Mini delfiner!

Hej! 

Jag hade ju tänkt att inte köpa mera kläder till bebbarna nu, men jag skyller på alla reor och visst är det helt ok, det kallas väl ekonomisk😉? 
Fick iaf hem dessa delfinplagg från Mini Rodini i förra veckan och jag har suktat efter dessa plagg ett tag. Byxorna köpte jag i 56/62 så de kommer de kunna ha nu på sensommaren och bodysarna till nästa sommar👍 
Dessa plagg är dom första från Mini Rodini men inte de sista tror jag, himla mjuk kvalité och organic bomull gillas! 

Har ni svårt att låta bli att shoppa på alla reor nu?☺️ 

Må gott, Puss & Kram! 


Väntar och väntar..

Hej! 

Inga bebisar ännu👎! Jag börjar bli riktigt trött på detta nu alltså. Jag vill att de ska komma nu! Har inga förvärkar heller så det verkar ju trivas bra där inne. Dock känner jag av mensvärk och tryck neråt men de kan hålla på i veckor har jag förstått.. Imorgon ska vi på TUL och hoppas då att man kan få ett igångsättningsdatum så jag orkar focusera och ladda inför förlossningen.. 
BB-väskan är iaf packad så nu är vi verkligen så klara vi kan bli, kom igen bebisar kom nu🙏! 

Må gott, Puss & Kram! 


Spjälsängen är redo!

Hej! 

Nej inga bebisar än! Nu är vi inne i v38 (37+1) så nu tycker vi att dom kan komma, längtar ju som tokar! Och sen vill jag ha tillbaka kroppen nu, den kommer ju inte vara likadan men jag kommer ju iaf kunna röra mig lite smidigare😉 
I dag har vi fixat helt klart med sängen, det ser så mysigt ut där i. Spelar lite på musikmobilen varje dag så de ska känna igen låten sen när dom är ute. Och såklart så är sängen klädd med molnskydd! Skulle gärna vilja ha molnpåslakan också någon gång☺️ 
Nu ska jag fortsätta se fotbollen med Jonas!
Må gott, Puss & Kram 


Sophie the giraffe!

Hej! 
Ni kanske trodde det kommit bebisar eftersom bloggen inte blivit uppdaterad, men nej dom ligger fint kvar i magen och värkar trivas där☺️! Idag går vi in i v37 så nu tycker jag att de kan bestämma sig för att komma ut! Haha! Är ju så nyfiken på dem! Vi är så redo vi kan bli nu! 
I veckan fick jag hem två Sophie the giraffe som jag suktat efter länge! Det är en sinnesutvecklande leksak som är i 100% naturlig gummi, den perfekta första leksaken. Hoppas dom kommer gilla henne☺️ 
Fick även hem en speldosa till spjälsängen som vi ska montera ihop i helgen och provspela lite för dom så dom känner igen musiken. 

Hoppas ni får en fin helg, vi startar helgen med en middag ute ikväll, måste ju passa på😉 

Må gott, Puss & Kram! 


Badbalja present!

Hej! 

Förra lördagen så var min pappa här. Ni som har varit med länge i bloggen vet att jag inte växt upp med min pappa och att vi inte hade någon kontakt under uppväxten. Jag tog kontakt efter studenten och vi hade kontakt ett par år men sen rann de ur sanden, men nu när jag blev gravid så hörde jag av mig igen och tänkte ge honom en chans till och han är väldigt nyfiken och närvarande nu och det är kul!
När han var här förra lördagen så hade han med sig present till twinsen. 
En badbalja så nu kan dom få plaska lite, han hade även köpt kaningosedjur, filtar och badcape☺️ Jättefina grejer!
Nu har vi kommit iordning med de mesta inför twinsens ankomst. Det är ett babyskydd som ska hyras och de andra ska hämtas som vi köpte av Jonas bror, sen är vi nog så redo vi kan bli👶👶! 
Må gott, Puss & Kram


Moln filtar!

Hej! 

Fick hem två moln filtar i veckan som såklart ska vara till tvillingarna☺️ Dom är tvättade nu och ska packas ner i BB-väskan! Så gosiga! 


Imorgon går vi in i vecka 36! Herregud nu är det nära eller ja de kan ju komma när som helst nu! Snart har vi våra små hjärtan här💕! Känner inga förvärkar men det känns som en annan känsla neråt än vad jag haft tidigare. Vi får se när det börjar! Spännande och läskigt är det iaf! 

Må gott, Puss & Kram 


Fotografering med raps!

Hej!
 
I söndags när det var fint väder och inte jätteblåsigt så passade vi på att åka till ett rapsfält och fota magen. Jag tycker rapsfälten är så fina. Jag har tjatat länge på Jonas att vi ska åka och fota och igår blev det äntligen av!
Vi hade bara med oss mobilkameran men fick till en del bra bilder. Mycket kan man ju redigera!

Här är några som blev mina favoriter!
 
 
Nu är det bara fina solnedgångsbilder som jag vill hinna ta innan dom kommer, men vi har inte lyckats få ihop någon kväll än, antingen har Jonas jobbat de fina kvällarna eller så har det regnat eller varit molnligt då vi kunnat.. Men på torsdag ser det ut att bli sol och Jonas jobbar inte kväll, så vi får se om det blir några bilder då.
Jonas syster fotade oss även för ett tag sen tillsammans, kul med bilder på oss båda och magen :)
Ska bli kul att fota små trollen sen när dom kommer, funderar lite på att kanske besöka någon proffs fotograf, men de kostar ju en del.. Vi får se!
 
Tog ni några gravid foton under er graviditet?
 
Må gott, Puss & Kram!


Svenska gubbar!

Hej! 
Ikväll lyxar vi till det och avnjuter årets första svenska jordgubbar🍓! Jag skulle kunna äta jordgubbar varje dag året om, det är så gott! Hoppas att jag kommer kunna äta de sen när twinsen kommer och jag ammar, har hör att små bebisar kan få utslag från jordgubbar..


Nu ska vi fortsätta se på intervjuen med Carl Philip och Sofia! 

Må gott, Puss & Kram 
RSS 2.0