gillar den gröna massor den ska jag ha på midsommar!
Vilken gillade ni?
 
Må gott, Puss & Kram!


Lite nytt i schampo & balsam hyllan!

Hej!

Jag köpte en deal får ett tag sen från let´s deal på ginos.se för 160kr men de var värt 400kr! En bra deal! Så jag köpte två schampo, ett balsam och en färgbomb, men fick hem tre små förpackningar av färgen, men det gjorde mig inget för jag fick 50 ml på köpte :) Jag fick lägga till lite själv men tjänade på det ändå genom dealen.
Kan verkligen rekommendera let´s deal, finns mkt bra dealer där!



Jag är väldigt nyfiken på färgbomben jag återkommer när jag testat den!

Har ni någon annan deal sida som ni kan tipsa om?
Må gott, Puss & Kram!


Ett dygns paus!

Hej!

Nu tar jag ett dygns paus från bloggen, har gjort ett tidsinställt inlägg imorgon så ni inte behöver längta för mycket;)
 
Nu åker vi till Göteborg, ikväll blir det middag med Jonas bror med familj, vad som händer imorgon det håller jag för mig själv, ni får kanske reda på det framöver!
Må gott, Puss & Kram!


En 2 år gammal bild på mig!


Gulliga presenter!

Hej!

I vecka så fick jag ett stort paket från min mamma, nyfiken och älskar presenter så kastade jag mig på det och öppnade snabbt som ögat! I låg fyra nagellack, några örhängen och en waterbag! Så gulligt av henne, söta mamma! Det uppskattas med små presenter i vardagen tycker jag!



Må gott, Puss & Kram!


Barndomsglass!

Hej!
Igår var vi hos Jonas syster och fikade och lekte med barnen! Vilken fantasi barn har alltså och ENERGI!
Vi hade köpt med oss glass och maränger, det var uppskattad både för det små och de stora, riktiga barndomsminnen!
Nu ska vi ta oss en tur till Skövde!
Ha en fin söndag!
Må gott, Puss & Kram!


Choklad hjärta jordgubb!

Hej!

Just ny delar Fazer ut deras nya chokladkaka med smak av jorddubb på deras fb-sida. 200 nya kakor varje dag, Jag hade turen att få en kaka häromdagen och jag kan verkligen rekommendera denna choklad. Mkt godare än Marabous chokladkaka med jordgubbsmak!



Har ni testat denna nya kaka?
Må gott, Puss & Kram!


Så var det slut!

Hej!

Jaha så var det slut för Sverige i detta EM... Kollade lite på matchen och det var ju lite spännande ett par gånger och nu på slutet.. Men det gick inte.

Idag har jag iaf varit en sväng och jobbat på FS! sen tog Jonas och jag en spontan fika efter att jag jobbat klart. Mysigt! Imorgon hade vi tänkt att åka till Skövde en sväng men nu blir det fika hemma hos Jonas syster på eftermiddagen, och på förmiddagen så tänkte vi se om de har fått in cykelkorgar på ett ställe i stan, vi har väntat i två veckor snart, vill ju börja cykla!
Skövde blir på söndag!



Hoppas ni får en fin helg söta läsare!
Ps. glöm inte att tävla i min tävling om en goodiebag! klicka här!
Må gott, Puss & Kram!


Test med buzzador!

Hej!
Jag har fått chansen att testa de nya mini tuc snackies. Jag älskar deras kex!
Dessa snackies ska vara lite som alternativ till snacks. Man kan äta dem i parken, bion, till grillmiddagen, fotbollsmatchen eller varför inte göra som på det gamla goda visset och äta tillsammans med goda ostar! Snackisen kommer i tre olika smaker,Sour cream & onion, orginal och cheese. Jag är mest nyfiken på cheesen. Det kommer nog att dyka upp en del dessa kex i bloggen framöver.



Ni som inte vet vad buzzador är så kan jag berätta att det är ett företag som erbjuder personer att testa olika kampanjer. Man anmäler sig till en kampanj, hoppas på att bli uttagen, blir man uttagen så ska man sprida budskapet om den produkten/tjänsten genom att berätta för vänner och diskutera med dem. Sen ska man rapportera sina buzzningar. Allt är gratis och vill ni med testa på att vara buzzador så släng i väg en kommentar eller ett mail så mailar jag dig inbjudan :)
Må gott, Puss & Kram!


Tävling-vinn en goodiebag!

Hej!

Bloggen fyller ju 5 år idag och då tänkte jag köra en tävling! I potten ligger det en goodiebag sponsrad av mig själv. Just nu ligger det två presenter i bagen, jag kommer att lägga i flera presenter ju fler som är med och tävlar!

 När 10 personer är med och tävlar lägger jag i ytterligare en present i goodiebagen
När 20 personer är med och tävlar lägger jag ytterligare i en present i goodiebagen
När 30 personer är med och tävlar lägger jag ytterligare i en present i goodiebagen
När 40 personer är med och tävlar lägger jag ytterligare i en present i goodiebagen
När 50 personer är med och tävlar lägger jag ytterligare i en present i goodiebagen
När 60 personer är med och tävlar lägger jag ytterligare i en present i goodiebagen
Sen sätter jag stop för presenterna men man får fortfarande vara med och tävla såklart!

PRISER I GOODIEBAGEN JUST NU!
 




För att vara med och tävla ska du-
♥ Skriva ett inlägg på din blogg om tävlingen, ta med bild och tävlingstexten.
♥  Lägg till min blogg på bloglovin
♥  Lämna en kommentar i detta inlägg med länken att du är med och tävlar + vilket nummer du blev på bloglovin
Jag är med och tävlar om en goodiebag hos princessemma,
var med och tävla du också här!

Tävlingen avslutas 30 juni kl 18.00!


Ny design!

Hej!

Nu har jag äntligen gjort min första egna bloggdesign har hållit på i två dagar och är inte riktigt nöjd än men det får vara såhär nu ett tag. Vad tycks? inte lilla pinkat för att vara första gången tycker jag! Bilderna är ite de bästa är från iphonen men ni ser ju lite skillnad hoppas jag!







Senare ikväll kommer det upp en tävling här i samband med att bloggen fyller 5 år idag, så bloggdesignen blev min present till bloggen kan man säga ;)
Må gott, Puss & Kram!


Hälsa med posten!

Hej!

För ett tag sen var jag med i Verums smoothie på deras FB-sida och tävlar om fina priser. Om man var bland de 1000 första som gjorde ett bidrag fick man en smoothiemugg och jag var en av dem för i förrgår fick jag hem denna mugg med posten! Perfekt till sommaren!



Jag skulle bli superglad om ni röstade på mitt bidrag. klicka på länken och ge mig en röst! ♥
Må gott, Puss & Kram!


Filmmys!

Hej!
Jag har fått en snorbacill så nu tänkte jag sjunka ner i soffan och se filmen Bridesmaids. Vi fick hem en hel drös med filmer när vi var hos Micke sist, han har ju en egen videobutik och vi brukar få en del filmer som han efter ett halvår äger själv. tyvärr inte SF filmerna vilket brukar vara de bästa. Men vi är glada ändå!



Har ni sett Bride maide?
Jag återkommer vad jag tyckte senare!
Må gott, Puss & Kram!


Första färskpotatisen är äten!

Hej!
Igår så åt vi första färskpotatisen till lunch! det är ju så gott, jag skulle kunna leva hela sommaren på färskpotatis tror jag, kanske variera lite med härliga sommarsallader och tacos såklart ;)



Jag har köpt svenskajordgubbar som vi ska äta sen när Jonas kommer hem från jobbet, det är med en sommarklassiker! Har ni ätit färskpotatis eller svenska jordgubbar i år?
Såg att bloggen fyller fem år denna vecka tänkte fira det med en liten tävling tror jag men vet inte om jag ska ha en  goodiebagstävling med flera priser i och en vinnare eller en tävling där flera vinner något lite mindre,
vad tycker ni? nu har ni chansen att påverka! :)
Må gott, Puss & Kram!


En wrap!

Hej!
 
Idag har jag och Jonas testat varsin mc wrap. Vi hade varsitt presentkort från appen wrapp.
Wrapen smakade helt ok, jag valde den vegetariska, dock tyckte jag att det var lite för mycket kidneybönor i, Jonas åt en kyckling med chilisås. Båda var mkt nöjda med sina wrap. Himla bra "på språngmat!" Kan verkligen rekommenderas. Finns att köpa som en hel meny med pommes och dricka eller bara wrapen vilket räcker god och väl som lunch.
 
 
Någon av er som testat mc wrap?
Må gott, Puss & Kram!


Örtiga kryddor!

Hej!

Har ett litet tips om ni besöker IKEA så tycker jag att ni ska köpa med er "örtig" ett litet kit att så egna kryddväxter. Allt följer med förutom vattnet ;) kostar 19 kr. Ett riktigt kap!



Må gott, Puss & Kram!


Adjö kära grannar!

Go kväll!
Igår sändes sista desperate housewife...:( så tråkigt, men det var ett helt ok slut där man fick veta vad som hände med alla. Men tycker att det är dåligt att Mike dog han kunde väl fått vara med till slutet. Sen undrar man ju såklart vad tjejen som flyttade in i Susans hus hade för hemlighet! Kanske att vi får reda på det någon gång, vad tror ni?

Må gott. Puss & Kram



Skor på bloppis!

Hej!

Jag har ju en bloppis, la upp ett par skor där i dag, tänkte bara tipsa om dem!
Helt nya och super fina men jag klarar inte av att gå i så höga klackar :(
Hoppas dem får ett nytt hem! Är ni intresserade så maila



LÄNK
Må gott, Puss & Kram!


Polka bollar!

Hej!

Ni verkade ju gilla mitt förra tips ;) kul! så jag kör på ett till som med handlar om delicato men denna gången är det själva bollarna. Vi har fått en delicatobutik här i stan och jag tittade in för några dagar sen och fick syn på polka chokladbollar, det var jag bara tvungen att köpa med mig hem och testa. Men fy vad äckliga de var! verkligen ingen höjdare. De smakar bara polka, väldigt stark mintsmak, det tog över för mycket, men Jonas gillade dem. Så är man tokig i polka så kanske dessa bollar är en höjdare!



Är det någon av er som testat dessa polka bollar?
Nu ska jag snart gosa ner mig i soffan för att se de sista avsnittet av DH... lite sorgligt känns det.

Må gott, Puss & Kram!


Delicat glass!

Hej!

Hoppas er vecka har startat bra? min start är helt ok, började med ett möte på AF, sen har dagen rullat på.
Kan förstå att min blogg kanske inte är den roligaste att läsa just nu, det händer ju inte så mkt i mitt liv, det kommer mest inlägg på saker och mat som jag testat, shoppat och andra tips grejer. Hoppas ni besöker mig ändå, för era kommentarer är det bästa på dagarna just nu! Det kommer väl en roligare tid hos mig med snart hoppas jag!
På fredag ska jag iaf ut på Friskis och svettis fest, det ska bli himla kul! Klä upp sig lite och få roa sig.

På tal om tips här kommer ett till ;)



Förra året så kom triumf glass ut med delicatioglass som man kunde köpa som kulglass, nu har det kommit i frysdisken så man kan köpa med sig hem. Jag köpte mig denna goda glassen för ett tag sen. Den är så god! Den smakar verkligen som delicatobollarna, det är små delicatobollsbitar i och sen vanilj glass och chokladsås. Mkt god! Värd att testa om ni gillar delicatobollarna :)

Nu ska jag bläddra lite i nya Amelia som kom idag!
Må gott, Puss & Kram!


På landet!

Hej.
Idag har vi varit i Axvall med Jonas syster och c/o och varit "på landet" det är ett jippo med bland annat matutställning, djur, trav och artist framträdande. En trevlig dag men blåsig.
Hoppas ni haft en bra söndag hos er?!
Må gott, Puss & Kram



Prickig!

Hej!
I förrgår så beställde jag två nagelack från lenson med mitt wrapp presentkort. Himla bra att de hade smink på lenson annars är ju det en linsbutik och det använder ju inte jag. Fick hem lacken i går så det var snabb leverans. Har testat båda lacken, det blev en prickig lackning.
Nu ska vi snart fixa till våra cyklar som vi fyndade på polisens auktion i veckan. Mer om cyklarna kommer i ett annat inlägg.

Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram

 





RSS 2.0