Pink Thursday Deltagare v 17!

Hej!
 
Här kommer deltagaren från igår!
Ankie- Körde en 5 Shades of pink för mig, Jag gillar när man göra så här på naglarna tycker det blir super snyggt!
 
Nästa vecka så är det min födelsedag på fredagen så torsdagens rosa naglar så vara en hyllning till mig :)
 
Må gott. Puss & Kram!


Pinkthurday- hello rosy!

Hej! 
Idag höll de på att inte bli någon Pinkthursday alls för jag trodde de var onsdag idag, man blir lite veckovild när det är röda dagar men iaf idag bjuder jag på ett sand lack från märket essence! Ett lack som verkligen föll mig i smaken! Får mig att tänka på jordgubbar med grädde! Mums! 
Nästa vecka så är det min födelsedag på fredagen så på pinkthurday nästa vecka blir det en utmaning igen med temat grattis på födelsedagen så nu får nu börja fundera på någon fin grattis hälsing till mig 😉 

Imorgon kommer deltagarna från idag! 
Må gott, Puss & Kram! 


Havslukt!

Hej! 
Hoppas ni alla haft en fin påsk? Vi har varit i Västervik och firat påsken, jag är fortfarande kvar hemma hos mamma, jag skulle ändå hit igen till helgen för att gå på scrapkurs med mamma och eftersom jag inte har något jobb så kan man ju passa på ;) 
Under påsken så träffade vi vår vän Micke en dag, vi passade på att  åka ut till klipporna för att njuta av solen och havsdoften! Havet är de bästa med Västervik! 


Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday Deltagare v 16!

Hej!
 
Här kommer ett collage med deltaggarna från igår :)
 
 
 
Ankie- Målade små vita söta kaniner på ett härligt barbie rosa lack :)
Zophie- Gick all in på sugar lack! super snyggt!
Lotta- Målade på några söta kycklingar och en hare!
Åsa- Körde på ett ljusrosa lack med svarta glitter, ser ut som ett sött påskägg :)
 
Så kul att se era små söta påskmanikyrer!
Må gott, Puss & Kram!


Pinkthursday, utmaning- påskhare!

Hej! 
Idag är det dags igen för en liten utmaning på pinkthursday med temat påskhare! Jag knåpade ihop denna lilla
söta nail art igår och blev himla nöjd! 


Hoppas ni vill vara med och visa era rosa påskmanikyrer idag, om ni bara har en rosa manikyr så får ni såklart vara med då också bara att skriva en liten kommentar! Imorgon kommer ett collage på alla manikyrer! 
Må gott, Puss & Kram 


Gratis med Seqr!

Hej! 
Jag har läst på flera andra bloggar om appen seqr om att den är så bra och att man kan få ut gratis varor genom appen och gratis är ju alltid kul så jag laddade ner appen och har nu två gånger varit och handlat med appen och fått en hel del gratis! Idag fick jag allt detta som är på bilden. 

Seqr är en app som du kan betala med på utvalda butiker tex Willys, Hemköp och mc Donalds. Du får hem en faktura i slutet av månaden så det blir ju som ett kreditkort fast du har de i telefonen plus att du kan i bland hämta ut gratis varor. Sen kan man skicka över pengar till andra och du kan betala parkeringen med seqr. Jag gillar appen jättemycket den värd att testas! Någon som kanske har testas den? 

Må gott, Puss & Kram!  


Pink Thursday Deltagare v 15!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från igår :)
 
 
 
Johanna- Är med för första gången (Välkommen) och visar upp en mjuk rosa med en liten silver totch
Ankie- Kör på en grandie :)
Lotta- Har målat naglarna i ett snyggt mönster!
 
Nästa torsdag är det en utmaning! Hoppas ni är med då :)
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday- Ultra Astral!

Hej!
 
Idag visar jag upp ett riktigt chockrosa lack som kommer från Color Club! Ett lack som är nästintill lite för starkt rosa för mig, men att det är glitter i lättarupp det lite. De chockrosa syns inte så jättebra på bilderna mest på bilden med blixt. Tre lager på bilderna!
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Nytt och fräscht!

Hej!
 
Nu tänkte jag förska skriva ikapp och berätta orsaken till så dåligt uppdaterat. Orsaken till att det varit ganska dött här inne är för att jag har ju varit ute på praktik i 1,5 månad och det har tagit mycket tid att gå in sig på praktiken och att de nu inte blev något jobb så jag har varit lite nere och inte orkat bry mig. Att inte få någon anställning är ju såklart jättetråkigt för nu kommer jag in i fas3.. Vad som kommer att hända vet jag inte riktigt ännu jag väntar på ett brev från min handläggare om ett möte då vi ska ses... Det känns inte alls kul att hålla på så här länge men det är väl bara att bita i det sura äpplet och blicka framåt! Snart blir det ljusare får man hoppas! Så nu under tiden jag väntar på att få besked om fas3 så tänkte jag försöka att uppdatera och läsa mig igenom alla bloggar jag missat!
Jag hoppas även att jag ska kunna få rutin på bloggandet när jag även går ut i fas3 så det inte blir så tyst här inne, för sakar att berätta det har jag ;)
 
Nu idag så knåpade jag ihop en ny design, inte helt nöjd men nu började magen kurra och jag orkade inte sitta mera vid datorn, Men det blev något nytt och fräscht och det behövdes!
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday Deltagare v 14!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från gårdagens pinkthursday :)
 
Lotta- Visar upp ett super snyggt hololack!
Anike- Är med för första gången (Välkommen) och visar upp ett härligt rosa lack med en blommnagel!
 
Inte nästa Torsdag men torsdagen efter det så är det påskutmaning med temat påskhare, Medelar redan nu för jag hoppas många hänger på :)
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Space Case!

Hej!
 
Idag är det Pinkthursday och jag visar upp ett Barbie rosa lack med massa glitter i från märket Color Club!
Det var ett ganska lätt applicerat lack och det blev liksom lite matt även när man lagt överlack på. Jag gillar detta skarpt. Tre lager är det på bilderna.
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
RSS 2.0