Princessemmas Julkalender!

Hej!
 
Nu kan jag gå ut och berätta att jag kommer i december hålla en julkalender med massor av härliga julklappar som du kan tävla och vinna varje dag ända fram till julafton! Jag är så taggat och glad över att jag fått ihop en kalender!
 
 
 
 
Om du är smart så följ mig via bloglovin så missar du ingen lucka ;)
 
På söndag drar jag igång kalendern!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Pink Thursday Deltagare v 48!

Hej!
 
Tänkte börja med att säga att säga att är det så att man inte vill vara med på en av utmaningarna när den är så går det absolut att bara vara med med ett helt vanligt snyggt rosa lack! :) Det kanske blev lite misstolkat när jag skrev ut utmaningarna, men alla får vara med :)
 
Igår var idag iaf två till som hängde på utmaningen och gjorde mustascher och en som körde på vanligt lack.
 
 
Sanna- Hade redan fixat ihop ett inlägg innan hon såg utmaningen, men får såklart vara med med sitt ljusa lack!
Malin- Körde på en glittrig mustach, Ur snygg!!
Gelic- Målade en lite gubbe med mustach, så söt!
Ann-Britt- Är med och visar ett Smitten polish lite i efterhand :)
 
Utmaningarna finns nu i sidomenyn så man kan lätt komma åt dem, men nästa gång det är en utmaning så säger jag till veckan innan, men om man redan nu vill börja fila på en så är utmaningen Jul igen! Den 12 december! Nästa torsdag kör vi som vanligt!
 
Ha en fin helg!
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Utmaning Mustach!

Hej!
 
Idag är det torsdag och Pinkthursday med en utmaning! Utmaningen är mustasch och här kommer mitt bidrag
 
 
Jag tänkte att det inte skulle vara så svårt att göra mustasch, men oj! det var inte de lättaste, efter flera försök så fick det bli en lite gubbe med mustasch.
Varför jag valde mustasch som utmaning nu i november är ju för att november är mustaschmånaden. Under november månad så uppmärksammas prostatacancern lite mera, dock inte så mycket som den kanske behövs, något som vi måste ändra på!
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Hemmagjorda pepparkakor!

Hej!
Igår var vi hemma hos Jonas mamma och bakade pepparkakor med Jonas systerbarn, det börjar bli en tradition. Vi har bakat pepparkakor i tre år nu. Det är så mysigt trots att barnen tröttnar efter 10 minuter, haha! Det hade varit ännu mysigare om de hade snöat men det fick duga med lite julmusik. 
Jonas mamma gör alltid egen pepparkaksdeg, de blir så mycket godare än köpedeg. Har ni bakat pepparkakor än? Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday utmaningar!

Hej!
 
Det har ju varit lite tomt på deltagare på pinkthursday vilket är tråkigt och jag vill ju inte lägga ner pinkthursday så jag har funderat ut några utmaningar visa torsdagar, pinkthursday kommer att fortsätta varje torsdag. Dessa utmaningar är bara visa datum oftast en utmaning per månad och jag har försökt att göra så att den har någon koppling till månaden eller datumet :) Om det är så att man inte kommer på eller känner att man inte vill göra någon utmaning så går det absolut att vara med med att bara visa upp ett rosa lack! Men hoppas att kanske flera kommer att vilja utmanas och vara med dessa torsdagar! Vi börjar redan på torsdag!
 
 
 
 
Denna bild kommer att ligga i sidomenyn så att man lätt kan se den!
Må gott, Puss & Kram!


Helg i Växjö!

Hej!
 
Helgen som var spenderade Jonas och jag i Växjö hos min kusin och hennes kille. Det var en mkt trevlig helg som måste göras om snart! Det är så kul jag har fått med Johanna i lackvärlden, så i fredags så var vi ute och käkade middag med två andra lacktokiga tjejer medan killarna körde Johan Falk kväll! I lördags blev det såklart lite nagellacks shopping och hemmalagad thaimiddag. Och igår var det dags att åka hem igen, vi käkade lunch hos ett par vänner som också bor i Växjö innan vi åkte hem.
En riktig bra helg! Nu ser jag fram emot att december kommer och att man snart får börja julpynta, lyssna på julmusik, pyssla med julkorten och baka pepparkakor, det blir faktiskt redan imorgon med Jonas systerbarn!
Sen har jag massor av skojiga saker här på bloggen framöver så håll utskick!
 
 

 
Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday Deltagare v 47!

Hej!
 
Här kommer deltagaren som var med i går!
 
 
 
Patricia- Körde med en ljus bas och sen blingade hon till det med lite glitter, Superfint!
 
Det går ner för med pinkthursday, tråkigt, har ni några tips på hur jag ska få ett uppsving igen? Vill ju inte sluta med det..
 
 
Ha en trevlig helg!
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Angry Birds, Lumene!

Hej!
 
Välkomna till Pinkthursday!
 
Idag visar jag upp ett sött rosa holo från Lumene som har gjort ett samarbete med Angry Brids! Jag hittade detta lack på finlandsbåten i sommras! Är så nöjd att jag köpte det, kommer inte ihåg vad det kostade, men värt pengarna! Två lager räcker!
 
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Kaninlampan har fått en vän!

Hej!
 
Här hemma så finns det en söt rosa kaninlampa som jag har fått i födelsedagspresent för några år sen, nu har hon fått en liten kanin vän och en svamp att kanske käka på ;)
 
Lilla kaninen och svampen fyndade jag på butiken TIGER som finns lite över allt i Sverige, den är väl dansk från början. Tyckte att den stora kaninen behövde en vän! Hon blev så glad!
 
 
 
 
Nu blir det Montazami med vänner!
 
Må gott, Puss & Kram!


Resultat av Friday favourites chipsen!

Hej!
Förra fredagen så testade jag två av olws friday favourites chips, vinnaren är ju redan utseed och det är sourcream & chives och de var dom som jag själv gillade mest! Det påminner lite om den gamla smaken på sourcream & onion.  De gjorde ju om smaken på sourcream & onion för säkert en 15 år sen. Jag blev så besviken på den nya smaken, gillade den inte alls, men denna fick mig tillbaka till barndomen en kort stund! Mums!
Längtar tills den kommer ut i butikerna! Tror att den ska börja sälja igen vecka 4! Om jag har tur kanske de finns kvar någon påse på hemköp där jag hittade dem!
 
 
 
Må gott!
Puss & Kram!


Pink Thursday Deltagare v 46!

Hej!
 
Här kommer ett sent inlägg med alla pinkthursday deltagare. Denna dagen har gått som sviss! Har inte hunnit med att göra något collage, men nu fick jag mig en sund över!
 
Flera av er verkar gilla idén med att ha en utmaning en gång i månaden, så ska knåpa ihop ett inlägg om utmaningar och datum! I torsdag blev det iaf två till som hängde på skittlette utmaningen och två vanliga, Kul!
 
 
Matilda- Visade upp en jättefin skittlette i ljusrosa toner!
Sanna- Hade gärna gjort en skittlette om hon vetat, men detta rosa rösa lack var ju med superfint!
Patricia- Har med satsat på ljusrosa toner, superfint!
Malin- Målade naglarna med ett rumplack ;)
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Skönhetskalender!

Hej!
 
Jag har lyxat till det denna december och köpt mig den dyraste adventskalendern från the body shop!
Hade den billigaste för 4 år sen och var helt ok nöjd, denna kalender har jag höga förväntningar på!
Åh kan det inte vara 1 december nu!!!!!
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Skittlette!

Hej!
 
Torsdag och Pinkthursday idag med en liten skittlette utmaning!
Hoppas ni vill vara med! Är det så att ni har ett helt vanligt snyggt rosa lack som ni visar upp idag så får ni självklart vara med ni också! Jag körde denna utmaningen för att se om flera nappade på att vara med, har ju varit lite få deltagare de senaste två torsdagarna. Jag har faktiskt bestämt mig att ha en utmaning en gång i månaden. Det var fina Patricia som fick mig på de tankarna. Det kommer att komma upp ett inlägg om vilka datum och vad för utmaning här på bloggen framöver!
Är det något som lockar?
 
 
Jag gillar verkligen att göra skittlette! det är hyfsat enkelt och roligt att kunna få en snygg och varierande manikyr! Funderar på om det ska bli en skittlette till julafton!
 
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Tvättstuge outfit!

Hej!
 
Ännu en vecka har gått och vi är redan inne i halva november! Det går fort!
Nu ikväll håller vi på och tvättar och ser på fotbollsgalan. Jag ville ta några snygga outfits bilder när vi var och handlade ikväll men det blev verkligen inga bra bilder i mörkret med mobilen så det fick bli outfits bilder i tvättstugan, det funkade ju väldigt bra!
 
 
 
 
Jackan är ett fynd från en fb-grupp, Ynka 50kr!
Scarf- H&M
Leggings- Gina Tricot
Skor- Gammalt fynd i garderoben, tror dom kommer från Skopunkten
 
Nu ska jag tvätta av mig sminket och mysa ner mig i soffan och se fotbollsgalan!
Må gott, Puss & Kram!


Chips testning!

Hej!
Nu ligger den hemmagjorda pizzan i magen och nu blir det testning av två av olws friday favourties chips. Vinnaren är redan utsed av olw men jag har totalt missat dessa chips. Tur att jag hittade dem och kunde testa! Såklart så blir det testning med idol i rutan! Har ni testat dessa chips?
 


Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!?
Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday Deltagare v 45!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från i gårdagens pinkthursday!
Inte många med denna gången heller, tråkigt... Hoppas att flera deltar nästa vecka. Kanske ska vi göra en utmaning igen?! Nästa torsdag från ni knåpa ihop en Skittlette.
Vad är nu en skittlette? Lättast är om ni går in och läser hos Chitchatnails som uppfann skittlette! Hoppas ni blir inspirerade och vill vara med nästa torsdag! Ni som inte känner för att göra en skittlette får såklart också vara med, men lite kul med något utmanande!
 
 
Johanna- Visar upp den fina pussy galore! Du måste verkligen köpa en stor flaska ;)
Amelia- Visar också upp ett textrue men detta är från Mariah Careys kollektion!
Patricia- Kör på en vintrig rosa färg!
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Material girl!

Hej!
 
Här kommer ett sent pinkthursday inlägg, men bättre sent än aldrig ;)
 
 
Material girl kommer från China Glazes vinter kollektion från 2011 och är ett 3D glittrande metallisk lack med mjuka rosa toner.
Det finns både stora och små glitter i. Jag älskar verkligen detta lack!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Mello 2014

Hej!
Nu har det varit lite tyst här inne igen! Jag har varit hos min mamma en vecka för att byta lite miljö, gå på scrapkurs och firat morbror 45år! Men nu är jag tillbaka igen! Såg att jag fått några nya följare på bloglovin, är snart uppe i 100 följare! Det ska nog firas på något sätt! Bra tre till! En annan sak som är kul som har hänt är att biljetter till andra chansen i mello nästa år är klirrade! Vi köpte när de släpptes för två veckor sen! Så glad att vi fick biljetter. Mamma och Linn kommer hit och ska gå med Jonas och mig! Så glad att mello kommer till min hemort! Som jag längtar! Någon av er som ska gå på mello nästa år?Må gott!
Puss & Kram


Halloween tävling!- AVSLUTAD!

Hej!
 

Jag har dragit tre vinnare nu från min halloween tävling!  Och vinnarna är *trumvirvel*!
 
 
Amelia, Mirjam & Lil, GRATTIS!
 
 
Jag har mailat er och frågat om era adresser, får jag inget svar senast den 6 november så går vinsten till någon annan av de tävlande! Kul att så många var med!
 
 
Må gptt, Puss & Kram!
 


Pink thursday deltagare v 44!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från gårdagens pink thursday!
 
 
 
 
Sanna- Visar upp ett rosa lack från Depends höstkollektion!
Patricia- Visar upp ett rosa lack med guld skimmer!
Bella- Visar upp ett fint texture lack!
Amelia- Visar upp ett söt rosa lack med en touché av glitter!
 
Må gott, Puss & Kram!
RSS 2.0