Pink Thursday- Luxy Glam!

Hej!
 
Idag visar jag upp ett Dance Legend sandlack som jag fick av min kusin som hon tyckte passade bättre hemma hos mig och det är jag glad över! På bilderna ser det ut att vara ganska så mjuk färg men i verkligheten är det mycket mera färg, lite svårt att fånga på bild tyvärr. Jag gillar färgen jättemycket!
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Testning av nya chips!

Hej! 

Allt om mello kommer imorgon, jag är helt slut nu efter en dag på praktiken så det blir ett litet inlägg om två nya estrella chips som har kommit ut! Vi testade dem igår till mello! 

Grill & vitlök var jättegod! Jag tänkte mig först att nej kan detta vara gott med vitlök på chips men de var de! En mild smak av vitlök tillsammans med grill funkar jättebra ihop! Det blir inte sån där konstigt smak efteråt med massa vitlök i munnen. Grill & vitlök får av mig 5 hjärtan av 5! 
Sourcream and ranch var helt ok, jag trodde faktiskt att jag skulle gilla dem mera än vitlöks chipsen. Det var kanske lite för mycket ranch smak, det blev ingen snygg balans så dom får 3 hjärtan av 5 av mig! 


Ha ni testat några av dessa? 

Nu ska jag snart sova! Sov gott! 
Puss & Kram


Melodifestivalen del 4, 2014!

Hej!
 
Haha jag såg nu att jag inte har tyckt till om förra veckans deltävling. Ska sätta mig och göra det imorgon för vill ha de nedskrivit i bloggen så det får bli två tyckningar imorgon!
 
Ikväll så är det ju dags för den fjärde och sista deltävlingen i mello. Jag har som vanligt lyssnat igenom låtarna och tycker att ikväll är det himla svårt att tippa! Jag har satt två ess för jag kan verkligen inte välja!!!
 
 
TILL FINAL
 
 Anton Ewald- Jag är inte lika imponerad av låten som förra året, men jag tror att han har många fans och går lätt vidare..
 
 
Alcazar- Det går verkligen inte att ta fel på att det är Alcazar som sjunger. Nummret är så snyggt med discokulan och kläderna är så glittriga så absolut går dom till final!
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 
 Linda Bengtzing- Jag är inte så övertygad om denna låt, jag tror att den behövs att lyssnas på ett antal gånger för att gilla den! Men visst Linda har fans..
 
 
Ellinore Holmer- Hon har varit nervös under veckan, men jag tror att hon kan bli en liten skräll! Jag vill gärna se henne i andra chansen.
 
 
 
ESS

Josef Johansson- Låten är fin och hans röst är bra, påminner lite om Håkan Hällström. Han kan nog ta sig en andra chans plats om han når ut till tv-tittarna..

 
 Ammotrack- Jag hade ju gärna velat se bandet I.D.A ta sig vidare för att jag gillar att det är en tjej som sjunger men jag tror att Ammotrack har större chans och flera fans. Låten är helt ok och känns bättre än förra veckans Outtrigger, men undra om två hårdrocksband funkar i andra chansen..
 
Snart vet vi!
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday Deltagare v 8!

Hej!
 
Här kommer inlägget om deltagarna från pinkthursday från igår!
 
 
Christina- Visar upp ett färgstarkt jelly lack med lite blandade flecks!
Malin- Är med för första gången (Välkommen) och visar också upp ett färgstark jelly men med lite större glitter!
Elin- Hittade dessa bilder i arkivet och tänkte passa på att vara med! Super snygg nail art med massa bling!
 
Kul att ni tjejer ville vara med igår!
Nästa vecka kör vi igen!
 
Må gott, Puss & Kram!


Överraskande paket!

Hej!
 
Jag hade ju för ett tag sen en tävling med mysvrån design. I samband med den så köpte jag mig en fin ljusstake från Annelie. Hon sa att hon skulle skicka med en överraskning för våra två samarbeten (en nu och den i julas) och det tyckte jag var super gulligt av henne plus spännande för jag gillar överraskningar, men inte trodde jag att det skulle vara flera gåvor i paketet! TACK så jättemycket Annelie för alla fina gåvor och för att du vill ha samarbeten med mig! Jag uppskattar dina egengjorda attiraljer! Du är så duktig!
Hoppas vi kan fortsätta ha samarbeten :)
 
 
 
 Jag älskar hjärtan så allt passade mig perfekt! Tack igen!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Tiden går åt till praktik!

Hej! 
Ja här inne är det ju ganska tomt (förutom mello och pinkthyrsday inlägg) just nu och det som gör att jag inte varit så aktiv är detta! 
Nej tyvärr inget jobb men praktik. Är på ett hotell här i stan och testar på hur det är. Jag bäddar inte bara sängar utan frukost och lite reception. Praktiken sträcker sig till sista mars efter det får vi hoppas att de kanske kan anställa mig på något sätt! Hoppas hoppas hoppas!
Himla kul att praktisera nästa vecka när mello kommer, dock bo inga artister på hotellet men mediafolk!
Idag har jag varit ledig så nu har jag uppdaterat mig i bloggvärlden. Är även ledig imorgon och lördag så ska försöka mig på att fixa lite inlägg för de finns massor jag vill blogga om! :) 

Må gott! 
Puss & Kram Pink Thursday- Radioactive

Hej!
 
Idag visar jag upp ett lack som jag köpte lite på vinst och förlust och det blev en vinst! En krämig babyrosa färg med massor av glitter i och fjärilar! Ett lack som får en att längta till sommaren!
 
 
Lacket kommer från märket Darling Diva som är ett Indie märke som jag gillar väldigt mycket! För att se hennes lack kicka in här!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Melodifestivalen del 3, 2014!

Hej!
 
Så var det dags för den tredje deltävlngen i mello. Jag har lyssnat igenom låtarna och tycker att det är ett ganska svårtippat ikväll, det är så många debuttanter och vetaranen Shirly har inte någon "Min kärleks låt" Men så här tror jag att det blir...
 
 
 
TILL FINAL
 
 Oscar Zia- Han är ju ganska solklar till finalen, en bra popig låt, en blandning mellan BSB och Briteny Spears :)
 
 
Outtrigger- Jag gillar låten till hälften men jag tror många andra kommer att gilla den för att den sticker ut!
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 
State Of Drama- Jag gillade dem inte förra året men i år blev jag överaskad av låten, dock låter det lite som en skolkonsert men visst är det är ju ungdomarna som ska charmas ;)
 
 
dr. Alban & Jessica Folcker- Wow att lyssna på denna låten är som att komma tillbaka till 90-talet. En skön svängig låt!
 
 
 
ESS

Shirley Clamp- Inte var det någon super låt men ändå så tror jag att hon kanske kan ta sig vidare till final eller andra chansen. Hon har många fans där hemma i tv-soffan, mja det kan bli spännande detta!
 
Ikväll vet vi!
Ska ni se det?
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Deltagare V7!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från gårdagens pinkt thursday! Så kul att så många hängde med på utmaningen :)
 
 
 
Patricia- Piffade till ett enkelt depend med lite stickers och sandlack!
Christina- Kör på holo med gltter hjärtan!
Gelic- Visar upp söta hjärtan på varje nagel, supersött!
Alexandra- Kör på de enkla (men ack så snyggt) med en lite hjärtsten :)
Malin- Visar upp en ja jag kallar det hjärta på tråd manikyr, superfint!
 
 
Kul att ni ville vara med tjejer!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Pink Thursday- Utmaning, Hjärtliga hjärtan!

Hej!
 
Idag så är det utmaningsdags i pinkthursday och vad passar inte bättre än att köra ett alla hjärtansdags tema när det är alla hjärtans dag är imorgon! Det är dessutom 1 årsdag för pinkthursday idag! GRATTIS!
Ett år har jag hållit på med denna rosa dag känns inte som ett helt år, men när man tittar tillbaka på alla rosa lack man lagt upp så blir de en del!
 
 
 
Men nu till dagens bilder!
 
Jag tänkte få till en snygg manikyr med texture lack men det blev inte alls snyggt så fick lägga på ett lager med topplack bara för att få en glansig yta och ett försökt till att snygga till den! Dock så ser man ju fortfarande att det är ett texturelack men men den är iaf hjärtlig ;)
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era hjärtliga manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Tankar om andra deltävlingen 2014!

JEM- Oj vad glad jag blev när detta gäng gick till andra chansen! Ska bli så kul och häftigt att få se detta nummer live, för det är nog bättre live än i rutan! Himla snyggt framträdande med boxarna. Gillade att de var unikt och nytänkande! Gillade dock inte de röda ljuset i numret..
 
 
The Regreshments- Ett färgglatt nummer, men inte så mkt mera, en tjatig refräng, fick oss dock att digga i soffan.
 
 
Manda- Ser ut som en poppigare trassel. Snyggt med violinisterna. Jag satt och väntade på att de skulle hända något i numret, lite lamt.
 
 
Panetoz- Fick oss verkligen att vilja dansa. Ingen Dansa pausa men refrängen sätter sig på huvudet. Snygga outfits, stilrena! Snyggare än bagy jeans och t-shirt. Denna låten kommer nog spelas en hel del i sommar!
 
 
Pink Pistols- Jag har tyvärr inget att säga om detta framträdande... Jo en bra danslåt..
 
 
Sanna Nielsen- Här kan vi ha vinnaren av mello 2014 tror jag! Numret var super snyggt! Jag satt förtrollad under hela hennes framträdanden! Sanna har en passande röst till låten. Kempe har gjort det igen!
 
 
Little Great Things- Lite för hård hårdrock för mig. Jag är förvånad av att sångaren får fram så många ord på dessa tre minuter!  En snabblåt!
 
 
Martin Stenmarck- Snyggt nummer med ljuset i bakgrunden! Gillar att den blir lite poppigare efter första versen och refrägen! Martin har gjort det igen! Ska bli kul att få se Martin och hans nummer i andra chansen!
 
Programledarna- Nour och Anders var mkt bättre i lördags än första deltävlingen! De kändes mera avslappnade och himla kul att dom bjöd på lite dans!
 
Mellanakten- Bananen gör det igen! Jättekul att uppmärksamma Herreys 30 års jubileum och även ABBA. Kul att Herreys kom ditt och körde sin refräng. Dock saknade jag snacket i Green room..
 
Jag är lite chockad att jag prickade in alla rätt, det är inte ofta kan jag säga som jag sätter alla fyra låtarna rätt!
Såg ni andra deltävlingen?
 
Nästa vecka är det tredje deltvälingen och den går i Göteborg. Jag kommer att vara i Göteborg men på något helt annat, men hade ju varit kul att få se lite kändisar ;)
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Melodifestivalen del 2, 2014!

Hej!
 
Så drar andra deltävlingen igång igen imorgon!
Jag har lyssnat på låtarna och tycker att många är bra och att det är ganska svårtippat vilka som tar sig vidare men iaf jag tror så här
 
TILL FINAL
 Sanna Nilsen- hon har ju lyckats förut med att ta sig till finalen och borde göra det även imorgon. Låten har ett snyggt nummer sägs det och sen är en av låtskrivarna Tomas G:son, det säger ju en del!
 
 
Panetoz- har en refräng som sätter sig. Det är ingen dansa pausa låt men jag tror det kommer gå hem i soffan!
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 JEM- Jag hoppas ju att JEM går till andra chansen bara för att jag vill se dem live, haha! Jag älskade denna grupp när dom var med i X-factor. En grupp som inte låter som något annat i Sverige! Dom ska ha ett snyggt nummer också med dans i och på boxar! Spännande! 
 
 
Martin Stenmarck- Jag tycker att det är en fin Stenmarcks låt och tror allt att han tar sig till andra chansen men kan också floppa..
 
 
ESS 
Little Great Things- Detta band har ju pratats om att kunna göra en skräll, jag gillar inte låten men tror den kan gå hem hos en del av svenska folket!
 
Imorgonkväll vet vi!
 
Jag har läst att Sean banan ska göra något ihop med Herreys imorgon ska bli väldigt kul att se!
Mina tyckningar kommer upp på söndagskvällen för i helgen besöker vi min kusin och hennes kille!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday Deltagare v 6!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från gårdagens pinkthursday!
 
Gelic- Visar upp ett härligt ljusrosa lack!  Enkelt men supersnyggt!
Patricia- Kör också på en helt enkel och snygg gammelrosa färg :)
Christina- Kör med lite starkare färg och holo! Också supersnyggt!
 
Nästa torsdag är det en utmaning, Hjärtliga hjärtan hoppas ni vill utmana er och vara med :) Läs mera om utmaningen här!
Pinkthyrsday fyller även 1 år då!
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Designat av Elin!

Hej och glad pinkthursday!
 
Idag visar jag upp en manikyr som jag fick fixat av Elin när jag var i Stockholm sist. Elin är  nyutbildad nagelterapeut. Jag har aldrig testat på att göra manikyr av någon annan men tänkte att nu måste jag testa och unna mig detta, och oj så härligt det var där att få händer och naglar fixade. Kände inte igen mina naglar och nagelband efteråt! Jag tog lite före och efter bilder och visst ser ni skillnad?
 
 
 
Och nu till de fina lacknings bilderna!
 
 
Basen är ett svart lack, sen målade Elin tipparna i två olika rosa nyanser det ena är Milani Digital och de andra är Isadora Rocky Ruby. Jag är så nöjd över denna manikyr och längtar tills jag åker till Stockholm igen så jag kan få sjunka ner på stolen i Elins lilla salong och koppla bort världen ett tag!
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era rosa manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
OBS! Nästa vecka är det en utmaning till då heter utmaningen hjärtliga hjärtan! Pinkthursday fyller även ett år då!
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Barndoms godis!

Hej!
 
 
S-märken är för mig ett barndoms godis! Kommer ihåg när man gick in i kiosker och plockade ner S-märken i en lite påse. Jag har inte sett de på jättelänge men sen var jag inne i kiosken i stan för någon vecka sen och då hittade jag dessa färglada små S-märken och var tvungen att köpa mig några. Oj vad gott det var! När man inte har ätit något på länge så blir det mycket godare. Så nu är det farligt när man är på stan att slinka in på kiosken! Ska ner till stan imorgon och ska nog köpa hem några till fredagens långa bilfärd ner till min kusin i Skåne! Då kommer resan bli mkt roligare, haha!
 
Har ni något godis som påminner er om er barndom?
 
Må gott, Puss & Kram!


Alla hjärtansdag tävling med Mysvråndesign!

Hej!
 
Alla hjärtansdag närmare sig med stormsteg och det tänkte jag och mysvråndesign fira med en tävling!
Priset är ett par hjärtljusstakar som Annelie själv har gjort!
 
 

Tävlingsregler-
Besök mysvråndesign och kolla ut din favorit produkt, berätta i en kommentar vilken och motivera varför du ska vinna!
 
Extra vinstchans-
Följ mig via bloglovin
 
Tävlingen avslutas tisdagen den 11 februari kl 23.59 så att du hinner få hem de söta ljusstakarna lagom till alla hjärtnas dag. Vinnaren medelas per mail,så glöm inte att lämna din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Jag har även fixat ett bra erbjudandet till er läsare. Om ni lägger en beställning under tävlingenstid får ni med ett
Stjärnhjärta Stor i present, Så gulligt av Annelie! ♥
 
Kommentarer som inte hör till tävlingen hänvisas till annat inlägg!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNARE BLEV CAROLA SOM ÄR KONTAKTAD VIA MAIL!
 
Må gott, Puss & Kram!


Mina tyckningar i schlagerpanelen!

Hej!
 
Jag sitter ju med i lokaltidningen här i stan och tycker till om varje deltävling i melodifestivalen. Här kommer artikeln om den första deltävlingen!
 
 
Det är väldigt kul att få läsa om sig själv i tidningen, haha. Vi var tillockmed på löpet i helgen märkte jag när vi var ute på promenad :)
 
 
 
Nu är jag väl allt en tidningskändis? av lokalt ;)
 
Må gott, Puss & Kram!


Semletest del 2

Hej! 
Nu ikväll har vi testat en ny vaniljsemla. Ikväll blev det konditori bageriets vaniljsemla som ska få sitt omdöme. Jag gillade den inte alls. Semlan kostade 25kr helt ok pris. Det var bra med vanilj men vaniljen var lite för tjock och inte hemmagjord. Själva bullen var inte god smakade bara helt vanlig vetebulle. Nej konditori bageriets vaniljsemla får bara 2 hjärta  av 5 hjärtan av mig. Jonas ger den dock 4 hjärtan av 5! Så där gick den verkligen hem! 


Må gott, Puss & Kram 


Tankar om första deltävlingen 2014!

Hej!
 
Oj vilken skräll det blev igår när Ellen gick direkt till finalen! 
Jag lyckades ju inte pricka in alla rätt men iaf två!
 
Tänkte dra igenom vad jag tyckte om alla låtarna och själva deltävlingen!
 
YOHIO- Låten var mycket bättre än förra året. Väldigt lik Ulrik Muhnters låt från förra året. Det hördes ju att Andreas Jonsson varit med och skrivit låten. Trots att jag inte gillar YOHIO så är han värd en plats i finalen!
 
 
Mahan Moin- En partylåt som kommer att spelas en hel del på klubbarna i sommar tror jag. Jag gillar den och kommer nog lyssna en hel del på den.
 
 
Linus Svenning- En låt som verkligen berör. Man såg att han var berörd själv. Snyggt med lamporna som publiken lyste med!  Väldigt kul att han kom till andra chansen, ska bli kul att få se honom här i stan 1 mars!
 
 
Elisa Lindström- Låten var inte så kul att se på, den spelas nog bäst på radion och den kommer säkert att kvala in till svensktoppen snart! Men den var svängig och lätt refräng att ta till sig!
 
 
Alvaro Estrella- Läste om att han sjöng lite surt, kan hålla med men jag gillar låten och man vill gärna upp och dansa när man hör den. Felet att han inte klara sig var nog för att vi redan ha flera danceboys ;) ( Anton Ewald, Danny, Eric Saade, Oscar Zia)
 
 
Ellen Benediktson- Ellen Skrällen! Oj oj oj! Låten och framträdandet var ju helt fantastiskt! Jag funderade ett tag på att hon kanske skulle kunna ta sig till final eller andra chansen men sen tänkte jag att svenska folket tar nog inte till sig denna låt, den är ju ganska udda, men där hade jag fel :)
 
 
Sylvester Schlegel- Låten var en fin svensk låt, men hade ingen chans att ta sig vidare på något sätt, men kommer nog få en bra start på sin solokarriär ändå!
 
 
Helena Paparizou- Jag trodde att hon skulle ta sig till finalen med denna starka låt, men att ge den en andra chans är nog bra, jag hoppas att vi skickar henne vidare därifrån, för en finalplats är hon allt värd. Tror den kan slå väldigt bra i ESC!
 
 
Programledarna- Dom var ju helt ok. Man märkte att dom eller mest Noir var nervös och tabbade bort sig ibland men jag tyckte hon hämtade upp det ganska bra! Jag vill ju se lite mera show och kanske någon låtuppträdande av dem. Vi får se vad de andra deltävlingarna har att dela med sig av!
 
 
Glimten i ögat- Jag gillade Noirs icke rakade armhålor, inte för att jag själv inte rakar för jag gillar inte hår, men jag tycker att vi som kvinnor ska själva få välja rakat eller icke! Vi är alla skapade så! Heja Noir!
 
Må gott, Puss & Kram!


Melodifestivalen del 1, 2014!


Hej!
 
Ja ikväll så drar ju äntligen mello igång igen! Hurra!
Jag brukar ju alltid tippa vilka jag tror går till andra chansen och finalen och det kommer jag göra även i år.
Same procedure as last year ;)!
 
 
TILL FINAL
 Yohio- Kommer gå direkt till final, Låten är mkt bättre än förra året, Låter mera vuxen!
 
 
 Helena Paparizous- En bra låt med bra styrka, kan nog klara sig bra i ESC :)
 
 
 
ANDRA CHANSEN
 Elisa Lindström- Låten är ju verkligen schlager, en regräng som sätter sig så varför inte ge henne en andra chans? Påminner en hel del om Linda Bengtzing & Pernilla Wahlgren!
 
 
Linus Svenning- En sång som berör! Han sjunger om sin döda bror. Refrängen sätter sig! Men han kan vara lite för nervös ikväll, men vi håller tummen!
 
 
 
ESS
Alvaro Estrella- Det har ju pratats en del om denna killen i veckan att han antilgen blir en skräll eller hamnar i botten. Jag tror att göra en ett bra nummer så kan det finnas en chans till andra chansen!
 
 
Det är ju lite roligare att se vilka som kommer till andra chansen i år eftersom jag ska se den live och inget är bestämt sen innan. Denna omgång så har jag faktiskt ingen jätteönskan om vem jag vill se i andra chansen.
Ska ni se denna glittriga show ikväll?
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
RSS 2.0