Små björnar!

Hej! 

Vi har fått två små björnar här hemma🐻! I helgen var barnens mormor på besök och min morbror och då hade hon med sig dessa gosiga dräkter till dem. Dom är lite stora men då kan dom ha lite och växa i. 
Nästa helg är det dop så är i full fart på att planera det☺️ ska bli kul när dagen är här! 

Må gott. Puss & Kram! 


Spruta!

Hej! 

I förra veckan så fick vi hem ett gäng med dregglisar från lillagrodandesign🐸 Dessa dregglisar är såbra för det är fleece på baksidan så det blir inte vått igenom. Köpte en liten mix av olika tyger. Aptyget som är på en av dregglisarna är så fint😍 


Jag skulle vilja sy lite eget till barnen, får se om jag kan ge mig på det. Har även en annan ide som jag vill försöka genomföra, återkommer om det blir så☺️

Idag har småtrollen tagit sin 3 månaders spruta. De grät lite grann men de var så duktiga och just nu är dom som de brukar så hoppas de inte får några känningar av sprutan! 

Må gott, Puss & Kram! 


3 månader!

Hej! 
Idag blev dessa gladfisar 3 månader! Tänkt att dom redan funnits hos oss i 3 månader, vad fort tiden går🙈! 

Alltså hela september har ju varit fin med sol, hoppas oktober bjuder på lika mkt sol. Vi tog oss en promenad ner till stan idag och jag tog fram min pälsväst och converse. Har inte gått i converse på säkert ett år, så skönt att få dom på sig igen! 
Nu blir det läggdags. Ungarna sover gott efter lite nattmat och jag lär somna fort😴! 

Må gott, Puss & Kram! 
RSS 2.0