Kvällstips!

Go kväll!

Jag tänkte bara tips om att man kan ansöka om att bli testpilot för en ny drickyoghurt från Lindahls mejeri.



Ansök på smartsons hemsida
Sov gott, Må gott, Puss & Kram!


Julitomtarna!

Hej!

Jag bloggade ju för ett tag sen om den nya juliskum-påsen som jag såg i mataffären. Nu har jag testat påsen och tyckte att pärontomtarna var goda, men colatomtarna var inte lika goda. De smakar verkligen coca-cola, det ska man ju inte äta utan dricka. Så dessa tomtar kan få 2 av 5 ♥



Har ni testat dessa julitomtar?

Må gott, Puss & Kram!


Helt underbar!

Hej!

Detta är så komiskt det jag ska berätta för er nu. Jag har gått och suktat efter en klänning från H&M jättelänge, jag har inte sett den här hemma på H&M och på H&M´s hemsida tog den slut jättefort. Men så var jag i Skövde en gång och fick syn på klänningen, men då fanns den bara i storlek 44 och 46, mega stor för mig. Jätteledsen gick jag därifrån och tänkte att jag kommer aldrig få äga den där klänningen.

Men så när vi var uppe i Stockholm nu, så på lördagen så skulle jag ju träffa mina gamla kollegor och skulle göra mig i ordning på hotellet innan Jonas skulle skjutsa mig till Vaxholm, men då hittar jag inte necessären. Vi letade igenom alla väskor och bilen men hittade den inte, så vi fick panik shoppa de behövligaste i sminkväg och deo i Täby centrum inne på H&M och när jag rusar igenom klädavdelningen för att komma till kosmetika så ser jag den hänga där, tre klänningar hänger det, jag ber snabbt till gud att det ska finns i min storlek och det gör det! Som jag blir glad! Nu hänger den här och är min, det var meningen att vi skulle glömma necessären hemma ;)



Visst är den fin!?
Har ni varit med om något sånt här med något ni velat ha?
Må gott, Puss & Kram!


Miljö-klipp!

Hej!

En av dagarna när vi var i Stockhom var vi ute vid Haga slott och åt en god picknick. Det kom och klippte gräset under tiden vi satt där och avnjöt vår picknick med häst och en lite annorlunda klippare. Det var ju miljövänligt och mycket tystare än en gräsklippare som går på bensin. Ett mycket bra val!



Må gott, Puss & Kram!


Tisdagsmys!

Go kväll i reklamen!
Här ser vi på det näst sista avsnittet av DH! Det är så spännande, undra hur det kommer att sluta! Ser ni på DH?

Nu ska vi fortsätta att se!
Ha en trevlig kväll!
Må gott, Puss & Kram



Ploppkärlek!

Hej!

Har ni testat den nya ploppkärlek ? den är ju helt underbart god! Det är choklad fylld med geléhallon och hallonbitar i vit tryffel. Choklad och geléhallon på samma gång, mums! Gillar ni choklad och geléhallon så tycker jag att ni ska springa till närmaste affär och köpa denna goda ploppkärlek!



Favorit chokladen denna sommar!

Må gott, Puss & Kram!


Drömhuset!

Hej!

När vi var uppe i Stockholm så åkte vi ut till Linn & Simon på vackra Lidingö. De hade gjort en härlig picknick som vi avnjöt på ett berg vid kottlasjön. Linn hade bakat goda Tofvehultare MED kött, jag äter ju inte kött förutom kyckling och Linn har varit vegetarian ganska länge men har nu börjat äta kött igen och hon tänkte inte på att jag inte äter kött, men det gick att pilla bort skinkan. Tofvehultare är en giffel som kommer från Tofvehult som ligger lite utanför Västervik, för att läsa mer om dessa goda hulltarna så kicka in HÄR

Utsikten är super fin och jag vill ju gärna bo nära havet, sjön eller liknande. Så som vissa bodde där ute på Lidingö kan jag tänka mig att bo. Vi har ju Värnen här där vi bor, hoppas att vi kan hitta vårt drömhus är någonstans!




Tack Linn & Simon för picknicken och den långa promenaden ;)
Är ni i Stockholm någon gång så kan jag tipsa om att åka ut till Lidingö!

Må gott, Puss & Kram!


Gäster med gester!

Hej!

Förra måndagen när vi var i Stockholm så var vi på en inspelning av programmet Gäster med gester!Jag har varit på en del inspelningar och denna var den bästa av alla jag gått på. Ibland har de satt ut en tid då inspelningen ska vara klar men ibland kan det ta flera timmar, men denna inspelning var tillochmed färdig innan avsatt tid. Rolig hela inspelningen igenom och inga långa pauser, ett bra team som jobbade!

Jag träffade såklart en del av dem efteråt ;)
Stefan Holm var väldigt reserverad, men inte alls otrevlig bara lite tillbakadragen men det har han väl alltid varit. Anders däremot han är verkligen en kram go kille!



Programmet kommer att sändas någon gång i sep-okt de var inte fastställt än. Kanske att jag syns i tv-rutan. Satt bakom Stefan & Rickard.

Har ni varit på någon inspelning någon gång?
Må gott, Puss & Kram!


Mera mer!

Hej!

Jag testade lite nya drickor och godissorter när vi var uppe i Stockholm! Det hade kommit ut två nya mer. Den ena med smak av persika & melon och den andra med smak av äpple, päron & fläder. Av dessa två så gillar jag äpple, päron och fläder. Jag trodde inte att den skulle vara god för är inget fan av fläder men det är bara en liten touch av flädern så det funkar. Däremot trodde jag att persikan och melonen skulle bli en favorit men nej, den var inte alls god, alldeles för mycket melonsmak, det känns som att dricka vattenmelon. Så de som gillar vattenmelon kan jag rekommendera den till. Så vinnaren blir Äpple, päron & fläder!



Har ni testat de nya mer smakerna?

Må gott, Puss & Kram!


GRATTIS!

Jaaaaaaaaaaa!

Från att hjärtat ha gått i 100 till storgråt! Jag har inget mer att säga än rätt lått vann &grattis till Loreen & Sverige! En av mina drömmar kommer gå i uppfyllelse och det är att eller behöver jag ens nämna vad det är
för dröm ;)?!



Nu kommer jag sova gott!
Må gott, Puss & Kram!


Tar vi hem det?!

Hej!
Nu är vi hemma eller har varit hemma två dar, men har prioriterat tvätt och den härliga värmen framför datorn och bloggen. Men snart kommer det ploppa upp lite inlägg. Nu ska jag käka lunch. Jonas jobbar idag så det blir ESC helt själv ikväll, lite synd men det kommer vara så spännande, tror ni att hon tar hem det ikväll? Jag vet inte men hoppas. Gissa vem som kommer göra allt för att få en biljett till nästa år då;)!

Må gott. Puss & Kram



Söta prinsessan!

Hej!

Igår var det ju Estelles stora dag i rampljuset! Jag tyckte hon skötte sig exemplariskt, lite gäspningar hit och dit de får man godta, hur kul är det egentligen för ett barn att bara sitta still och lyssna på en babblande präst och samtidigt ha massor av ögon på sig? :)



Jag var inte inne i stan, och det ångrar jag nu. Jag trodde inte att man kunde få se kungafamiljen eftersom dopet var i kyrkan inne på slottet, men såklart så kom dom ju ut en liten sväng för att hälsa på svenska folket! Vilken miss, så jag är lite deppig för det idag...

Senare i eftermiddag ska jag träffa upp mamma inne i stan som är här med sitt jobb, det var lite kul att hon var här samtidigt som vi, så det blir en snabbfika innan hon åker hem igen.

Ha en solig dag!
Må gott, Puss & Kram!


Ingen höjdare!

Hej!
Nu har jag testat de nya chipsen med smak av varma mackor från Estrella. De var verkligen inte någon höjdare enligt mig! Smakade alldeles för mycket rökt skinka, så påsen får av mig fem minus hjärtan!
Någon som har testat dessa chips?

Må gott, Puss & Kram



Good morning Stockholm!

God morgon!

Nu är vi uppe i Stockholm, vi kom igår, denna natten har vi spenderat på ett scandic hotell. Micke som vi brukar bo hos hade sina föräldrar var på snabbvisit här och var tvungna att ha en sovplats, men i eftermiddag åker vi till honom.

Igår var jag ute i vackra Vaxholm och träffade en del av mina gamla arbetskollegor, vi käkade och pratade hela kvällen,  jättetrevligt! Nu har vi varit nere och ätit hotellfrukosten, som var super god! Nu tänkte vi ta oss ett pass på gymmet och sen kanske vi tar oss ett dopp i bubbelpoolen, innan vi åker ut till Lidingö och har picknick med Linn & Simon.



Ha en fin söndag!
Må gott, Puss & Kram!


Juliskum- skumt!

Hej!

När jag var och handlade för ett tag sen så fick jag syn på juliskum, skumtomtar med smak av cola och päronglass. Men vad är detta tänkte jag.. Jag var tvungen att höra av mig till Micke som bor i Stockholm och äger en videobutik han brukar alltid ta in det nya i godisväg och fråga om han hade fått in detta godis och det hade han. Så nu har jag paxat en påse tills vi kommer upp nu i helgen och ska provsmaka. Han har fått in massor av nya saker så det kommer komma upp lite inlägg vart efter att jag har provat dem när jag är uppe i Stockholm nu ett par dagar! Det är så bra att Micke har en egen videobutik, vi har en del filmer att hämta hem nu med när vi åker upp!



Har ni testat dessa nya skumtomtarna eller heter det sommartomtar ;)?

Må gott, Puss & Kram!


Alkoholfria drycker!

Go kväll!

Idag har vi tagit oss en liten tripp till goa Göteborg! Vi behövde inhandla en bärbardator, för den andra har vi sålt. Jonas hade hittat en bra dator för en helt ok summa på Siba och det har vi inte i stan så vi packade in oss i bilen och for till Göteborg. Vi passade på att besöka Triumf glass outlet bredvid Siba, men det var ingen höjdare, vi trodde att det skulle vara billigare priser, så dit åker vi inte igen..

Nu till något helt annat, jag tänkte tipsa om lite alkoholfria drycker, jag dricker inte alkohol, har inte förstått mig på den grejen, tycker att det smakar minst lika bra med alkoholfria drycker.

Iaf varför jag kom på denna tanken om att blogga om detta är för att i morses när jag tittar på Nyhetsmorgon så är Bengt Frithiofsson där och ska presentera viner och öl som han brukar göra, men idag var det lite annorlunda han presenterade alkoholfria drycker och det har han aldrig gjort förut! Jag drog slutsatsen att han gjorde det för att kocken som var med i dagens program var gravid, men så var det inte för nu när jag kickade in på tv4:as hemsida för att se de alkoholfria dryckerna så läser jag att det är folknykterhetens dag idag. Det var ju bra att han rekommenderade lite alkoholfria viner, har aldrig varit med om att han har visat de förut, synd bara att bara rekommendera de dryckerna under en sådan dag. Tycker att han borde ha med det lite oftare...

Dom tre översta är drycker Bengt tipsade om dag, jordgubbsvinet är en favorit hos mig och de två sista är två nya jag vill testa! Mitt favorit vin fanns inte kvar på systemets hemsida, de var lite tråkigt, men det fanns många nya och kul att de har kommit in lite mer än bara viner, så som cider, och drinkmixar. Om ni vill läsa mer om systemets alkoholfria drycker så kicka in HÄR

Arc-en-Ciel Grenache Rosé
1932 Arc en Ciel  0,5% Brut ,Grenache  49:- ( 3 )
Vilda  smultron, röda vinbär , inslag av hallon och liten sötma ( 23g socker per /l ) .
Till: sommarens lätta buffé, i bersån med en god vän och en kvist röda vinbär i glaset .
Detta vin har jag testat och det är himla gott!


Natureo Free Syrah
1940 Natureo 0,5%  Free Syrah  51:- ( 4 )
Bästa röda alkoholfria  med björnbärig, kryddig framtoning och inslag  av vanilj .
Till: buffé, grillad fläskkarré eller kotlett med grillade rotfrukter eller bakpotatis.
Har ej testat detta, men vill gärna göra det efter som att de fick hela 4 solar!

Stirrings Simple Mojito
1924  Stirrings Simple  Mojito  750 ml   59:- (3)
Mojito-essense blandas med  sodavatten och is. Originalet är Kubas nationaldyck på  6cl. ljus
Havana Club rom, färsk mynta muddlad med pressad limejuice och muscovadosocker.
Stirrings är en blek kopia. Men vadå, du kan köra lugnt hem !
Har inte testa denna heller men vill gärna!



Mousserande Jordgubbsvin Alkoholfri
Lätt mousserande smak med sötma och tydligt inslag av mosande jordgubbar. Detta vin är helt alkoholfritt och smakar så gott, en favorit, men kan bli en aning för sött! Alkoholhalt 0,0 %


Xide Non-Alcoholic Lemon Dragonfruit
Söt, mycket fruktig smak med inslag av päron, tropisk frukt, vingummi och citron. Alkoholhalt 0,5%.
Denna vill jag verkligen testa! Ny för i år.


Svensk Fyrpack Alkoholfri Kryddad Snaps
Dessa snapsar vill jag med testa, har aldrig sett alkoholfria snapsar och sen är de svensktillverkade! alkoholhalt 0,5%


Ska nog ta mig en tur in till systemet imorgon när jag ska ner på vårmarknaden som är i stan.
Nu ska vi sova!
Må gott, Puss & Kram!


Utmaning!

Nu har jag fått en utmaning! Det är Johanna som har ställt 11 frågor till mig, och i gengäld ska jag komma på 11 nya frågor att ställa andra.


1. Du är en superhjälte- vilken är din "superkraft"?

Jag skulle vilja vara hjärtkvinnan som ger kärlek till alla


2. Vilken kändis skulle du helst vilja hångla med?

Prins Carl Philip!

3. Vad gör du för att bli på bättre humör?

Sätter på favoritmusiken och bara njuter!

 

4. Finns det något du ångrar att du inte köpte?

Oj det finns nog många ångrar-att-jag-inte-köpte köp, kan inte komma på något köp just nu iaf

 

5. Har du någonsin skickat ett sms/mejl fel någon gång? Vad hände då?

Inte vad jag kan komma på men däremot har jag råkat ringa min sambos pappa fast jag skulle till min sambo, de har ganska liknande namn, men som tur var så svarade han inte :)

 

6. Finns det någon annan stans du skulle vilja bo än där du bor just nu?

Jag trivs bra här, men vill gärna testa på att bo utomlands någon gång! Men det lär nog få bli en dröm, vågar inte ta steget..


7. Vampyrer eller varulvar?

Vampyrer om jag måste välja

 

8. Finns det någon låt som går dig på nerverna just nu?

Nej inte just nu

 

9. Vad längtar du efter?

Barn! och ett jobb!

 

10. Har du någon förebild?

Jag tyckte min förra kollega Lotta var (eller är fortfarande antar jag) en härlig person, hon var inspirerande på jobbet!

 

11. Vem skulle du vilja överraska och varför?

Jag skulle vilja överraska många men om jag får välja så blir det sambon med rosor för att jag älskar honom!

 

Nu är det MIN tur att komma på 11 frågor till 11 personer, Haha

  1. Om du var ett djur vilket skulle du vilja vara & varför?
  2. Tre saker du inte kan leva utan?
  3. Sommar eller vinter?
  4. Vem i kungafamiljen skulle du vilja träffa & varför just denna person?
  5. Fanta eller Coca cola?
  6. Tror du på det övernaturliga?
  7. Misstag du ångrar?
  8. Om det bara fanns att välja mellan kostym eller One pice i klädesväg, vilket skulle du välja?
  9. Har du busringt någon, Vem & varför?
  10. Vilken levande kändis skulle du vilja dansa bugg med?
  11. Vilken teknikpryl är onödigast?

Jag utmanar

Jennie

Natalié

Maria

Madeleine

Sanna

Johanna

Patricia

Emma

Ida

Linnea

Sara

 

Lycka till med frågorna!

Må gott, Puss & Kram!

 

 

 

 




Träna rumpan!

Hej!

Jag har köpt mig ett par Bodytrain mesh skor från märket Puma, liknande easytoneskorna. De hade skorna till superpris på Stadium för ett tag sen 399 kr. Som hittat! Jag slog till direkt och är supernöjd med dem! Har använt dem ett par gånger nu och man tränar verkligen rumpan och hela benen! Hoppas att det kommer ge lite resultat med :)

Dessa skor är inte likadana som easyskorna där man har en "boll" under sulan utan Bodytrain mesh är utrustade med en rundad yttersula. Man går som på lätta moln och sen väger skorna inte mer än 200g vilket är ett plus!




Äger ni några rumpskor? :)

Må gott, Puss & Kram!


Bloppis blogg!

Go kväll!

Jag har startat en bloppis blogg som ni gärna får kicka in på och se om ni kanske hittar er ett bloppisfynd, sprid gärna min bloppis så mycket ni kan! Har suttit med den nu ikväll och lagt in massor av plagg och mera kommer!


http://princessemmasbloppis.blogg.se/

Nu har sambon kommit hem från jobbet, vi ska mysa ner oss i soffan och käka lite glass som han köpte på vägen hem, mums. Vi tänkte se kvällens avsnitt av DH nu!

Må gott, Puss & Kram!


Schweppes!

Hej!

När jag var hemma hos Mamma så testade vi en ny drinkmix från schweppes. Vi testade mojito, men det finns även så att man kan göra en Cosmo eller en Dajquiri.

Man kan antingen blanda denna mixen med alkohol eller utan alkohol. På flaskan står det bara hur man blandar den med alkohol, ett lite minus tycker jag som inte drick alkohol, men jag fick experimentera och jag blandade med bara vanlig sprite. Helt ok. Men man kan säkert lägga i massor av is och lite mynta så blir den mer lik en mojito.



Har ni testat dessa drinkmixar?

Må gott, Puss & Kram!


Jag saknar dig!

Hej!

Dagen började med ett härlgit träningspass! känns så skönt nu efteråt. Kommer nog gå på de passet varje måndag fram till sommaren! Men nästa måndag får jag hoppa över för då är vi i Stockholm! Åker dit på lördag och stannar några dagar, ska bli så skönt att få komma iväg lite. Träffa gamla arbetskompisar, träffa vänner, shoppa, prova allt nytt i godisväg i Mickes butik och hämta hem massa filmer som väntar på oss! :)

På tal om filmer, jag har sett två svenska filmer ganska nyligen. Jag saknar dig & En enkel till Antibes. Rikigt bra filmer. Båda handlar om döden kanske inte så roligt men värda att se på. I filmen  en enkel till Antibes är det lite humor i. Jag saknar dig är verkligen gripande!






Någon av er som sett dessa filmer?
Må gott, Puss & Kram!



Hittat rätt!

Hej!

För ett tag sen så ville jag ju ha er hjälp om att välja ett bra schampo och balsam (läs mer om det HÄR). Jag fick många olika råd, tillslut så valde jag Loreal professionnel absolut repair cellular, och jag är nöjd, håret är i bättre skick än innan, det tovar sig inte alls på sidorna som förut. Men jag kan känna att min hårbotten är lite känslig så kanske ska testa ett schampo som är lite mildare för hårbotten. Tips på bra schampo för hårbotten? :)



Priset är helt ok jag hittade för 99 kr per flaska, ganska dryg och doftar helt underbart, håret luktar gott flera dar efterråt!

Nu kommer snart Jonas hem, jag hann nästa med allt på min to-do lista!
Ha en fin söndag!

Må gott, Puss & Kram!


En stor skål nyttigt & en liten skål onyttigt!

Hej!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mycket bär och lite godis. Lägg märket till skål skillnaderna! :)
Tänkte se filmen en enkel till Antibes
Må gott, Puss & Kram



Killfritt ett dygn!

Hej!

Igår tog jag mig en bloggfri dag, det kan behövas ibland, men nu är jag tillbaka! Jonas har precis åkt till ett av sina jobb och ska jobba ett helt dygn, så ni har jag ett dygn att spendera precis som jag vill ;) Först tänkte jag äta lite lunch sen ska jag försöka att hinna med



Får se vad jag hinner med att göra!
Hoppas ni har en fin lördag iaf söta läsare!
Må gott, Puss & Kram!



Ocean and pearly!

Hej!
Häromdagen fick jag se att H&M hade kampanjpris på isadoralacken, jag var i stan igår och hittade två fina lack. Det ena heter 712 ocean drive och de andra heter 103 pearly frost. Testa de båda igår och det blev snyggt tillsammans, körde på den amerikanska stilen med en nagel i en annan färg. Jag rycker att det är snyggt med en färg på en av naglarna. Vad tycker ni?


I eftermiddag blir det lite jobb på FS, det är så kul att få komma dit och träffa lite folk, det känns att man varit arbetslös i ett år snart...

image description

Hoppas ni har en fin torsdag iaf söta läsare!
Må gott, Puss & Kram

 



BananLoka!

Hej!

När jag var hemma hos Mamma så testade vi en av de nya likes mash-ups från Loka, Banan/kiwano.
Den var riktigt god! Har en söt och len smak av banan. Den andra frukten har jag ingen aning om vad det är för frukt. Men denna smak är iaf värd att testa! Jag har även testa lakrits/jordgubb smaken men den var sådär..



Har ni testat någon av de nya smakerna?

Må gott, Puss & Kram!


Present till mig själv!

Hej!

Nu har jag gjort mitt första collage på sidan polyvore, det tog ca en timme, haha! Först ska man ju leta reda på alla kläder och sen göra det snyggt, sen är ju allt på engelska och jag är verkligen inte bra på engelska men är mkt nöjd med mitt collage! Det är kläderna som jag shoppade till mig själv i födelsedagspresent, det stora paketet som jag bloggade om tidigare. Men hittade tyvärr inte rätt plagg, de korta jeans byxorna är inte de jag köpt de är långa men samma modell, sen är väskan inte grön utan brun, men hade gärna velat ha den gröna men den var slut.. och sen den blå blusen är inte blå som jag har köpt utan svart! Det var svårt att hitta allt.
Har ni som använder polyvore några bra tips så det blir lättare att göra collage?


Mitt första
Kommer göra flera collage i framtiden! Super bra sida!
Vilka/vilket av plaggen var snyggast?
Må gott, Puss & Kram!


Presenterna!

Hej!

Tänkte lägga ut mina födelsedagspresenter som jag har fått under veckan!


Fina budskapsflaskor från min kusin och hans tjej, Hon har gjort flaskorna själv, fina!



Lite presenter från mamma, hon är så rolig min mamma och brukar alltid köpa lite små saker, det gillar jag! Ganska mkt i den rosa färgen ;)



Favoritburkarna hemma hos mig, de två små fick jag av mamma och sen fick jag pengar av mormor av de pengarna köpte jag den stora medicinburken och den lilla burken. Burkarna kommer från ett märke som heter Derrière La Porte/Dixie.



100 kr och lite doftljus av min moster med familj!


Av Jonas fick jag biljetter till Lena Ph´s drömshow på rondo i vinter :) Något kul att längta till i mörkret i vinter!


Är supernöjd med mina presenter!

Må gott, Puss & Kram!


Gottigottgott!

Go kväll!
Har så mkt att blogga om men dagarna bara springer iväg, men framöver kommer det att komma en hel del inlägg, när man inte hinner med att blogga om allt så är det bra med tidsinställda inlägg! Använder ni den funktionen?

Nu ska vi ner och hämta tvätten sen blir det lite fika med fikabröd och te, vi ska nog se en film om vi orkar hålla ögonen öppna:)
Må gott, Puss & Kram



Tack!

Hej! Först vill jag börja med att tacka alla som grattade mig igår på min födelsedag! Så söta ni är!
Nu har jag kommit hem till Jonas och ska snart äta lite tacos och sen avnjuta en marängtårta som Jonas gjort:) hämtade ett stort H&M paket nyss, en liten födelsedags present till mig själv. Vad jag mer fick i present kommer upp senare ni vill jag bara hoppa ner i soffan och mysa med min käresta!
Må gott, Puss & Kram



Ingen vanlig dag!

 

Hej!
Idag är det ingen vanlig dag utan min födelsedag! 26 år redan, vad tiden går fort! Blev uppvaktad av Mamma i morses med sång och paket. Senare idag kommer min mormor, moster & kusiner! Är ju fortfarande hemma hos min mamma, men imorgon bär det av hemåt igen. Nu ska jag nog ta och fixa lite fika tills gästerna kommer.
En liten Emma för nästan 26 år sen!
Må gott, Puss & Kram

 



Välkommen maj!

Go kväll!
Nu har maj månad kommit till oss den bästa månaden om ni frågar mig förutom dec ;)
Vi var nere igår och såg på majbrasan och fyverkerierna. Jättefina raketer!
Idag har vi varit eller mest Mamma demostrerat. Hon var den ända kvinnliga fanbäraren, det säger väl mkt om dagens samhälle, men jag är mkt stolt över min Mamma!
Min mamma idag!
Nu ska jag se på Top Model!
Må gott, Puss & Kram!




RSS 2.0