Loka med fruktjuice!

Hej! 
Äntligen fredag och helg! 
Ingen var med på pinkthyrsday igår så blir inget sånt inlägg idag, tråkigt men får hoppas på några deltagare nästa torsdag! 
Nu har vi käkat tacos och testat nya Loka crush. Den var super god! Denna gången blev de hallon men måste testa de andra också! Någon av er som testat nya Loka? 


Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday- Pink your World!

Hej!
 
Idag visar jag upp ett ORLY lack som var väldigt svårt att få täckt. Jag har ett underlack med men det blev inte alls snyggt, detta passar bättre till bara att ha över ett annat lack.
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Årets första uteglass fixad!

Hej! 
Idag så tog vi oss årets första uteglass i solen. Jonas mötte upp mig efter praktiken. Det var så gott! Jag älskar kulglass och även mjukglass! Har ni käkat någon kul eller mjukglass ännu? 

Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday Deltagare v 12!

Hej!
 
Här kommer en deltagare som var med på pinkthursday igår :)
Charlotte- Hon piffade till ett rosa lack med lite fjärilar :)
 
Kul att du var med Charlotte, men vart är ni alla andra? :) Kom igen nu och måla tassarna rosa till nästa torsdag!
Må gott Puss & Kram!


Melodifestivalen genom tiderna utställning!

Hej!
 
Mello är ju slut för denna gången men jag har massor av inlägg att publicera som jag inte hunnit med så jag hoppas att ni inte tröttnat på mello än ;)?
 
Den veckan andra chansen var här i stan så hade vårt museum en liten utställning om melodifestivalen genom tiderna. Utställning var ett samarbete mellan Bert Karlsson och museet.
 
Vi var på invigningen och det var faktiskt en riktigt bra utställning och det häftigast var att få se sångfågeln och ESC statyetten på lite närmare håll dock var dom inglasade men ändå jag kunde nästan känna på dem ;)
 
 
 
Det var lite överaskande att hela 18 (kanske inte jättemånga ändå) vinnarlåtar kommer från Skaraborg!
Såklart fick man med sig en goodiebag som innehöll en schlagerbok, santa maria chips. delicatoboll och ett familjekort till museet.
En trevlig tillsällning tyckte jag!
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday- Utmaning, Cirkus!

Hej!
 
Idag har jag en utmaning där temat var Cirkus, så här blev min tolkning :)
 
 
Jag är hyffsad nöjd med alla naglar, jag hade tänkt att tummen och lillfingret skulle bli på ett annat sätt men det fick duga som det är. Hoppas ni är med i utmaningen om ni bara har rosa lack att visa så får ni såklart vara med också, lämna en kommentar att du är med om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Omslagsbrud 2014!

Hej!
 
För några veckor sen var jag med min kusin Johanna och några av hennes tjej kompisar på bröllopsmässan i Göteborg. Johanna ska gifta sig i sommar! Första kusinbröllopet! Det ska bli så kul :)
Under mässan så fick man fotograferas och vara med och tävla om att bli årets omslagsbrud, jag var såklart med och nu tänkte jag fiska lite röster från er söta läsare! Även att jag inte ska gifta mig så vill jag såklart pryda ett tidningsomslag ;)
 
Länk hittar ni här!
 
 
 
 
När vi gick där på mässan så kände jag med att, Oh jag vill med gifta mig och planera allt detta! Jonas, Jonas, Jonas ;)
 
Ha en fin lördag!
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday Deltagare v 11!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från igår :)
 
Sanna- Visar upp ett ceries rosa lack med skimmer i!
Alexandra- Kör en kombo med två lack från Gran Canaria :)
 
Nästa vecka är det utmaningsdags igen då med temat Cirkus, jag vet inte ritkigt hur jag fick till den iden men spännande ska det bli och se hur ni tolkar den, Hoppas många är med :)
 
Ha en fin fredag!
Må gott,, Puss & Kram!


Pink Thursday- Watermelon!

Hej!
 
Idag så bjuder jag på KIKO watermelon som jag fick av fina Anja för ett tag sen!
Färgen är en ganska stark färg men ändå inte chockerande, jag gillar färgen och den får mig att tänka på sommaren!
Jag har tre lager på bilderna men det skulle ha funkat med bara två. KIKO är väldigt lätt applicerade lack tycker jag, det är ett av mina favorit märken!
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Melodifestivalen Finalen 2014!

Hej!
 
Ikväll så går finalen av årets melodifestivalen och en vinnare ska koras!
Startfältet är himla jämt tycker jag och det är svårt att utse en vinnare. Jag har ändrat mig flera gånger om hur resultatet kommer att bli men nu får jag sluta vela jag tror det blir så här ikväll
 
ETTA
 

TVÅA
 


TREA
 


FYRA
 


FEMMA
 


SEXA
 
 
   SJUA
 


ÅTTA
 


NIA
 


TIA
 
 
Jag har ju hoppats på Sanna under hela tiden sen hon gick vidare men Ace har en bra och en helt ny låt så hon kanske kan knippa första platsen. Det blir iaf en tjej som vinner ikväll och det passar ju himla bra denna internationella kvinnodag!
 
Ska ni se kvällens final?
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday Deltagare v 10!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från torsdagens pinkthursday lite sent men bättre än inte alls ;)
 
Malin- Kör på ett chockrosa lack från H&M!
Pamsan- Kom på att de var torsdag då hon hade rosa på tassarna, detta kommer från Muppets Most Wanted Collection från i år och är ett fint ljusrosa krämlack!
Lottskypottsky- Är nog med för första gången (Välkommen) och visar upp ett färgstarkt lack från Nubar!
 
Kul att ni ville hänga med mig på denna rosa dag, snart är det en temautmaning igen! :)
 
Må gott, Puss & Kram!


Ett efterlängtat telefonsamtal!

Hej! 
Igår var en sån härlig dag för Jonas och mig! Vi fick samtalet att vi är framme i kön! 1,7 års tid är över! 
Jag pratar ju nartuligtvis om vår bebisresa! Vi har alltså kommit fram i kön så nu kommer det gå i rasande fart med läkar och kuratorbesök och sen försök så har vi tur blir det innan sommaren vi får göra ett försök! Vi firade med en semla igår! Jag kunde inte sluta le igår och inte idag heller. Vilken känsla! Det vänder nu 💕 
Må gott, Puss & Kram! 


Pink Thursday- Unrefined!

Hej!
 
Idag så visar jag upp ett lack som jag trodde jag redan hade visat upp men det hade jag inte. Tur att jag hittade de i min låda för detta blev en ny favroit hos mig!
Det är ett sandlack från China Glaze förra års vår kollektion! Jag gillar mera när det är lite glitter i ett sandlack men detta blev kärlek direkt! Färgen är en riktig barbierosa lite kallare färg! Den påminner lite om vad mormor målade sina naglar med när jag var liten, haha :)
 
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era glitter, gala & glamour manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Edblads förälskelse!

Hej!
 
Haha jag tror att jag ska hinna med att blogga om allt om mello och massa annat under tiden jag praktiserar men jag är helt totalt trött när jag kommer hem om dagarna. Jag vill ju hinna med så mycket men tiden springer iväg och benen skriker VILA! Jag kommer ju få himla starka vader efter att praktiken är slut iaf. Haha!
 
Men nu till det som jag skulle blogga om nu är jag känner att jag har tid över. Jag tänkte inte skriva ett inlägg om mello utan om smyckesmärket Edblad! Jag har totalt förälskat mig i detta märke. Dom gör så fina och stilrena smycken. Jag äger två ringar från Edblad just nu, men hoppas på flera smycken i framtiden! Jag har gjort ett litet collage på mina favoriter just nu. 
 
 
De två ringarna längst ner har jag. Dom ringarna som är i rose och silver är så fina och man kan få till flera olika matchningar. Ringen med rosetten är så prinsessig och söt precis som jag ;)
Jag ska skaffa mig ett par örhängen här näst tror jag!
Edblad är inte så fasligt dyrt tycker jag, Örhängena kostar från 149kr och ringarna 299kr. Jag har börjat att införskaffa flera äkta smycken, det känns mycket bättre och de håller längre!
 
Har ni något favorit märkes smycken?
 
Må gott, Puss & Kram!


Melodifestivalen andra chansen 2014

Hej!
 
Nu håller vi på och gör oss mellofina och ska snart bege oss till arenan för att se andra chansen live!
 
Ikväll tror jag att dessa två kommer gå till
 
FINAL
 
 
 
 
ESS
 
 
 
Ska ni se på andra chansen ikväll?
 
Må gott, Puss & Kram!


Pink Thursday Deltagare v 9!

Hej!
 
Här blir det inte mkt uppdaterat, är i fullgång med praktiken och denna veckan så tar även mello upp mkt tid. Andra chansen är ju i stan och både mamma och bästa vännen Linn är här. Men nu har jag iaf knåpat ihop ett inlägg med deltagarna från pinkthursday :)
 
Malin- Visar upp ett fint ljusrosa lack!
Christina- Kör på ett babyrosa lack med glitter i
Matilda- Visar upp en gradient!
Fröken Nilsson- Kör på en ljus bakgrund med lite glitter på kanten!
 
Kul att ni var med!  Nästa vecka kör vi igen!
 
Må gott, Puss & Kram!
RSS 2.0