En ny vecka!

Hej!

Nu kommer vecka 22 upp!
Har haft Linn på besök här en stund, super trevligt, sådan blir man glad över! Tack Linn
Denna veckan händer de grejer, imorgon blir det vårruset, blev planerat idag, tog en kollegas plats för hon inte kände sig bra. Så ska gå med Jennie! Ska bli jättetrevligt!
Sen till helgen far jag ner mot skånelandet och träffar min barndomskompis Karin! Som jag längtar, vi har inte setts på säkert två år så de var dags!!!!
Nu tänkte jag sova!
Må gott, Puss & Kram!



Som när man behöver det mest!

Hej!

En ny vecka igen, de kommer upp min vecka senare ikväll var helt slut när jag kom hem från Oslo igår;), nu ska jag äta färskpotatis och sen efter de mumsa på marabous polka choklad! Fick den idag på posten av min Jonas! Så gulligt av honom!


Hoppas ni haft en bra start på denna veckan!?
Må gott, Puss & Kram!



Ja då blir de tyskland nästa år!!!

Hej!

GRATTIS till Tyskland får man säga! Vi hejade ju på Danmark men de var ju kört ganska fort under röstningen, men Lenas låt är bra, förutom att hon inte kan så bra engelska....

Men vi hade en trevlig kväll! de var en häftig upplevelse! Fast vi inte hade några bra platser, riktigt dåliga, inte vad jag hade förväntat mig när man pratat med melloklubben som vi köpte biljetterna från! Men nu åker vi väl till Tyskland nästa år ;)



 



Nu ska vi snart ta flyget hem! och en sak måste jag berätta, jag pillade på scenen ;) !
Må gott, Puss & kram!



Knas hunden!

Go kväll!

Här kommer en bild på Jennie kans hund. Men hon är så snäll, Är lite hund rädd, men Molly min mosters hund och Jennies hund Soffi är helt underbara goa!


Nu ska jag snart sova, Åker tidigt imorgon!
Må gott, Puss & Kram!


Testar ben & jerry's nya glass. Jätte god!...

dsc00337 (MMS)

Testar ben & jerry's nya glass. Jätte god! Är på Promenad med jennie och hennes knas hund;) må gott! Puss & kram



Pyssel inför ESC

Hej!

Här håller det på att fixas inför lördagen och ESC! Det ska bli så himla häftigt att få uppleva det live!
Jag har hittat klänning för kvällen, och nu håller jag på och fundera över ett plakat. Ska skriva på ett tyg och spänna fast det mellan två pinnar, hoppas att de funkar, men kan ju inte skriva ännu, tänk om inte Anna går vidare ikväll... Så väntar tills imorgon och skriver!


Sen har jag planterat lite dill och pensér, hoppas att de börjar gro!
Nu ska jag se på kunga familjen och sen är det bara att hålla tummen för Anna senare ikväll!
Må gott, Puss & Kram!


Emmas vecka 21!

Hej!

Här kommer vad jag har för mig denna veckan!



Jonas har åkt hem nu, saknar honom redan, ogillar dessa distansförhållanden! Men får hoppas att jag snart får ett jobb i lidköping och har hittat en lösning på lägenheten så jag ev inte behöver betala dubbla hyror både här och i Lidköping till hösten, jag är så fiffig ;)!

Nu ska jag sova, Må gott, Puss & Kram!


Nu är vi hemma från våran tripp. Vi ska my...

dsc00335 (MMS)

Nu är vi hemma från våran tripp. Vi ska mysa med te, film och godsaker. Gissa vilket som är min godsak. Må gott! Puss & kram



Cola i champangeglas, gott ;)

God Morgon på er!

Vi ska snart gå ner och avnjuta en god frukost! Men måste bara berätta först om när vi kom igår. Det stod en flaska champange på rummet när vi kom och varken Jonas eller jag dricker alkohol så jag gick ner och frågade om vi kunde få något annat. Sjävklart svarade hon. Men det var inte de lättaste, de fanns igen cider, och de sprang och letade efter något alkholfritt, de fanns rött alkoholfritt vin, men sen valde jag cola, Jonas blev ju såklart glad :)


Så vi drack cola champange glas !
Jag testade de röda vinet sen till middagen och de var helt ok faktiskt.
Men nu ska vi äta!

Må gott, Puss & Kram!


Å a tassel!

Hej!

Jag har fått en hotellweken från Amelia för ett bra tag sen, och idag har vi utnyttjat den! Man fick välja på flera olika och vi fastnade för ett mysigt hotell i Malmköping, som heter Plevnagården, Vi hade bokat in oss på sviten men de var något strul så hon fixade in hos i lyx sviten :) Super gulligt!

Snart ska vi ner och äta en god middag, men måste bara vissa er en tassel ;)
Tänkte ta med mig den hem och skicka den till Maria Montazami, tror ni hon skulle bli glad ;)?


Ha en fotsatt fin  L Ö R D A G !
Må gott, Puss & Kram!



Man kunde visst dra tillbaka tiden

Hej!

Jag är mer än lycklig just nu! Ni som har följt mig under ett tag vet ju att jag hade ett förhållande med Jonas och att vi bodde ihop, men sen en dag i höstas så gjorde han slut, men som några av er kanske redan har förstått är vi tillsammans igen!

Ni som är nya här kan jag göra en låg historia kort, jag och Jonas bodde i hop i en trea. Vi hade nästan varit tillsammans i fyra år och förlovade i ett år när Jonas kände att allt inte kändes bra. Så han flyttade hem igen till sina föräldrar. Men vi har setts mkt under hösten som gått och har hittat tillbaka igen till varandra!
 
Just nu har vi ett distans förhållande. Men som det ser ut nu så kommer jag att flytta ner till Jonas i Lidköping.
Det är mkt som står på spel men det känns rätt, men jag måste ha ett jobb först innan jag flyttar. Vill inte gå runt arbetslös så än så bor jag kvar här, Jonas bor just nu hos sina föräldrar nu men har fått en lägenhet som är inflyttning i aug. Och fått ett sommarjobb. Till hösten så vill han läsa till lokförare så vi har kommit en bra bit på den långa vägen, nu är det ett jobb till mig som saknas!

Men det är också svårt att lämna allt här uppe med jobb som jag trivs på och mina kära kollegor och mina underbara vänner! Men vänner finns kvar vart man än i världen står annars är det inga vänner..... Jobbet kan man inte bara vara kvar på för att man trivs utan ibland måste man släppa taget och ge sig ut igen i den stora jobbvärlden och jag ser ljust på att söka nytt jobb. Skulle gärna vilja testa på att jobba med äldre barn, skolbarn, men vi får se vad det leder till!

Jag är iaf lycklig och Jonas är mannen i mitt liv ♥


Jag längtar att få bo med dig i igen min prins, och dela mitt liv med dig ♥


För att lyckas måste man ta risker....♥♥♥

När den rätta dycker upp säger hjärtat till, då får huvudet säga vad de vill♥

Utan vänskap ingen kärlek, utan kärlek ingen vänskap♥

Dessa tre talesätten är  K Ä R L E K för mig!

Må gott, Puss & Kram!



Glass i hamnen!

Go kväll!

Snart är det helg igen, och vi ska på våran lilla hotellweeken!
Hoppas på fint väder till helgen. Imorgon är det fredag och vi funderar på en picknik efter att jag slutat jobba och på kvällen blir det fredagsmys med tacos och CHIPS ;) Jag ska verkligen njuta av fredagen imorgon, jag älskar fredagarna när man kommer hem från en veckas jobb och bara sätter sig i soffan och myser.

Men än är det bara torsdag, idag när jag slutade jobbet gick vi ner till stan och köpte glass, Jennie kom med :)!
Nu är jag helt slut, det är av all sol som jag fått dessa dagar, men man ska ju inte klaga!



Snart blir det sängen, Sov gott!

Må gott, Puss & Kram!



Hemmagjorda maränger!

Hej!

Vi sitter här och äter glass med hemmagjorda maränger. Linn och jag gjorde maränger när hon var här och nu sitter Jonas och jag och mumsar på dem ;)

Skålarna kommer från lagerhus, från förra året, super söta!

Vi har även varit på en promenad till stan och tog en matbit. Det är så härligt med solen nu, men varmt, alltid ska man klaga ; hih

Nej nu ska jag äta upp min glass innan den smälter!

Må gott, Puss & Kram!



Emmas vecka 20

Hej!

Hoppas ni haft en underbar helg!? Det har jag haft, i fredags var några tjejkompisar här på lite kalasfirande och i går var mina schlagervänner här på kalas, Igår kom även Jonas :)

Idag har Linn åkt hem... tråkigt men vi ses snart igen! Idag har jag gjort fint på balkongen och vi har grillat!


Denna veckan är öppen, vi har inte planerat in vad vi ska göra dessa dagar, men de vi skulle vilja hinna med är ett bio besök, ett resturange besök och hinna se klart hela säsong 5 på Lost och mysa massor! Ska få med mig Jonas på härliga promenader med ;) Hoppas på fint väder denna veckan, iaf i helgen då har vi inplanerat en hotellweeken i Malmköping!

Nu ska vi se på tv innan det blir en ny vecka och jobb igen!

Må gott, Puss & Kram!



Kalas med tjejkompisarna!

Hej!

Ikväll har jag haft mitt kalas för tjejkompisarna, vi blev inte så många två tackade nej i sista sekund... men vi hade de trevligt vi fyra som var här.
Vi käkade cupcakes och tårta. Jättegott!

Fick ett super sött förkläde av Sara som hon sytt!





Imorgon kommer mina schlagerkompisar då blir det mera tårta och cupcake :)
Men nu ska jag vila huvudet, har haft ont i huvudet hela dagen typ med dovft... men lite chips kanske gör det lite bättre ;)

Hoppas ni alla får en trevlig helg! Må gott, Puss & Kram!



Jag har ingen lilltå nagel, AJ!

Aj aj aj!

När jag skulle duscha imorse så kände jag att min lilltå nagel satt löst, gjorde ont. Så jag tog mod och drog bort den! Så nu finns den igen nagel där, har tappat den en gång förut men de märkte jag det inte.
Men jag är glad iaf för Linn stannar kvar helgen ut!


Nu ska vi åka till täby centrum och shoppa iaf jag ;)
Ha en fin torsdag! Må gott, Puss & Kram!



Här ska bakas i ROSA såklart ;)

Hej!

Linn har ju varit här under ett par dagar nu, jättetrevligt! Men imorgon åker hon vidare....
Idag har vi varit nere i staden och käkat efter att jag slutade jobbet. Det är har ju varit så fint väder nu ett par men har hört att de ska bli sämre nu, och jag som är ledig imorgon... Men ska ju shoppa upp presentkort från mina kollegor imorgon. Hoppas jag får med mig Jennie med, men hon ska ut ikväll så ja vi får väl se :)

Igår var Linn och jag och shoppade nere i stan, jag fick pengar av pappa i present, och hade redan tittat ut de jag ville köpa för pengarna, men hittade lite mera och vågade inte vänta med att köpa det iaf de skulle ta slut, men de blev inte alls dyrt för att vara Vaxholm, 465 kr men 265 kr för mig så det gjorde ju inte allt för ont i plånboken;) Köpte såklart fyra muffins formar och fyra skålar och såklart i ROSA



Fredag jobbar jag igen, på kvällen blir det kalas för tjejkompisarna och på lördag blir det kalas för schlagervännerna och senare på kvällen kommer Jonas!

Jag har varit så glad denna veckan, det känns så bra i hela mig, det är så härligt att vara glad!
Nu ska jag umgås med Linn!

Må gott. Puss & Kram!



Årets första mjukglass:) må gott. Puss & kram

dsc00304 (MMS)

Årets första mjukglass:) må gott. Puss & kram



Vecka 19!

Nu så har vi snart kommit till vecka 19, vad tiden går fort!

Denna veckan är det massor inplanerat men sånt gillar ju jag :)


Nu ska jag sova, Linn är här så trevligt med sällskap!
Må gott, Puss & Kram!


Barnklippning!!!

Hej!

Sitter på tåget hem, Jag har gjort min första barnklippning idag. Klippte Åke idag, inte det lättaste men det blev snyggt i slutänden :) Så nu är han nyklippt till dagis igen :) Och jag är stolt över mig själv som klarade av att klippa ett ivrrigt barn ;) Vi mutade honom med russin ;)


Denna veckan händer det mkt, nu när jag kommer fram till centralen väntar Linn på mig, hon ska vara hos mig tills torsdag och sen kommer Jonas till mig på söndag! Sen ska jag avklara mina två kalas jag har kvar i helgen :)

Var ju på bröllop och jag håller med min kollega som sa att man blir ju så kär och sitter och funderar på sitt egna bröllop  :) Det är bra att gå på bröllop innan man gifter sig själv. Man får mkt tips och idéer :) Men än är det väl ett tag tills jag gifter mig ;) Men roligt att fundera!

Nu ska jag snart packa ner mina saker och möta min underbar LINN!

Ha en fin söndagskväll!
Må gott, Puss & Kram!



Fina brudparet!

Hej!

Igår var vi på bröllop, Jonas kusin gifte sig, Sara :) Jätte trevlig dag och kväll och god mat, nu ska vi upp till dem på fika och presentöppning, Och snart kommer Åke hit! Som jag har längtat efter den pojken! Det rycktas som att jag ska klippa honom, får se hur det går, hehe :)


Ha en fin S Ö N D A G !

Må gått, Puss & Kram!


Nu ska de bli bröllop. Jonas kusin gifter ...

dsc00283 (MMS)

Nu ska de bli bröllop. Jonas kusin gifter sig! Ha en fin lördag, må gott. Puss & kram



Stort födelsedags paket från HM!

Go kväll på er!

Jag är helt slut i kroppen! har tränat ikväll och körde skit hårt, men det är bra de ska kännas! Go Emma ;)!
Jag har även hämtat ett enormt paket från Hm idag. De var min födelsedagspresent till mig själv :)


Massor av rosa grejer, handdukar, påslakan, duschdraperi, servetter, leggings, tröjor och tunika! Jag är så nöjd med alla grejer! Men inte med räkningen men den kommer ju inte förrens i slutet av månaden, men bäst att spara undan lite pengar så jag inte får chocken i slutet av maj :)

Nu ska jag snart sova tänkte jag, imorgon går jag nog inte hem från jobbet, har flera ärenden på stan imorgon så ska fixa de istället.
Sov gott, Må gott, Puss & Kram!



Emmas vecka 18


Nu kommer vecka 18 upp :)
Ganska fullspäckad den med, men sånt gillar vi, och längtar till fredagen då jag ska till min Jonas!

Idag har jag och mamma varit inne i stan, shoppade en kofta för 100 kr, billigt och bra :) Mamma var lycklig som hittade sig ett par jeans leggins ;) Sen när mamma skulle ta bussen hem åkte jag med hem och fick senare på kvällen besök av min kollega, hon hade köpt med sig glass och en fin blomma :)
Jag klippte hennes hår och blev nöjd :) Har själv bestämt mig att jag själv ska klippa mig inom en snart framtid, hur tycker ni jag ska klippa mig??

Nu är det dags att sova!
Må gott, Puss & Kram!



Idag fyller någon år och det är inte mindre.....



Än JAG själv!

Hela 24 år blir jag, shit nu börjar jag bli gammal ;)

Nu ska jag äta en god frukost som mamma har dukat fram. Ha en fin söndag alla fina!
Må gott, Puss & Kram!



Är på ikea med mamma och micke, vi fikar f...

dsc00278 (MMS)

Är på ikea med mamma och micke, vi fikar för 20 kr, billigt! Må gott, Puss och kram





RSS 2.0