Myshelg!

Hej! 
I dag befinner vi oss i Göteborg! Vi bor på hotell över natten med min kusin och hennes man. Måste lyxa till det lite ibland👌 ikväll har vi varit och käkat på manana som är favorit resturangen här i Göteborg. Nu ska vi sova, imorgon blir det att gå upp tidigt (extra tidigt pågrund av sommartiden) för imorgon blir det en dag på havet! 
Sen på måndag blir det gekås för bebisshopping☺️! 
Vecka 26! 

Må gott, Puss & Kram 


Fina fötter!

Hej!
 
Vi håller ju på att få renoverat kök och badrum så jag försöker att hålla mig borta någon timme varje dag, inte kul att sitta hemma när det springer hantverkare fram och tillbaka. Så idag passade jag på att ha en skämma bort mig dag. Kl 10 hade jag bokat in brynplock på the body shop och efter det så besökte jag en salong i stan och fick lite fotvård, det var så skönt, hade lätt kunna somnat under tiden :)
Verkligen skönt att skämma bort sig lite, hoppas hinna kunna gå en gång till på fotvård och kanske skämma bort mig med något annat lyx innan bebbarna kommer.
 


Ser ni de snygga ränderna på fötterna, det är från stödstrumporna, haha!
 
Denna vecka får gå snabbt på lördag ska vi till Göteborg och träffa upp min kusin och hennes man, bo på hotell, käka på favorit restaurangen, åka färja till Fredrikshamn, gå på tvillingloppis och på måndagen blir det shopping på Gekås (hoppas jag orkar ta mig runt, annars får vi låna rullstol, haha). Så blir en super mysig helg!♥
 
Må gott, Puss & Kram!


BM besök!

Hej!
 
I går var vi hos barnmorskan på koll, första kontrollen. Hon mätte magen, tog trycket, och vi fick lyssna på bebisarnas hjärtan, det lätt så mysigt och häftigt att höra dom inifrån magen ♥
 
Magen v 24, Imorgon går vi in i vecka 25!
 
 
Sf måttet var på 29 cm, över normal kurvan men jag väntar två så då var det en bra siffra sa hon
Trycket låg på 120/50
Bebisarna uppskattade hon till ca 25 cm och vägde mellan 500-600g. Blir väl mera mått på dem när vi ska på TUL den 17 april :)
Pulsen var lite lägre på tjejen, man kunde verkligen höra skillnaden :)
Lilltjejen ligger på vänster sida med huvudet ner (iaf igår)
Lillkillen ligger på höger sida med rumpan ner (iaf igår)
Så häftigt att veta vem som ligger på vilken sida :) Lillkillen sparkar mera känner jag.
Vad vi längtar efter er!♥
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
 


Mormor har varit i farten igen!

Hej!
 
Nu så har mormor alltså tvillingarnas mormor varit i farten igen och shoppat till dem :)
Klänningen och bodyn köpte hon när jag var hemma förra veckan men skorna hade inte hunnit kommit, dom kom igår så dom har jag inte sett själv än :) Så söta dom kommer bli!
Mormor kommer nog att skämma bort dem en hel del ;) Men förstår henne, det är svårt att hålla sig borta.
 
 
Kläderna är från H&M och skorna och hårbanden från Next. Jag shoppade lite själv från Next häromdagen och tänkte visa senare i veckan vad jag köpte :)
 
Imorgon ska vi till BM och då hoppas jag få höra hjärtljuden!
 
Må gott, Puss & Kram!


Final av mello 2015!

Hej! 
 
Ikväll så går finalen av mello av stapeln och vi ska rösta fram en som ska få åka till Österrike och representera Sverige! Jag tror att Måns står som vinnare och för mig är det helt ok, inte Saade igen bara. Måns kan få chansen, men jag vill nog helst att Jon-Henrik ska vinna, det vore kul att skicka han! 
 
Måns Zelmerlöw – Heroes. Stina Stjernkvist/SVT
Jon Henrik Fjällgren – Jag är fri (Manne Leam Frijje). Stina Stjernkvist/SVT
 
Vem vill ni ska vinna eller tror ni vinner? 
 
Må gott, Puss & Kram!


Första kläderna från mormor!

Hej! 
 
Twinsen har fått sina första kläder från mormor, Så fina!😍 Tänk att våra bebisar ska ha dessa kläder på sig, helt ofartbart! 


Nu är vi i vecka 23, på fredag v24. Snart under 100 dagar :)
Känner mer och mer sparkar för varje dag, det känns så häftigt, som att magen ska göra en volt typ, haha! 
 
Nästa vecka är det besök hos BM och då hoppas jag på att vi får lyssna på hjärtljuden, det sägs ju också vara en häftig upplevelse! 
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Gravidskor!

Hej! 
I helgen så köpte jag mig ett par nya jympa skor. Har läst att många har jympa skor när dom är gravida så jag tänkte haka på den trenden. Köpte mig ett par rosa (såklart) addidas skor. Idag har jag haft dom på mig för första gången och det har funkat fint! Mycket nöjd med dem! Och sen lite kul med en färgklick så här till våren!
 
Dessa skor är köpta på Stadium och just nu är dom på kampanj!
Är sugen på att köpa ett till par i någon annan färg :)
Ni som är eller varit gravida körde ni på jympa skor under graviditeten?
Må gott, Puss & Kram!
RSS 2.0