Fotbad med hungriga fiskar!

Hej!
Förra veckan var jag ju i Stockholm med mamma. Härliga dagar med massa skoj! En dag blev en ta hand om dig själv dag. Vi klippte oss och testade på fiskpedikyr, det var en härlig men också speciell upplevelse, ha ätande fiskar på fötterna. Det kändes som att man badade i mineralvatten ;)! Om ni inte testat så gör det! Men leta efter en bra deal för det är ganska dyrt. Vi hittade en deal i rabble hos Axelssons spa, gå två betala för en för 299kr 20 minuter.
Någon av er som testat?
Må gott, Puss & KramPink Thursday deltagare v 30!

Hej!
 
Jag skulle ju lagt upp deltagarna från veckans pink thursday i fredags men har inte hunnit med det då jag har haft ledigt från sommarjobbet hela denna veckan och bara gjort roligheter, men nu så kommer dom två deltagarna med :) Blev bara två denna gången men inlägget kom ju upp så sent. Kul iaf att Patricia och Bella var med!
DSC_1020
 
Båda körde på ljus rosa fina lack med dekorationer, Patricia med nail stickers och Bella med caviar pärlor! Mkt fina lack tjejer!
 
Nästa vecka kommer mitt pink thusday upp tidigare och jag hoppa flera är med då :)
Kommer även massa inlägg om vad jag hittade på denna veckan!
Må gott, Puss & Kram!


Annorlunda pinkthursday!

 
 
 
Hej,
Jag är på semester men har rotat i mammas minisamling och hittade ett depend lack och ett ztiz glitter lack, kommer hem imorgon så gör ett collage imorgon med deltagarna så hoppas ni är med idag!
Må gott, Puss & Kram


Pink Thursday, deltagare v29!

Hej!
 
Jag tänkte börja med att göra ett collage dagen efter pinkthursday med dom som är med. Fick idén av fina Karin som har grön onsdag :)
 
Jag hoppas att det är ok att jag har lånat era bilder till detta collage!? om inte säg då till :)
 
Patricia- Är med för första gången (Välkommen!) och visar upp de härliga Bondlacket från OPI
Jenny- Är också med för första gången (Välkommen) genom Instagram och visar upp en fin manikyr!
Alexandra- Kör med Musse Pigg tema!
Martina- Debutera hon med för första gången (Välkommen!) med ett härligt Jade holo (jag vill ha, ha, ha!!!)
Matilda- Har på tassarna ett härligt neonlack!
Angelica- Kör på en svart bas och ett glittrande rosa glitter över!
Camilla- Kör på ett lack som doftar rosor :)
Annica- Visar upp ett härligt sommarlack!
 
 
Det var alla från igår, om jag har missat någon så säg till så lägger jag till dig!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 


Pink Thursday- 3D Dazzling Pink whit one accent Peacock!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och Pink Thursday♥
 
 
 
Här har jag använt L.A girl 3D effect lack tillsammans med Isadoras lösglitter. 3D lacket ser inte så roligt ut i flaskan men när det kommer på tassarna och ut i solen så WOW! Lite svårt täckt är det, det känns som en jelly bas, men efter tre lager så täckte det helt ok. Isadora glittret blir också en WOW effect när man kommer ut i solen, men det går lätt bort eftersom man inte har något överlack på det, men en väldigt rolig grej till accent naglar, tror det skulle bli för mkt med lösglittret på alla naglarna. 
3D lacket har jag köpt hos Cherry Culture och Isadora glittret fick jag av Jonas i förra veckan men det finns att köpa på de flesta skönhetsbutikerna.
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
  Om du inte har en blogg men Instagram så kan du också vara med, bara länka i din instagrambild till min blogg och kommentera här så lägger jag till dig!
Använd gärna taggen #pinkthursdaynails!
 
Dessa är med idag-
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Gasello.com

Hej!
 
Jag måste slå ett slag för sidan Gasello.com, det är en butik som säljer underkläder på internet allt från trosor, kalsonger, strumpor! Allt som behövs för att vara snygg under ;) Desutom är det fri frakt och fri retur!
 
Dessa två är mina favoriter!
TopecoSloggi
 
Jag kommer få en present av Gasello.com, företaget som säljer underkläder på nätet! Vill du också få en present? Gå in på www.gasello.com och klicka på bloggare så får du mer information!
 
Må gott, Puss & Kram!


Ke$ha in pictures!

Hej!
Jag var ju på görnan förra söndagen och såg Kesha med Linn. Det var väldigt varmt och en hel del människor så vi stod långt bak men Linn hade med sig sin system Kamera och fick en del bra bilder. Kesha är ju lite speciellt i både framträdande och i sina texter, jag tror att den del barnfamiljer kanske inte visste vad dom gav sig in på när de tog med sina barn till grönan denna soliga söndag ;) Hon var helt ok i framträdandet, dock blev inte låtarna lika bra live, men det är väl för att de flesta är lite remixade. Men det var iaf kul att se henne!
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Vip utskick!

Hej!
Igår fick jag hem ett härligt vip utskick från she social. Det var allt från vitaminer till tuggummin! Perfekta saker tycker jag! Denna gången var det ett samarbete med Cyklo-f.
Cyklo-f är tabletter man kan ta om man har blöder mkt under mensen. Nu kan man få dessa tabletter 30% billigare på sidan apotea.se. Använd koden Cyklo-F.
Om du vill ha gratis tamponger och såna här vip utskick anmäl dig då på reddville.se!

Må gott, Puss & KramPink Thursday- Dance Legend no 178

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och Pink Thursday♥
 
 
 
Detta lacket kommer från Ryska märket Dance Legend. Jag sambeställde med några andra tjejer från gruppen Lacka-Byt på fb för snart två månader sen och nu i veckan landade paketet hemma hos mig. Jag hade tappat hoppet på att de skulle komma fram, men glad att de kom. Var inne på deras sida och såg massa nya lack som jag gärna skulle vilja ha men vet inte om jag vågar beställa igen! Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog beställa igen ;)
Detta lack är ett lack som ändra färg när man är varm eller kall om fingrarna. Det var ganska skirt, det syns på den ljusrosa bilden. Det också den färgen som kommer fram när man är varm, trodde att den mörka färgen som är i flaskan ska vara den mest markanta färgen men det är alltså den ljusrosa som är mest markant, inte så snyggt tycker jag, men det är en väldigt rolig effekt!
Lacket kostar 13 dollar och köper man 10 lack får man gratis frakt!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
  Om du inte har en blogg men Instagram så kan du också vara med, bara länka i din instagrambild till min blogg och kommentar här så lägger jag till dig!
Använd gärna taggen #pinkthursdaynails!
 
Dessa är med idag-
Bella- Vissar upp ett glitter Indie lack som får mig att tänka på jordubbar i mjölk!
Alexandra- Har också ett skiftande lack på tassarna idag!
Ulrika- kör hon också på ett temperaturskillands lack idag ;)
Sandra- Har ett doftande lack på tassarna idag :)!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Ke§ha!

Hejhej!
 
Nu ska jag snart åka iväg till Stockholm, har ett par dar ledigt från sommarjobbet. Ska träffa lite goa vänner och imorgon ska Linn och jag till Gröna Lund för att se Kesha!
Ska bli riktigt kul att se henne live, hela veckan har jag spelat hennes låtar på hösta volym!
 
 
 
Kanske kommer att lägga upp något inlägg under tiden jag är borta om inte så på återseende på onsdagskväll!
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Elation Generation!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och Pink Thursday♥
 
 
 
Detta glittriga rosa lack heter Elation Generation och kommer från Orly. Det är mitt första och just nu ända Orly lack, jag gillar det massor! Det känns lite som ett jelly, man får ha många lager för att de ska täckas, på bilderna har jag haft 4 lager och det skulle nog behövts ett eller två till!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er!
  Om du inte har en blogg men Instagram så kan du också vara med, bara länka i din instagrambild till min blogg och kommentar här så lägger jag till dig!
Använd gärna taggen #pinkthursdaynails!
 
Dessa är med idag-
Elin- Visar upp ett härligt glittrigt neonlack!
Alexandra- Debuterar idag med en prickig manikyr!
Bella- Debuterar också idag, hon visar ett sprakande lack!
Emelie- Är också med för första gången, Hon visar upp ett polka dots lack!
Matilda- Visar upp en hjärtlig manikyr idag!
Ulrika- Visar upp ett varmt rosa jelly lack!
Alexandra- Visar upp en härlig manikyr som hon dessutom har gjort en videotutioral till!
Anneli- Visar upp ett folie lack!
 
Kul med några nya idag! Kul när det tillkommer fler :)!
 
Mågott, Puss & Kram!
 


Dela en coke!

Hej!
Coca cola har ju under sommaren kampanjen dela en coke med. Jag har letat efter mitt namn som en tok och igår när vi kvällshandlade så hittade Jonas mitt namn! Så var ju bara tvungen att köpa den. Har ni sett era namn på cola flaskorna?

Må gott, Puss & KramLondon del 3

Hej!
 
Ni kommer sista delen i från London resan!
 
SHOPPING!
 
 
Alltså Primark var ju helt magiskt, har ju varit i London en gång förut, Primark lika magiskt då ;)!
Köpte två kavajer för en summa på ca 300kr för TVÅ!
Jackan på bilden kostade inte mera än 90kr!
Smycken var Primark väldigt bra på också, ångrar mig lite att jag inte köpte en Bikini som jag blev lite förälskad i, men fick ju med mig en bikini överdel från Victoria Secret iaf ;)
Det var grymt billigt med torrschampo på Superdrug under tiden jag var där, halva priset, priset låt på ca15-25kr de ångar jag med att jag inte köpte flera av! Men lite blev det fyndat och i det stora hela är jag nöjd! Mitt tips är att om ni besöker London då måste ni besöka Primark!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
RSS 2.0