Pinkthursday- Sweet as!

Hej! 
Torsdag och Pinkthursday! 
Jag visar upp ett sött lack från Emily de Molly! Det är ett krämlack med vitt, silver och rosa glitter i olika storlekar. Detta lack föll mig i smaken direkt, får mig att tänka på jordgubbar i mjölk🍓! 


Hoppas ni vill vara med och visa lite rosa lack idag! 
Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday Deltagare v 30!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från torsdagens pinkthursday!
 
 
Ankie- Visar upp de fina Laste Sernade från Dance legend! Jag fick hem några från samma serie förra veckan och är så spänd på att testa dem!!!
Elin- Körde på rosa tånaglar med ett gele lack från Nfuoh :)
 
Tack för att ni ville vara med :)!
Må gott, Puss & Kram!
 


Pinkthursday- Lanzarote!

Hej! 
Torsdag igen och Pinkthursday! Idag visar jag ett lack som Linn köpte när hon var i Lanzarote i våras! Själva lacket verkar heta Lanzarote och namnet red men tycker verkligen inte att det är rött utan mera väldigt stark rosa färg! Super fint till solbruna händer! Tack Linn för att du köpte det ☺️ 
Hoppas ni är med idag och visar lite rosa! 
Må gott, Puss & Kram 


Helgsemester!

Hej! 
Under mitt sommarjobb så har jag haft två lediga helger och då har vi passat på att göra något kul eftersom Jonas också är ledig helger. Första helgen åkte  vi till Stockholm och besökte Micke och jag träffade mina gamla härliga kollegor. Alltid lika kul att träffa dom och få härlig energi! Vi har redan bokat in en helg i september☺️ 

Andra helgen som var helgen senast så var vi nere i Skåne och träffade min kusin Johanna och hennes blivande man och hans dotter. Vi besökte tosselillasommarland det liknar skara sommarland men tyvärr inte lika bra som skara, finns mkt mera att göra på skara sommarland, men åkte de få karuseller som fanns och badade i vattenlandet! 

Nu är jag inte helt ledig någon av helgerna som är kvar av sommarjobbet. Förhoppningsvis kan vi få V33 ledigt båda och då hitta på något kul innan vi åker ner till Skåne igen för kusinbröllop! 

Nu blir det att snart bege sig till jobbet! 
Må gott, Puss & Kram Pinkthursday deltagare!

Hej! 
Här kommer deltagaren från Pinkthursday, det var bara Ankie som denna gången hackade på ☺️ 

Hoppas på flera nästa torsdag!
Må gott! 
Puss & Kram 


Pink Thursday- No name!

Hej!
 
Idag skulle det varit ett tema på bloggen men jag har inte alls skyltat om det och jag själv hade ingen koll på det men om det är någon som har gjort en manikyr med temat sommar, sommar, sommar så funkar det ju också!
 
Nästa tema blir den 17/8 då med temat kräftor, det ska bli spännande att se vad ni hittar på då, men nu till dagens rosa lack som är ett lack från märket Catherine Arley hittade inget namn på det. Det är ett mera orange/rött lack men man ser lite rosa i det. Jag piffade till med lite vit i för annars var färgen ganska tråkig tyckte jag!
 
Hoppas ni är många som är med idag!
Må gott, Puss & Kram!


Nytt till Edbladssamlingen!

Hej! 
För två helger sen var vi i Stockholm på minisemster och då träffade jag fina Linn och fick min sena födelsedagspresent i paketet låg ett par fina örhängen från Edblad! 
Det är ju mitt favorit smycke just nu, så fint och i en helt ok prisklass. Idag så invigde jag örhängena och dom är så fina💕 
Tack igen Linn om du läser detta! 

Må gott, Puss & Kram! 


Grön plopp!

Hej! 
Köpte mig nya plopp idag och den var ju riktigt god! Mycket godare än originalet inte lika sötsliskig. Någon av er som testat denna gröna plopp? 
Må gott, Puss & Kram 
Pink Thursday Deltagare v 28!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från igår!
 
 
Ankie- Visar upp ett söt holo lack från Darling Diva!
Lotta- Kör på neon naglar!
Alexandra- Testade ett nytt lack från Oriflame!
 
Kul att ni ville vara med!
Nu väntar ett lång pass på jobbet, har jobbat hela veckan, längtar verkligen efter lite vila! På söndag är jag ledig och längtar så!
Ha en fin fredag och helg!
 
Må gott, Puss & Kram!


Pinkthursday- Passion for petals!

Hej! 
Så var det torsdag igen! Haha jag som tänkte att jag skulle hinna med lite blogg under sommarjobbet, icke! ☺️ 
Iaf idag så visar jag ett china glaze lack från förra årets vår kollektionen, en varmare röd/rosa créme färg. Den ser väldigt mörk och mera röd ut på bilderna än vad det är, det var ganska svår fångat! Men snygg färg och lättmålat, på bilderna har jag två lager!
 
Är du med idag så lämna en kommentar☺️ 
Må gott, Puss & Kram 


Pink Thursday Deltagare v 27!

Hej!
 
Här kommer deltagarna från pinkthursday från i torsdags, väldigt sent men vi har varit iväg i helgen i Stockholm och sen så har jag jobbat hela dagen idag. Men bättre sent än aldrig som det heter ;)
 
 
 
Sanna- Kör på en krämig rosa färg!
Ankie- Visar upp de nya fina fizzy lacket från coca cola kollektionen, Så fint!
Zophie- Piffade upp ett mörkrosa lack med lite blått glitter!
 
Kul att ni ville vara med och hoppas vi ses på torsdag igen!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Pink Thursday- Apple Blossom!Hej!
Idag visar jag upp ett lack som jag fick av söta Ankie för ett tag sen!  Ett ritkigt Emma lack!
Färgen är helt fantastisk och sommrig. Tycker verklingen namnet apple blossom passar in! Fick måla tre lager för att få en snygg yta. Texturen är svag men det gillar jag när det inte är något glitter i.
 
Hoppas ni vill vara med idag!
Må gott, Puss & Kram!
RSS 2.0