Bildregn från Västervik!

Hej!

Nu är jag hemma igen från min vecka i vackra Västervik. Jag har massor att blogg om så det kommer komma upp en hel del inlägg här nu. Börjar med ett bildregn från Västervik.









Sammanfattar veckan med orden, trevliga människor, sol, god mat, och väldigt bra shopping (kommer bilder på de senare)

Hoppas ni har en fantastisk sommar!
Nu ska vi äta tacos här, Må gott, Puss & Kram!


Saltvatten & Torrshampoo

Hej!

Tänkte tipsa om ett saltvattens spray och ett torrshampoo från märket proffs. Jag har inte testat dem ännu men har hört att proffs ska vara ett bra budgetmärke. Jag köpte mina på H&M och nu kostade dem 29.90 st istället för 49.90 st. Så passa på! Ska återkomma sen när jag har testat dem och berätta vad jag tyckte om dem!
Jag måste bara släga ut en fråga, jag letar efter ett bra och prisvärt shampoo och balsam, kan ni rekommendera något bra märke?! Jag vill ha ett shampoo för färgat hår eller ett för fett hår. Ge mig tips!!!



Må gott, Puss & Kram!


Testar nya mc flurry Glassen i härliga Väs...

dsc01538 (MMS)

Testar nya mc flurry Glassen i härliga Västervik, helt ok! Må gott, Puss & Kram



Ny väska!

Hej!

Idag är en mycket bättre idag. Solen har varit framme en del och jag har gått en runda på stan, och jag hittade mig en väska. 149 kr rena fyndet tycker jag ;) Väska kommer från Åhléns och märket är complement.
Jag har velat haft en lite större brun väska och idag när jag sprang på denna så slog jag till, perfekt att ha min dator i när jag åker iväg. Ska för övrigt ut och resa nu, imorgon ska jag hem till Mamma i en vecka. Jonas jobbar midsommar och mamma har semester så det passade väldigt bra. Ska bli skönt att få komma iväg lite, så att man kan längta tillbaka sen igen :)



Hoppas ni har haft en bra tisdag!? Nu ska jag fixa min matsäck tills imorgon!
Må gott, Puss & Kram!


En täckte över huvudet dag!

Go kväll!

Idag har inget hänt här hos oss. Vi har varit på en liten promenad mellan skurarna, men annars har det inte hänt något, idag är en såndär dag som man i slutet av dagen börjar få lite ångest för att man inte gjort något. Så nu ska jag dra täcket över huvudet och sova och förhoppningsviss vackna till en härlig dag imorgon! 

S O V  G O T T !



Må gott, Puss & Kram!


Present!

Hej!

Häromdagen så fick jag en present av Jonas. Det var fjärde säsongen av Desperate Housewife! Jag har fått alla utom den femte säsongen som jag köpt sjölv av Jonas.
Gulligt med en liten present bara så där. Sånt älskar jag att få bli lite uppvaktad ;)



Har ni någon favorit serie ni ser?

Må gott, Puss & Kram!


Jordgubbsfrukost!

Hej kära läsare!

Till frukost idag blev det en riktig fruktigfrukost. Banan och jordgubbar i filmen är super gott. och gul kiwi är godare än grön tycker jag, vad tycker ni?


Det onyttigaste är väl o´boyen ;)

Idag blir det att tvätta och vara inne hela dagen, för här regnar det.
Må gott, Puss & Kram!


Swedish Grace!

Hej!

När vi var på Ica häromdagen så såg jag att om man köpte fyra valfria findus produkter så fick man en skål från Rörstrand, man fick välja på en skål från märket Swedish Grace eller en skål från märket Kulinara. Det tyckte jag var väldigt passande för jag har läst på findus hemsida att findus firar 70 år och gör det med Rörstrand. Köper man 10 valfria produkter från findus så får man välja ett av dessa tre paket:

Paket 1: 2 st tallrikar Kulinara, värde ca 300 kr
Paket 2: 2 st skålar Kulinara, värde ca 300 kr
Paket 3: 2 st tallrikar Swedish Grace, värde ca 400 kr

Jag har börjart gillar Swedish Grace serien, och hade tänkt att samla 10 produkter och få två tallrikar från Swedish Grace. Men när jag såg att om man köpte fyra valfria findus produkter och fick skål på köpet, så jag köpte typ upp hela findus frysta dill på ica häromdagen ;)  Dill går ju alltid åt och de är ju inte så dyra så jag tjänade på detta istället för att gå och köpa tallrikarna och skålarna, de ni ;)




Tallrikarna hoppas jag snart kommer på posten, om de nu inte är slut....

Må gott, Puss & Kram!


Egenodlade ärtor!

Hej!

Nu när vi åt lunch på balkongen såg jag att sockerärtor blommorna hade blivit ärtor! Jag har sått det förut men aldrig lyckats men nu så satt det några bönor där :) Oldar även lite dill, basilika, gräslök, persilja (men den är lite bleck), sallad, krasse och smultron, men det undrar jag om det hinner komma smultron på, annars hoppas jag att de klara vintern och ger smultron nästa år.
Har fått en tomatplanta av J:s Mamma som jag hoppas att det snart ska komma tomater på.
Så mysigt och härligt att odla själv tycker jag!

Har ni odlat något eget denna sommar?





Dessa ska vi ha i salladen till middagen senare idag.
Nu ska jag rensa lite i min garderob!
Må gott, Puss & Kram!


Green nails!

Hej!

Denna förmiddag har jag ägnat åt mig själv, duschat, rakta benen, smörjt in mig med en härlig lotion och fixat naglarna. Denna gången blev det ett naglack från Mavalas förra sommarkollektion, electric green.
Sen har jag dekorerat dem med nail stickers. Blev grymt nöjd denna gången!


Första bilden utan blixt andra bilden med blixt.

Nu ska vi ta oss ut för nu regnar det inte och åka och fixa lite grejer, jag ska hämta ett HM paket!
Må gott, Puss & Kram!


Rosa lyktor!

Hej!

Jag hittade rosa lyktor på indiska idag, hittade bara de två små i butiken, den stora fanns inte i rosa, men tänkte de kanske har på lagret så frågade och de hade dom! Så nu står dom här hemma igen, och denna gången ska jag inte ta sönder dem ;)

Shoppade tre leggings och en bodysplash på H&M med, J fick tag i två par skor. Men inga cyklar till oss, vi får nog köpa dem som vi har tittat på här i stan. Lättare att ta med dem hem också, när vi nu inte har något sånt där ställ som man hänger cykeln på på bilen.



Måste ju gratulera min barndomsvän Karin och hennes Peter till deras dotter A som tittade ut i måndagskväll! Grattis vännen, hoppas man får se henne snart!

Må gott, Puss & Kram!


Promenad i de blå!

Go kväll kära läsare!

Är prices hemkommen från en två timmars långpromenad. Först var vi och tittade på studenterna. Sen blev det en väldigt lång och härlig promenad. Började bli lite hungrig påvägen och som tur var så låg det ett fik under promenadsträckan, så där stannade vi och fikade på en halv räksmörgås och winerbröd och chokladkaka.




Nu är vi helt slut båda två, tänkte se på fyra bröllop nu sen sova, imorgon ska vi till Skövde och leta skor till Jonas och förhoppningsviss hitta ett par ljuskyktor på Indiska som råkat ta sönder, har fått dem av mina kolleogr i Vaxholm, och jag har letat på Indiska varje gång jag har varit i Stockholm, men de har inte funnits, men nu sist jag var i Stockholm fanns dem men då åkte vi tåg hem, ville inte bära med mig dom då. Så får hoppas att de finns imorgon! Sen ska vi leta cyklar i Skara :)

Må gott, Puss & Kram!


Färg&klipp!

Hej!

Här kommer bild på färgningen igår och klippningen som gjordes i lördags hos E.



Ser lite skillnad på i inlägget nedanför på färgen.
Vad tycks?

Må gott, Puss & Kram!


Färga håret!?

Hej!

Idag kanske det blir att färga håret. Jag är inte hundra än på att jag ska göra det, vi får se.


Men blir det färgning så blir det denna Mockabruna färg!

Ikväll ska vi hem till J:s kompis och käka middag och sen behövde han datahjälp och då ställer min händiga pojkvän upp!

Hoppas ni har en fin tisdag min kära läsare!
Må gott, Puss & Kram!


Fläta!

Hej!

Jag hade tänkt att blogga om frukosten vi åt, men det känns ju inte riktigt rätt nu, dagen har bara flugit förbi. Men iaf vi åt en god långfrukost idag, synd bara att solen inte tittade fram då, men det gör den nu och nu ska vi grilla kyckling göra hemmagjord potatissallad :)


idag har jag en liten fläta i håret, och de nya gula rosörhängerna!

Må gott, Puss & kram!


Retrofynden!

Hej!

Igår var vi ju på nostalgifestivalen i Vårgårda. Har aldrig varit där, så var lite nyfiken. Läste att de skulle ha en stor retromarknad. Den var jag väldigt nyfiken på, och jag hittade en del fynd igår.






Burken är från märket Nilsjohan Sally, min mormor hade (hon kanske har kvar den) en sådan burk men med kaffe när jag var liten. Den fick mig nostalgik. Gick och hittade på den under hela dagen, men tyckte den var lite dyr. Men prices innan vi åkte hem tog jag mig mod och gick fram och prutade  ner den hela 15 kr, då var jag nöjd ;) Så den ska jag lägga kakor i. Fanns även den för kaffe och en liten mindre burk, men jag fick nöja mig med denna burken.

Hittade lite örhängen med, de två första är nytillverkade men ska se ut som gamla, kanske inte så mkt retro över hjärtarna. De sista är nog ett par använda örhängen, men de ser väldigt frächa ut, så den kvinnan som har haft dom har nog inte andvänt dem så mkt. 10kr st för örhängena.

Det fanns mkt annat som jag hade kunna shoppat med mig hem. Men jag är nöjd och fick lite mersmak av detta. Ska nog leta reda på någon loppis. Ni kanske kan tipsa om någon loppis?
Har letat en del på tradera på retrogrejer nu på förmiddagen.

Nu ska jag äta en sen frukost, J ligger och sover, han jobbde natt.

Må gott, Puss & Kram!



Nostalgifestival!

Hej!

Nu ska vi åka på nostalgifestival i Vårgårda. Det ska finnas en jättestor retromarknad, hoppas man kanske hittar några fynd! Ska bli spännande att se om det bara är Jonas och jag som inte är kläda i 50-60 talsstil :)



Hoppas ni får en fin lördag!
Må gott, Puss & Kram!


Tre små tepåsar!

Hej!

Vad bra det är att gå upp tidigt om dagarna, man hinner ju med massor av saker! :) J fick hoppas in och jobba vid sju imorses, men jobbade inte så länge. Nu har vi varit en sväng på stan och kollat cyklar, vi har tänkt oss att köpa varsin cykel av våra skattepengar som vi fick tillbaka. Hittade ingen idag, så vi forsätter att leta. Men däremot så fick tre påsar te följa med oss hem, de passade bra idag efter som vädret är så dystert. Så nu ska vi ta en kopp te, lite glass och se en film.



Ikväll ska vi hem till ett par vänner på grillning! Hoppas bara att vi får igång grillen i detta regn ;)

Må gott, Puss & Kram!


Tävlar Hos Evelina!

Hej!

Jag tänkte tipsa om en tävling som jag är med i, Man tävlar om ett presentkort på 500 kr på Mamsell K




Klicka in dig till Evelina och läs mera om tävlingen!


Må gott, Puss & Kram



Sortera kort!

Hej!

Idag har J & jag städat fint här hemma! J jobbade ju natten, men hade sovande natt, så kom hem vid halv åtta i morses och väckte mig (var redan halvvaken) så gick upp med han då, och det var ju bra för nu har vi ju fått lite gjort.

Idag så kom det 100 fotokort och igår kom det lika många på posten, så nu ska jag sortera in alla, jag gillar att fixa iordning med kort. Fick ett erbjudande idag från extrafilm, 50% på canavastavlor. Vi ska sätta oss ner en dag och beställa tavlor från våran NY resa till sovrummet, där inne är det ett litet NY-tema :)




Vi inväntar J:s mamma, vi ska åka och fika uppe på kinnekulle och se på orkidéer.
Må gott, Puss & Kram!


Jättebullar!

Hej på er!

Nu har jag stått och bakat Leilas kardemummasnurror för första gången, och jag tror de smakar gott, men de ser inte lika vackra ut som Leilas ;) Men vad gör väl det, bara de smakar gott. Och det blev ju inga småbullar så en räcker gott och väl!



Nu ska jag fixa något att äta och sen blir det soffan hela kvällen, J jobbar natten.
Må gott, Puss & Kram!


Pija Lindenbaum!

Hej!

När jag slutade på mitt vikariat som jag hade på ett dagis nu under våren. Så fick jag en bok av författaren
Pija Lindenbaum. Hon är barnboks författare och skriver jättehärliga böcker.
Jag fick upp ögonen för henne när jag jobbade i Vaxholm, min arbetskamrat Maria läste dem så himla bra, ingen slår den sagoälvan!



Kan verkligen rekomendera hennes böcker till er som är föräldrar. Passar åldrarna 3-7 år ungefär. Mina favoriter är

Gittan & fårskallarna
Lill-Zlatan & morbror raring
När Åkes mamma glömde bort

Mera om Pija och om hennes böcker kan ni läsa HÄR

Må gott, Puss & Kram!



Göteborg!

Hej!

igår var vi i Göteborg och firade J:s bror. Han fyller inte förrens imorgon, men det var en passande dag för alla. En varm men trevlig dag. Vi grillade och åt god jordgubbstårta.
Hoppas ni hade en fin nationaldag igår?




S var verkligen på huget igår på tårtan ;)

J:s kusin kom över en stund med deras lilleson F, en riktig liten cooling!

Ikväll om vädret håller i sig ska vi gå ner och kolla på karneval. En gymnasie tradition som är varje år för eleverna.
Ha en fin tisdagskväll.
Må gott, Puss & Kram!


Hej! Nu är vi påväg till Göteborg för att ...

dsc01516 (MMS)

Hej! Nu är vi påväg till Göteborg för att fira Jonas bror som fyller år på onsdag. Och idag så fyller ju sverige år grattis på födelsedagen, även min farmor fyller år idag så grattis farmor! Ha en fin nationaldag! Må gott, Puss & Kram



Chokladpudding på balkongen!

Hej!

Idag har vi haft en lugn dag, tvätat lite och sen har jag solat en stund på balkongen. Nu tänkte vi avnjuta chokladpudding på balkongen innan J åker och jobbar natt.


Såklart dekorera jag med lite rosa socker, en dessert som inte har något rosa är inte god ;)

Hoppas ni kära läsare haft en bra dag :)?

Må gott, Puss & Kram!


Ekologisk saft!

Igår när vi var i stan så passade vi på att hämta våran gratis saft på hemköp som vi fick från märket garant. Jag gillade dem på fb för ett tag sen och då fick man en flaska ekologisk saft. Jag har inte druckit saft på flera år känns det som. Första ingredienser i innehållsföteckningen är socker hur kommer det sig, i en ekologisk saft?? Men god var den, kanske pågrund av all socker då ;)



Nu blir det snart soffmys!
Må gott, Puss & Kram!


Fynden från dagen!

Hej!

Hittade en del fynd idag på marknaden, eller ett fynd bara som har på själva marknaden. En Victoria skål, liknar Ittala. Har tittat på den ett antal gånger, men inte köpt den och nu var den på kanonpris 99 kr och ROSA;) På bilden kanske det ser lika stor ut som en ittala skål, men denna är mkt större, skulle kunna servera marängsviss i den eller ha den som fruktskål, så den är mkt större en ittala. Sen hittade jag en klänning på H&M som var 30 kr billigare i butik än på internet. Sen hittade jag formar som man göra vaniljhjärtan i så det ska jag försöka mig på.
Så dagen var perfekt. Tillochmed J gillade att shoppa idag och hittade sig ett par nya solglasögon och en skjorta.




Nu ska jag försöka att komma på något jag kan göra, jag är rastlös till tusen, undra varför jag har ju varit igång hela dagen och även fått shoppat så borde ju vara trött ;)

Må gott, Puss & Kram!


Marknad i stan

Hej!

Nu ska vi ner till marknaden som är här i stan idag, och soligt väder är det med en superdag helt enkelt.

Visar en dagens outfit bild, inte den bästa, är inte så bra på att ta outfitsbilder :)


Klänningen kommer från Ellos tror jag

Hoppas ni får en härlig dag! Vissar senare om jag hittade någgra fynd på marknaden

Må gott, Puss & Kram!


Flamingo!

Hej!

Jordgubbarna som vi åt igår var helt ok, inte lika söta och goda som de små gubbarna brukar vara.
Idag har det blivit en lugn hemma dag, med lite fix. Fick en flamingo av Jonas föräldrar i present som nu har fått en fin plats på balkongen. Hela balkongen är fin, men det hade ju inte skadat om den varit lite större. har ju sått lite växter nuder våren och alla får inte plats nu ute på balkongen. Men börjar känna mig nöjd.



Nu ska jag göra gräddbollar, fick en assistent av min Mormor när jag fyllde år, ska inviga den nu. Om Jonas fixat den färdig åt mig ;)

Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0