Tandläkare inget kul...

Go kväll!
 
Idag har jag varit hos tandläkaren, jag som säkert många andra gillar inte att gå till tandläkaren. Idag blev det en lagning av ett litet håll. Allt gick smärtfritt, det tog endast 20 minuter och jag blev 1000kr fattigare och fick en sidoläppförstoring på köpet. Kändes det som iaf fram tills eftermiddagen då hela bedövningen släppte.. Nu hoppas jag inte att jag behöver gå dit igen fören om ett år. Blev väldigt lättad när hon sa att jag inte behöver dar ut mina visdomständer om dom inte krånglar och stör mig. Dom växer lite snett.. Visst känner jag av dom nu när de växer ibland men det är något jag just nu kan stå ut med så hoppas det förblir så!

Fick även en himla huvudvärk i eftermiddags så denna dagen har jag mest segat runt och tagit det lugnt. Nu känns det bättre och nu tänkte jag sova lite grann. Hoppas ni har haft en bättre start på veckan!?

Däremot var min helg riktigt bra, var på bokmässan och fick träffa massor av trevliga kändisar, mera om de i veckan!
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!


En film full av känslor!

Hej!
 
När Jonas och jag var i Stockholm för två veckor sen på inflyttningskalas hos Linn & Simon så passade vi på att gå på bio på kvällen. Vi såg på Hur många kramar finns det i världen. Oj vilken film! Lika bra som den första filmen hur många lingon finns det i världen! Det kom både glädje och sorge tårar under bion. 
De jobbet som Vanja i filmen har skulle jag med vilja ha, ett riktigt drömjobb!
 
 
 
Har ni sett dessa två filmer?
 
 
 
Från senaste filmen så har dom gjort en mini dokumentär, Jag börjar direkt att gråta så fort jag ser denna dokumentär den är så fin, se den!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday Deltagare v 39!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från gårdagens pinkthursday!
 
 
Amelia- Kör på ett färgstark rosa lack idag!
Malin- Kör på en H&M dubbel ;)
Bam- Visar upp ett rose färgat lack!
Bella- Visar upp en super snygg funky french!
Patricia- Piffade till sitt pärlrosa lack med lite guld och rött glitter!
Åsa- Bär ett onsdags lack på en torsdag ;)
Elin- Bjuder på ett ganska lågmält men gnistrande lack!
 
Hoppas de var alla, har jag glömt någon eller byt namn på någon så hojta till ;)
 
Ha en trevlig helg!
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- RAWR!

Hej!
 
 Nu är det torsdag igen och Pink Thursday♥
 
 
 
 
Jag är med i en utländsk swap grupp och varje måndag visar vi upp en manikyr från en speciell lista som vi går efter, ny vecka ny manikyr. I måndags skulle manikyren vara inspirerad av ett djur. Då fick jag tillfället att för första gången göra leopard fläckar vilket jag  trodde skulle vara ganska svårt men det var enkelt och jag är nöjd med resultatet! :)
Gjorde den i rosa så den passade in här också ;)
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Åka båt!!!

Hej!
 
För två veckor sen så åkte Jonas och jag på en dagstur till Fredrikshamn med Stena line. Vi skulle åkt med ett kompisar par men de väntar barn nu i oktober och då kände dom inte för att åka om de skulle sätta igång.
Men vi hade en så mysig dag ute på havet och tur hade vi på banditerna!. Vi fick även någon timme i Fredrikshamn, vi käkade mjukglass med något smaskigt rosa fluff på. Att man inte åker över till Fredrikshamn oftare det är ju en billig och härlig miniutfyllt. Så vi funderar på att åka i december och kanske julshoppa lite.
 
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
 


Alternativ till rött vin!

Hej!
 
Äntligen så har vi hittat ett alternativ till rött vin. Varken Jonas eller jag är ju ett så stort fan av alkoholhaltiga drycker och definitivt inte vin. Vi har hittat vita viner som är goda men aldrig något rött vin. Det är ju inte så kul att dricka vitt till mustiga grytor till hösten. Men tack vare Jonas bror och hans fru Sofia så har vi hittat en mkt god dryck till hösten! De serverade Nigrum på deras bröllop och de var helt underbart gott. Det är en svartvinbärs dryck som har en viss sötma i sig och inslag av mörka körsbär, örter och vanilj. Flaskan är inte så stor, 330ml och kostar 35kr men värt sitt pris. Vi fick några flaskor som blev över efter bröllopet. Vi testade en flaska för någon helg sedan. Om ni inte gillar röda viner eller inte dricker alkohol så testade denna dryck ni kommer inte bli besvikna!

 
 
Må gott, Puss & Kram!


Gårdagens outfit!

Hej!
 
Jag gillar förhösten nu när löven börjar ändra färg och man får ta på sig lite mera mysiga tröjor och koftor och tända ljus! Det är så mysigt, annars så är jag inte stor fan av hösten. Denna höst har vi ju fått väldigt mkt sol och varmt för årstiden, så himla härligt! Igår var vi på en lite promenad och när vi gick förbi vår kiosk så blev vi så sugna på glass, tänkt att man fortfarande kan äta glass. Det är ju snart 1 oktober! Men detta kanske blev vår sista uteglass för i år.
 
 
Passade även på att ta några outfitsbilder i solen!
 
Tröja- Gina Tricot
Leggings- H&M
Skor- Converse
 
I eftermiddag ska jag stå på friskis ett pass och ikväll blir det Svenska hollywoodfruar! Läste att Maria kommer till Sverige, Hon ska vara på bokmässan i helgen, gissa vem som blev glad! ;)
 
Må gott, Puss & Kram!
 


När blir det vår tur?!

Hej!
 
Nu kommer jag bli lite extra personlig. Jag ligger ju verkligen mega mkt efter med alla mina blogginlägg och har gjort det ett tag tillbaka men mitt liv är lite segt, det händer saker så jag har saker att blogga om. Men nu har jag tagit mig i kragen även om jag bara skulle vilja dra täckte över mig och vakna när det är vår tur att blir tre. Vi har nu stått i kö ett år och vi skulle ha fått börja nu i september, men nu har kön blivit längre och vi får vänta ytterligare ett par månader, dom kan inte säga en exakt tid vi får börja men brukar ringa och fråga hur det ser ut i dagsläget. Nu har jag inte ringt sen i maj, vet inte om jag vågar ringa, vill inte hör att "å ja nu är det längre kötid än vad vi trott, p.g.a. bla bla bla" Men vi ska till vår psykolog nu på fredag, besöker henne ungefär var annan/tredje månad, så tänkte ringa nu innan för att se hur det ser ut. Detta tar mer på krafterna och när man inte har något jobb så blir det ännu mera att man tänker på det. Men jag/vi försöker så gott det går och planerar in saker så tiden går framåt. Snart så är vi först i kön!
 
 
 
 
Jag har gjort en kategori om detta för de första så vill jag dela detta med er även om det inte blir allt och sen är det kul för en själv att ha det och gå tillbaka till och sen är det ju en del av mitt liv och min blogg.
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday Deltagare v 38!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från veckans pinkthursday :)!
 
 
Johanna- Är min kusin och med för första gången (Välkommen), Så kul att fått in en till i släkten som gillar lack ;)
Malin- Kör på en halvmåne nail art!
Amelia- Visar upp en härlig hallonrosa färg idag!
Elin- Visar upp ett härligt neonrosa lack!
Åsa- Har målat naglarna med ett indie lack (tror jag) har aldrig sett märket förut men de var himla snyggt!
Fröken Nilsson- Har barbierosa naglar idag ;)
Patrcia- Orkade inte måla om från gårdagens lackning så hon drog på ett rosa glitter över ett brunt cremé lack!
Vikab- Visar upp ett let´s dance lack!
 
 
Hoppas de var alla, har jag glömt någon eller byt namn på någon så hojta till ;)
 
Ha en trevlig helg!
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Spectrum!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och Pink Thursday♥
 
 
Detta dance legend lacket är så fint! En fin bebisrosa bakgrund och sen massa fina regnbågar när solen lyser! Jag kan verkligen rekommendera att köpa dance legend, det är snygga och väldigt lätt målade och kräver inte mer än två lager.
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


En gamla goding!

 
Hej!
Slänger upp en dagens outfit från igår!
Jag var på ett the body shop event igår. Det finns inte många event här i stan men the body shop finns och dom har en del event ibland och det gillas!
 



Klänning från h&m 
Strumpbyxor från Gekås 
Skor från h&m 
Ring från h&m 
 
Idag är vi på utflykt till Danmark med stenaline över dagen! Vi skulle åkt med ett vän par men dom väntar bebis nu i oktober och fick blödningar i veckan. Tråkigt men bebis går ju såklart före
Hoppas ni läsare har en fin fredag?
Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday Deltagare v 37!

Hej!
 
Oj så många som var med igår och deltog i pinkthursday! Jättekul! Som jag skrev förra fredagen, det är jättekul att se statistiken öka här inne varje torsdag, roligt alla dagar när det stiger såklart, och jag funderat på att ha en lite tävling när jag nått 100 följare via bloglovin!, så glöm inte att gilla bloggen så ni inte missar denna grymma tävling ;)
 
Nu till deltagarna! Tror att det är rekord med deltagare! :)
 
 DSC_2165
Sofie- Har målat naglarna med ett bubbelgumsrosa lack!
Vikab- Kör på ett färgstarkt lack!
Alexandra- Har gjort det igen! en super fin nail art!
Sanna-Kör på ett rosa syrligt vattenmelons lack ;)
Elin- Visar upp ett helt underbart glittrigt CG!
Ida- Är med för första gången (Välkommen) via instagram, Hennes instagram heter lillapys om ni vill följa henne!
Amelia- Kör på dubbel opi idag :)
Anna- Kör idag på en pond manikyr, Hon har fått den riktigt fin!
Patricia- Har piffat till ett helt vanlig rosa med lite stora glitterbitar i svart och guld, Super snyggt!
Angelica- Visar upp ett härligt rosa som hon gärna vill ha i en större flaska! håller med!
Åsa- Är med för först gången (Välkommen) Hon har slagit till på en riktigt stark färg första gången!
Malin- Har gjort en super fin waterfall nail art!
 Bella- Kom med på slutet med en fin Loréal ombre!
 

Om jag har missat någon så hojta till så lägger jag till er!
Ha en fin helg!
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 


Pink Thursday- Pussy Galore!

Hej!
Äntligen har jag fått fingrarna ur **** och testat sockersöta Pussy Galore från Opis Bond collection! Flera av er som varit med i pinkthursday har visat upp detta fina lack och jag har tänkt att jag måste ju verkligen testa de! Tur att jag gjorde det för wow vad jag älskar det! Riktigt fint sockersöt babyrosa, precis som jag! ;)
Lacket är lättapplicerat, de flesta texture lack är lätta att måla.
 
 
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


David & Sofias kärleksdag♥!

Hej!
 
Vi var ju på bröllop i lördags, Jonas bror gifte sig med sin Sofia! En jättefin varm och solig septemberdag sa dom ja till varandra! Nu är både Jonas bror och syster gifta, "nu är det bara ni kvar" fick vi höra ett par gånger under lördagen, haha ja jag vill gärna gifta mig nu, men Jonas vill liksom inte ha denna stora uppmärksamhet som ligger på än en dag som denna. Men gifta blir vi nog och stor fest får jag nog med. Jag vill ha en stor fest med alla mina vänner och familj samlade. Men jag vet inte riktigt om jag vill gifta mig i kyrkan, jag har velat göra det förut, men i lördags så kände jag mera när prästen babblade på om gud och till döden skiljer oss åt och herren är med er och sånt, jag vet inte om jag tror på allt sånt, och sen gick det så himla fort!  Är med i kyrkan, är både döpt och konfirmerad men nja det känns så klyftigt.. Har ni några andra bra tips på hur man kan gifta sig? jag vill inte gifta mig borgerligt för då får man ju bara ha med sig något vittne jag vill ju ha alla samlade även när vi säger ja till varandra, eller kan man göra en kyrklig vigsel mera okyrklig??..

Jag bjuder iaf på lite bilder från lördagen!
 
 
 
TACK David & Sofia för att vi fick dela denna fantastisk dag med er♥!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Glitter,glamour och gala i min stad!

Hej!
 
Nu kan jag äntligen få berätta att nästa år kommer Melodifestivalen till min hemort Lidköping! (länk) Jag har vetat om det ett tag, men inte fått säga något men nu är det officiellt! Så himla kul att få uppleva mello i sin stad och en hel vecka! Jag har en vän som åker runt på turné under hela mellofesten, det var han som berättade att han hade sina aningar om att de skulle vara här! Så nu ska jag bara hoppas på att få biljetter också!
Vilken härlig grå tisdag detta blev!
 
Må gott, Puss & Kram!


Min första möhippa!

Hej!
Nu är jag sent ute med inlägg igen!
Detta inlägg skulle ju kommit upp för länge sen. För några veckor sen var jag på min första möhippa. Jonas bror gifte sig igår med sin tjej. ( mer om de i ett annat inlägg i veckan)
Jag åkte med Jonas syster till Göteborg en lördag och överraskade Sofia med en möhippa. Det var min första möhippa och de var jättekul att få vara med och dela denna dagen med Sofia! Satte ihop ett litet collage!
Bröllops bilder kommer i veckan!
Må gott, Puss & Kram

 

 


Pink Thursday Deltagare v 36!

Hej!
 
Här kommer collaget med alla deltagare från pinkthursday igår! :)
 
 
Alexandra- Visar upp en blek men väldigt fin rosa!
Matilda- Har gjort en matt jellymacka!
Anna- Kör på ett tema som heter 5 lack 14 manikyrer, idag slog hon två flugor i en smäll med att vara med hos mig också :)
Bella- Har gjort en spets nail art, Super fin!
Camilla-  Visar upp ett fint rosa lack som jag blev väldigt nyfiken på!
 
Kul att ni alla ville vara med, nästa vecka kör vi igen! Så kul att se statistiken öka här inne varje torsdag (även andra dagar) och att följare ökar, funderar på att kör en tävling när jag har nått 100 följare ;)
 
Ha nu en trevlig helg!
Min helg bjuder på ett bröllop denna helgen, Jonas bror gifter sig!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday- Pink Skittelette!

Hej!
 
Nu är det torsdag igen och Pink Thursday♥
 
 
 
Jag har försökt mig på en Skittelette!
En skittelette tror jag är att man ska ha två naglar med en färg, två accentnaglar och en glitter/texture. Så jag har nog inte riktigt hållt mig till reglerna men jag är iaf nöjd över resultatet och funderar på att ha denna på ett bröllop som jag ska på på lördag, Skulle den passa tycker ni? :)

Manikyren blev klar nu i morse och det är ingen sol upp nu så det fick bli lite tråkiga bilder, men om solen kickar fram under dagen så lägger jag upp en solbild!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 


Recension kaffekapslen.se!

 Hej!
 
Jag har fått ett chansen att testa kaffekapslar från kaffekapslen.se!
Kaffekapslen.se är en onlinebutik som bara inriktar sig på kapselkaffe. Det finns de 5 största kapselsorterna
Nescafé Dolce Gusto, Senseo, Nespress o®, Francis Francis och Tassimo.
Man kan även köpa maskiner och tillbehör till din maskin.
De har gratis leverans med posten vid köp för 499kr eller mer. Annars ligger frakten på 49kr.
 
Jag har fått testa flera olika sorter till min tassimo under sommaren, min favorit är Latte Macchiato! Jonas är inte så mkt för kaffe så hans favorit är Marabou! Vi var nyfikna på tet som finns från Twinings men de var inte alls gott!
Jag fick även med avkalking och de var super bra att rengöra tassimon med!
 
 
 
Just nu firar kaffekapslen födelsedag så nu finns det massor av fina erbjudanden, så passa på nu att handla lite gott kaffe! Servicen är riktigt bra och du får snabbt dina varor! Hemsidan är lätt att förstå sig på!
 
 
Ett tips är att gilla deras fb-sida så missar du inget! ;)
 
 
Må gott, Puss & Kram!

 

 




RSS 2.0